מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב הנייד שלי Lenovo Z580 מ 4GB ל 8 או 16GB רציתי לשאול מה המקסימום זיכרון שאוכל להתקין במחשב זה? ואשמח להמלצות לזכרונות שאוכל להתקין(ואם הזכרונות זמינים באתרים כמו Amazon,Newegg זה יהיה מבורך) צירפתי תמונות מהתוכנה CPU-Z אם זה עוזר.. תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתם מאמינים שזכרונות יוכלים פתאום "להעלם"???????? אז זהו שאני איבדתי 2GB של OCZ REPAER DDR 2 800MHZ תזמון 3-4-4-15 כנראה במהלך התקנת הקירור מים איפשהו שכחתי אותם וזהו...נעלמו! עכשיו הדילמה ... איזה לקנות כדי לחזור לעבוד עם 4GB ? 1.לקנות שוב שני סטיקים של 1GB באותו תזמון 3-4-4-15? 2.לקנות זכרונות אחרים בתזמון שונה ולהוסיף לקיימים?(לא סגור אם זה אפשרי) 3.להכריז עליהם נעדרים ולהוציא משלחת חיפוש אודה להכוונה. אני צריך זכרונות טובים בלבד יתר המערכת: לוח X38 של ג'יגה בייט מעבד 9550 קירור מים למעבד כרטיס מסך GTS 8800
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אחרי שקראתי במדריך מה לעשות כגי שהוא יציג עשיתי ככה. הדלקתי את התאורה בו בחרתי באול טמפרטור ועשיתי אינבל על כולם חוץ מעל המעבד (שיראה רק את הטמפ של המעבד) אני עושה ריסט והוא מראה לי שעון בכלל ... מה עושים ומה אני צריך להגדיר שאני רוצה ליראות רק את המעבד בכל מקרה שאני לא עושה אינבל הוא מראה לי OPT 1-2-3- (פה הוא רושם N/A יענו אין כלום) ואז 4 פאוור NB SB MB איפה בכלל המעבד ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
דגם ה-Cannon Lake הצנוע והיחיד שהושק לו לפני כמה חודשים מצטרף אל משפחת ה-NUC של אינטל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם בשם GA-G1975X הוא הלוח החדש מבית Gigabyte שהוכרז לפני כשבוע הוא מצויד בצ'יפסט Intel 975X המיועד למעבדי אינטל בסוקט 775 בעלי גודל טרנזיסטור של 65 ננו מטר (סידרה 900 לכפולי ליבה בעלי ליבת Presler וסידרה 6x1 לחדי ליבה בעלי ליבת Cedar Mill). הלוח הוא חלק מסידרה חדשה עליה Gigabyte הכריזה, ה G1-Turbo המיועדים לאוברקלוקרים. הלוח הזה מגיע עם 2 תעלות אוויר מיוחדות שבכל אחת יש 2 מאווררים קטנים (אחד להוצאת אוויר ואחד להכנסת אוויר) שאמור להעיף חום שמקורו במעבד, בגשר הצפוני ובזכרון. הטכנולוגיה הזאת נקראת Turbojet על הלוח יש 2 יציאות PCI-Express x16, אך הוא לא תומך ב SLI או ב CrossFire, בדומה ללוח DFI LanParty UT NF4 Ultra-D הוא תומך בפונקציה של MultiView לחיבור עד 4 מסכים.…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שבמארזים של raidmax מגיע גם ספק הספק הזה ג'נרי? אני רוצה לקנות גם זיכרון a-data ddr500 ומעבד amd 64 3200+ ולוח אם EPOX 8HDA3J S-754 ומישהו אמר לי שאין טעם שאני קונה זכרון 500MHZ כי גם ככה הלוח שלי יכול להגיע עד ל800 ( 400+400 ) לא הבנתי מה זה ה800 וכדי בכלל להשקיע בזיכרון 500MHZ? האם הזכרונות של A-data יתאימו ללוח אם שלי ? כי ראיתי אנשים שקנו ונדפקו עם זכרונות שלא מתאימים ללוח שלהם. אני מתכוון לעשות גם אוברקולקינג ואני צריך שהחלקים יתאימו לזה עם אני קונה את ה500 אז עד שאני לא יעשה אוברקלוקינג זה כאילו אני מנצל רק את ה400 ? בעיקרון המחשב מיועד למשחקים כבדים נ.ב אני לא מבין כלום בOC אז בבקשה לפרט ולהסביר .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD דיווחה שהיא תוריד את מחיר ה-FX-70 בכמאה דולרים. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36194
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הזהירו אותי ולא שמעתי.. הלוח הזה של אסוס P5B800 עם הצ'יפסט של VIA.. בקושי שרד לי שנה וקצת ותמיד אין אחריות כשצריך.. בקיצור, חייב לקנות לוח אחר אבל בלי להחליף זכרונות (DDR 2G), כרטיס מסך AGP ומעבד פנטיום D820 סוקט 775. התוכלו בבקשה להציע לי משהו איכותי שלא יקרע לי את הכיס?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול לגבי 2 סוגים של מעבדים. 1.AMD phenom IIx3 Tripple core 710 socket AM3 2.6Ghz 45nm tray או 2. intel core 2 quad q8200 1333 Mhz ' s775 4mb tray תודה רבה לכל העונים. * היה לי עד עכשיו ניסיון ארוך שנים עם INTEL ואני מאוד מאוד מרוצה עד עכשיו , אך עקב בעיות תקציב וניצולו עד תום אני מחשב טוב למשחקים עבור אחי הקטן. האם יש לי ממה לחשוב אם אני יעבור ל AMD.. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הזיכרון הראשון: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G הזיכרון השני: Kingston 4GB DDR3 1600MHZ CL11 1.5V KVR16N11S8/4G הזיכרון השני עולה 15 ש"ח יותר מהראשון. למה? אני יודע שהמשמעות של CL זה Clock Cycles אבל מה זה אומר בתכלס? איך זה משפיע?