מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין I7-4790 ל I5-4690.. אולי אפילו בחסכון של הכסף לטובת הI5 אוכל לקנות את גרסת ה K ולוח אם שתומך OC ולהמהיר את ה4690 I5 ... אבל עדיין לא יהיו לן את הטכנולוגיות שיש בI7... השאלה איפה אני ארגיש את זה? חילוץ קבצי וינראר, פוטושופ, סביבות עבודה כגון visual studio.....? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite l650-10h http://www.toshiba.co.il/en/discontinued-products/satellite-l650-10h/ יש לו 4gb ram, אני אני מעוניין להוסיף, כך שיהיה 8. איזה כדאי לי לקנות? מה מתאים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בKSP שני דגמים של 4 GB RAM של שני חברות אם משהו יש הערה מה עדיף אשמח אם תענו או זכרון של Corsair http://ksp.co.il/?uin=15467 או של G.Skill Aegis http://ksp.co.il/?uin=21132 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שווה לשדרג? אני עכשיו עם 720BE , עד כמה הקפיצה ל 1090T תיהיה משמעותית? הלוח MA770-UD3 REV1. יכול למצוא ב350 שקל עם קירור מים H50 של CORSAIR. הBE בלי OC עכשיו כי הורדתי את הקירור המסיבי ועכשיו הוא עם STOCK. תאכלס מעצבן אותי שFIFA 15 עושה לי בעיות, אבל אני חושב שכל המחשב בכלליות יהיה מהיר יותר. נראה לי ה720BE אפילו לא מנצל את הSDD כמו שצריך / את ה7850 עם הOVERCLOCK המטורף של GIGABYTE. אמח לא כ"כ מצליח לדחוק את ה720 בOC ליותר מ3GHZ עם קירור סטוק וזה משגע אותי. אולי כדאי רק לקנות את קירור? שאר המפרט; יש גם SSD 120ג'גיה מסדרת 320 של אינטל. rev 1 MA770-UD3 7850 GIGABYTE OC2 6 ג'יגה ראם = 1 של VIESTA ושניים של KINGSTONE.
-
- 39 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזו, או אולי צרכנות. אם לא מתאים אשמח אם אחד המנהלים יעביר. רציתי לדעת אם אני רוכש מעבד i7-4790K מארה"ב, האם בארץ יש לי אחריות עליו? האם בכלל יש אחריות עליו? כלומר האם לשלוח אותו לארה"ב לאינטל או שאני חייב לשלוח למוכר שממנו רכשתי את המעבד? ובנוסף, האם אפשר בכל זאת לעשות ביטוח OC למעבד? ממה שמצאתי אצל אינטל, אפשר לבדוק לגבי אחריות רק בהקלדת מספר זיהוי של המעבד שרשום עליו, אבל אם הקופסה סגורה אין לי אפשרות לדעת האם יש עליו ביטוח או לא. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל מאחר ויש לי לוח אם עם socket 1155 המאוד בעייתי בכל מקרה אם צריך אז תגידו גם לוח אם התקציב שלי זה 2000 שקל אבל אני לא מחפש להוציא סתם כסף. המטרה היא גיימינג של הדור הזה והבא תודה לעוזרים נ.ב. כרטיס מסך gtx 980 אם זה חשוב
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני שבוע בערך נהרס לי הלוח אם asus p8z68 v-pro לאחר שהיה במעבדה אצל ksp אמרו לי שהלוח אם נהרס וחייב להחליף אותו רציתי לדעת איך באמת אוכל לדעת אם הלוח אם נהרס וגם לקבל הצעות ללוח אם שווה ערך שאוכל לקנות הבעיה היא שהמעבד שלי הוא i7 2600k בסוקט של 1155 אשמח להצעות תודה מראש לעונים !!! לגבי המחיר שלא יעלה על 600 ש"ח אם אפשרי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח מעבד וזכרון במחשב ה-HTPC שלי. כרגע אני עם פנטיום 4 ,לוח אם סטנדרטי ו-2GB זכרון שעובדים אבל איטיים מאוד בעלייה של המחשב וכו'. המטרה של המחשב היא הורדת סרטים, שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט ו- NEED FOR SPEED אבל ברמה הכי נמוכה שיש. הכי חשוב שהתצורה תהיה חסכונית בחשמל מכיוון שהיא עובדת 24/7. מהי התושבת האחרונה שיצאה ? 