עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם מעבד ליבה כפולה של Intel יכול להגיע ל3.0Ghz או יותר בטווח מחירים 1500 ומטה או לא יודע... אני צריך את זה מאוד ... אם יש דבר כזה אשמח לקבל לינק . כי אני מתכנן על הE6750 שיש לו רק 2.66 והנדסאי מומחה שיודע להרכיב מחשבים אמר שיש לו את זה והוא לא ממש מרוצה ממנו... אם אין של אינטל אז תגידו לי... אם זה של AMD אז בזה תנסו לשכנע את אח שלי , הוא אומר שיש המון דברים שלא עובדים בAMD... תודה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  2. 256 זה מה שיש לי עכשיו (של קינגסטון) אני רוצה להוסיף עד ל 512.... זה כדאי? יש לי מעבד 2.26 ולוח של DFI

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by le cat,

אני עומד לקנות מחשב: מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478 זכרון: 512MB RDRAM אני שוקל לקנות לוח אם ASUS P4T-E. מה דעתכם עליו? תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by massinvallus,

כמה שאלות בקשר ללוח: 1) יש לו תמיכה במעבדים החדשים של AMD שיצאו בקרוב עם באס של 400MHZ?? 2) הוא כבר יצא בארה"ב? 3) יש גם NF7 2.0 ולא רק NF7-S 2.0 (אני לא מעוניין בכל הפיצ'רים)? 4) יהיה הבדל במחיר שלו? תודה מראש לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ashbit_q,

אמרו לי כשקניתי אית המחשב והוא עבד לי על 3.4 גיגהרטז שזה טבעי שאם תוכנה או משחק לא פועלים על מרוע ליבות שמהירות אחת הליבות עולה TOORBO BOOST השאלה שלי האם ווינדוס יודע לנצל את ארבעת הליבות של המעבד I7? לדוגמה אם אני מתקין משחק למעשה זה נחשב פעולה של הווינדוס והוא ישתמש בכל הכוח של המעבד אבל, הבעיה שכשהתקנתי משחק המעבד מתאמץ בין 10-20 אחוז (נגיד שההתקנה לא תומכת במרובע ליבות) והמחשב זז לאט בזמן הזה במקום לעבוד על 30% ובלי להיתקע, אם משהוא יכול להסביר איך הווידוס 7 64 ביט עובד עם מעבד I7 תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. האם אחד מהשנים מחזיק בייתרון ברור על השני? עד עכשיו אני נוטה לכיוון ה P35, בגלל התאימות לעתיד, שבב האודיו המשודרג, שבב הרשת המתקדם יותר והקירור המשודרג. האם יש לי סיבה להעדיף את ה 965? תודה מראש רום.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  7. קניתי את ה8IPE1000-G של גיגה בייט לפני כמה ימים..........כשנכנסתי לספיד פאן היה רשום שטמפרטורת המעבד היא 36-35 באוברקלוק ל3000 בדקתי ובאברסט היה רשום 61 מעלות אך באיזיטיון רשום בין 24-29 מעלות ובכן אמרו לי כאן שהביוס הוא המקור הכי אמין ובו רשום שהטמפרטורה היא 27 מעלות ,וזה באוברקלוק רצחני למעבד של עוד 1000 מגה הרץ ,WTF איך זה יכול להיות? עם האסוס שהיה לי תמיד הטמפ הייתה 31-42 ,האם החיישן לא בסדר? יש לציין שהוא מעבד נורטווד ומורכב עליו זלמן CU עם 7 מאווררים במחשב עצמו אבל בכל זאת אני חושד שהלוח נותן לו מתח נמוכך ובגלל זה המעבד לא מתחמם,זה יכול להיות אפשרי? המחשב לא נתקע ולו פעם אחת והמחשב מהיר מאוד ,האם לשלוח את הלוח לחברה ? http://img383.imageshack.us/img383/2882/15…

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום! אני מתלבט בין 2 לוחות אם של חברת GIGABYTE. האחד מחנות: Gigabyte GAG41MES2L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719723 מחיר מבוקש: 264ש"ח (המחיר בזאפ) השני חדש באריזה מפרטי: Gigabyte GAEG41MFS2H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719723 מחיר מבוקש: 240ש"ח (מחיר בזאפ: 369ש"ח) היש בינהם איזשהו הבדל? ואם כן...אשמח לדעת מהו. יש למישהו מושג אם האחריות עוברת מלקוח ללקוח בקניית מוצר חדש באריזה מפרטי? תודה רבה!

