מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
-
השאלה הנשאלת...מבחינת ביצועים ולא מבחינת מחיר....מה עדיף הI7 930 שבאמת כבר זקן לעומת החדש I7-2600 שבאמת חדש. מצד אחד נדמה לי שה2600 לא תומך TRI-CHAN - אבל בכלל רואים בזה את ההשפעה ? מה יותר חזק ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמעט 3 שנים קניתי מחשב,במחשב יש לוח אם msi pt8 neo-lsr/v,הרצתי עליו חיפוש בגוגל בשביל לבדוק אם אני יכול לחבר לו דיסק sata (אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש?),כל מה שמצאתי היה בשפות לא מובנות לכן התקשרתי פעמיים לתמיכה של אייבורי כדי לברר אם אני יכול לחבר עליו דיסק sata כי אני מחפש דיסק קשיח ולא רציתי לפתוח את המארז,פעמיים התומכים אמרו לי שאני לא יכול לחבר במחשב שלי דיסק sata,היום עמדתי ללכת לקנות דיסק ide ופתחתי את המארז סתם בשביל לנקות אותו קצת ולסדר את כל הכבלים וראיתי מן שתי כניסות שנראות בדיוק ככה,האם זה אומר שהם טעו ואני יכול לחבר דיסק sata ???
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי זכרונות Spectek (עד שגיליתי מה יש לי..) מי הם? ואני רוצה לדעת איך הם? איזה איכות? כי ראיתי בזאפ שהם יקרים יחסית... אני מתכוון למכור אותם (2 של 256) ב300 ואחרי שראיתי שזאפ שאחד כזה עולה 300 דעתי השתנתה או אולי זה פסדר?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש מיליון לוחות וכל אחד אומר עליהם משהו אחר..... התחרפנתי (כבר יש שקע בקיר.... ) אני רוצה לנסות OC בפעם הראשונה בחיי ורציתי לדעת איזה זכרונות יותר עדיפים: 2X512 של CORSAIR XMS2 כמו שמופיעים למטה בפרסומת או 2X1024 של SUPER TALENT http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 אני רוצה OC לא בשביל נקודות ב 3DMARK אלא בשביל לשפר ביצועים (לא סותר אה?) אגב לזכרונות יש לי תקציב של סביבות ה1000 כמובן שאפשר גם בפחות נ.ב. אני מת כבר לקנות מחשב מאז שיצא FAR CRY אני מחכה למחשב שיריץ לי אותו נו שוין אני מחכה כבר מ 2004 תודה לכל מי שעוזר ומציץ בפוסט
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מהלוחות אם תומך בPCI-EXPRESS 2.0 ep43-ds3l או ep43-ds3 ?? אני רוכש כרטיס מסך hd 4850 ddr3 ולכן חשוב הלוח אם יתמוך בPCI-EXPRESS 2.0 כדי שיעלו הביצועים נכון? לא יתבצע oc .
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מעבד g2020 זכרון 8G סטיק אחד 1600 אני מעוניין לחבר 2 מסכים למחשב בחיבור dvi יש כזה דבר ? ושאלה נוספת - האם ניתן בחיבור שכזה לראות בכל מסך משהו אחר לדוגמא במסך אחד פייסבוק ובמסך השני לראות את תיבת הגימייל שלי ביקשתי המלצה למפרט בפורום מפרטים אבל לאחר כ-6 ימים שלא היתה כל המלצה כבר התייאשתי ואני ארכיב כבר לבד ולכן השאלה הנשאלת. אם אין כזה דבר אז אשמח על המלצה של לוח אם מתאים ראיתי בפורום של מפרטים שממליצים על gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ASUS Z170I PRO GAMING. תושבת- 1151 FBS- 2400 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לוח אם- gigabyte ga-k8nf-9 אני חושב לקנות כונן חיצוני , חשבתי על זה - http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=522944 חיפשתי מידע על הלוח שלי , ולא ניראה לי שיש לו חיבור e-sata. השאלה האם אפשר להוסיף כרטיס הרחבה ללוח , כדי שיתמוך בחיבור הזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. על לוח אם X58, תושבת 1366, קיימים 3 ערוצי זכרון. ברגע זה, מותקנים אצלי רק 2 סטיקים, של 2 גיגה כל אחד = סך הכל 4 גיגה ראם. האם יש שיפור בביצועים (אני מבין שזה מונח מאוד יחסי) כאשר משתמשים בכל ערוצי הזכרון? ז"א - האם כדי, עבור סכום די נמוך של 12 דולר, להוסיף סטיק של זכרון (וזאת לא להוסיף זכרון למערכת, אלא להנות מהיתרונות של 3 ערוצים)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,לפני שהגעתי לאתר זה חשבתי ש AMD זה דפוק (סתם דעה קדומה עזבו.. ) אבל לפי מה שהבנתי לא רק שזה טוב זה אפילו מתחרה סביר ביותר למעבדי פנטיום הותיקים בשוק. אז תעזרו לי בבחירת מעבד מה שחשבתי לקנות זה : Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit שמעתי שהוא מעולה הוא עולה בסביבות 1140 השימושים שלי במחשב הם למשחקים לתוכנות ולסרטים בעיקרון להכול אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למעבד אחר של AMD שהוא עולה באותו סדר גודל אבל עולה בביצועים,על פי השמושים שלי במחשב שהזכרתי קודם.