עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על הCHIP-SETS הבאים של INTEL וNVIDIA למעבדים של INTEL ו AMD. אילו תכונות והאם תהיה תמיכה ב DDR2 - כמה הזיכרון הזה רחוק.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. התקשרתי לצי'פ מחשבים אחרי שגלשתי בפורום שלהם שבו היה רשום " INTEL אמינה ויציבה יותר " " עידן ה 32 ביט עוד לא מיצה את עצמו " , "מי צריך 8 גיג'ה זיכרון ? " .... בשיחה שהייתה לי עם מנהל המעבדה שם הוא הדגיש שהפרסקוטים טובים יותר "התדר של המעבד גבוה 3GHZ בניגוד לאינטל 1.6GHZ " שהסברתי לו שהמעבדים של AMD עושים יותר סיבובי שעון לדקה ואז ה 1.6 משתווה ל 3 GHZ הוא אמר לי שזה קישקוש ! הוא גם אמר לי שאין דרך טכנית לדעת אם מעבד הוא חם או קר עפ"י מפרט. וכל השיחה הוא ניסה למכור לי פרסקוט 775 . http://www.chip.co.il/data_forum.asp?page=0&forum_id=90 מה שכן באתר שלהם יש מוצרים של AMD אבל זה רק על "הנייר" 90% מהמכירות שלהם זה INTEL תבקשו AMD ותיראו איזה תשובה תקבלו ...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by iveco,

ל AFOX יש לוח H310 שתומך בכל הדורות 6-7-8-9 איך עם אותו ציפסט גיגה בייט תומך רק 8-9 ? https://www.afox-corp.com/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=56&id=301 גיגה בייט : https://www.gigabyte.com/Motherboard/H310M-A-rev-10/sp#sp

4. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  5. Started by hck,

מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה ההבדל בין Chipset 865 ל- Chipset 875? כלומר ברור שה-875 יותר טוב (כאילו דאאא ;D ;D), אבל השאלה היא למה הוא יותר טוב ובמה זה מתבטא?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by god_of_zits,

שלום לכולם, אני יודע שזו שאלה די בסיסית אבל אני חייב להיות בטוח, לגבי צ'יפסט של אינטל 945 אם הוא תומך בזכרונות של DDR או שרק DDR2? דבר שני הוא עד כמה הוא יותר טוב מ915, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by eh1234,

שלום, בעבר כבר שאלתי לגבי לוח אם שלא נדלק -מסתבר שככל הנראה הלוח היה תקול אבל אמרו לי שיכול להיות שהבעעיה הייתה גם חוסר התאמה של המעבד. האם יש מצב שמעבד intel Core 2 Duo E8400 לא יכול לעבוד עם Intel Chipset 945G (למרות שמבחינת ה-Socket LGA 775 הוא מתאים ותומך ב-Dual Core) ואם הוא כן אמור לעבוד מה עוד יכולה להיות הבעייה שלוח אם עם ה-chipset הנ"ל לא יעבוד כשמחובר אליו ה-E8400? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by Nirco,

בדקתי באיזה אתר של ספקים מחירים וחיפשתי chipset p43 ומצאתי במקום במחיר 450 ש"ח לוח אם בעל chipset g45 האם הלוח תומך ב-pcie 2? האם הלוח איכותי? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  10. Started by subarel,

לא מצאתי בפורמים שום דבר זה.... רק הודעות מלפני 5-6 שנים.. מה זה? ולמה זה כזה זול..? זה כזה גרוע שזה חצי מחיר מלוחות אם רגילים? בראל.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  11. Started by israel_0,

z68 - p67 מה ההבדל ביניהם איפה אפשר למצוא הסבר על ההבדלים?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by EzE126,

אני מבולבל לגמרי. איך אני יודע איזה chipset אני צריך לE6400 ? אני צריך הצעה ללוח אם חזק לעריכת וידאו שיהיה לו כרטיס קול וכרטיס רשת משולבים PCI-E ושיתמוך בSATAII 3gb תקציב 700 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by kshahar,

אני מחפש לוח אם לפנטיום 3 1000mhz, אבל אני לא יודע איזה chipsets מתאימים למעבד הזה. לא כל כך הולך לי עם חיפוש בגוגל. מישהו זוכר איזה chipsets מתאימים למעבד הזה, או אולי מידע אחר כמו סוג התושבת ?

