מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור לי בפתיחת פורטים לביטורנט יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ואין לי מושג איך פותחים את הפורטים. אני צריך לפתוח את הפורטים 6881-6889. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה הכרטיס מסך שלי די חלש ואמרו לי לעדכן דריוורים חדשים ללוח אם הנה הדריוורים של הלוח אם: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8S648FX-L.htm מה אני צריך להוריד?
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף עוד 256 עכשיו המהירות של הזיכרונות שלי היא 333 MHZ ו ב KSP יש אחד של A-DATA שהוא 333 ועולה 130 יש אחד 333 של קינגסטון שעולה גם 130 ויש אחד של A-DATA שהוא 400 MHZ ועולה 125 מה יותר כדי, שווה ליקנות תודה מראש סרגיי
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשקניתי את המחשב שלי קיבלתי איתו לוח אם של biostar מדגםp4vma-4 וזה לוח כזה ממש קטן ונראה חרא.... מישהו חושב שהוא יתאים לאוברקלוק, והאם לוח אם (כמו זה) יכול לגרוע מהביצועים של המחשב? והוא בכלל כל כך חרא?
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש באחד האתרים של חנויות החומרה אני בטוח שכולם מכירים זה נקרא A-DATA / VT וזה כולה 245 ל 512MB - זה נשמע לכם הגיוני? זה ממש זול האם הזכרונות האלה שווים משהו? או שעדיף ללכת על משהו אחר.. לצורך העיניין אני צריך 2*512 במקסימום מחיר של 1000 ש"ח אבל שראיתי את המחיר הזה , זה נראה מאוד מעניין הבנתי שהמחירים יורדים קצת בגלל ה DDR2 אבל זה נראה מוגזם.. מישהו ניסה אותם?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה המפרט: ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA /VT WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT ATX MIDI PFC, usb ה-everst מראה 45 מעלות ללוח ולדיסק 38 במצב מנוחה, אבל מזייף לגבי המעבד, ה-easy tuner 4 שהגיע עם הלוח לא מציד אף טמפ' של אף רכיב במחשב או נתונים על מאווררים (הוא אמור להציג לא?! האם רק אצלי הוא לא מציג??? הוא כן מציג מתחים ומהירות מעבד ו-FSB). שלחתי מייל לתמיכה של ג'יגה בייט אבל הם לא עונים. (ניסיתי את גירסה 5 של easy tuner אבל היא גם לא מציגה טמפ'... אולי יש בעיה בלוח?) הקירור של המעבד הוא מה שבא עם המעבד הזה בלי תוספות של משחה טרמית חיצונית. היום אמנם שרב אבל זה צריך להיות ככה?…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית של AMD DURON 2000 1.3 גיגה הרץ.קיצר הלוח הפסיק משום מה לזהות את הכרטיס PCI שהיה עליו כי הכרטיס אונבורד עשה רעשים מוזרים.קיצר אין לי ברירה ואני חייב להשתמש בו ,חיפשתי באתר העלוב של ECS ולא ממש מצאתי כי אני לא יודע בדיוק את שם הלוחזה או K7SEM או K7SEM+ או K7SOM פשוט יש להם מלא דגמים ואני מתחרפן!.עזרו לי בבקשה! :please:
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה קורה חבריםםםםם הרבה זמן לא הייתי פה וכיף לחזור חח אז נחזור לעינינו אני מעוניין לחליף את המעבד שלי ואני בדילמה! 1. העם לקנות דותן טוב (400 או 533 ) ואת המתאם של אסוס (שאת שניהם אני יכול להשיג בקלות חח 2. או שכדי עוד לחסוך ולחכות ליגיעו הamd כפולי הליבות למחיר נורמלי ואז למעשה להחליף הכול מעבד לוח וכרטיס מסך (זה בטח לא יהיה בקרוב) מה אומרים? ועוד שאלה 1. העם הדותן 533 מגהרץ יכול לעבוד עם הלוח שלי והזיכרונות וכו כוו או שהוא צריך ddr2? כמו כן עם אני יקנה את הדותן 533 מגהרץ אני יוכל להפעיל אותו על 400 או לא? תודה! 2. איך המתאם של אסוס פעם שמעתי שיש לו בעיות בהעלת מתח למעבד כאילו הוא לא נותן לעלות מתח מישהו יכול לעזור פה תודה...ולתת לי הסבר על החלק הזה... נ.ב התיכנון הוא לחב…
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאוד מתעניין במעבדים בכל מיני תכומים ורוצה פשוט לדעת קצת יותר על הדברים הבאים..: http://img209.echo.cx/my.php?image=untitled8hj.jpg אני יודע שזה הרבה נושאים אז אם יש איהשהוא מדריך או מישו שבאמת מוכן להסביר לי.. תודה רבה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הנה תמונה: http://img258.echo.cx/img258/218/clipboard010ec.jpg ודרך אגב הפעלתי את הדריבר של AMD שקט וקר ועכשי'ו המעבד ככה: תמונה בחתימה זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
