מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
למי שלא הבין או לא ניסחתי טוב, אני מחפש סטיק של זיכרון בנפח של 512/1024 שכאשר אני אשים אותו בלוח שלי שתומך עד 266 MHZ הוא יפעל כ266 בלי קשר שהוא 400 MHZ (שעולה פחות...)... אז בעצם זיכרון בנפח שכתבתי במהירות 400 MHZ שעובד על SPD ויכול לשנות את עצמו בהתאם ללוח/ביוס.... הסיבה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155315.0 תודה
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי כרגע המערכת הזו: cpu: I2500K Motherboard :Gigabyte z68 memory : 16GB ram HDD: 2 Tera ssd : 128 Chasis : Fracal Design Xl Power Supply : Enermax mode 625W יש לי בעיה שאין לי מספיק זיכרון ראם וכנראה גם כח עיבוד כי המעבד רץ על 100 אחוז ברוב הזמן. האם הייתם משדרגים את הזיכרון ל 32 או שכדאי להחליף לוח אם + מעבד + וזכרונות ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קרוב לסגור את המפרט הזה: https://hwzone.co.il/co/community/topic/591279-מחשב-גיימינג-ב-5000-שח-ללא-כרטיס-מסך/ אני בדרך כלל נוטה ללוחות של ג׳יגהבייט וממה שחיפשתי Gigabyte Z390 AORUS Pro נראה הכי סביר לדרישות שלי, שהן לפחות 6 כניסות ל SATA, אודיו 5.1 ומעלה, עמיד ל OC.. וזהו בעצם. האם יש לוח של חברה אחרת שעדיף על פני הנ״ל?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה עכשיו הגעתי להחללטה סופית שאין טעם ב CF ועדיף לוח אם רגיל.אני צריך לוח אם טוב אפילו מצויין ל OC זה הדבר הכי חשוב בשבילי(כמובן שהיה כמה שיותר קר וביצועים טובים יותר)אני מתכוון לקנות גם E7300 ולעשות לו OC לעזור ה 3.6-4 תקציב עד 600 שקל.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר ללוח: 1) יש לו תמיכה במעבדים החדשים של AMD שיצאו בקרוב עם באס של 400MHZ?? 2) הוא כבר יצא בארה"ב? 3) יש גם NF7 2.0 ולא רק NF7-S 2.0 (אני לא מעוניין בכל הפיצ'רים)? 4) יהיה הבדל במחיר שלו? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יויו אני קונה מחשב עוד מעט... ואני צריך המלצה ללוח-אם בסביבות ה700-800 ש"ח. חובה שיהיה עם חיבור FIREWIRE ! ושיהיה 965...DDR2 800mhz ואני יודע שאמרו שה GIGABYTE S3-965 הוא מצויין..אבל אין בו FIREWIRE (או שמישהו יוכיח שיש בו FW)
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך (GTX 660)ורציתי לשדרג את המחשב עוד קצת ולהשקיע במעבד חדש ויותר טוב כי המעבד שיש לי עכשיו ישן ולא טוב, (AMD athlon ii x2 processor 3.00GH) רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש או שיש מעבד מספיק טוב שמתאים לאותה תושבת.. דרך אגב אם אתם ממליצים לקנות לוח אם חדש איזה סוג ושל איזה חברה ? AMD או Intel? תודה לעוזרים מראש,
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה ל-RAM למחשב הותיק שלי. לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון נוכחי: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 REVISION 2 - OCZ2P800R22GK אני רוצה לשדרג ל-4GB. מה הדרך הכי טובה? תקציב עד כ-150 שקל. חשבתי ללכת על 2 כאלה (בנוסף ל-2GB הקיים): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717001 מוכן גם ללכת על ציוד יד שנייה / להזמין מחו"ל אם זה שווה את זה. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את ה8IPE1000-G של גיגה בייט לפני כמה ימים..........כשנכנסתי לספיד פאן היה רשום שטמפרטורת המעבד היא 36-35 באוברקלוק ל3000 בדקתי ובאברסט היה רשום 61 מעלות אך באיזיטיון רשום בין 24-29 מעלות ובכן אמרו לי כאן שהביוס הוא המקור הכי אמין ובו רשום שהטמפרטורה היא 27 מעלות ,וזה באוברקלוק רצחני למעבד של עוד 1000 מגה הרץ ,WTF איך זה יכול להיות? עם האסוס שהיה לי תמיד הטמפ הייתה 31-42 ,האם החיישן לא בסדר? יש לציין שהוא מעבד נורטווד ומורכב עליו זלמן CU עם 7 מאווררים במחשב עצמו אבל בכל זאת אני חושד שהלוח נותן לו מתח נמוכך ובגלל זה המעבד לא מתחמם,זה יכול להיות אפשרי? המחשב לא נתקע ולו פעם אחת והמחשב מהיר מאוד ,האם לשלוח את הלוח לחברה ? http://img383.imageshack.us/img383/2882/15…
