מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מחפש אחת כזאת שתראה את כמו הזיכרון הכללי (פיזי בלבד, לא וירטואלי..).. משהו כמו בטאסק מנג'ר של ווינדוס, אבל אולי טיפה יותר מפורט.. יש כזה דבר..? רוצה לוודא שה 1G זיכרון מספיק לי עם כל התוכנות שרצות.... תודה בראל.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הלוח-אם Gigabyte GA-K8NS nForce3 250, Socket 754 תומך בדיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אתם יכולים לרשום לי מה תאריך היציאה/ירידת מחיר ומה יהיה המחיר לאחר היציאה/הורדת מחיר של המעבדים הבאים: Q6600 E6550 E6750 E6600 תודה רבה לכל העוזרים! ;D
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי המעבד, לוח האם והזכרונות. המחשב עתיד להריץ XP עם CUbase Sx 4. 1. האם לקנות Quad או Duo? (ביחס עלות תועלת) 2. איזה לוח אם לקנות? 3. האם לקנות זכורות במהירות 1000Mhz? או 800? עיצות נוספות? אשמח לעזרה. מני.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
כמו שהבנתם מהת'רדים הישנים שפתחתי יש לי את הלוח אם הנ"ל, אני מנסה לברר כמה דברים אודותיו, אשמח אם תעזרו לי... אז ככה- א. באיזה סוגי AGP הלוח תומך? (x4,x8) ב. אם הלוח תומך למשל עד x4 והכרטיס מסך שלי הוא בx8 אז האם תהיה בעיה? (אני יודע שזה קצת שייך לפורום תלת מימד, אבל נראה לי יותר רלוונטי לפתוח כאן)... ג. האם הוא תומך ב Usb 2.0? ד. מה חוות דעתכם כל הלוח?, אל תתיחסו לאוברקלוקינג עליו, זה לא חשוב לי.. תודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בשבוע שעבר דיווחנו על רענון הצפוי לסדרות מעבדי ה-Ryzen 5000 ו-Ryzen 4000, והנה הם כבר כאן, מוכנים להפיח עוד קצת עניין ותחרות בשוקלכתבה
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! על איזו חברה הייתם ממליצים יותר מבין השניים? או שהם זהים לחלוטין? אם זה רלוונטי מדובר על זיכרון Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ברשותי מעבד P-4 2.4GHz 478 Tray + Fan 512K 533 דיסק קשיח Maxtor 60 GB 7200 זיכרון DDR 256MB 333 Samsung Original FLOPPY 1.44,LG X 52 את כל אלה קניתי ב-2500 ש"ח. אני מעוניין בלוח אם ובכרטיס מסך,מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שיתאים לפריטים הנ"ל?משהו טוב אבל לא ממש יקר ובכרטיס מסך טוב ושוב פעם לא במחיר מפוצץ(אגב למה נחוץ כרטיס מסך בכלל כי אני די חדש בתחום?),ואגב איך המחשב הזה הולך להיות? בתודה מראש גל.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המחשב של אח שלי מעפן++ והגיע הזמן להשתדרג. אמא שלי נוסעת ביחד עם סבתא שלי לארה"ב קצת אחרי הסדר וחשבנו שזו אחלה הזדמנות להביא רכיבים למחשב (לפחות לפי newegg המחירים הם בין חצי לשני שליש לעומת מחירים בארץ, בהחלט משתלם). הרכיבים שצריכים להביא לא אמורים לתפוס יותר מידי נפח, מביאים אותם במזוודות הרי. חשבנו על כיוון של מעבד+זכרונות+כ.מסך. לוח אם כנראה יתפוס הרבה במקום במזוודה, אבל אולי תביעו אתם את דעתכם . בכל מקרה הדילמה הגדולה היא מה קונים. הרעיון הוא לקנות מחשב באמת חזק שיחזיק לשנים רבות (כמו שכולם רוצים ). הייתי בטוח ש AM2 מגיע לשוק באפריל, אבל לפי הסטיקי שלכם כנראה העניינים נדחו, מה שדי מבאס. באופן אישי אני תומך נלהב של הConroe והייתי מת לקנות כזה, אבל זה יכול לעלו…
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לזיכרונות של קינגסטון אני קונה סטיק אחד של 512 ddr pc400 ב - 488
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה הלוח המומלץ ביותר מבחינת ביצועים ולא OC כי המעבד מכפלה פתוחה ולכן ניתן בקלילות לשנות את תדר העבודה !!! ל AM2 לעבודה עים מעבד FX62 (המעבד כבר ברשותי עקב החלפת FX60 במיסגרת האחריות) האים יש כבר לוחות חדשים יעודיים ל K8L תקציף עד 1000 ש"ח דן
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS P5GC MX/1333 ויש לי עוד אחד ASUS P5LD2-VM מה מבינהם יותר טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמורים להגיע מעבדי ה-pentium 2.4 800mhz לארץ? אני מתכוון רשמית...