1. התקנתי דרייבר של AMD : Cool & Quiet והפעלתי את האפשרות הנ"ל בביוס. כאשר הפעלתי לאחר מכן את CPUZ ראיתי שהוא רושם ב - CORE SPEED 1010 MHZ במקום 2010 כאשר האופציה על DISABLED. מה הסיבה לכך ? מה זה cool & quiet ולמה זה טוב ? האם זה תקין שהוא משנה את המהירות. ? 2. התוכנה סיסופט סנדרה מראה לי שטמפרטורת המעבד שלי היא 50 מעלות , האם זה תקין או גבוהה מידי. (המחשב לא עבר שום אוברקלוקינג) לעומת זאת מחשב האינטל שיש לי לידי שהוא 2.6 GHZ ו - 800FSB מדגם NORTHWOOD סוקט 478 הטמפרטורה היא 25 מעלות... בנוסף לזה סנדרה מודיעה לי שהמאוורר שלי כשל .. למרות שהוא לעיתים מסתובב ומפסיק ( אגב זאת הגירסה הכי עדכנית של סנדרה) למה זה קורה ? 3 שאלה אחרונה לגבי הזיכרונות שלי. מאיזו שהיא סיבה…
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חינגה של שעתיים בשידור חי של AMD יחד עם רבים מהשותפות שלה לעולם ה AMD64, בטוח שיהיה מעניין ומשכיל - מומלץ. קישור: http://www.amd.com/us-en/0,,3715_12897,00.html?redir=SWDC03 צילומי מסך מהארוע, פחות או יותרכל הדוברים: הקטור רואיז - דברי פתיחה, חזון וכולי הקטור רואיז - מנכל, נשיא, יו"ר נציג בכיר של HP נציג בכיר של IBM מחזיק להב (BLADE) בודד ביד (סוג של תצורה לשרתים) נציג בכיר של SUN, היתבדח שניסה לחטוף מהידיים של נציג IBM את ה BLADE אבל לא הצליח - הבסיס לבדיחה הוא שגם SUN מפתחת BLADE עם אופטרון http://uploaded.fresh.co.il/2005/04/22/92648890.jpg נציג של מיקרוסופט - די יוצמח, אבל בעוד יומיים האורע הגדול של מיקרוסופט WINHEC לקוח של AMD שסיפר עד …
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה ההבדלים בינהם ? הבדלים גדולים ? במה מתבטאים ? על מה ללכת תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד עם התוכנה CLOCKGEN ...אני על קירור אוויר...אני רוצה לדעת עם איזו תוכנה מומלץ לבדוק עם המעבד יציב לאחר OC.
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב 2.8 ASUSP4S800D 256KINGSTON יש לי עכשיו כרטיס RAM חדש גם 256 אבל לא של KINGSTON אני לא יודע בדיוק איזו חברה כשאני מחבר את את הכרטיס ללוח האם שלי ואני מנסה להפעיל את המחשב הוא לא נדלק לי (החשמל עובר) אבל יש מסך שחור והכפתור ההדלקה של המסך הוא כתום אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב מחזיק בו מאט זמן מכבה את המחשב ומפעיל מחדש וברגע זה המחשב נדלק !!!! ובזמן הטעינה הוא רושם שלי OVERCLOKING FAILED ונותן לי F1 כדי להיכנס לBIOS ולסדר את החומרה החדש!!! אז אני נכנס לBIOS וכשאני שומר את הנתונים הוא מפעיל שוב מהתחלה את המחשב ועוד פעם הוא לא נדלק! אז אני לוחץ שוב על כפתור הכיבוי וזה חוזר שוב על עצמו כמו כן בזמן הטעינה הוא נותן F2 כדי לדלג כל הכינסה לביוס ולהיכנס לWI…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אלו המחירים
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2397\ ככל הנראה מראים ביצועים טובים מאוד , ביצועי מולטיטסקינג יפים מאוד , בהרצת עוד ישום ביחד עם DOOM3 היתה נפילה רק של 8% בביצועים לעומת 18% אצל אינטל , לא יצא לי ממש להתעמק בכתבה אז תסלחו לי שאני לא מפרט יותר מדי. מבחינת מחיר זה די שנוי במחלוקת , ה4400X2 עולה אומנם בסביבות ה550 דולר שזה הערך חצי מ840EE ועוקף אותו בביצועים אבל אין לAMD שום מרובה ליבות זול יותר , מה שאומר שאם אין לכם 3000 שקל להוציא על מעבד - Pentium D הוא הבחירה הכי הגיונית למי שרוצה מרובה ליבות. כמו כן התאמתו הידיעות לפיהם המעבדים פועלים על כל לוח 939 ישן על ידי עדכון ביוס , לצערי אין שם בדיקות של צריכת הספק חשמלי ופליטת חום. הדף הזה מעניין במיוחד : h…
-
- 142 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל הלך לי הלוח אם ואני צריך לקנות חדש. הבעיה היא שיש הרבה דגמים וחברות ואני לא יודע מה לבחור ואני רוצה משהו שיחזיק לי לשנתיים בערך יש לי מעבד 2.4 amd רגיל זיכרון 512 ddr 400 radeon 9800 pro 128 mb ו120 ג'יגה בהארד דיסק איזה לוח אם הכי מתאים לי ובמחיר סביר. אני רוצה להשקיע עד 650-700 שקל אבל משהו טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היי! כיצד יושב מעבד 775 3.0 אינטל על הלוח יש בלוח פינים ובמעבד אין את החורים ,אולי המעבד רק יושב עליהם ז"א להניח אותו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הידיעה היא מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3075828,00.html
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קיבלתי כעת לוח DFI Lanparty Ultra-D שהזמנתי כאן בארה?ב ובבדיקה של התכולה חסרים שני דברים שנראים כאן: http://img.neoseeker.com/v_image.php?articleid=1754ℑ=41 קליפ הפלסטיק הלבן בצד ימין למטה ודף האזהרה קצת מעליו. מישהו יודע אם זה משהו שחייב שיהיה כשירכיבו לי את המחשב בארץ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי! האם אפשרי לצלם עם פלאש לוח ,מעבד ושאר רכיבים האם יכול להנזק הרכיב ע"י הפלאש? תודה!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-