מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. בביקורת האחרונה על המעבד ryzen 5600G מעבד Ryzen 5 5600G בביקורת: ליבות Zen 3 חדישות, עיבוד גרפי ותיק • HWzone דובר על עדכון ה-BIOS (פעולה פשוטה) ואני מצטט "בהזדמנות זאת לציין כי יש צורך בעדכוני ביוס לכלל לוחות האם הקיימים כעת על המדפים בשביל לבצע אתחול תקין עם מעבד ה-RYZEN 5 5600G או RYZEN 7 5700G" אבל במידה ורוכשים לוח אם שנדרש לעדכן לו את ה-BIOS ואת המעבד הזה- כיצד ניתן לאתחל את המחשב כלומר האם הלוח אם יזהה את המעבד בתצורה הבסיסית ביותר רק לצורך כניסה לBIOS אני מתעניין בלוח האם הזה: B550 AORUS ELITE V2 (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global ונדרש עדכון BIOS מס' F13 הכולל את העדכון למעבד הזה . Updat…
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר לעזור?..איך אני מעדכן את הביוס שלי ללוח אם של אינטל D850GB (לא לצחוק...) מתוצרת של AMI משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש באתר של ASUS עדכונים לBIOS של ה P4PE אבל לא רשום מה הם ת למה הם, וכו'?? למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Chaintech הייתי רוצה לדעת אם יש לו עדכון ביוס. כרגע יש לי בעיה עם זכרונות של 256MB בעלי צד אחד. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
עשיתי לasrock fatal1ty p67 professional עדכון ביוס לגירסה 2.00 רציתי לשאול... זאת הגירסה האחרונה נכון? (שמעתי שמעבדי הIVY יתמכו בלוחות האלה אחרי עדכון ביוס) אז רציתי לדעת עם זאת הגירסה שצריך.?..(ברוך השם טפו טפו טפו הכל הלך חלק בעדכון בלי בעיות )
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב האם כדאי לי לעדכן את הגירסא של הBIOS שלי , אילו סיכונים יש בעידכון BIOS וכמה זה באמת קשה . אני עומד לפני פרמוט וגם הוספתי רכיבים חדשים למערכת שלי ועל הדרך כבר חשבתי לעדכן את הגירסא של הBIOS הלוח שלי נקנה בשנת 2008 וראיתי שקיים עדכון לשנת 2009 באתר של ג'יגה בייט . בכל אופן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח הנ"ל עם גרסת BIOS F4 השתמשתי בתוכנה BIOS@ של GIGABYTE לעדכון לגרסה F6 התהליך עבר בהצלחה וכאשר המחשב עולה במסך הראשון ניתן לראות את הגרסה F6. אולם תוכנות כמו CPU-Z ו 3DMARK מזהות את גרסת ה BIOS כ F4. איפה כאן הבעיה ???
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הנה הלינק http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=637&kind=1 כתוב שזה מסדר איזה בעיה עם חלק מהתקני ה USB 2.0 לא ניסיתי אותו עדיין כי אני בעבודה... אני כרגע עם 1.8 שהוא מעולה ל OC
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי מחשב בן שנה (זקן הבחור), עם לוח אם של ABIT מסוג 3RD EYE בצ'יפסט 925. במשך הזמן שיש לי אותו, לא עדכנתי לו את ה BIOS. חבר שלי שקנה לא מזמן חדש עם 7800GTX טען שעידכון BIOS בלוח שלו (גם של ABIT, פשוט ה FATALITY), שיפר פלאים את הטמפרטורה של המעבד ובכלל החום שנפלט מהמחשב. האם כדאי גם לי לעדכן BIOS? מה הסיכונים הכרוכים בכך? ומה בדיוק להוריד מעמוד ההורדות של ABIT ללוח שלי? עמוד ההורדות של ABIT ללוח האם שלי תודה לכל עוזר.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה תראד לפני כמה שבועות אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. אני עכשיו על מחשב של חבר (אז יש לי זמן מוגבל יחסית) יש בו WINXP זה P3 866. בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הBIOS (בלוח שלי 8KDA3J) והדיסקט כנראה היה דפוק. לחצתי Alt+F2 ובצעתי את הFlash לאחר מכן עלה המסך הבא : אני מכניס System Disk, שהכנתי ב www.bootdisk.com (win98se) ואז הוא רוצה את awdflash.exe : OK, אז אני מכניס את ה awdflash.exe, ביחד עם קובץ הBIN (הקבצים הורדו מהאתר של Epox.org).