מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אף פעם לא הבנתי את זה למה??? הביוס החדש יותר טוב ???במה ????
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה זה כל כך משפיע לעומת 400FSB? אם אני רוצה לעשות OC אני צריך 400 או 333 כאילו זה ממש משנה? בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש סטיק בודד של 8GB RAM ואני רוצה לדעת האם ניתן לשלב אותו עם הזיכרונות שקיימים אצלי במחשב כיום. נתונים: מעבד- i5 2500k לוח אם - Gigabyte P67A-UD3-B3 זכרון G.skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1600Mhz אז רציתי לדעת: א. האם הדבר אפשרי ב. אם כן, איזה סטיק של 8GB מומלץ לקנות תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני רוצה לבנות מחשב לחדר של הילדה. למחשב יחובר מסך LCD עם חיבור HDMI. על מנת לחסוך בכבלים אני מעוניין לחבר את המסך בכבל בודד - HDMI. יש לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה שיודע לשדר גם את הסאונד ב HDMI? אנא, לענות רק אם אתם בטוחים ב 100 אחוז בכך.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש להשיג כזה איפשהו בארץ? אולי יד שניה? כמובן שחובה סוקט 939
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שוקל לקנות מחשב חדש, הגיע הזמן, אני עוסק בתלת מימד וגם משחק במשחקי AAA עכשיו עלה לי רעיון ללכת על מחשב של 2 כרטיסי מסך 480 של אמד שיתנו ביצועים כמו של 1080 במחיר נמוך יותר משמעותית(הם 14 ננומטר ועם יחס ביצועים/לצריכת חשמל מעולה) ואמרתי לעצמי למה לא לקחת את זה יותר רחוק אפילו וללכת על הארטיכטקטורה הבאה של אמד הZEN, אז כך הבנתי שהמעבד הזה יעבוד עם סוקט AM4. הבעיה שאני לא יכול לחכות עד שהמעבד הזה יצא...כנראה ברבעון הראשון של 2017 אולי בתחילת 2017 ומצד שני זה לא כזה רחוק עוד חצי שנה לפחות. חשבתי עכשיו לחכות ל480 פולריס ולקנות מחשב חדש עם לוח אם עם סוקט AM4(כבר קיים אבל עדיין לא יצא מסחרית) ומעבד בולדזור זול יחסית שלא מגביל את הכרטיסי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המפרט הנ"ל: AMD athlon xp1800 Gigabyte 7vrxp+V2 asus G-Force Ti4400 כרגע אני עובד עם זכרון פנימי Crosair PC2700 256 דגם (Corsair CMX256A-2700C2PT) ב ל ב ד. אני מעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה שלי לVISTA ולכן אני מתכנון להוסיף Corsair pc3200 XMS 512 X 2 ז.א שיהיו לי סה"כ זכרון 1280 שירוץ על 333MHZ השאלה היא אם הכל יעבוד כמו שצריך או שאני טועה ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
התעניינתי בלוח של AMD בדריברים לכרטיס קול יש 2 דריברים של 2 יצרנים שונים לא מובן למה ? האם עובדים ביחד או צריך לבחור אחד מהם ? צירפתי תמונה לקישור זה http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-5-rev-10#support-dl Creative SB X-Fi driver Realtek HD Audio Driver לא מובן מה זה: 2 x Realtek® ALC1220 codec מה נותן הציפ הזה מול הציפים האחרים ? למה 2X ?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מדוע אין שום השוואה עם לוחות אם של חברות אחרות? זו ממש לא חוכמה להשוות לוחות אם של אותה חברה ואף הופך את הכתבה לעלובה. אשמח לשמוע מדוע לא השוותם את הלוח הנ"ל ללוחות האחרים שנמצאים בשוק.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! מחר אני הולך לקנות עוד זכרון 2X1GB - כרגע יש לי 2X512MB CL5 של TWINMOS, אני קונה מ KSP ואין להם יותר זכרונות 667 אלא רק 800 ומה שהם מציעים זה KINGSTON עם CL6 - השאלה שלי היא האם אפשר לשלב את הזכרונות האלה ששני הזוגות יעבדו בדואל צ'אנל בלי בעיות או זה שיש הבדל בתזמונים זה משנה?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות את כל המאפיינים של הזיכרון שלי? איך אני יכול לראות אם הוא עובד בדואל או לא ? מצטער על השאלה אני בטוח ששאלו אותה 100 פעם פשוט חיפשתי די הרבה אחורה ולא מצאתי ... תודה רבה דניאל
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול בבקשבה להראות לי את כל ההבדלים עד הפרט הכי קטן בין שתי לוחות האם הנ"ל? או שאולי מישהו מכיר אתר עם טבלה שמשווה בינהם? באתר הבית המידע ממש לא מאורגן לכן קשה מאוד להשוות! תודה רבה מראש לכל מישיעזור!
