מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. האם אפשרי לשים זכרונות 800MHZ על לוח P5GC-MX של ASUS? לפי החוברת/אתר כתוב שהלוח תומך ב533 וב667, השאלה אם אפשר לשים 800MHZ ולהוריד את המהירות שלהם... תודה...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של AMD שאני מדליק אותו המעבד עובד על 28 מעלות וכעבור 10 דקות שהוא מפעיל את הווינדוס הוא מגיע ל 40 מעלות ואם אני משתמש באינטרנט ותוכנות הוא מגיע ל 50 מעלות-52 זה הגיוני? אמרו לי שיש לי בעיה של מתח אבל אני לא יכול לרדת מתחת ל 1600 ובתוכנה של ה CPU-Z הוא רושם1.744 מה עושים? הינה תמונה של המעבד+ הטמפ':
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לוח לוח-אם מסוג Intel Garibaldi D850GB והבעיה היא שאני תקוע על 256 זיכרון כי ה- RDRAM עולה יקר... אפשר לשעות משהו או שהלוח-אם תומך רק ב- RDRAM? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב לעריכת וידאו, מתלבט במעבד דו ליבתי ל-4 ליבות (QUAD CORE), שאלתי היא: האם יש משמעות לריבוי הליבות באשר לביצועים, או שזה תלוי כבר בתוכנה שאיתה אני עובד אם היא "תומכת" בטכנולוגיה זו. ברשותי PC, WIN XP PRO SP תוכנת העריכה: avid liquid 7 נ.ב. באתר החבר לא מוזכר בדרישות המערכת את המעבד הנ"ל, גם לא בגדר המלצה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע (שמכונה: המעבד הגרוזיני
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
נשמות\עוזרים יקרים הנודדים\נודדות בפורום זה בשעה עגומה כזאתי, נשמתי לא יכולה לנוח בימים האחרונים ואחד הדברים שמטרידים אותה זה הדבר שנקרא DUAL CHANEL, ובכן יש לי שאלה על הנושא: קראתי ואני יודע מה זה עכשיו, השאלה שלי זה אם למשל יש לי KINGSTONE 1GB DDR2 667MHZ CL5.0 ואני שם עוד זיכרון של 1GB מחברת PQI נגיד או CORSAIR בעל אותו תדר 667MHZ ואותו CL5.0, האם יופעל הDUAL CHANEL, או שאני מחוייב לשני זכרונות זהים מכל ההגדרות כולל חברה? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מעבד A64 למשל אני מתקין משחק אז המעבד עובד ב 100%.. זה נראה לי הגיוני אבל אולי לא ? זה בסדר ? תודה תום.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחפש לוח אם בתושבת 775 gigabyte בתצורת matx נקי זאת אומרת בלי gpu built in וכל השטויות האלו...שיהיה לו לפחות 2-3 חאיצי pci-e ...יש המלצות? כמובן שיהיה זמין בשוק ...
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה הרעיון של לוחות SLI עם שני PCI-E האם יש הבדל משמעותי בזיכרון במהירות 533HZ ל 800HZ DDR2 מה ההבדל בין IDE ל SATA ל SATA2
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מזמין מאי ביי , יש משהו לדעתכם שאני צריך לשאול מעבר ל- " האם זה עובד וכ"ו וכ"ו.... סטפינג ?? אולי ?? אם יש משהו שאתם חושבים אני אשמח לדעת גם למה , תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם אני עושה CLRCMOC ועידכנתי את הביוס אז הוא מחזיר לי את הגרסה הקודמת
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/loh-mainboard-gigabyte-z68x-ud3h-p-11922?cPath=215 לוח אם http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mabd-intel-core-2600k-lga1155-tray-p-11874?cPath=21_22 מעבד http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/loh-gigabyte-x58-usb3-lga1366-p-10736?cPath=215 לוח אם http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1688 מעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
כמה אמור לעלות לי מעבד 1800 של אינטל?????