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזו, או אולי צרכנות. אם לא מתאים אשמח אם אחד המנהלים יעביר. רציתי לדעת אם אני רוכש מעבד i7-4790K מארה"ב, האם בארץ יש לי אחריות עליו? האם בכלל יש אחריות עליו? כלומר האם לשלוח אותו לארה"ב לאינטל או שאני חייב לשלוח למוכר שממנו רכשתי את המעבד? ובנוסף, האם אפשר בכל זאת לעשות ביטוח OC למעבד? ממה שמצאתי אצל אינטל, אפשר לבדוק לגבי אחריות רק בהקלדת מספר זיהוי של המעבד שרשום עליו, אבל אם הקופסה סגורה אין לי אפשרות לדעת האם יש עליו ביטוח או לא. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מנסה ליצור מערך RAID0 של שתי קשיחים מסוג HD502HJ של SAMSUNG על לוח-אם מסוג GA-965P-S3 -REV 1.0: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2321#ov גירסת BIOS F14. מערכת הפעלה - Windows 7 Ultimate x64 ניסיתי כל שיטה אפשרית לעלות את ה RAID BIOS של GIGABYTE (הקונטרולר האחראי בלוח על RAID שייך ל- JMICRON). ניסיתי כל דבר רשמי שכתוב באתר כולל ספר המדריך של הלוח וכולל כל מיני מדריכים של JMICRON. ניסיתי CTRL-J , ניסיתי CTRL-G, ניסיתי CTRL-T, ניסיתי TAB. ברגע שאני מגדיר בBIOS את ה Onboard SATA/IDE Ctrl Mode למצב RAID ועושה RESTART , אחרי ה POST מופיע תפריט שנקרא GIGABYTE TECHNOLOGY CORP. PCIE-TO-SATAII/IDE RAID CONTROLLER BIOS V 1.06.XX ואז מתחיל תה…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עבור שרת קבצים ביתי. לצורך כך - עדיף שיהיו לו כמה שיותר פורטי SATA, עשר או אפילו 12. מצאתי 2 לוחות בלבד עם 12 פורטים - אחד הוא של X58 ועולה 1500 ש"ח, והשני הוא של שרתים ולא נמכר בארץ. גם לוחות של 10 לא קל למצוא... נ.ב כן, אני צריך שרת של 12 טרה. אם אתם חושבים שאני משוגע, תסתכלו על הבחור הזה: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1045086
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שיצא לי להרכיב כמה מחשבים מבוססי AMD וכמה מחשבים מבוססים INTEL הגעתי למסקנה שאין כמו אינטל בכל מה שקשור לאינטרנט ושולחן עבודה .. אני לא יודע למה ואיך זה קשור אבל בכל מה שקשור לאינטרנט עם אינטל הגלישה הרבה יותר מהירה הבנתי שזה קשור לדיל עם הספק ( גודל חבילה ) ולכונן הקשיח אבל !!!! עם אותו ספק אותה חבילה ואותו כונן קשיח עם אינטל עבד מהר יותר ושוב אני לא יודע להסביר מדוע AMD מעבד לא רע ( עלות תועלת ) אבל בכל מה שקשור לסביבת הדסק אהבתי יותר את אינטל ... יצא לי לעבוד עם בארטון עם אתלון 64 החדש בכל מה שקשור לגלישה WORD וכו' אינטל הייתה עדיפה . AMD היא התשובה הטובה והמוחצת כנראה לעניים כמוני שלא מסוגלים להשקיע הרבה כסף $$$ ]: אבל התמורה בהתאם ואני לא בוכה או משהו כזה שוב י…
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יצרנית השבבים הגדולה נענית לקריאות התיגר של AMD בשוק הביתי, כך נראה - ומבטיחה לספק לנו תגי עלות מפתיעים בדור ה-Cascade Lake המתקרב לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 4 followers
-
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי היום...(מפרט בחתימה) עכשיו יש לי כמה בעיות!! יש לי מעבד שתי ליבות ויש לי בCPUZ רק ליבה אחת :nixweiss: יש לי IPOD עם כל ההתקנות וכל השירים שלי(10GB) ואני ממש לא רוצה להוריד הכל מהתחלה וזה כותב לי שיש לי USB ישן וזה מעביר פי 2 יותר לאט מבקודם ובעיה אחרונה אני מקווה... שאני בביוס של הלוח אני רואה את הוולטים של הזכרונות וזה רק עד 3.2 זה אמור להיות עד 4.0 אז לאן זה נעלם!?!?! אין לי פלופי והביוס מבקש פלופי עכשיו גם שמתי לב שאין שמה אפשרות לשנות את התזמונים של הזכרונות... אז איך אני עושה את זה? אני יודע שזה הרבה עזרה אבל פליזזזז אפילו שכל אחד יענה על מה שהוא יודע..... בבבבקקקקששההההה
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרוב אקבל שני לוחות אם משומשים מחו"ל. שניהם די חדשים. ga - h 97 gaming 3 חדש לגמרי ga - z 87 x - ud3 מתצוגה. כמעט ולא עבד. בטח לא במאמץ. השימוש שלי במחשבים הוא בעיקר משרדי. לא משחק במשחקים. אבל אני כן רואה סרטים ולעיתים גם מקודד וידאו, מכין כתוביות וצורב אותן ועורך. אני רוצה לבנות מחשב עם אחד מהם ולמכור את השני. שאלות: א. מי מהם יימכר ביותר כסף בישראל ? ב. מי מהם צפוי להחזיק יותר שנים מעמד ? ג. מי מהם יתמוך במעבדים עתידיים ? אני יודע שה Z 87 מאוד מתאים לOC ותואם גם SLI וגם CROSSFIRE. אני לא בטוח אם הוא יתמוך בדור הבא של מעבדי אינטל. אומרים שעדכון BIOS אמור לטפל בזה, אני אני לא יודע בוודאות.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיכיתי שזה יקרה, לפני כחודש-חודשיים כשהמעבד הזה רק הוכרז במחירים של 80-90$ MSRP, ולא היה להשיגו בארץ עדיין, האמת גם לא בחו"ל, אמרתי חכו, זה יגיע והמחיר יהיה שובר שוק = disruptive product. אז הוא הגיע והמחיר אכן כזה - רק 374 ש"ח: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=10167_10001_10018&product_id=104270 לרגע לא להתבלבל פה, מדובר במעבד שמקביל ביצועית ל- i7 7700. מה שקצת מעמיד באור הזוי את המחירים שמבקשים כל אותם מוכרי יד 2 אצלנו בארץ, עבור מעבד i7 משומש מסדרה 6000 ו- 7000, רק בגלל שצמוד להם המלל i7 בשם. וזה מטעה, כי i7 של 2015-2017 זה למעשה ה- i3 של 2020. מדובר בלא יותר מאשר תמחור יד שניה להדיוטות במחש…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קרוב משפחה שלי הביא לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 3500+ חד ליבה 939 ועם זיכרון 512+256 והמחשב בקושי זז הורדתי את הזיכרון 256 מ"ב והוספתי 3 סטיקים של 512 מ"ב סה"כ 2 גיגה ועדיין המעבד מתאמץ 100% בקושי זז וזה עם XP , מרחתי מחדש משחת קירור כלום ממש איטי , שיניתי את מערכת ההפעלה ל WIN7 ואותה איטיות ... חשבתי לשדרג את המעבד מ 3500+ ל 3800X2 השאלה אם זה בכלל יראה שיפור ? ראיתי שהמעבד הוא קציצה 89W , המעבד עלה לי 55 שקל עשיתי הזמנה דרך האינטרנט השאלה אם טעיתי ? השיפור יהיה אפסי ? ועוד שאלה : איך מעבד AMD 3500 כל כך מתאמץ ? הוא אמור להספיק לאינטרנט לא ? גם שמתי לא מזמן מעבד פנטיום 4 וגם הוא התאמץ 478P המעבדים האלה לא אמורים להסתדר טוב עם אינטרנט ? תודה .
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש כאלה שהשימושים שלהם הם אינטרנט , אימיול , שירים ו ICQ ... יש לי סמפרון 3000 עובד יפה כמו ATHLON XP ישן אפילו חזק ממנו והחלפתי ל AMD ATHLON DC 4000*2 בקיצור שמתי לב שבשימושים שיש לי אין הבדל בביצועים ביזבוז כסף מטומטם . בשימושים שרשמתי ההבדלים בין הסמפרון לאתלון הכפול ליבה הם אפסיים . כנ"ל בין סלרון לפנטיום . אז מי שכמוני צריך את המחשב לשימושים בסיסיים מעבד של 200 שקל יעשה את העבודה כמו מעבד של 2000 החזרתי את האתלון 4000 לחנות חזרתי לסמפרון ואני מרוצה מאוד חוץ מהקטע הדבילי של הציפצוף מהלוח בהתחלה. אף טכנאי לא יודע מה זה ...
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים! יש לי הרבה כסף ואני רוצה לנצל אותו לחלקים טובים למחשב שלי! בינתיים יש לי זכרונות של GEIL PC3200 400MHZ וחשבתי להחליף אותם, וכמובן לקנות חדשים כולל הכסף שאני אקבל לאחר מכירת הזכרונות הנ"ל. עכשיו חשבתי לקנות כזה לוח: תמונה: לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-136-144&depa=0 וכן אני מתכוון לקנות ת'זה מחו"ל בירוקים! או שזה: תמונה: לינק: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=20-145-522&DEPA=1 אם יש לכם אולי זכרונות אחרים להציע עד 300 בקס גמיש או שלוח אם אחר באותו כסף אני אשמח לשמוע את עצתכם! עוד משהו אם יישאר לי כסף מהכסף שיבוזבז על אחד מהחלקים הנ"ל אני אקנה בסבבה אולי עוד משהו אחר כמו...אה…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ענקית השבבים AMD ערכה את כנס העיתונאים שלה במסגרת תערוכת Computex 2022 עם הצהרות בומבסטיות כולל פרטים על תושבת AM5 הקרבה וטיזרים לביצועים אדירים עבור מעבדיה העתידייםלכתבה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה RAID בלוח אם? ולמה צריך את זה? איך יודעים אם יש את זה בלוח?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-