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה שלמעבד 64 ביט יש אוגר של 64 ביט לעומת 32 אומר שהמהירות שלו באמת פי 2?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה כתוב לי ב- Code name "קונרו" ולא "אלנדייל" כמו ששמתי לב שאצל שאר האנשים כתוב? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי RAM אחד של 2 Giga ועוד אחד של 512 ולוח P5vd2-MX, משום מה הוא מזהה לי רק 1 Giga מהכרטיס של ה2, עידכון BIOS יעזור במצב הזה?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
במאמץ על 100% ומי יודע כמה זמן הוא היה ככה בדקתי מעלות הוא היה על 48 בערך!! בגלל העומס עליו!! הוא היה על 100% בגלל איזה באג מטומטם באיסיקיו שתקע לי את התוכנה...אז השאלה שלי האם יכול להגרם לי נזק למעבד ? כי אני לא יודע כמה זמן הוא היה ככה יכול להיות 9 שעות יכול להיות שעה כמו כן גם הלוח התחמם קצת וזאת הפעם השנייה שזה קורה לי והכול בגלל האיסיקיו עם הבאג המעצבן הזה תודה עריכה: נראה לי שכתבתי את ההודעה בפורום הלא נכון אני חושב שזה מתאים יותר לתמיכה טכנית מצטער..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זכרונות value (1GB בתקציב של 750. (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה עם לוח DFI INFINITY NF4U אני קונה מלוג'יק. חשבתי על אלו: Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory 720 ש"ח Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory 760 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory 660 ש"ח אני אשמח לקבל הצעות נוספות! תודה!
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת כמה RAM MHZ אפשר לשים ללוח אם עם מפרט 8x DIMM, Max. 64GB, DDR3 2400(O.C.)/2133(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. ATHLON X4, 4GB... כרגע תמיד רצים ברקע תוכנות כמו קספרסקי 2012 (חבילת INTERNET SECURITY), סקיי, בבילון, טורנט, עוד קצת דברים, לעיתים VMWARE של XP, ועוד תוכנות שלא הספקתי להתקין. חוץ מזה אני גולש. אקספלורר, פיירפוקס... אני מריץ קבוע את RESOURCE MONITOR, והוא אומר לי כל הזמן שכמעט ואין לי זיכרון FREE (יש כמות מסוימת בSTANDBY). אני גם מרגיש לעיתים איטיות מסוימת ש... לא יודע, איכשהו כשקניתי מחשב חדש אחרי הגרוטאה שהייתה לי ציפיתי למחשב שיטוס ולא יטסטס (טוסטוס). האם עלי לקנות זיכרון נוסף? (יש לי רק סלוט אחד פנוי) תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי ספק כוח חדש של 400W שרצתי להחליף בספק הנוכחי שלי של 250W. לוח האם שלי הוא (MSI RC410M (MS-7173 וקיימות בו 28 כניסות כאשר בספק החדש החיבור ללוח האם בעל רק 24 (ספק הקודם בעל 28). האם אפשר לחבר אותו ללא חשש שהלוח יישרף?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות, אני הייתי מעוניין לדעת האם AMD מתכוונים בזמן הקרוב להוציא מעבדים לשוק עם תושבת 939 ועם L2 של 1MB CAHCE ? שלא יהייו במחירים אסטרונומיים כי כרגע 3500 בתושבת 939 עולה במחיר של מחשב חדש ! ומה בנוגע לשורת הפקודות SSE3 (אמרתי את זה נכון ? ) מה מקבץ פקודות המעבד הנ"ל משפר במעבד והאם הדבר הולך לצאת בקרוב והוא אכן ישפיע רבות או ישנה דבר מה בביצועיי המעבד בצורה קריטית ? בנוסף אשמח לדעת מתי יצאו לוחות חדשים שיתמכו בצורה טובה ב 939 עם NFORCE 4 ולא במחירים שלא נראו.... אשמח אם תוכלו לספק לי תשובות לגבי השאלות ההלו, אני יעריך זאת מאוד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש. העתיד טמון בכפולי הליבה, אין ספק, אולם בשלב זה הבחירה היא בפחות רע: מעבדי אינטל עדיין אינם כפולי ליבה "אמיתיים" עד צאת מעבדי ה"יונה" - כך הבנתי, ומצד שני הAMD ללא DDR2 - ומצפים ללוח חדש (M2) למה אם כך עדיף לצפות, ל"יונה" או לM2 מה יגיע לשוק מוקדם יותר? יש הערכות לגבי מחירים? איזו שילוב לדעתכם יהיה מוצלח יותר?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל זיכרון יש CAS שנותנים לו כמו 2-2-3 או דברים כאלה, למה זה נחוץ? איך זה אמור לעבוד? אי אפשר פשוט לשנות רק את הFSB?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אפשרות רכישה מ - EBAY, 2X1GB STICKS PC3200 Samsung... כמובן כמובן - חדש. המחיר 682 ש"ח - אצלי בבית . הכי זול בזאפ של חברה מוכרת ב500 שקל יותר .... מחיר הוגן ? ואיך הזכרון ... ? תודה
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-