9. מישהו יכול להסביר לי את הזיכרון הזה בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. זה המפרט שנקנה לפני 10 שנים ב10 אלף שקל. המפרט: Intel Core i7-920 מעבד Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם - השם ייקום דמו G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM צורב Fractal R2 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt יש מצב להשיג לוח ב200 שקל ולהציל את המחשב? איך אני מחפש תחליף ללוח? מה לרשום? מאיפה אפשר להשיג? המחשב היה ממש מהיר גם לפני חודש... לא נופל…

11. Started by amitr,

היי למפרט תלת מקצועי אני רוצה לקנות XEON בחו"ל מתבסס על העובדה שלוחות LGA2011 של אסוס מאפשרים לשים מעבד XEON במקום I7 ללא הצורך בזכרונות ECC. ראיתי באיביי מוכרים 8 ליבות חדש ב 4000 שקל ומשומש 12 ליבות במחיר דומה 1) מה הסיכונים של לקנות מעבד משומש 12 ליבות ? 2)במידה והולך המעבד מכל סיבה שהיא, האחריות של אינטל תקפה ? תחליף לי בחו"ל ? איזה מסמכים אני צריך כדי לממש את האחריות במידה והיא תיהיה תקפה? 3) מדברים על משומש 12 ליבות, במידה ומתגלה שהמעבד מזוייף, האם תיהיה לי דרך להתמודד מול המוכר? מדורג כtop seller אם זה בכלל אומר משו. 4) מה חוקי המכס בנושא? אם אני משלם מכס על משו שקניתי יד שניה ? אשמח לעזרה בנושא. על פניו נראה משתלם יותר לקנות מעבד עם 12 ליבות במחיר נמוך יותר מI7…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Psychedelic,

למטרת גיימינג ושימוש כללי. אפשר לחרוג בעד 100 ש"ח,עדיפות למעבדי אינטל,המפרט הוא מה שמופיע בצד,אין לי דרישות מיוחדות,SLI יהיה נחמד. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Xilver,

לשם מה צריך כרטיס קול? האם יש בכל לוח אם כרטיס קול מובנה? ובמה הוא עוזר בכלל?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. חיכיתי שזה יקרה, לפני כחודש-חודשיים כשהמעבד הזה רק הוכרז במחירים של 80-90$ MSRP, ולא היה להשיגו בארץ עדיין, האמת גם לא בחו"ל, אמרתי חכו, זה יגיע והמחיר יהיה שובר שוק = disruptive product. אז הוא הגיע והמחיר אכן כזה - רק 374 ש"ח: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=10167_10001_10018&product_id=104270 לרגע לא להתבלבל פה, מדובר במעבד שמקביל ביצועית ל- i7 7700. מה שקצת מעמיד באור הזוי את המחירים שמבקשים כל אותם מוכרי יד 2 אצלנו בארץ, עבור מעבד i7 משומש מסדרה 6000 ו- 7000, רק בגלל שצמוד להם המלל i7 בשם. וזה מטעה, כי i7 של 2015-2017 זה למעשה ה- i3 של 2020. מדובר בלא יותר מאשר תמחור יד שניה להדיוטות במחש…