• 2 תגובות
    • 394 צפיות
  14. Started by bennyma,

לפי המידע הידוע כרגע, אילו CHIPSETS יתאימו להפעלת קונרו? האם בורדים של 945 יוכלו תמוך בו?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by Regev,

מהו הצ'יפסט הכי טוב למעבדי SOCKET A? nForce KT266 KT266A Ali MaGic SIS 735 AMD 760/761רגב אליה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by digitalseeker,

שלום, לא ממש הבנתי מה ההבדל בקונספט בין הi7 ל5 , מה הפירוש של מיינסטרים ? שרתים ? וגם לפי הכתבה לא הבנתי איזה מהם אמור להיות החזק יותר ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. Started by aviram20,

היי חברס.. שמתי לה שבזמן האחרון יש הרבה מאוד התלבטויות בין הQ המפורסם לבין הCI7 החדש.. מצד אחד הQ בא עם מטמון גדול יותר והלוח שהוא מצריך זול מאוד (יחסית) מצד שני יש את CI7 שהוא מצריך לוח יקר יותר(פי 3 ממחיר לוח נורמלי) אבל מבטיח ביצועים יותר טובים.. האם יותר כדאי להשקיע את ההפרש בדברים אחרים? (כרטיס מסך לדוגמא) בישביל לקבל ביצועים עדיפים? מטרת התראד: מי באמת חייב את CI7 ? ומי יכול ''להיתפשר'' על הQ האגדי ? מי מהם טוב יותר ביכולות הOC ? מי מהם כדאי למשחקים? אני את ההחלטה שלי עשיתי , והכלתי על ה775 האהובה.. מחשבות? הערות ? טענות? מה אתם חושבים? הכל פה!! אני מקווה שהדיון הזה יתן מענה לחברה שמתלבטים בין השניים. בלי ספאם בבקשה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by bluemail,

כדאי כיום להשקיע ולקנות 1 או עדיף מרובע ליבה ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום חברים, מאחר וכבר כולנו מכירים את המיפלצות של AMD TR וכעת גם המעבד XEON החדש של אינטל - שיחקתי קצת עם קיבצתי התוככה בשביל להגדיל פי4 את רזולוציית הרינדור + עריכת הטקסטורות למען סצנה יפה יותר לטעמי. כעת הרינדור לוקח ל2700X שברשותי מעל 80 שניות לעומת 25 שניות בתוכנה המקורית. כעת אני חושב שעם הגירסה המשופצרת שלי אנחנו מוכנים לדור החדש של RYZEN וTR3 שכניראה יבוא עם עד 64 ליבות:-). לינק להורדה: https://ufile.io/54jfb פשוט להחליף את התיקיה plugins בתיקיה עם הקבצים הערוכים plugins שבקובץ שלי. מומלץ לימחוק את תיקיית cb_ranking כי התוצאות הקודמות לא רלוונטיות.(כמובן מדבר על תיקיה חדשה של התוכנה שלא תימחקו את התוצאות החשובות שלכם). …

20. Started by alias,

מה שווה לקחת זיכרון עם cl 2 או 2.5???? יש הבדל משמעותי???? כי במחירים אין כל כך (80-120)

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by adamg,

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 האם עדיף לקחת CL4?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. Started by TAMIRRR013,

אז ככה רציתי ליקנות זיכרונות של Kingston value והנציג אמר לי שזה cl 6 זה בסדר? יש לציין שאני לו עושה oc זה עדיין בסדר? כמו cl 5 ? עוד שאלה מה עדיף cl 6 של kingston value או התיזמונים האלה CL 5-6-6-18 של ocz? שניהם עולים אותו מחיר בידיוק מה עדיף? ואני לא עושה oc

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by Goadzilla,

מה עדיף בDDR2 ולמה cl שיהיה יותר גבוה או נמוך?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by eegg,

רציתי לדעת אם קיים הבדל בין cl5 וcl4 אם אני קונה עוד 2גיגה זכרון בשתי סטיקים והם הם יהיו הרבה יותר מהירים עם הגיגה אחד שיש לי אכשיו כלומר יהיה לי שלושה גיגה זכרון?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  25. Started by shoeyal,

שלום הביאו לידיעתי מאמר שניפץ לי כמה "עובדות" ידועות. http://www.hardcorecooling.us/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=731 "though, to conventional wisdom that has labeled CL as the most important memory latency. However, this used to hold true for single data rate SDRAM, which is the reason why, until recent years, most memory manufacturers only listed their CL specifications and not the other latency parameters. "] תקראו את המאמר הוא מסביר את חשיבות כלל התיזמונים . ניראה לכם רציני המאמר ? מה דעתכם? יש איזה מבחן שבודק שיפור ביצועים בתיזמונים שונים ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים