מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד core 2 duo ואמרו לי שאפשר שהיה רשום core 2 quad או כל מה שאני רוצה בבקשה תעזרו לי!!!!
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הבטיחו לנו, לא ? אז קניתם כבר 4300/4320 ב100$ ? ...
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מחפש 256 SDRAM אבל אני לא יודע איך לבחור אם יש איזה משהו שצריך לבדוק לפני קנייה או שכל הזכרונות אותו דבר? והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רובנו מכירים את התוכנה uAMD Tool המאפשרת לחשב את דירוג מעבדים שונים בתדרים שונים. שאלתי היא מה בדיוק הנוסחאות לחישוב הדירוג של כל סוג ליבה? זה מאוד מאוד חשוב לי תודה לעוזרים נ.ב. צריך נוסחא נפרדת למעבדי ה- A64 בעלי 1MB Cache מאלה של ה- 512KB Cache לא?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קונה מאמזון תקציב עד 2000 ש"ח לכל השילוש חשבתי על 6600 השאלה איזה לוח אם? והאם כדאי לי להשקיע סכום פעוט ולהביא את 6600K ולוח מסדרת Z? בנוסף המלצה על זכרונות ואולי גם SSD אם יהיה ממש מחיר טוב
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כנסו לנועה (www.noacomp.co.il) ותרשמו בחיפוש AM2 וזה ימצא לכם את הלוחות והמעבדים...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם צ׳יפסט X38 של DFI והמחשב כבוי כבר כמה חודשים. עכשיו שאני באתי לפרק את הקבלים ראיתי נורה כתומה דלוקה בלוח אם דרך החריצים של המארז והיא כבתה רק שלחצתי על ה-switch מאחורי הספק. מישהו יודע למה היא הייתה דלוקה? ומה התפקיד שלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח: giga-byte - k8ns (s754) (מעבד a64 3000+) ודיסק קשיח: WD 80GB 7200rpm 8mb-buffer SATA הבעיה: כאשר המחשב מחובר עם הHDD הזה נורית החיווי האדומה (פעילות HDD ) לא עובדת. הלכתי למעבדת החנות ושם בדקו עם IDE והנורית פעלה. שזה אומר - נורית תקינה שעובדת רק בחיבור לIDE. אנשי המעבדה לא ניתקלו בבעיה זאת והחליטו לעדכן ביוס. - מ-F6 ל -F9 לא עזר. בביוס ובEVEREST הHDD מזוהה כ IDE... מה מקור הבעיה? מה ניתן לעשות עם כך? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
היי........ הורדתי את כל הדרייברים האפשריים מהאתר של MSI דרך Live Update (לצערי התוכנה הזו מאוד באגית לכן היא מורידה לך תוכנות שיש לך כבר, אבל לא משנה) ומהאתר של נווידיה את הדרייברים של הצ'יפסט. אז בקיצור ב- DeviceManager הוא מזהה לי את ה- REALTEK כמו שצריך הכל טוב ויפה אך את הקונטרולר של נווידיה הוא לא מזהה לי בכלל. מישהו יודע מה הבעיה \ איך אני פותר? ומישהו יודע מה זה ה- 1394 האלה ולמה יש לי 2 ??? תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לאחי הקטן ואנו מתלבטים בין ה64 ביט של אינטל לבין amd דרישות ממוצעות פשוט בפעם האחרונה שהתעניינתי עוד לא היה 64 ביט לאינטל וארצה לדעת עליו קצת לעומת הamd
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום. 1. מה ההבדל בין סוגי המעבדים הבאים: Core 2 Duo, Core 2 Quad ו- Pentium Dual-Core. מה עדיף למשחקים? 2. מה הבדל בין דגמי המעבדים הבאים: E8400, Q6600, E7200, E6550? מה החדש ביותר, ושוב, מה עדיף למשחקים?