חשוב לציין, שהוספתי גם את ה autoexec.bat הנדרש, ביחד עם ובתוכו שורות הקוד הבאות, ששמרתי על הדיסקט. @ECHO OFF @AWDFLASH kda35105.BIN /py ולאחר מכן עולה המסך הבא : אני מקליד את שם הקובץ BIN, לוחץ על אנטר והוא…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בגלל שאני רוצה שיהיו בו יותר אופציות, וכרגע אין לי מספיק אופציות שאני צריך בשביל דיסק קשיח וכו'. נכנסתי ליצרנית הלוח האם שלי, והורדתי קובץ EXE של עדכון ביוס לדגם של לוח האם שלי: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=11738&ProdId=2229〈=eng&OSVersion=%0A&DownloadType= אחרי שהורדתי את הקובץ וחילצתי ממנו את הקבצים, אני מבין שצריך להעביר את הקבצים לדיסקט ms-dos. הבעיה שאין לי במחשב חיבור לדיסקטים מיושנים כאלה. יש אפשרות להשתמש בדיסק CD-R כמו דיסק של התקנת XP? השאלה האם אני צריך להפוך את הקבצים לקבצי תמונות כדי שזה יעלה לי את זה באתחול..או שרק אני צריך להעביר את הקבצים לדיסק ה-CD וזהו? הבנתי בדיוק מה …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לרוע מזלי (וטיפשותי) ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח שלי..וכעת המחשב עולה אך על המסך רואים רק נקודה לבנה בצד שמאל.. קראתי והבנתי שאפשר לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הג'מפר כך שהלוח נכנס למצב ריקברי , ואז אפשר או ע"י דיסק / דיסק או קי להתקין את הביוס שנית.. ניסיתי את הנ"ל אולם כל מה שאני מקבל זה מסך עם כתובית של אינטל של הביוס כמו שהיה תמיד אך לאחר מכן המסך שחור ולא קורה שום דבר יותר מכאן והלאה.. האם גרמתי לנזק בלתי הפיך?מה עליי לעשות? מבאס נורא..מה גם שהמחשב משמש לי לעבודה..זה קצת מלחיץ..
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עידכנתי את ה BIOS של המחשב שלי GIGABYTE-p35c-ds3 ל F7, דרך WINDOWS ואחרי ריסט המחשב לא עולה. פשוט מסך שחור. מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי מספר אפשרויות: - לפנות למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - לקנות צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? - לחפש לוח יד שניה במקום זה שלי (אביט AV8, סוקט 939) תודה!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הלוח אם הנ"ל עם גרסא F7. קיימת גרסא F8. יש ברשותי מחשב עליו מותקנת וויסטה ללא כונן 1.44. כיצד אני יכול לעדכן את ה- BIOS? ניסיתי בעזרת היישום של ג'יגהבייט אך ללא הצלחה (הוא רק מודיע על בעיה ולא מצליח לעדכן). מישהו יודע איך לעשות את זה בוויסטה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו לא ברור לי- יש לי ביוס award, ונכנסתי לאתר של eSupport.com כדי להוריד עדכון BIOS, וראיתי שהם מבקשים שם לשלם כסף בשביל זה :s05: מה הולך פה?
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה, אבא שלי פירמט לי את המחשב, עכשיו יצא ככה שהמחשב שלי עבד יותר טוב מלפני הפירמוט מה שלא כל כך הגיוני. אחרי הפירמוט אני הורדתי את הדרייבר forcewave 169 ואני לא יודע אם הוא עדכן לי את הbios. בדקתי טמפרטורות אבל זאת לא נראית לי הבעיה... בבקשה תעזרו לי ותביאו לי את העדכון האחרון של הbios לחלונות xp וללוח אם :Asus P5K s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E אני בבעיה קשה, זה מחשב חדש והוא לא נותן ביצועים כמו שהוא אמור להביא....
