מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
על הלוח האם הזה יש אונבורד ציפ של קראטיב. הסאונד הוא מפיק מאכז מאד - ווליום חלש מאד, איכות גרועה וקפיצות וגיהוקים כל פעם שתוכנה מקפיצה חלון או משהוא. למישהוא יש רעיון / מידע / או כל משהוא אחר למה זה קורה ? תודה -גיל. ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8SG667 sis 648 שמחירו 500 ש"ח או GIGABYTE GA-8PE667 שמחירו 580 ש"ח מה עדיף? מה ינצל יותר טוב את ה P4 2.4G?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה - ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 לבין ה- ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ? אני מבין שהGAMING SERIES עדיפה איכשהו לגיימרים, אבל במה בדיוק בא ההבדל? (אגב לשניהם יש את אותו המחיר)
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם המעבדים החדשים מתאימים ללוחות של הישנים יותר של גירסאות b וכו' כגון לוח Gigabyte 8SG800 ודומיהם???
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלוח? מה דעתכם עליו? נראה לוח עם תכונות טובות. מישהו מכיר את האמינות שלו ואת יכולות ה-oc שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הקיץ הגיע ואיתו גם המשחקים החדשים. כגיימר כבד אני לא מוכן להתפשר בהגדרות ולשם כך הקצבתי 1000 שח לשדרוג המחשב הקיים. אופציה אחת שחשבתי עליה היא לשדרג ללוח אם שיסחוב באס גבוה בשביל שאמשיך את האוברקלוק לe8400 כי הוא מציג טמפרטורות מעולות. בנוסף שיתמוך בקרוספייר זה יהיה יתרון להוספת hd4890 עתידי. במסגרת שאר התקציב גם צריך זיכרונות שיסחבו את האוברקלוק כי כרגע יש לי משו גנרי. אופציה שניה היא למכור את המעבד ולהביא מרובע ליבה חזק ואעשה עליו oc. מה דעתכם? פתוח לעצות. אם אתם ממליצים על מוצר אז יש עדיפות לחנות במרכז ושיהיה במלאי ולא ימרחו אותי.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפילו אתר בית לא נראה לי יש להם אם אני קונה שני סטיקים שלהם במקום של TWINMOS אני חוסך 70 שקל... אני לא אוברקלוקר ולא מתכנן להיות...
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בסופו של דבר עשיתי עדכון ביוס דרך utility שהגיע על הדיסק שהגיע עם הבורד (משהו מאוד נחמד שרץ תחת וינדוס). בכל אופן, עבדתי לפי ההוראות בספר, עדכנתי, אני עושה restart, וחשכו עיניי! המסך שחור (למרות שעובד, הוא לא ב standby) לא קורה כלום, והלוח מודיע לי (בהודעה קולית - feature מאוד מגניב אגב...), "system failed due to CPU overclocking" אני לא עשיתי שום אוברקלוקינג ושום בטיח! אין לי מושג מה הוא רוצה ממני. הנחתי שההגדרות הבסיסיות נדפקו אז עשיתי reset ל Cmos לפי ההוראות, הפעם גם המסך לא נדלק בכלל (הוא נשאר ב standby) והCdrom מהבהב בנורה שלו כל כמה שניות, וככה זה תקוע. עשיתי כמה פעמים reset ובאחת מהן הוא הציג לי על המסך את ההודעות של השחזור ביוס, והוא כביכול שחזר את הביוס הישן מהC…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כאן באתר מפרט ושלחתי אימיילים לכמה חנויות מחשבים לקבל הצעת מחיר אחת החנויות החזירה לי הודעה שהם טוענים שלוח האם פשוט ביותר ושהם בטוחים שהוא ייצור צוואר בקבוק כלשהוא. הם הציעו לי את הלוח ASROCK H67M B3 במקום שהוא הרבה מעבר למחיר שאני מתכוון להוציא על לוח אם ובכללי על המחשב רציתי לדעת מה אתם חושבים, האם לוח האם MSI H61M-P23 B3 H61 הוא פשוט למדי וייצור צוואר בקבוק? המפרט המלא: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3GHz Tray Cooler Master Hyper TX 3 MSI H61M-P23 B3 H61 Chipset Kingston 4GB DDR3 1333MHZ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 370 Antec True …
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קראתי כאן בפורום שעומדים לצאת מעבדים של amd שנקראים ברטון או משהו כזה, מישהו יודע עם הם יהיו יותר טובים מה-athlon xp? ועוד כמה זמן הם יוצאים? ואולי מישהו יודע בערך כמה הם יעלו (בלי להיתעצבן)?.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב, גם לפני כמה ימים אמרתי שאני מתכנן.. אבל ההודעה ירדה כמה עמודים. אז שוב, למישהו יש המלצות? אני מעונין לקנות 1GB זיכרון בכרטיס אחד... תקציב 1300 עדיף פחות, וזה בכרטיס אחד כי יש לי רק עוד יציאה אחת, השניה בשימוש עם 256 של DDRAM, תודה.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אנשים זה לא טוב ממש לא טוב נראה לי ראו תמפרט שלי בחתימה והוא מוציא לי 45 שניות בסופר פי גרסה 1.1 מה זה? הפנטיום 4 1.8 של אח שלי מוציא 95 זה הגיוני ? 45 שניות אצלי ?