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית ממשיכה לשמור אמונים לשילובים של אינטל ו-NVIDIA באופן מלא עבור הדגמים הבכירים שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! האם אפשרי לצלם עם פלאש לוח ,מעבד ושאר רכיבים האם יכול להנזק הרכיב ע"י הפלאש? תודה!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש היום במחשב שעובד עם לוח אם של MSI מדגם P45-8D (שתומך ב4 זכרונות DDR2 ו4 זכרונות DDR3). לאחרונה רכשתי 2 סטיקים של 8GB/1600 + כונן SSD בשביל לעזור לי להתמודד עם עבודות גרפיות כבדות (כיום במערכת יש זיכרון 4GB DDR2). לרוע מזלי התברר לי שהסלוטים של הDDR3 (וגם זוג של הDDR2) שרופים ואני מחפש לוח חלופי שיוכל לתמוך במערכת הזאת (אשמח לתמיכה בSata3 אם יש חיה כזאת במאדרבורדים מיושנים כאלה). שאר חלקי המערכת הרלוונטיים הם: כרטיס גרפי geforce 9800, כרטיס קול מיושן של creative audigy ו3 כוננים קשיחים מכניים + SSD). אשמח לקבל המלצה לגבי לוח חלופי מומלץ.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן, ה AMD 1800 שלי מת, אחרי חודש מהקניה. הוצאתי אותו כדי לנקות אותו מה Thermal paste שהיה עליו, יותר מדי לדעתי, ניקיתי לגמרי. החזרתי חזרה ללוח אם, הדלקתי את המחשב, הגעתי עד ל BIOS, ושם נתקע. אחרי Reset לא עלה כמובן, אחרי הפעלה מחדש גם לא, ופעם השניה עלה ריח של שריפה.. כל זה היה ביום שישי, היום אני אמור לקבל מעבד חדש וסף סוף אני יוכל להשתמש במחשב שלי שוב, אפשר למות בלי מחשב..באמת.
-
- 53 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
את זה לא צפיתי מגיע : מעבד חדש של חברת Ageia שיגיע על כרטיס בתצורת PCI-E (אך לא רק) המיועד לחישובי פזיקה בלבד במשחקים שמבוססים על המנוע הפיזיקלי של NovodeX נחשף, כידוע כיום חישובים כאלו מתבצעים על ה CPU בלי בעיה מכיוון שאפילו במשחק הכי "פזיקלי" כיום HL2 נראים 20-50אובייקטים "פזיקליים". עם המאיץ הפיזיקלי לפי החברה תיהיה אפשרות לעד 40 אלף דמויות/אובייקטים פיזיקלים , מה שמביא אותי לחשוב על דבר אחד A group of monsters standing next to a building... 20 hours development. Sending a rocket into the side of the building... 5 seconds gameplay. The side of the building collapses onto the monsters... priceless. מה גם שדווקא לי אישית נראה שחברות השבבים , ATI , NVIDIA יאמצו את ה…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.reghardware.co.uk/2008/09/09/amd_am3_q1_09_debut/ נמסר השקת המעבדים של AMD החדשים Denebs 8.1.09 מהירות שעון של המעבדים משוער 2.6- 3.0 GH המעבדים החזקים יעבדו ב- 125 W בניגוד לאינטל ש- L2 עובד עם 256 KB AMD יעבוד עם L2 512KB הלוחות 790FX תומכים עד 6400 MT/s http://blog.colomove.com/amd-to-revamp-790-fx-for-am3-chipset-launches-delayed/2008/09/18/
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אנשים בגלל נסיבות שהפעם לא תלויות בי (התברר שהמארזים שרציתי חסרים בארץ) קניית המחשב שלי נדחתה. קראתי את הידיעה הזו: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ לפיה נראה כי במחירי המעבדים שכעת אני רוצה?E6550 / E6750 כלומר באזור ה- 1K ש"ח אוכל לקבל ברגע שיצאו החדשים מעבדים טובים הרבה יותר או לחילופין (אם יהיו) לקנות מה שאני רוצה כעת אבל במחיר נמוך יותר.. אולם כתוב בה "המעבדים שמופיעים בטבלה ככל הנראה יצאו ברבעון הראשון של 2008" היות ואני רוצה לקנות מחשב שיספיק לי ללפחות 3 שנים ללא החלפת רכיבים בסיסים כמו מעבד ולוח ועם תאימות לתוכנות ושדרוגים עתידיים אני תוהה מה לעשות שווה בכלל לחכות ככה בלי מחשב? מה אתם אומרים, הם יגיעו לארץ במקסימום ינואר-פברואר או שאם אחכה אאלץ להתיי…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם מעבד e8400 ולוח אם של גיגהבייט (מודל EP35-DS3L) עם מערכת הפעלה של Windows7 ו- 32Bit. הכרטיס קול שעל לוח האם נדפק. התקנתי כרטיס קול ישן שהיה לי (creative ct4810) אבל לא הצלחתי לנטרל את הכרטיס קול שעל לוח האם (נכנסתי ל- Bios ןשם הייתה אפשרות של Azula או משהו דומה שהפכתי ל- DisAble אבל שמערכת ההפעלה עלתה- הוא סימן לי X על הרמקול שבשורת המשימות). מערכת ההפעלה לא זיהתה לי באופן אוטומטי את הכרטיס הקול (אולי כי הוא ישן מדי?). ניסיתי להתקין את הדרייברים באופן ידני או אוטומטי ולא הצלחתי. