עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה מעבד הכי טוב לשרת? AMD או INTEL ?

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by mardona,

איזה מעבד יותר טוב ה-INTEL CENTINO או ה-AMD Mobile ומה זה ליבת דותן?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by Omerole,

למה הוא רושם לי שאני משתמש בסוקט 754...יש לי בכלל AMD64 3500+ שמבוסס על וינצסטר ולכן זה לא הגיוני.... יש למישהו הסבר? לוח אם GA-K8NNP-9 נ.ב אני חושב שזה קשור לכאן כי זה משהו בקשר למעבד

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by guyyug,

יש לי לת הabit nf7-S2 ומעבד AXP2100 שמזוהה בביוס כAXP1300 הביצועים לא נפגעו בגלל זה (זה הלוח השני עם המערכת הזאת כך שאני יכול להשוות) מה זה יכול להיות? אין אפשרות לקבוע בביוס את המעבד אלא רק לעשות לו OC למהירות האמיתית

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. שלום יש לי 2 סטיקים של זיכרון , כל אחד מהם 256 מגה ושניהם מאותו דגם ואותו חברה אם אני שם אותם בדואל הם מקבלים שגיאה ב MEMTEST ועושים לי ריסטים כאשר אני משחק במשחקים, ואם כל אחד לבד הכל טוב ויפה אז מה הבעיה? נ.ב המעבד AXP2000 , לוח אם: Giagabyte 7VTXH+ ויש לציין כי הבעיה קרתה בעבר, נעלמה, וחזרה שוב. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  6. הקיים היום לוח שמצתאים לעמבד AMD ושאפשר לשים עליו DDR2 ..?? תודה לעונים..

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  7. בזמן האחרון ראיתי הרבה נושאים שבהם נטען שתוכנת Everest לא מזהה נכון את הטמפרטורות (בעיקר של המעבד, ובמיוחד בלוחות של Gigabyte) ולפעמים אפילו את דגם הלוח. הבעיה נובעת מהעובדה שהגירסה הרישמית האחרונה יצאה לפני חודשים ארוכים. החלטתי לחפש קצת באתר שלהם ולראות האם קיים פיתרון לבעיה הזו כדי לעזור למשתמשים, ואז גיליתי שהתוכנה עדיין בפיתוח, אך גירסאות Beta משוחררות כל הזמן. הפורום שלהם מעדכן מדי פעם על יציאת גירסת Beta חדשה, אך לא באופן סדיר, ולכן הדרך הטובה ביותר היא לבדוק לבד האם יצאה גירסה חדשה באופן ידני. הגירסה האחרונה שקיימת היא Build 304, והקובץ: http://www.lavalys.hu/pre/everesthome/everesthome_build_0304.zip כדי לבדוק האם יצאה גירסה חדשה, יש לשנות את המספר בשם הקובץ עד ש…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by 888,

איזה מעבד הכי מומלץ לגיימר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי לוח קצת ישן: D850EMV2 עם זכרונות RDARM. כרגע יש לי בארבעת החריצים 4 יחידות של 128mb. כיוון שאני רוצה ללהגדיל את הזיכרון האם ניתן להחליף את אחד הזיכרונות של ה-128 ב-512 ואז יהיה לי סה"כ 896mb? או שאני חייב לחלק את הזיכון בין ארבעת החריתים באופן שווה? תודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by Turbine,

מישהו שמע על המעבדים החדשים האלה שלהם? עם 2MB CACHE האם זה חזק ומהיר יותר ממעבד 64 AMD ?? והאם כל לוח LGA775 יכול לתמוך בזה???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Mantis,

אני קונה מחשב חדש, רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין ה256X2 ל512X2 (הבדל שאני אראה במשחקים למשל וששווה את המחיר), ואם אני קונה 512MB זכרון, ואני רוצה לשדרג ל-1024, זה משנה אם יש לי 512 או 256X2 דבר נוסף- מה ההבדלים במחיר (אם יש) בין סטיק אחד של 512 ל 256X2. תודה!

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  12. טוב כמו שאתם רואים בחתימה יש לי במחשב זכרון PQI 256MB DDR333, שני סטיקים, שפועלים בדואל צ'אנל. אני אומר לכם מניסיון שהדואל כן משפיע, עשיתי מבחני ביצועים ויש שיפור ביצועים בדואל של כ30%-40%, למרות שהמעבד פועל בבאס של 533MHZ בלבד. וכשאני באובר ל3GHZ + Dual, יש הבדל של 50-60% מסינגל בסטוק. לכן אני מתלבט, אם לקחת סטיק אחד של 512MB ולקבל פחות ביצועים מבחינת מהירות (או שלא, בגלל ג'יגה), או לקחת שני סטיקים של 256MB, אבל אז אין אפשרות לשדרג בעתיד [כלומר הסלוטים יהיו תפוסים]. פשוט הזכרון DDR זול מאוד בזמן האחרון ונראה לי שכדאי לנצל את זה , כי יכול להיות שהמחירים יעלו בקרוב. דרך אגב, אם אני אקח 2 סטיקים של 256MB של ADATA וישים אותם כזוג שני בדואל, מה הסיכויים שיתעוררו בעיות?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  13. השאלה בכותרת, אני רוצה לקנות מערכת לישומים משרדיים בלבד, והייתי רוצה לדעת מה רמת הביצועים שלו בערך בהשוואה למתחרה (celeron D) תודה!

