עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shloosh,

היי לכולם. רציתי המלצה לתוכנה טובה לבנצ'מרק למעבד שלי. משהו שתומך ב-dual core. מבחינת 3dmark והמבחנים של סנדרה הכל בסדר.. אני מעוניין לבדוק מחשש שאולי המעבד שלי פגום כאמור בגלל ה-dual core יש קצת בעיות עם חלק מהמשחקים ורציתי לוודא שזה אכן בגלל שהמשחקים עדיין לא תומכים במעבד שלי ולא בגלל שהמעבד שלי דפוק... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כחלק מאירוע לעיתונאים שערכה אינטל לכבוד השקת Raptor Lake בארה"ב תועד לו שבב שנראה שונה מכל השאר - עם לא פחות מ-34 ליבות עיבוד פיזיות לכתבה

3. Started by ilay22,

איזה מומלץ, לא מתכנן OC, מבחינתי כמה שיותר זול. הזיכרון: OCZ DDR2 2X2048 800MHZ CL5 http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=OCZ2G8004GK

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. Started by guyoz,

שלום אשמח לדעת איזה מעבד מבין השניים טוב יותר (מבחינת מהירות) # AMD64 X2 4850E+ 2.5Ghz # 4096 MB DDR2 RAM # 500 GB 7.200 RPM או # Intel C2D E7400 2.80Ghz # 4096 MB DDR2 RAM # 500 GB 7.200 RPM תודה גיא

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. Started by אל-מוהנדס,

רציתי לדעת מה ההבדל בסטים של ערכות השבבים על הלוח אם (אינטל, Nvidia', SiS, Via) אני מחפש לוח חדש למחשב, יש לי פנטיום 4, 2.4, זיכרון 333DDR, רציתי המלצה על ערכת שבבים טובה, ואם אפשר הסבר, זה בכלל יהיה פצצה תודה!! אורן.

6. שלום. יש לי לוח אם Z68, וגם כרטיס מסך יעודי. עד היום השתמשתי בכרטיס המסך. מסקרנות, רציתי לעבור לליבה הגרפית המובנית. כיבתי את המחשב, שלפתי את הכבל DVI מהכרטיס הגרפי, והכנסתי כבל HDMI ישירות לכניסתו בלוח האם. הפעלתי את המחשב (כמובן, לאחר שברחתי ביציאת ה HDMI במסך עצמו), ושום תמונה לא הוצגע. שמעתי את ווידנוס עולה ברקע, אבל לא קיבלתי שום תצוגה (המסך אותו "No HDMI Cable"). אני קצת מבולבל תודה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  7. צריך עזרה בחיפוש לוח אם מתאים ל am3+ ביוס uefi עם ציפסט האחרון של amd 990 מצאתי שני לוחות של asus אני לא יודע מה מהם יותר עדיף http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=13-131-735&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=13-131-736&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo חיפשתי של גיגהבייט אבל אין להם ביוס uefi יש לכם עצות איזה לוח אם עדיף

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by r1plet,

שלום, ברשותי כרגע E5200 על 3GHZ עם לוח אם בסיסי ביותר של MSI, דגם G31M3-F, אין בו אפילו אופציה להאלעת מתח מעבד וזה די חוסם אותי בOC. מהו לוח האם (אני מאמין שזה יהיה GIGABYTE) הזול ביותר שיוכל להביא אותי לסביבות 4GHZ בE5200 שלי? קרור המעבד הוא MUGEN2 כך שאין בעיה עם זה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by snipa,

למישהו יש בבקשה דרייברים ללוח אם - גריבאלדי 850 intel מהסוגים של פנטיום 4 אני צריך בשבילו את הדרייברים הכי חדשים בבקשה (ספציפית למאיץ AGP) תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! תיכננתי לקנות לוח אם של asus דגם p5w dh deluxe אבל כאשר באתי לבצע את ההזמנה אמרו לי בחנות שהם לא ממליצים על הלוח אם הזה שהבקרים שלו ישנים , ושכדאי לי לקחת את הלוח ASUS Commando Intel P965 ההיתי מאד מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם , המחשב מיועד למשחקים כבדים , עבודה ב-autocad וקצת סרטים . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by kayben,