15. Started by aviram20,

היי כולם קניתי לאחרונה את מקסימוס 2 פורמולה של אסוס על הלוח יש את המחבר הרגיל של 24 פין בנוסף לזה יש עוד חיבור 8 פים אבל יש עליו פקק קטן על 4 פינים כך שמה שנשאר זה 4 פנים אם אני מוציא את הפקק יש לי 8 פינים בספק יש לי שני כבלים של הCPU אני חשבתי שהפקק הזה זה אם אין שני חיבורים של CPU (מה שבדרך כלל הולך עם הספקים הישנים יחסית) ויש רק אחד אז שמים את זה אבל אם יש שנים מוציאים את הפקק ושמים את שנייהם המחשבה שלי נכונה ? או שפיספסתי פה משהו ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. לוח תקציבי למפרט שמופיע בפרופיל שלי..אני מתכוון להכניס את המפרט הזה או ל אנטק NSK1380 או NSK 2480 תקציב כמה שיותר קטן ואם אפשר כבונוס שתיהייה ללוח אפשרות OC בביוס

17. Started by MDK,

האם מספיק 256 ראם כדי שXP יעבוד חלק עם Athlon xp 1800 ? ? ? ?

18. שלום התופעה של לוח אם שמסיים את חייו פתאום, בהפתעה, יכולה להיות דיי מעיקה. רציתי לשאול אם יש הבדל בין היצרנים מבחינת עמידות הלוחות שלהם, או אם יש סוגים שלוחות שנוטים להיות עמידים יותר מאשר אחרים? תודה card

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. למען האמת אני מבולבל צאריך קצת סדר. האם כיום שווה לקחת 4 ליבות? למרות שיצאה סידרה חדשה של מעבדים? האם לתוול ארוך 3 שנים + שווה לקחת E800 אן Q6600 (כיום)!!! או מרובע ליבות מתקדם יותר? HELP

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Itzik 007,

למי שלא הבין או לא ניסחתי טוב, אני מחפש סטיק של זיכרון בנפח של 512/1024 שכאשר אני אשים אותו בלוח שלי שתומך עד 266 MHZ הוא יפעל כ266 בלי קשר שהוא 400 MHZ (שעולה פחות...)... אז בעצם זיכרון בנפח שכתבתי במהירות 400 MHZ שעובד על SPD ויכול לשנות את עצמו בהתאם ללוח/ביוס.... הסיבה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155315.0 תודה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by GZA3,

שלום לכם, אני מחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 512 CL3 (יש לי 4 כאלו) כי אני מחליף לוח ל DFI LANPARTY nF4 SLI-DR ואני רוצה שיהיו לי אפשרויות ל OC טוב. עכשיו חשוב מאוד שיהיה שתי גיגה זיכרון. איזה פתרון יש לכם בשבילי ?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by PCguy,

אם אפשר פרוש לזה ומה ההבדל בינו לשאר?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by sabosal,

יש לי זכרונות PQI ddr2 pqi24200-2gdb turbo memory, אחד מהם תקול. האם יש דרך לממש את האחריות? מה צריך לעשות בשביל לבדוק? האם "אחריות לכל החיים" היא באמת לכל החיים? תודה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by flintos,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שהמעבד שלו הוא: (Intel Core2 Duo Processor E7400 (3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB. הבנתי שיש מעבדים שהם 64bit ויש שהם 32bit ורציתי לדעת איזה מהם הוא המעבד הנ"ל. תקנו אותי אם הבנתי לא נכון. תודה מראש, גלעד

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  25. קודם כל, תודה למתעניינים. פירוט טכני: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Asus P4P800 Deluxe Intel 875 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD ATI Radeon 9800 PRO (380/680) 128MB DDR תיאור הבעיה: לא ביצעתי אוברקלוקינג או משהו כזה. לא מריץ משהו מיוחד. שמתי לב לבעיית ההתחממות עוד מההתחלה, מתוכנת מוניטורינג כזו שציינה שהמעבד עומד על 50 מעלות בערך ומגיע ל70 כשמשחקים רצים. שמתי 2 מאווררים במארז, חשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה. ההתחממות הרצינית מגיעה בזמן שאני משחק. לרוב זה לא מפריע לי במיוחד אך אני חושש שזה יגרום לנזק תמידי בטווח הארוך. אמש היה השיא כאשר הרצתי את kotor2 (משחק טוב), יצאתי לווינדוס - בזמן ש…

דיונים חדשים בפורומים