1150 ? האם היא מומלצת למטרה זו ? אשמח להמלצות רק מבית אינטל. תקציב- עד 1,000 ש"ח. אין חשיבות לרעש. האם מחשב שמבוסס Q9650 בתדר 2.4 יהיה חסכוני כמו מחשב מודרני ? השאלה נובעת מזה שאני חושב אולי לשים את ה-Q9650 בתור HTPC ולקנות מערכת מבוססת I5 למשחקים ואז כמובן התקציב משתנה ומוכפל (לפחות).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לוח לפני כחודש בארה"ב. לוח של אסוס מדגם h81t. הלוח אינו תקין, האם אני יכול לממש עליו אחריות בארץ? או שרק האפשרות של לשלוח לארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם 2GB ונראה לי שקצת 'צפוף' למחשב עם זה, ואני מתלבט האם להרחיב בג'יגה אחד או שניים, ב-FAQ כתוב שמערכות 32BIT הוא יכול לזהות רק בין 3 ל-3.8 השאלה היא איך אני יודע כמה הוא יזהה אצלי? בנוסף האם הזיכרון החדש צריך גם להתאים מבחינה מסויימת גם לזיכרון הנוכחי? וא"כ במה? המערכת הפעלה שלי היא WIN7 32BIT לוח אם - intel DG31PR מצ"ב גם תמונה של הפרטים על הזיכרון הנוכחי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, בבעלותי לוח אם Gigabyte H77M-D3H לאחרונה עשיתי פרמוט והתקנתי windows 8.1, כשבאתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי מהלוח אם קיבלתי הודעה שהדרייבים בדיסק לא נתמכים ע"י המערכת הפעלה החדשה, ושיש להוריד מהאינטרנט. כשנכנסתי לאתר אינטרנט של ג'יגהבייט להוריד את הדרייברים שמתי לב שכדי להתקין את הדרייברים לאודיו הם רוצים שאני אעשה reflash ל bios. השאלה שלי היא ככה, יש טעם לעשות ? ואם כן אז איך עושים ואם זה מסוכן. תודה. זה מה שרשום באתר: VIA audio driver (Note: please reflash the latest BIOS before update VIA audio driver)
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 וקניתי 2 כונני Samsung Evo 840 250GB אני רוצה לעבוד איתם ב Raid 0 אבל רציתי לדעת איזה חיבורים יתנו לי את הביצועים הכי טובים (Sata3 (intel Z97) or GSata3 (Marvel 88SE9172?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי חלקים למערכת מלאה. נשאר לי רק לוח אם. הרבה פשוט מבלבלים אותי אז אשמח לקבל מכם המלצה ללוח 99x. תקציב פחות קריטי. לא הכי חשוב oc ומשחקים אבל שיהיה חזק ואמין. i7-5930K Corsair Hydro Series H105 Crucial Ballistix Sport 32GB Samsung 840 EVO Serie SSD 1 TB Western Digital Red 6 TB Gigabyte GeForce GTX 980 Thermaltake Xaser V
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלאים מאוד קטנים אז קשה למצוא , העדפתי להזמין מחו"ל אבל גם שם המלאים קטנים עד לא קיימים ( משלוחים של חודש עד חודשיים המתנה באמאזון ) זכרונות 4X4GB עדיפות לצבע שחור , מהירות 2666 ומעלה מתח 1.2 ( מעדיף לא לקחת זכרונות 1.35 ) הלוח נקנה : הייתי באילת ופתאום הופיע ביום שישי הASUS X99 DELUXE הזה ...... אוף , זהו , לפחות מצאתי את המחשב שלי לשנים הבאות ( הX58 והCORE I7 920 החזיקו 4 שנים ) המעבד הגיע מאמאזון : 5930K המארז נקנה וכבר אצלי : SILVERSTONE RV04 , ימוקם רדיאטור 2X180 בקדמת המארז . רק זכרונות .... יש למישהו רעיונות ? הDOMINATOR יקרים מדי . תודה מראש לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מעבד מארצות הברית ולהזמין למשפחה שיש לי שם, בעקרון אני קצר בתקציב אז ראיתי את הi5 4460 ב189.99 מאמזון. בעקבות המלצה שקראתי פה הסתכלתי באתר FRYS.COM ובעמוד הראשי הופיע לי המעבד הזה http://www.frys.com/product/8044264 האם זה באמת נכון? המחיר מאוד מאוד נמוך, באמזון למשל הוא עולה 224, 36 דולר יותר! ממילא לא תכננתי לרכוש מעבד כזה מהיר אבל אם זה יוצא לי באותו המחיר וחזק יותר, למה לא? השאלה היא האם האתר הזה אמין והמוצר באמת חדש באריזה המקורית? אני לא מעוניין לקנות מעבד לא חדש. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה פשוטה איך זה שפעם המעבדי P4 הישנים היו במהירות 3 GHZ והיום המעבדים ה4-8 ליבות עובדים גם כן במהירות כזאת זה לא נשמע הגיוני \ מישהו יכול לעשות לי סדר בזה תודה
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד אינטל i7-4790K ואני צריך לקנות לוח אם, אני די חושב עם לרכוש לוח תומך SLI או לא כי זה מקפיץ את המחיר, אבל לא יודע עם אני ישתמש בפונקציה הזו (מחשבה קדימה לשימוש ל 4K). יש המלצות ללוח עד 500 ש"ח. עם זה משנה אני לא מתכוון לעשות OC למעבד בעתיד. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בביקורת זו נבדוק את אחד מלוחות האם המתקדמים ביותר של MSI בתושבת LGA1150, ה-Mpower Max AC. האם מצליח לוח האם לעמוד בהבטחות? לכתבה: http://hwzone.co.il/z97-mpower-max-ac-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa/
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן כשלוש שנים ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. כרגע יש לו 4GB בסלוט אחד ואני רוצה בדיוק את אותו דגם לסלוט השני (להרחיב כך ל8). לוח אם: dh61ww מעבד: Core i5 2400 זיכרון: GEIL Value Plus 4GB GVP34GB1333C9SC 1. האם לוח האם תומך בהרחבה שאני רוצה? 2. היכן אני מוצא את הרכיב? חיפוש בחנות (ivory) או בebay לא מוצאים את הדגם הספציפי הזה... תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם זכרונות של ddr3, שנמכרים ל mac - כך שלפי הנתונים מדובר באותו מתח, מהירות, גודל וסוג כמו של לפטופ רגיל יעבדו בו? ולהיפך ? דוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Wave-2GB-DDR3-PC1333-Sodimm-labtop-204-pin-Memory-MacBook-Pro-iMac-Wi-/351170672113?pt=US_Memory_RAM_&hash=item51c36735f1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לנ"ל. המחשב משמש 40% לתיכנות, 40% לסרטים ו-20% למשחקים. לגבי משחקים אני לא משחק ברזולוציות גבוהות. בד"כ 1366X768 מספיק לי ורמת פירוט בינונית. יש י כרטיס מסך gtx660 ואפילו נכון להיום זה מספק אותי. יש לי צורך אפשרויות חיבור להרבה דיסקים. גם חיצוניים וגם פנימיים נכון להיום מחוברים אצלי דיסקים ואני אצטרך לפחות אפשרויות חיבור (פנימי וחיצוני) ל-12 דיסקים חשבתי על לוח אם שמבוסס על chipset h97 או chipset z97 (ראיתי לוחות במחירים די דומים עבור כל אחד מסוגי ה-chipset האלה). תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני בהתלבטות שחבל"ז! יש לי לוח אם 58SO2 של אינטל עם מעבד EXTRM X990 אני חושב שהלוח שלי נדפק. ואני חושב על לקנות חדש. אבל... מכיוון שהצ'יפ סט כל כך ישן לא פשוט בכלל למצוא לוח מתאים (LGA1366) המחשב (כשעבד) ענה לי על כל הצרכים , משחקים ,תוכנות וכו' איפה אני יכול למצוא לוחות מתאימים ? האם כדאי לי בכלל לקנות כזה לוח או כבר לוח חדש ומעבד חדש? ואז אני זורק לפח חומרה שעדיין יקרה וטובה !?!?! אני עובד עצות HELP !!! J
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-