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איך המעבד הזה? הוא טוב למשחקים? הוא נחשב לHIGH END? היה גם סיפור על באג במעבדי אינטל. לא יהיו לי בעיות איתו? תודה מראש לתשובות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם בלוח אמ כתוב שאין פייר ווייר זה אומר שאין לי כניסה לחבר את הכרטיס פייר וויר או שאין ללוח אמ כרטיס כזה מובנה?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני מדבר על twinmos 2GB ddr2 667mhz, על לוח אם 775dual-VSTA. קודם כל, הלוח אם יכול לקלוט cl4 בזיכרון כזה? יש הבדל גדול בין cl4 ל cl5?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם זיכרון 1G ואני מעוניין להוסיף לו 1G נוספים. איך אני יכל לאתר את סוג הזכרון המותקן אצלי, על מנת לקנות זכרון מתאים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2900PRO של חברת ATI,אני יכול לבצע SLI עם הכרטיס 8800GT של חברת NVIDIA? (ATI 2900PRO + NVIDIA 8800GT) בקיצור השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות SLI עם כרטיס מסך של ATI וכרטיס מסך של NVIDIA? ,usv
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי לוח-אם של asus דגם p4v533-mx לפי האתר של אסוס הלוח מתאים למעבד עד 2.8gh בבדיקה של אורסט מקסימום cpu 3.06gh אם אשדרג את המעבד הנוכחי שהוא 2gh למעבד גבוה יותר נאמר 3gh האם זה יעבוד דבר שני אם אשדרג למעבד 2.8-3gh בבאס 800 באיזה מהירות הם יעבדו מאחר והלוח הוא בבאס 533 ובסוקט 478
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך אני בודק מה מהירות ה- Rdram יש לי windows XP
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע קניתי מחשב חדש עם הלוח אם Abit Av8 ויש עליו את הכרטיס קול realtek ac/97 אני חושב וחיברתי גם רמקולים וגם אזוניות ובשניהם הצדדים הפוכים, עכישו רציתי לשאול האם זה בעיה ידועה? האם זה בעיה בדרייבר? (האם תוכלו להביא לי תדרייברים הכי חדשים) או כל דרך שנאי יוכל לפתור את זה, מצידי סתם תוכנה פשוטה שלא לוקחת הרבה משאבים והופכת תצדדים כי זה ממש מעצבן במשחקים
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללוח אם זול כמה שיותר, תקציב עליון 300₪. סוקט 775 (P4 3GHz). DDR1. AGP. SATA. תודה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום מכל חפירותי נותר לי לוח ג'יגהבייט 7zm עד עכשיו רץ עליו דיורון 800 ,האם xp 1800 שהו כמובן 266 יפעל עליו [מה שמטריד אותי במיוחד הוא נושא המתחים החשמליים השונים ] מראש אני אומר לכל אלו שיטענו שהמעבד אם ירוץ אז ירוץ לאט ממהירותו האמיתית -כן אני יודע הדבר שלי חשוב לדעת -אם ביכלל ירוץ ,והאם המעבדים פועלים במתחים שונים מה שעלול להזיק ל1800
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-VSTA&s=775 כמו שאתם רואים הם טוענים לתמיכה במעבדים שעובדים ב FSB של 1066M, אבל שורה אחרי זה הם טוענים שניתן לשים DDR2 עד 667M האם זה בגלל מחלקים. האם ניתן לשים זכרון 800M שיעבוד על 667M או שחבל על הכסף, הלוח ישמש אותי בשלוש שנים הקרובות לפחות.
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-