עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ATAG,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7823 או שזה סתם שטויות ואין להם מלאי?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  2. Started by Nirbj,

האם הוא מתאים למעבד דואל קור ? ?P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E? קצת פרטים על הלוח. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1474&l1=3&l2=11&l3=473

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by Gal84,

לוחות של GIGABYTE המתאימים ל 805 , מתאים לשדרוג לבעלי AGP + DDR http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/TechGuide_List.aspx?NewTechID=96

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  4. כי קראתי שמישהו כאן אמר ,שהווינדוס לא רוצה לחנוק את המשב שלך אז הוא מגביל אותך בצריכת הזיכרון!, או משהו כזה???

5. Started by hai97,

אני מתכוון לשדרגל4 ג'יגה זיכרון ויש לי שתי שאלות 1:האם אקספי 32 ביט יפעל רגיל עם 4 ג'יגה? 2:אני מתלבט בין זיכרונות של http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm cl4 שעולים 275 לבין שלoczCL5 ב300 (ksp) מה עדיף? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by d-undertaker,

התקציב לחוץ לא לעבור בבקשה.. אין עדיפות מסויימת לחברה..(מתוכנן אוברקלוק) ושלא יתן צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מהדור הנוכחי אם אפשר..אם לא, תרשמו בכמה צריך להעלות תקציב

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  7. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב אני אקנה מחשב חדש, ואני אקנה אחד מהלוחות הבאים. המערכת שלי תהיה כזאת [עם שינויים קטנים] E6600 g.skill 800mhz 2gbHZ 8800gts 320mb seagate 320gb corsair hx520 אז ככה. יתוכנן OC, אני ארצה להגיע ל3.6MHZ [400X9] X ואפילו עוד אם יאופשר. SLI בעתיד יתכונן רק אם יהיה משתלם לקנות עוד 8800GTS במקום כרטיס חדש לגמרי. איזה מבין הלוחות הבאים לקחת? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by hellspawned,

יש לי E6300 עם 2MB L2 Cache. אבל הוא מ- Revision B2, כלומר - ליבת קונרו שפשוט חסמו לה את הגישה לחצי מהזיכרון. קראתי כבר כמה פעמים על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיסי מסך, ורציתי לדעת אם יש מצב שאפשר לפתוח את הגישה ל-2 מגה האחרים ולקבל E6320? אני באמת לא בקיא בתחום הזה, אז אם אפשר גם לנמק ובלי תשובות סרקסטיות למיניהן זה יהיה ממש נחמד.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. היי חברים, חבר שלי עכשיו מתקשר אלי אומר לי שפתאום המחשב שלו לא עובד.. הוא פותח את המחשב ורואה שהמאוורר שלו יצא מהמקום ושהפלסטיק שמחזיק אותו על המעבד נשבר.. יש אפשרות להחליף את החלק הזה? לא יודע כמה זה עוזר אבל אני יודע שיש לו לוח אם של GIGABYTE תודה.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by chobohad,

מרכיב מחשב סלוני ומחפש לוח אם במקום ga-h67n שלא אשמח להמלצות או חוות דעת על p8h77-i מפרט נוסף: מעבד i3-2100 מארז ssg-07 של silver stone

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. יש לי כרגע מחשב פנטיום 3 עם 256MB ונדמה לי שהם -SDRAM לא בטוח אגב איפה אני בודק את זה ? המהירות של הזיכרונות הם 133mhz עכשיו השאלה שלי היא אם הזיכרונות האלו יעבדו כרגיל עם מעבד ולוח אם של פנטיום 4 ?? או שאני אצטרך לקנות זיכרונות חדשים ? ואם הם יעבדו עד כמה הם יגבילו אותי באובר קלוק (אני משער שדי הרבה לא..)..

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by charm,

האם AMD או אינטל נא לפרט מלבד להגיד את איזה מעבד כדאי בתודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  13. שלום רב יש לי לוח של ECS עם ציפסט של NVIDIA2 יש לי שני זכרונות , אחד של 512 ושני של 256 הייתי רוצה להשתשמש באופציה של בה 128 שאפשר ליישם על הלוח האם אני יכול לשים 2 של 256 ועל האחד השחור לשים את ה 512 אשמח לקבל תשובה תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by Itaysab,

שלום חברים, ברשותי המפרט הבא : i7 2600k Asus p8z68-v le 4x4 corsair 1600 DDR 3 Gtx 470 hawk Seasonic x-750 gold We 1 terra black Corsair h100 Cooler master cm690 II תאמינו אבל לוח האם הצליח להביא אותי לoc 4.9 יציב לחלוטין במתח 1.48. אני מאוד רוצה להחליף את לוח האם למקסימוס או משהו ברמתו כך שאוכל להגיע בoc ל5.2 וצפונה. הסיבה לכך שהמחשב הוא כולו לסימולטור fsx שמי שמכיר יודע שגם ב5ghz הוא לא ירוץ חלק.. כרטיס המסך מוחלף בgtx660 ti השאלה היא האם לחכות ליציאת המעבדים החדשים ואז לרכוש לוח 1155 במחיר נמוך או שאולי מעבד חדש (אם הם יהיו טובים בoc), או שאין במקרה שלי מה לחכות בכלל? אשמח לעזרה...תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לאחרונה Asus שחררה עידכון ביוס שמוסיף ללוחות אלו תמיכה במעבדי 45nm שעתידים להשתחרר וב-FSB 1333MHz. האם למישהו יצא לבדוק שזה אכן עובד בפועל (בצורה מלאה, תקינה וללא מגבלות)? תודה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by ellell,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773613,00.html

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by nimrodim,

כמה לופים כדאי להריץ בMEMTEST 86 בשביל לבדוק זכרון ולהיות בטוח שהוא עובד בצורה תקינה? אשמח לדעת.

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  18. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כותרת

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  20. אני רוצה לדעת האם צ'יפסט p965 תומך במעבד e6420 -? בכלליות אשמח לדעת לפי מה יודעים כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מידע על CAS, תזמוני זיכרון, מה זה עוזר בOC וכל השאר. תודה.

22. Started by BlackTalon,

אהלן. שנים שלא הייתי פה, איך הכל השתנה... כמה שאלות בקשר לזיכרון- אם אני קונה זיכרון אני צריך רק לשים ת'כרטיס במחשב וזהו או שצריך להגדיר וכל זה? של איזה חברה כדאי לקנות? כמה זה צריך לעלות (בערך)? יש לי 256 של מיקרון. איך מבטלים את הזיכרון הוירטואלי? ??? תודה מראש.

23. מי שמוכן לנדב שיבושם לו, אם לא לנדב אז תציעו מחיר(אפילו לוח מהפשוטים)

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מחשב שלוח האם שלו זה : Intel® Desktop Board D946GZIS במפרט של לוח האם רשום שהוא מתאים לכל מעבדי LGA755 "Support for an Intel® processor in the LGA775 package" נכון להיום המעבד שקיים על המחשב זה P-D 3.2GHZ האם אני יכול להיות בטוח בקניה של מעבד Intel CORE 2 DUO E7500 BOX ולדעת שהוא יתאים ? איך אני בכלל יכול לבדוק את זה לפני ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  25. למה כתוב לי שהזכרונות פועלים במהירות 400MHZ במקום 800MHZ? הזכרונות של TWINMOS CL5 -6400 | 800MHZ

• 2 תגובות
    • 433 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.