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב קצת (הרבה)ישן בבית שהיה בו פנטיום 3 500 עם 64mb זיכרון החלטתי להסב את המחשב ל HTPC ולכן הוספתי לו עוד 128 mb זיכרון סה"כ 192 ואת המעבד החלפתי לסלרון 950MHZ כרטיס המסך הוא TNT2 ולוח האם הוא משהו לא מזוהה עם צ'יפ של VIA עכשיו הבעיה היא שלפני ששדרגתי את המחשב הסרטים היו מתנגנים עליו בצורה קטסטרופלית ועכשיו לאחר השדרוג הסרטים עדיין מתנגנים באותה צורה ישנו שיפור קטן מאוד מאוד והשאלה שלי היא האם יכול להיות שהסלרון הזה לא יכוול להריץ סרטים בצורה חלקה או שאוליי יכול להיוות שהבעיה נובעת מהתנגשויות על הלוח אם אני רוצה לציין שהמחשב רץ עם WIN XP PRO וברקע לא פועלת שום תוכנה כגון אנטי וירוס אשמח לקבל תשובות כיצד לפתור את הבעיה תודה מראש יוסי
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה 64 ביט אבל כמו שמופיע בצילום הוא כותב שרק 2 גיגה זיכרון מתוך 4 מנוצלים ע"י מערכת ההפעלה. האם זה תקין?מה אפשר לעשות בנידון? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא לגמרי יודע אם זה המקום אבל נראה לי שכן יש לי כרגע שש גיגה זכרון ואין אפשרות להרחיב אותו כרגע (בעיקר בגלל עליית מחירי ה DDR2) אני עובד על מערכת 64 ביט עם פוטושופ 64 ביט כרגע הזיכרון הוירטואלי נמצא על הארד דיסק משלו כאשר כל התוכנות מותקנות על דיסק קשיח נפרד ממערכת ההפעלה גם קבצי העבודה נמצאים על הארד דיסק נפרד (יש לי חמישה סה"כ. 4 "כלליים" + 1 שמצאתי בבית לאחרונה וכרגע משמש רק עבור ה VRAM) כרגע אני עובד על איזשהו משהו כאשר בתוך אותו קובץ PSD יש לי ארבע תמונות שצולמו ב 21 מגה פיקסל והן 4K כל אחת עם מלוא ה 32BIT מידע צבע פוטושופ תופסת כמעט 4 גיגה ראם וסה"כ יש לי כחמש וחצי גיגה תפוסים וכחצי גיגה פנוי פוטושופ מן הסתם זוחלת לה בקיצור, השאלה שלי היא, האם ביטול הזכרון…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי קראתי מאמר באנגלית בנושא ניהול זכרונות הצלחתי להבין רק חלקית מה שרשום שם http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/11/17/3155406.aspx בכל אופן עלו לי הרבה שאלות בנושא זיכרון צוין שם שוינדוס מחלק אוטמטית זיכרון בין המערכת לבין תכניות ומקצה לכל אחד 2 גיגה מקסימום א.איך משנים את זה ב. האם במידה ויש מחשב עם הרבה זיכרון נניח 4 גיגה , לא עדיף לבטל את הpage file הזיכרון וירטואלי כי גם ככה הוא בא מההרד דיסק וזה מאט את המחשב ג.מה קורה עם 64 ביט איך אז מתחלק הזיכרון ואיך משנים את זה ד. בניהול זכרונות יש אופציה להקצאה לתכניות או לשירותי רקע מה ההבדל למה צריך את זה? ה. במאמר בחלק השני שרשום בכותרתו Committed Memory ממש התאמצתי להבין אבל לא ממש ההבנתי כמו שצריך , דובר…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שאלה שעיניינה אותי ולא מצאתי לה תשובה ו..חיפשתי. האם ניתן באיזו שהיא צורה לתת או לנהל את עבודת כפול הליבה במעבד(לא חשוב אינטל או AMD). כלומר,מה שאני מסוקרן האם אני יכול "לומר" למעבד תעבוד עם ליבה אחת?או שתיים?ואם אני מוסיף אפליקציה האם אני יכול לבדוק איזה ליבה "עובדת" פחות ואליה להפנות את העבודה שנוספת? ואם יש תשובה אז מאוד יסקרן אותי מה יקרה בארבע ליבות..
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-