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב גיימניג ואני צריך שתסבירו לי בבקשה מה ההבדלים בין תושבת 1156 לבין תושבת 1366. האם תושבת 1156 תומכת במעבד Core i7? כי לפי מה שהבנתי היא תומכת רק בCore i7 860, זה נכון? האם ניתן להרכיב מעבד Core i7 930 על לוח-אם מסוג 1156? אשמח לקבל פירוט בנושא זה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112730&highlight=Kentsfield הבאנצים עם הP5B לא ממש מזהירים.. אבל הDS4 דווקה מקבל ציונים סבירים מאוד...
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם לוח rdram ל P4 מותקנים לו במחשב שתי שורות של 64MB .מסוג PC800 . הוא רוצה להוסיף עוד שתי שורות 64MB . כדי לדעת איזו מהירות זכרון יש לו במחשב וכדי לייעץ לו איזה זכרון לקנות למען התאימות , הרצתי aisa ושם כתוב שמותקן לו ( 2X64 pc800(400Mhz אני חשבתי עד היום ש pc800 משמעותו 800MHZ . אז למה כתוב ב Aida בסוגריים 400Mhz ?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר והתנסה עם לוח אם הנ"ל? האם יש לו TV OUT? ב-KSP מחירו 485 ש"ח האם שווה??? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF7G-HDREADY
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יצא לי לקרוא את החידושים שיהיו במעבדים בWIKIPEDIA....אפשר לומר שאת מה שהבנתי - הייתי אומר שפרט לעובדה שהם שיפרו את המצב של הכרטיס מסך (שלא מעניין אותי בכלל כי אני גיימר עם כרטיס הרבה יותר רציני) - לא הבנתי כלום ! http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture) אשמח לעזרה בהסבר על המשמעות בעבודה יומיומית איפה יתבטא כל אחד מהשיפורים : Compared to Ivy Bridge (expected): Twice the vector processing performance. - מה זה ? At least 10% sequential CPU performance increase (8 execution ports per core versus 6). - זה גם מובן אך לא משמעותי ! Up to double the performance of the integrated GPU. (Haswell GT3 vs Ivy Bridge HD4000) - טוב את זה הבנתי :-) Confirmed new features: …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככל הנראה אני קונה לוח אם של אסוס P5W יש לי מעבד E6660 וכרטיס מסך 7950GX2 אוקיי אז עכשיו השאלה גלשתי באתרים וראיתי זכרון שנראה טוב ובמחיר מעולה: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=639 האם זה זכרון טוב? + אני חושב לעשות אוברקלוניג (לא שאני יודע מזה אבל כמו שהבנתי זכרון משפיע). +אני חושב לקנות דיסק קשיח Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? אני לא כל כך מבין בזה אבל יש בזה 16 מגה וזה הכי הרבה שראיתי עד עכשיו אז אתם יכולים להסביר לי מזה? ואיך הדיסק קשיח?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי לוח P965-DS3P של ג'יגה בייט (REV 2.0 אם זה משנה) עם קיט זיכרונות קיים של GEIL - 800MHZ CL4-4-4-12. השבוע רכשתי קיט נוסף של GSKILL עם CL4-4-3-5. לאחר התקנת הזכרונות החדשים, המחשב עולה, מיד מרסט את עצמו ועולה מחדש ללא תמונה או עליה "אמיתית". הבנתי שככל הנראה אני אמור לכוון ידנית את מהירות התזמון לגבוהה יותר מבין שני הקיטים (4-4-4-12 זו הגבוהה יותר, לא?). איך אני לעזאזל עושה זאת? אני לא מוצא בביוס את האופציה לכיוון ידני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור או ליעץ. תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המצב שלי כרגע הוא שאני מחפש מעבד אשר מתאים לעבודה עם תוכנות שדורשות כוח עיבוד גדול (למשל עבודה במטלאב וחישובים מסובכים) יש לי כמה שאלות: 1. האם קיימים היום מעבדים הנמכרים במחיר מתחת ל- 1800 ש"ח (לא משנה לי כמה מתחת), אשר מתאימים לעבודה עם תוכנות שדורשות כוח עיבוד גדול? אם כן אז אילו דגמים? אם לא אז באיזה מחיר ניתן למצוא מעבד מתאים? 2. האם intel i7 2600k עונה על הצורך הנ"ל? והאם השוני בינו ובין intel i5 2500k הוא משמעותי עבורי? אני אשמח לשמוע אם יש לכם הערות או משהו לאמר שיכול לעזור לי תודה טל
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ומתלבט אם לקנות מסימפלטק מחשב עם- לוח-GA-VRXP +זיכרון TRENSCEND256 2700 והכל יעלה עם המחשב 3802 עם משלוח! או לקחת מפנדה לוח-MSI KT333 ultra ARU + CORSAIR256RAM 3000 ויעלה 3892 ואני צריך גם משלוח +35 וגם לקחת כרטיס רשת שיעלה 50 שקל נוספים! אז מה עדיף לי???ו
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הלוח הזה לפי מה שכתוב תומך בDDR3 עד 1600 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי Intel - לוח אם Asus P6T Deluxe והשאלה שלי היא אם אני יכול לשים עליו זכרונות של 1800 האם זה יעבוד בצורה תקינה רק שהלוח ינצל אותם בתור 1600?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-