מעבד: i5 - 4590 לוח אם: asus h81m-k תמונה מהביוס: הוא מזהה את 2 הזיכרונות, אחד בתדר 1600 ושני בתדר 1333 מצורפת תמונה. במחשב הווינדוס לא מזהה, אני צריך לשנות איזו פונקציה בביוס / בווינדוז?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום יש לי מחשב ישן, המפרט הוא- לוח אם: GA-8I945GZME-RH מעבד: pentium 4 cpu 3.06ghz +ן GB זיכרון הוא עובד באטיות נוראית ורציתי לדעת האם להחליף זיכרון ל-2 ג'יגה אמור לעזור בצורה משמעותית. (היה נראה לי באתר יצרן שזה מה שהלוח יכול להכיל.) המחשב פתוח כל היום עם התוכנות של adobe cs ואם כבר, אז אם מישהו יכול לומר לי איזה זיכרון מתאים ללוח הזה, כיוון שלא הצלחתי להבין בדיוק איזה סוג אודה לכל המגיב

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by AvigdOr.GT,

טוב קיבלתי את הזכרון, הכל טוב ויפה הוא עובד והכל שמח. עכשיו שאני נכנס לcpu-z תראו מה הוא רושם לי: http://194.90.246.18/cpu-z.jpg עכשיו הזכרון שמופיע שמה הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=2511 והוא עובד במקביל לזכרון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_91_396&products_id=3602 עכשיו הזכרון של מיקרון, הוצאתי אותו וניסיתי לבדוק רק את הזכרון החדש, וזה לא עזר, עדיין הוא מזהה אותו בצורה המוזרה הזאת. עכשיו אני חושב שהבעייה היא הלוח שיש לי שהוא asus p4s533. מה אתם אומרים? הבעייה היא בלוח?

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by Mugen,

אז ככה יש לי מחשב 1.8 Ghz 512 rdram 8itxe(זל) עכשיו אני מעוניין לקנות לוח אם חדש (הציעו לי לקנות לוח אם חדש + זכרון חדש אך אני רוצה לראות אם יש לוחות אם זולים דומים) פרטים על הלוח אם Socket 478 for intel Micro FC-PGA2 Pentium 4 Support intel p.4 (Northwood, 0.13um) processor intel p4 400 Hz FSB 2nd cache depend on cpu gforce4 440 mx אילו תחליפים יש ללוח הנל? תודה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by nirp1981,

שלום יש לי מחשב שמשמש לצפייה בסרטים 720p המפרט: לוח ASUS 7125 מעבד AMD ATHELON 64 3000+ זיכרון 1500 DDR400 כ.מסך 9500GT 512MB כמו כן אני משתמש ב CUDA אבל עדיין לא מרוצה לגמרי מחלקות ריצת התמונה האם החלפת המעבד ל3500 או 3700 ייתן לי אפקט משמעותי ? או שלא שווה את ההשקעה של ה100 150 שקל ? תודה

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by DJO,

אני החלטתי שאני רוצה לשדרג את המעבד שלי, אני לא רוצה לקנות מחשב חדש פשוט לשדרג את המעבד. כרגע יש לי P2 350 SLOT1. האפשרויות שיש לי זה או לקנות P3 SLOT1 או לקנות מתאם ואז לשים עליו מעבד אחר. האפשרות הראשונה מצאתי מישהו שמוכן למכור לי P3 866 SLOT1 ב 380 שקל, זה דיי המון כסף אבל זה מעבד חזק ובסלוט שאני צריך וזה אמור להיות פשוט מאוד. האפשרות השנייה היא ללכת על מתאם, אז קודם כל מה אתם ממליצים בכלליות ודבר שני בקשר למתאם יש: CPU Adaptor PC-PGA ( PIII ) CPU Adaptor PGA ( CELERON ) אחד זה בשביל P3 סוקט ואחד בשביל סלרון סוקט 370 אני מניח? נראה לי שיהיה לי עדיף ללכת על הסלרון כי סלרון 1.3 אני קונה ב 350 ו פ3 1000 ב 630. בכל מקרה אני אשמח אם יש למישהו רעיון לעזור לי, תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by MeMaster,