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by ptyahoo,

ברשותי המחשב הבא: AMD 64bit 3000 CHAINTECH SK8T800 512mb A - DATA MSI 9800pro 80 GB HITACHI הוא נקנה לפני כ-7 חודשים בערך. אני רוצה להוסיף זיכרון בעקבות זה שאני מתחיל לעבוד בפוטושופ יותר ברצינות, מקדד יותר מבעבר (זה משפיע?), ולמשחקי העתיד. עכשיו בלוח הזה (שאני מצטער עד היום שלקחתי אותו) יש רק שתי מקומות לסטיקים של זיכרונות, אחד מהם תפוס ע"י 512mb של a-data. יש לי תקציב של 1000 כרגע ויש לי התלבטות: האם לקנות עכשיו 512 איכותיים או לחכות ולאסוף עוד קצת ולקנות 1024. אני יודע שפתחו לא מזמן דיון כזה, אבל זה אחרת כי אני צריך סטיק אחד בלבד שמעלה את המחיר. אם תוכלו להוסיף קישורים לזכרונות אמינים שאני יוכל לקנות זה יהיה מעולה, מ-K.S.P זה הכי טוב (הכי קרוב לבית) ולכן איך…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. במהלך מפתיע AMD צפויה לכבוש את מקומן של NVIDIA ו ATI ביחד !!!!!!! מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDgy

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Master-Chipsets,

http://www.ksp.co.il/hmain.php

17. Started by Shbd,

נכנסתי לאוורסט והוא כותב שהמעבד על 70 ואני יודע שזה לא נכון. הלוח על פחות מ- 30 יש אפשרות לבדוק מה באמת הטמפ'?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by nim901,

היום אני מזמין גיגה זיכרון (512x2) ואני צריך עצות, חשבתי על 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original - SINGLE SIDE אבל מה ז"א SINGLE SIDE? וזה יהיה טוב ל OC (אולי יתבצע אבל לא בקורב!) המערכת היא p4 1.8 על באס 100 מכפלה 18 ולוח אם IS7-E איך זה יהיה?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  19. אני בזמן האחרון שמתי לב לירידת מחירים נמשכת של זכרונות בחנות המחשבים KSP. המחיר של זכרון A-DATA 256MB PC3200 היה 180 ש"ח, אחרי זה ירד ל-160 ש"ח והיום המחיר עומד על 140 ש"ח. אני רוצה לקנות 512MB זיכרון בשני סטיקים שזה יעלה לי 280 ש"ח. רק השאלה שלי היא אם לקנות עכשיו או צפוייה להימשך הירידה במחירי הזיכרונות? או שבעצם צפוייה עלייה במחיר שלהם בעקבות הירידה הקיצונית הנוכחית? וידוע לי שמשך האחריות הוא רק שנה על הזיכרונות ב-KSP, אבל זה לא ממש משנה לי.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני לא משחק משחקים במחשב והוא משמש בעיקר לעיבוד גרפי ,וידאו ושימושים כלליים. יש לי אפשרות לקנות זכרונות DDR400 של חברה כמו A DADA 512 ב260 ש"ח וב1000 ש"ח לשים 2 ג'יגה או שמבחינת ביצועים עדיף לקנות 1 ג'יגה של חברה איכותית יותר? חשוב לי שהפעילות הכללית של המחשב תהיה מהירה מאד וכן פריסת וידאו וקבצים בזיפ או בראר.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by RT2,

שלום..פניתי לOCZ לגבי מדוע הבוסטר לא עובד על הלוח הנ"ל (לפי האתר שלהם).. ונענתי כך: It does work. The problem is that the A8N-SLI uses a 24-Pin ATX connector, but the DDR Booster requires the use of a 20-Pin PSU connector. If you use an OCZ PSU with a snap-off 4-Pins on the end of the 20-Pin connector, you could use the DDR Booster, but 24-Pin PSU's without snap-off connectors would not work with the A8N-SLI/DDR Booster combination. If you are using a 20-Pin connector with the board as it is, you could use the DDR Booster. Most people use the board with a 24-Pin connector for added stability. תרגום מהיר: אם משתמשים בספק עם חיבור 20 פינים ללוח..אז הכל יעבוד כשורה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  22. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109 יש למישהו הסבר?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sandra,

אני צריך המלצה ללוח אם לATHLON 64

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  24. אני צריך לקנות זכרון למחשב החדש שלי. אבל אני לא יודע אזה חברות יותר אמינות אם יש לכם המלצות מאיזה חברה כדאי לקנות . אני מתכוון לחברות כגון: (SAMSUNG,TWINMOS,PQI,GEIL,וכדומה) כל המלצה תתקבל, תודה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב שיהיה טוב למשחקים כשהלכתי לקבל הצעת מחיר הציוע לי לקנות Athlon 64 3200+ (S-939) האם מדובר במעבד טוב? כמה טוב אם כן? אומנם אני יודע שמעבדי אינטל עובדים אחרת אבל איך הייתם משווים אותו לאינטל? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לקנות סתם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים