מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך (GTX 660)ורציתי לשדרג את המחשב עוד קצת ולהשקיע במעבד חדש ויותר טוב כי המעבד שיש לי עכשיו ישן ולא טוב, (AMD athlon ii x2 processor 3.00GH) רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש או שיש מעבד מספיק טוב שמתאים לאותה תושבת.. דרך אגב אם אתם ממליצים לקנות לוח אם חדש איזה סוג ושל איזה חברה ? AMD או Intel? תודה לעוזרים מראש,
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב עובד, אבל בהפעלה הראשונה הוא קצת היה בשוק, יש לי 2X2 של A-DATA שעובדים על 5-5-5-18-23 ו- 2X2 KINGSTONE שעובדים על 6-6-6-18-24 , אני מדבר על זכרונות שעובדים בתדר 400MHZ לפי CPU-Z
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! כיום יש לי מעבד E6600 2.4GHZ. הלוח אם שיש לי Asus - P5WDH ואני מרוצה ממנו, מבסוט למרות שהוא כבר קצת ישן... הוא אחלה ואני לא מעוניין להחליף. זכרון : 4GB (בפועל רק 3, אבל מעוד שבועיים אני אתקין Windows 7 64bit ויהיו לי או 6 או 8 ג'יגה). כרטיס מסך : בימים הקרובים אני הולך לקנות HD5770 1GB. כונן קשיח : WD Green 1T (עוד שבועיים יצטרף עוד כונן כזה). פשוט המחשב התחיל להיות איטי - אז שאלתי היא כזו - יש צורך להחליף מעבד...? אם כן ואתם מחזקים את דבריי, לאיזה מעבד כדאי שיתאים לי ללוח אם ? לא מתכנן איזה OC או משהו כזה, לא מבין בזה.. רוצה מחשב שיעבוד חלק, במהירות, בזריזות וביעילות. כל המלצה תתקבל בברכה - תודה ענקית לכל עוזר
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Lumiproxy, ספקית פרוקסי IP פרימיום עולמית Lumiproxy עם מספר רב של פרוקסי מגורים מתחלפים ברחבי העולם, Lumiproxy היא אחת הפרוקסי הטובות ביותר. LumiproxyLumiproxy● IP מגורים אמיתי 100%, טהור ובטוח. ● מספק מעל 90 מיליון משאבי IP, המכסים מעל 195 מדינות ואזורים. ● שיעור הצלחה של חיבור של 99.5%, תמיכה בסינון לפי מדינה, ספק אינטרנט ומיקוד, מהיר ויעיל. ● תמיכה באימות/רשימה לבנה של חשבונות. ● חבילות מרובות, המספקות אמצעי תשלום מרובים. ● מכסה מעל 195 מדינות ואזורים, מעל 90 מיליון משאבי IP מגורים אמיתיים. סוגי פרוקסי מרובים כדי לענות על צרכים שונים. כולל: ●פרוקסי למגורים ●פרוקסי למגורים ללא הגבלה ●פרוקסי למגורים סטטי ●פרוקסי סטטי למרכז נתונים ●ספק אינטרנט לטווח ארוך תמיכה בשתי שיטות …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה. רציתי לשאול אתכם, איזה שילוב אתם יותר ממליצים עם הלוח P5G41C-M LX E8400 או Q8400 או אולי יש לכם הצעה יותר טובה.. למטרת משחקים, סרטי FULL HD, WIN7 וכו'.. ומה אתם חושבים על הלוח עצמו, האם הוא טוב? אם כן למה ובאיזה תכונה. תודה רבה ושבוע מעולה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר ללוח: 1) יש לו תמיכה במעבדים החדשים של AMD שיצאו בקרוב עם באס של 400MHZ?? 2) הוא כבר יצא בארה"ב? 3) יש גם NF7 2.0 ולא רק NF7-S 2.0 (אני לא מעוניין בכל הפיצ'רים)? 4) יהיה הבדל במחיר שלו? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שליח נתן לי כרטיס 2gb בכרטיס אחד של של ceon והכרטיס מזוהה אבל המחשב קורס בעלייה של הוינדוס הכטיס עובד אצת חבר שלי במחשב מצויין ואצלי לא וגם אצל חבר אחר לא עובד מה יכולה להיות הבעייה ? ניסיתי כבר איפוס ביוס
