מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
סתם עבר לי בראש כי החיבורים ממש זהים... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בהגדרות יצרן של "Gigabyte GA-8I915MD-GV" כתוב שהלוח תומך ב Dual Channel בלוח הנ"ל יש 2 סלוטים של DIMM אמרו לי שאם יש רק 2 סלוטים אז הלוח לא תומך ב Dual Channel האם זה נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
העלתי דרך הביוס 10 אחוז זרם למעבד.. האם זה יכול לשרוף? שאלה שניה האם העלת זרם לכרטיס מסך דרך הביוס יכול לעזור בהמהרה? בהתחשב בעובדה שיש לי אסוס גי פורס 3 200 אם טמפרטורה די נמוכה?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מצד אחד מפרסמים אותו כאוברקלוקר מעולה ביחד למחיר ומצד שני קראתי שהוא לוח פשוט ובסיסי. איך הוא בOC? יוצא דופן בטווח מחירים שלו או שדומה לכל הלוחות בקטגוריה שלו?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני בדרך לקניית מחשב נייד, ורציתי להתייעץ לגבי המעבד והזכרון הפנימי. השימושים הצפויים למחשב הם בעיקר כתיבה באופיס, גלישה, סרטים וגרפיקה ברמת פוטושופ. לפי מה שהבנתי, ההבדל בין i5 ו i3 הוא רק האופציה של הBoost. כיוון שגם ל i3 2 ליבות. תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היא קודם כל האם לצרכים הנ"ל יהיה הבדל בין i5 ל i3? ובנוסף, האם יהיה הבדל בין 4G ל 6/8G בזיכרון ה RAM? אשמח אם תוכלו להרחיב מעט על משמעות הזכרון הפנימי והיחסים בינו לבין המעבד. (מה שלא הצלחתי להבין עד הסוף בדף השאלות הנפוצות)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוכש מערכת מבוססת Q6600, ומעוניין ב 4 ג'יגה זכרון : NCP DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 האם הנ"ל סביר ?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן ואני מחליף את המחשב עכשיו אני בדילמה אני לא יודע מה לקחת P4 + RDRAM או P4 + DDR מה אתם ממליצים ??? ואם זה DDR אז מה אתם אומרים על הלוח הזה של GigaByte Gigabyte GA-8INXP intel E7205 הוא שווה את המחיר שלו ? יש תמורה יותר טובה מלוח במחיר כזה ? ועוד שאלה בנוגע ללוח מה המהירות שהוא מריץ זכרונות ? באתר רשום Dual DDR200/266 ECC support אבל מישהו אמר לי שהוא מריץ DDR 333 מישהו יכול לפרט לי על זה יותר ? זה הלינק לאתר של הלוח http://tw.giga-byte.com/products/8inxp_spec.htm תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תגידו איך אני מבדיל בין תזמונים מהרים ללא? בערך: CAS-LOWER=BETTER ... ? תמיד רציתי לדעת. תודה וסליחה על השגיות.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
XTREME DDR CAS 2-2-2T1 PC 2700 אלה הזכרונות
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
-
טוב מכיוון שחבר שלי מתכוון לקנות באנדל חדש...הוא דיי בונה על הלוח אם הזה כקניה שלו, הוא לא מתכנן שום אוברקלוק....הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים שיש ברשותם את הלוח אם הזה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תשמעו יש לי לוח אם MSI G31M4-F ומעבד Q8200 עם תדר 2.33 וכמו שאתם יודעים בלוחות MSI אין אפשרות להעלאת מתחים : ] רציתי רק לדעת אם אחרי עדכון ביוס ללוח אם תיהיה לי אפשרות להעלאת מתחים בשביל OC גבוה יותר בבקשה שאלה קטנה , תשובה קטנה תודה שבת שלום והמשך גלישה נעימה חברים !