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-EP45-DS3R. לאחרונה התקנתי SSD ואני מעוניין לשפר את ביצועיו. בדרך עלתה אפשרות של עדכון ביוס משום שטרם עשיתי זאת בלוח הנוכחי. רציתי לדעת איך אפשר לבצע את העדכון בצורה הבטוחה ביותר (המחשב ממש אחרי פרמוט), בלי שיגרם נזק למערכת ההפעלה ולמידע בכוננים? האם ההתקנה היא ע"י הפעלה פשוטה של קובץ התקנה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח Asus p5lp-le שבא עם מחשבי HP מורכבים, ומצאתי את עדכון הBios הבא בשבילו: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&softwareitem=pv-60363-1 כמה שאלות: 1. על המחשב מותקן כבר Windows 7 והדרישות להתקנה הן Windows Vista - זה משנה? ולמה ההתקנה היא בקובץ EXE..? איך זה עובד? ._. 2. יש עדכון Bios קודם לעדכון הזה משנתיים לפני http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&softwareitem=pv-34940-4 יש צורך להתקין אותו לפני? 3. כתוב שיש תמיכה במעבדים חדשים - איך אני יודע באילו מעבדים? יש את הדף של המוצר: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/do…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יצא לי עידכון ביאוס חדש ללוח אם הישן שיש ברשותי, וכן אני יודע , אם זה לא מקולקל לא לגעת, אבל בכל זאת רציתי רק לדעת , מה זה אומר Disable PCI prefetch ? זה בעצם העידכון האחרון שיצא..
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס של הלוח אם 661GX-/800-M7 REV::3.0דרך התוכנה WINFLASH(אי אפשר דרך הביוס) אי שם את הקובץ הנכון ולוחץ UPDATE אבל המחשב קופא ולא זז מה אני יכול לעשות? יכול להיות צריך לשנות פיזית משהו בלוחאם בשביל באני יוכל לכתוב עליו? בכ לוח אם אפשר לעדכן ביוס דרך הביוס.ץ?
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם עידכון ביוס ללוח EP45-UD3LR מF5 לF11 יתן שיפור ביצועים?או סתם מומלץ? או להשאר עם ה F5?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם ECS P4S5MG 62-0311-001131-00101111-040201-SiS650$P4S5MG_P4S5MG SiS650 תאריך הביוס: 03/11/2002 אני רוצה לעדכן את הביוס, אך מצאתי עדכון בגרסא יותר מוקדמת ממה שלי יש.. האם אתם יודעים אם יש עדכונים חדישים יותר לדגם הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח aopen ax63 pro והביוס שלו די ישן (99) (בדקתי בעזרת AIDA32) רציתי לדעת, מה יכולים להיות הייתרונות בהתקנת גרסת BIOS הכי עדכנית (הנה הגרסה : (הראשון ברשימה) http://download.aopen.com.tw/downloads/default.asp?keyword=AX63%20Pro&Software=All&searchoption=keyword&sel=category&seltype=BIOS&selpage= ) יתרונות, כלומר מה זה ייתן לי ? (אני לא מתעסק באוברקלוקינג, אבל זה אולי יוסיף איכשהו מהירות, או ביצועים יותר טובים לזכרון או משהו ?) ודבר שני, איך אני מתקין את זה ? יש ב ZIP שני קבצים בסה"כ : AX63P132.BIN AX63P132.EXE אני יכול להפעיל את זה ב WIN או רק ב DOS (יש לי XP PRO) האם יש תהליך שצריך לעקוב אחריו ? איך אני מגבה את הביוס העכשווי שלי ? (…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי את ה Abit nf7-SL ואני מעונייין לעשות לו עדכון לביוס.. אבל באתר של אביט אין שום התייחסות לדגם הזה! על הקופסא של הלוח רשום nf7-s אבל על הלוח עצמו SL מאיפה אני משיג עדכון ביוס?!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-