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שלא הבין או לא ניסחתי טוב, אני מחפש סטיק של זיכרון בנפח של 512/1024 שכאשר אני אשים אותו בלוח שלי שתומך עד 266 MHZ הוא יפעל כ266 בלי קשר שהוא 400 MHZ (שעולה פחות...)... אז בעצם זיכרון בנפח שכתבתי במהירות 400 MHZ שעובד על SPD ויכול לשנות את עצמו בהתאם ללוח/ביוס.... הסיבה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155315.0 תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את ה8IPE1000-G של גיגה בייט לפני כמה ימים..........כשנכנסתי לספיד פאן היה רשום שטמפרטורת המעבד היא 36-35 באוברקלוק ל3000 בדקתי ובאברסט היה רשום 61 מעלות אך באיזיטיון רשום בין 24-29 מעלות ובכן אמרו לי כאן שהביוס הוא המקור הכי אמין ובו רשום שהטמפרטורה היא 27 מעלות ,וזה באוברקלוק רצחני למעבד של עוד 1000 מגה הרץ ,WTF איך זה יכול להיות? עם האסוס שהיה לי תמיד הטמפ הייתה 31-42 ,האם החיישן לא בסדר? יש לציין שהוא מעבד נורטווד ומורכב עליו זלמן CU עם 7 מאווררים במחשב עצמו אבל בכל זאת אני חושד שהלוח נותן לו מתח נמוכך ובגלל זה המעבד לא מתחמם,זה יכול להיות אפשרי? המחשב לא נתקע ולו פעם אחת והמחשב מהיר מאוד ,האם לשלוח את הלוח לחברה ? http://img383.imageshack.us/img383/2882/15…
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב והחליף הכל חוץ מהמעבד (Core2Duo e6400) שמספיק לי מעל ומעבר. יש לוחות אם שתומכים בסוקט שלו וגם בכל הדברים החדשים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום פורום. אינני מבין גדול בתחום החומרה,אבל מעולם לא מאוחר ללמוד,אז שלום לכולם. שאלתי את השאלה באתר אחר,אך לא ממש קיבלתי תשובות,מה גם שאני מאמין שפה יותר מומחים בתחום החומרה. אני מתכנן לקנות מעבד ולוח אם חדש בקרוב והבנתי שיש צורך לפרמט את ההארד דיסק.עכשיו,אני ממש לא יודע איך מפרמטים וגם ממש חבל לי לאבד את כל המידע,תוכנות ומשחקים שיש לי כעת(320 ג'יגה שיחסית הרבה מנוצל). במקרה מצאתי את הדיון הבא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=28633106 בו מסבירים בשתי שיטות(השניה בהודעה האחרונה)כיצד ניתן להתקין לוח אם חדש בלי לפרמט.לא הבנתי כלום מהכתוב שם על מה שצריך לעשות. אני מאוד אשמח אם מישהו מכיר איזושהי דרך אחרת כיצד לעשות זאת,או להסביר לי …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם בבחירת מעבד i9 בלבד (לא 7 ולא AMD). השימושים העיקריים - צפייה בתכני 4K, עריכת וידאו (הכוונה לקידודים מחדש - לפעמים אני מקליט דברים דרך כרטיס לכידת וידאו וזה שוקל המון הקובץ אז אני מקודד מחדש וזה די מאמץ את המחשב אז בא לי מעבד שזה יהיה בשבילו שטות). אני לא משחק במחשב, אולי לפעמים אני מגזים ומשחק בסוליטייר אבל בד"כ דרך PS4. אני לא הכין מבין בעניין הזה ולא יודע אם חוץ ממעבד טוב (וכמובן זכרון של 32GB) אני אמור לבחור גם לוח אם וכרטיס מסך טובים מאוד עבור הקידודי וידאו או שפחות רלוונטי לנושא הזה ספציפית? הרבה זמן תכננתי לרכוש את ה - 9900k ואחרי זה יצא עוד דגם מחליף/מחודש שאמרו שהוא לא טוב שהוא בלי וידאו או משהו כזה אז של…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן כן, שמעתם אותי נכון, מחיר מעבד הQ6600 (QUAD CORE 6600) b צנחו!!! מחיר מעבד הקיו 6600 ירד ועומד כעת על 3130 ש"ח!!! את המוצר ניתן לירכוש בלינק הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Q6600&cart=1176855391647093〈=heb רק לתזכורת, מחיר הקיו 6600 בתחילתו עלה 4700 ש"ח, וביום אחד הוא צנח ל3130 ש"ח!!! :s05: עכשיו מה שנותר לנו לחכות, הוא אם החנויות האחרות יורידוי מחירים כדי למכור את המעבד הזה. לפחות, מעבד המרובע ליבות מתחיל לקבל מחיר שפוי. קרדיט ל: אור כהן
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שעושה פעולות שגורמות למעבד לנצל כמעט את כולו... היתה לי פעם איזה תוכנה שעושה המון פעולות מתמטיות בו זמנית וגורמת למעבד לעבוד כמעט עד סוף היכולת... אם למישהוא יש משהוא דומה, או את התוכנה עצמה שישאיר את השם שלה, אם אפשר שישאיר גם לינק... תודה נ.ב המעבד הוא XP1900