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם הלוח האם הזה: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-5AX(Rev%205.2).htm יעבוד עם הכרטיס מסך הזה: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-AP128DG-H.htm ? מה דעתכם? יעבוד? עכשיו יש על אותו מחשב Riva TNT 2 מודל 64 עם 32 מגה זיכרון (זה לפחות מה שפי סי אקספרס מראה לי)
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אמ של ASUS p4p800 se. ויש לי 4 SLOT של DDR. הכנסתי לשנייהם 256 מ"ב DDR 440 וכשהמחשב עולה זה מראה מהירות שעון של 266 MHZ. מצורף קובץ שגם בתוכנה EVEREST זה מראה אותם נתונים. שאלתי היא האם לא אמור להיות לי מהירות של 400 אם בשני הזכרונות המהירות היא 200 MHZ וזה חריצי DUAL DDR? בתודה מראש דני [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
Athlon 64Bit 3000+ Venice E6 Athlon 64Bit 3200+ Venice E3
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בימים אלה אני מתכוון לשדרג את הזיכרון במחשב על ידי קנייה של זיכרון בנפח 512 DDR400 CL3 של חברת קינגסטון אני מתכוון לקנות זכרון זה משום שיש לי כבר אותו סוג זיכרון באותו נפח ואותם נתונים טכניים. כמו כן קיימים אצלי שני סטיקים נוספים של 256 (512 ביחד) של חברת טווימנוס. ( לוח האם שלי הוא של חברת ASUS P4P800 עם מעבד אינטל 2.4 800MHZ ) כלומר בסופו של דבר יהיה לי נפח כולל של זיכרון: 1500. לא רוצה להשקיע מעבר לכך. שאלתי היא כזאת האם מומלץ לקנות אותו סוג זיכרון של חברת קינגסטון? האם זכרון עם CL שונה מאותה חברה או זיכרון אחר ישפיע במידה מסוימת על הביצועים? אודה לכם אם תכוונו אותי לקנייה הבטוחה והמשתלמת
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
??
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח הנ"ל ורציתי לברר שני דברים 1. יש עליו חיבור שנקרא "gsata2" מה הוא עושה? 2. איך עושים ריסט לביוס בלוח הזה? (חוץ מלהרים את הבטריה) תודה
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
ל ATHLON XP 2200 או XP 1800 איזה מהירות של זכרון DDR אפשר לחבר ? מה מומלץ 266 333 400? יש גם יותר מהירים 666? זה דורש OVERCLOCKING של FSB ? זכרון מהיר יותר מתחמם יותר ? ולכן חיים יותר קצרים ?
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
כמה הדלפות שונות מעידות על כך שניידים עם מעבדי H חדשים בהספק מוגדל מבית AMD נמצאים ממש מעבר לפינה - כמו ניידים עם מעבדי U חסכוניים חדשיםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
האם כרטיס מסך זה בחיבור ללוח אם עם כרטיס קול און בורד יכול לשלב ולהעביר אודיו כגון DTSHD ווידאו יHD באותו כבל HDMI ישירות למגבר ק"ב אם לא איך ניתן לשלב בין השתיים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הבנתי שכפולי הליבה של אינטל הם כפולי ליבה רק מבחינה פיזית ולא לוגית. אבל האם ה- X2 של AMD מחוברים גם מבחינה לוגית ?? אם כן זה נותן להם כמובן יתרון עצום על אינטל. אך האם יש עוד הבדלים או שצפויים הבדלים - נכנסת עכשיו תושבת חדשה ל- AMD, אינטל הולכת להוציא קו מעבדים חדש. אז מה עדיף ?? איזה מעבד יותר טוב ואיזה לדעתכם יהיה יותר טוב (מבחינה ספקולטיבית כמובן)
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הדותן נופל מהסנטרינו באיזושההי בחינה , ואם לא מה הבדל המחירים בינהים לאותו מעבד(אותו מספר סיבובי שעון). תודה תודה לעונים!!!
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 MB. בתוכנה CPU-Z בלשונית memory הוא מראה לי ב TYPE: DDR-SDRAM אז זה אומר שאחד מהזכרונות הוא DDR והשני SDRAM ??? תמונה: http://members.lycos.co.uk/eli308/memory.jpg
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-