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לטווח ארוך (הנוכחי בן 8) ולכן להשקיע בלוח ומעבד. קראתי קצת ביקורות, ואני רואה שהדיעות חלוקות ביעילות של הדור החדש ושהוא לא באמת מראה שיפור בביצועים (אולי קצת ביעילות). עריכה:שימוש עיקרי עריכת תמונות וAI, אבל להמשך הכל פתוח. השאלה היא אם ללכת “על בטוח” על הI9CORE, או “להתקדם” למערכת השבבים החדשה שלא מבשרת משהו מעניין אבל היא בעצם “הדור הבא”.. ? אשמח לשמוע מחברי הפורום את דעתם.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
- 2 followers
-
-
-
אז ככה יש לי שתי סטיקים שעובדים בdc 512 ועוד 512 (ביחד 1024) המהירות שלהם 533 אכשיו אני רוצה ליקנות עוד שתיםם או אחד כדי שיהיה לי 2 גיגה אז מה אני צריך ליקנות שזה יהיה באותו מהירות 533 ובאותה תזימונים?כדי שיעבוד בdc
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
Analysis: AMD loses dominance in U.S. retail channel to Intel http://www.tgdaily.com/content/view/31562/137/ K10 צריך להיות לא פחות מגאוני בשביל לבלום את הנפילה, להתמודד עם Penryn, ולהשאיר עוד מקום בשביל לנצח את Nehalem.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות זכרונות DDR2 2GBX2 INTEL , המחיר בחו"ל הוא הרבה יותר זול מבישראל.. 1) האם קניית זכרונות שאינם ממותגים יכולים להרוס את המחשב, או פחות יעילים? 2)הינה כמה זכרונות שראיתי: http://www.aliexpress.com/item/800-Mhz-2GB-DDR2-Brand-New-Transcend-PC2-6400-New-DIMM-Memory-Ram-memoria-ram-For/32315881825.html?spm=2114.32010308.4.11.31Py5D http://www.ebay.com/itm/New-2GB-PC2-6400-240pin-DDR2-800Mhz-NON-ECC-Desktop-Memory-DIMM-RAM-For-Intel-/151447900374?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2342ff90d6 אשמח גם לכל המלצה אחרת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן אשמח אם תציינו לי דגמים... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory מומלץ? יש למישהו משהו יותר טוב להציע לי, לצורכי מחשב ביתי בסיסי מתקדם!
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
האם מומלץ לחבר אותו לספק כח ? ובכלל לשם מה הוא קיים אם המחשב עובד מצויין בלי החיבור הזה ?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מצאתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 עכשיו אני רוצה לעשות את זה רק שאני משתמש בויסטה מה עושים מה מורידים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום התחיל לעבוד אז יש לי כמה שאלות אלייכם אולי תוכלו לעזור לי. מעניין אותי לדעת למה המחשב עובד לאט,הוא לא נתקע,הכל עובד לאט מה שלא היה פעם. במשחקים מרגישים את זה הכי הרבה,וגם כשאני על הפייר פוקס. יש לי,לוח אם חדש מהאחריות הארד דיסק חדש מהאחריות הכרטיס מסך לפי הציון ב3DMARK 2001 הוא בסדר גמור. מה נשאר רק הזיכרון,והמעבד,והספק כוח לא? רציתי לשאול אם יש איזה תוכנה שבודקת את הזיכרון,שתאמץ אותו מקסימום ותתן ציון כמו בכרטיס מסך ואני יגיד לכם מזה הראה..יש דבר כזה? ואיך אני יכול לבדוק את המעבד גם כן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הי, יש סטיק אחד ddr 4GB 2400 של micron הוספתי עוד אחד של סמסונג.. גם 2400 - האם זה חשוב ש2 הזכרונות יהיהו של אותה החברה? , או שזה לא משנה בכלל? האם בגלל שזה חברות שונות, זה יכול לעבוד איטי יותר ממה שזה אמור להיות? האם יכול להגרם נזק כלשהו? .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם למישהו יש נסיון עם לוח אם INTEL G31 pearl creek 1333mhz fsb? האם הוא עדיף על לוח של ASUS מקביל?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-