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הזה?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי קיט של OCZ 2X2GB DDR2 PLATINUM 1066 וזיכרון AENEON DDR2 800 המתח של הזיכרונות בביוס מוגדר על 1.8 זה בסדר?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים, ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהלוח M שנמצא עליו כנראה "לא מנצל" את המעבד כמו שצריך וגורם לירידה בביצועים באופן משמעותי. זה דברים ששמעתי לפחות. רצתי לדעת אם אני אשדרג ללוח M מסדרה H או Z יהיה הבדל משמעותי? והאם כדאי בכלל שמא אני לא יהרוס לחלקים אחרים כרגע את החיבורים, המחשב בכל זאת בן שנתיים. ובמידה וכן, למה כדאי לשדרג, המחשב מיועד גם למשחקים. Mainboard : Gigabyte P55-US3L Chipset : Intel P55 Processor : Intel Core i5 750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. כידוע, הלוח החדש של ASUS, ה- P4T533, מגיע עם סטיק של 256 מגה זכרון RDRAM שהוא 32 ביט, כאלה שלא צריכים לבוא בזוגות. הבעיה שלי היא, מה אם אני מעונין בעוד 256 מגה זכרון ? לא ראיתי שמוכרים זכרונות 32 ביט בשום מקום, הם רק באים עם הלוח הזה של ASUS. אני לא יודע אם כדאי לקנות את הלוח הזה אם אי-אפשר לשים עליו 512 מגה של הזכרון החדש (לא הייתי רוצה לזרוק את הזכרון החדש ולקנות לו שני סטיקים של זכרון 16 ביט). אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי ממדור הורדת הקבצים באתר את עדכון הביוס F11 ללוח Gigabyte 7VRXP. כשהפעלתי את ה Bios Flash שמגיע עם הקובץ, הייתה שגיאה: The chipset isnt supported The flash part isnt supported מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש ..
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעתיד הקרוב צפויה ירידת מחירים (והפסקת ייצור) לכמה מעבדים. האם הQ6600 כלול? אם לא מתי לדעתכם תהיה לו ירידת מחיר?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהזכרונות שלי פשוט לא מנוצלים עלידי המחשב זה המפרט: Intel i5 4670k MSI R9 290 MSI Z87-G45 TeamGroup Vulcan RED 8GB DDR3 PC3-2400MHz האם נתמך? או שזה אוטומטית משנמך את המהירות זכרון ל 1600?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי מחשב ישן ליד פח זבל ואני חושב להשתמש אז פירקתי אותו חיברתי בחזרה סידרתי ג'מפרים ולהלן המפרט זכרון 128 MB SDRAM (חדש ביחס למחשב -ככל הנראה שודרג) קיים עוד סטיק זכרון יותר ישן מסוג אחר(שכחתי איך קוראים לזה) 32 MB BUS 66 (ככה ג'ימפרתי אותו) מעבד MMX 133 ככה ג'ימפרתי אותו ויש אפשרות להעלות אותו ל166 ואפילו ל200 עם העלאת המכפלה ע"י ג'ימפור. עכשיו יש לי מספר שאלות 1 האם עדיף להשאיר רק את זכרון הSDRAM לבד וכך המחשב יעבוד יותר מהר עקב התאימות או שכדאי לשים את שניהם? אחרי שהרכבתי אותו והדלקתי בעת עליית המחשב ראיתי שטפרטורת המעבד על 28 מעלות . 2 מה הטמפרטורה המומלצת למעבדי MMX והאם אני יכול להמהיר אותו ל166 ואפילו ל200 בהתאם לזאת? עכשיו בשביל הסוף נספר לכם את הדבר…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בונה HTPC ממחשב ישן. מי שרוצה ניתן לראות שני פורומים שפתחתי בנושא: כמות זיכרון ל- HTPC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498791.0 הרצת סרטי FHD על כ.מסך מובנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498503.0 בקיצור יש התקדמות וכבר רכשתי את הזיכרון הזה: http://www.grandadvance.co.il/?g=products&a=view&pid=18717 והלוח הזה אמור להגיע ביום שני (הזמנה מהאינטרנט): http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3225#ov בנוסף רכשתי בסוף סט אלחוטי של לוגיטק במקום שלט : http://www.grandadvance.co.il/default.aspx?g=products&a=view&pid=18319 אני עוד מתלבט אם להשתמש בספק הגנרי שלי הוא לרכוש חדש (לא בדיוק מבלבט בגלל תועלת אלא בגלל תקציב!)…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוה יש לי לוח אם CA64-TC ועל הג'וק הגדול (ציפט) כתוב VIA רציתי לדעת של איזה חברה הלוח
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-