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את אווראסט אני לא רואה את החום של הלוח אם רק את של המעבד ואת של שני ההארדיסקים למישהו יש את הלוח או מידע אליו ויכול להגיד לי תודה פיניש
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שמצדיק הפרש של 500 שקל? לא מתכנן OC
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
-
1. אני מתכוון לקנות Radeon X1800XT, ורציתי לדעת האם Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core יהווה בקבוק צוואר עבור הכרטיס וייתכן מצב שהוא לא ינוצל במלואו? 2. איך זה שה-3800+ הוא המעבד כפול הליבה הכי זול של AMD והוא מצליח להתחרות ב-4800+ ללא בעיה אחרי OC של 240MHz? 3. איך כפולי הליבה במשחקים?
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בזה (חוץ מלהחליף אותם ) והמליצו לי על שדרוג של 512 זיכרון (שזה מה שיש לי עכשיו) עם 400hz ואני לא יודע אם אני חייב שזה יהיה באותם הרצים כמו בזכרונות שיש לי עשיו בתוך המחשב (2 של 256) לא יודע מה לצלם אבל הבאתי צילום מהאוורסט של הזכרון והלוח אם http://img169.imageshack.us/img169/8147/mbwn2.png http://img48.imageshack.us/img48/687/z1ue8.png http://img48.imageshack.us/img48/4655/z2bc4.png שמתי לב בזאפ שרוב הזכרונות עולים בערך אותו דבר ורציתי לדעת איזה זיכרון לא רק יתאים למחשב אלא גם מה יתן את הביצועים הכי טובים ביחס למחיר אם אני כבר קונה משהו וטיפה משקיע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
-
ברשותי יש כרגע את הזכרון הנ"ל: OCZ EL DDR PC-3200 1024MB Dual Channel Plt Rev 2. אני מרוצה ממנו, מספק ביצועים טובים אבל בכל זאת אני מרגיש צורך בעוד ג'יגה של זכרון, הבעיה היא שהזכרונות של Ocz ידועים בתור כאלה שלא מוכנים לעבוד עם שום זכרונות של חברה אחרת ואפילו עושים לעיתים בעיות כאשר מנסים להריץ זכרונות של Ocz מדגם אחר במקביל לאלו הקיימים. לא הייתי פותח את הדיון הזה אלמלא היה ניתן להשיג פשוט את אותם זכרונות שיש לי עכשיו אך הם כבר לא ביצור לפי מה ששמעתי ולא מייבאים אותם לארץ יותר ולא משנה איפה שלא חיפשתי לא מצאתי מקום שבו ניתן להשיג אותם בארץ. השאלה שלי היא אם ניתן בכל זאת לשלב זכרון של חברה אחרת עם הצ'יפ הזה או זכרון מדגם אחר של Ocz(וכן אני יודע שבזכרונות זה בעייתי ובדרך כ…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני מתלב בנוגע ללוח אם שהכי יתאים לו. המפרט של המחשב הוא כך: מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים: CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מעבד: Core i7-2600K עכשיו אני לא יודע איזה לוח אם לקחת שידע להוציא את המירב מהמרכיבים האלו (אני לא ממ…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא amd 3200 venice 1gb a-data cl 2.5 6800gt hec400 k8n ultra 9 השאלה שלי האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון בשביל שמחשב יהיה יותר מהיר בכללי ובמשחקים כבדים מאוד עם פילטרים האם אני ארגיש הבדל? עוד שאלה קטנה, אם אני מוסיף זיכרון אני חייב שיהיה בדיוק אותו זיכרון כדי שיעבוד בדואל?
-
- 5 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
כידוע לכולם מחירי מעבדי ה 64 BIT של AMD ירדו אבל למה לא רואים ירידה במחירים בארץ זה לא פייר?
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-