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב...יש לי לוח אם תוצרת גיגהבייט , תואם מעבד אטלון 64 המחשב שיש לי אמור להריץ ישומי גרפיקה כבדים כגון maya ו- 3D studio max. כמות הזיכרון לא חשובה, אבל אם אפשר להמליץ לי על חברה כי אני לא יודע מי נחשב הכי חזק בתחום הזה השאלה החשובה באמת היא אם עדיף DDR או DDR2 (הבנתי ש-2 זה לא שווה) איך אני יודע איזה תדר לקנות והאם יש לי הגבלה ע"י הלוח אם. כעיקרון, הסטנדרט שאני מכיר הוא 400 הרץ, אבל אני לא יודע אם להשקיע ביותר - 433....533... כל מי שיוכל לתת לי תשובות....תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
האם AM2 היא רק שיפור מינורי ל-939? קראתי כמה וכמה ביקורות על הזיכרון DDR2 שהתווסף לו והפרש הביצועים זניח.. אך שמתי לב שאלו רק הזיכרונות הראשונים שיצאו עם תיזמונים גבוהים.. מעניין מה יהיה עם הנמוכים.. בקיצור.. אני חושב על השידרוג הבא שלי, ולא, אל תגידו לי לקנות קונרו. אז האם שווה להישאר עם ה-939? או לקפוץ ל-AM2? הבאסה היא שראיתי את מפת הדרכים של AMD וזה ממש מבאס שאחרי AM2 יהיה AM3 ותקן PCI-Express 2.. אוף זה לא נגמר.. אבל מילא.. בקיצור אני רוצה בעיקרון כפול ליבה של AMD ואני לא יודע אם לקחת מבוסס 939 או AM2.. ואני מוכן לחכות כמה חודשים לירידת מחירים.. אז.. אם אפשר- תמליצו לי מה לעשות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
ולא 750i SLI ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
בסוף, לאחר הרבה התלבטויות (וצרות בדרך) אבא שלי הזמין לי לוח אם של Giga-Byte, Dual DDR ושיכול להכיל 4 זכרונות. השאלות שלי הן: 1. מה אתם אומרים בכללי על הלוח אם הזה? בין אם מניסיון ובין אם מידע. 2. קניתי שני זיכרונות של 256 מגה (החברה לא משנה כרגע) במקום 512 זיכרון והשאלה היא: האם זה עדיף מאשר לקנות זיכרון אחד של 512 זיכרון? 3. מאיזה דגמים, אתם ממליצים על Giga-Byte? הכוונה היא לרוחב בס וכל מה שעושה את זה יותר מהר או ענארף. תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי שאלה: הזיכרון הבא הוא 500 MHZ GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 4000 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit 500 Mhz !!! ויש לי את הלוח אם הבא Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) וכתוב מתחת לשם של הלוח אם: Dual DDR 400Mhz memory compatible [PIV/DDR] אז: אם המהירות של הזיכרון היא 500 MHZ וכתוב בלוח אם Dual DDR 400Mhz memory compatible האם זה יאט לי את הזיכרון ? או יגרום למשהו לא רצוי???
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
יש אפשרות לרכוש זיכרון של corsair 2x4g 2133mhz או לרכוש יותר ציפים 4x4g אבל כאן זה 1600 mhz כאן יכול להיות 16גיגה ובראשון 8 גיגה... אך האם הכמות של הmhz מתעלה על כמות הציפים??
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה אומר שמעבד עם ה-16Bit או 64Bit ? כאלו מה הכוונה ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני להרכיב מפרט על בסיס A64 3000+ עם ג'יגה זכרון. וכנראה לבחור בלוח של ג'יגהביט מבוסס K8T800 (כנראה גירסאת הפרו..) האם צריכה להיות איזה שהיא בעיה עם שני סטיקים של זכרון ??? (כנראה - 512MB Samsung DDR PC3200/400) והאם יש אילו שהם יכולות אוברקלוק ללוח הזה (אולי עם זכרונות אחרים..) הייתם ממליצים על לוח אחר אולי במסגרת התקציב של 750 ש"ח בערך.. ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני הולך לקנות סט זיכרון של 2x8 להרכבה כחלק ממחשב חדש. נתקלתי ב-2 הסטים הבאים: http://ksp.co.il/?uin=17562 לעומת http://ksp.co.il/?uin=16277 ההבדל במחיר הוא די עצום. השאלה שלי היא - למה בדיוק? מבחינת מהירות ותזמונים הם זהים. הסט של קינגסטון הוא יותר fancy עם היטסינק שחור וכו'...אבל האם הם באמת גובים כל כך הרבה כסף על עיצוב ועל זה שרשום על זה "קינגסטון"? הרי ההבדלי ביצועים ביניהם בגיימינג, למשל, יהיו מזעריים עד לא קיימים אם אני לא טועה. מצד שני האינסטינקט הראשוני שלי בתור צרכן הוא לחשוב שאם המחיר כל כך זול, כנראה שמשהו "לא בסדר". ובתור ישראלי אני לא מוכן לצאת פראייר אשמח להסבר ודעות!
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-