אני מחפש לוח אם טוב עם אפשרות ל- SLI ושיתמוך בזכרונות DDR3. אני צריך לוח-אם שיחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים. אשמח לשמוע בכללי על לוחות-אם מומלצים מבחינת עלות/ביצועים. אני מחפש לוח אם עד 1000 שח, אם הלוח עולה טיפה יותר זה לא נורא. אבל הסכום הוא עד 1000 שח (שגם זה הרבה בשבילי). הכי חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים (לדוגמא תמיכה בארכיטקטורת מעבדי 45nm וכו'...) תודה ויום נעים

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  18. Started by alias,

החלטתי בסוף לקחת 939 אבל ... שוה לי להשקיע בלוח עם חיבור pcie???

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  19. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  20. שלום, ברשותי מעבד i72600k ולוח אם גם כן של אינטל מדגם DZ68DB (אשר נקנו עצמאית ולכן לצערי הצורך בהתקשרות הישירה עם אינטל). המחשב עם שאר הרכיבים הורכב בחנות בא נאמר לי שטמפרטורת המעבד לפי נתוני ה-BIOS מגיעה מהר יחסית ל-77 מעלות. בהחלפת לוח האם בלבד ירדה הטמפרטורה לסביבות ה-40 מעלות. פניתי לתמיכה של אינטל בטוענה שהלוח אם לא מתפקד כראוי אך נאמר לי שהטמפרטורות הללו ריאליות מכיוון שלפי הגדרות המעבד, הטמפרטורה הנורמלית שלו היא 72.6 מעלות. הציעו לי לעדכן את גירסת ה-BIOS, ולבדוק את המחשב כשמערכת ההפעלה תותקן. האם הגיוני שמחשב יגיע לטמפרטורות כאלה, גם ללא שום מאמץ חישובי? האם הגיוני שהצעותיהם אכן יורידו את הטמפרטורה? תודה רבה מראש, עידו.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by tal_levi1000,

איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה הוא OCZ EL DDR PC3200 Platinum Edition rev2 עם TCCD או OCZ EL DDR PC3200 Platinum Edition rev2 1.1 עם TCC5 ולפי מה שהבנתי TCC5 יותר טובים נכון? הם כמו שידרוג של TCCD לא? זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  22. שלום! אילו "אלמנטים" ש"במחשוב 32 ביט" תופסים 32 ביט - תופסים ב"מחשוב 64 ביט" 64 ביט? כלומר: אני מניח שהרגיסטרים תופסים 64 ביט, האם כך לגבי ה-instructions שיושבים בזיכרון ונטענים למעבד? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tenana,

יש לי במחשב שני זכרונות ADATA DDR 400MHZ PC3200 , ומשום מה בEVEREST רשום שהם עובדים על 200MHZ למה זה ככה? האם זה תקין ? ואם לא איך אפשר לשנות את זה? דבר שני, יש לי בנוסף זכרון (לא מותקן במחשב כרגע) שהוא זיכרון של ג'יגה והוא 333MHZ של hynix האם כדאי להוסיף אותו?

• 13 תגובות
    • 674 צפיות
  24. רק מי שיודע ב100%

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by tomerw,

על איזה לוח אם כדאי ללכת על ASUS A7N8X או Epox 8RDA+ מה ההבדל ביניהם ולמה? אני מתכוון לעשות OC

• 6 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.