מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
ASUS Z170I PRO GAMING. תושבת- 1151 FBS- 2400 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לוח אם- gigabyte ga-k8nf-9 אני חושב לקנות כונן חיצוני , חשבתי על זה - http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=522944 חיפשתי מידע על הלוח שלי , ולא ניראה לי שיש לו חיבור e-sata. השאלה האם אפשר להוסיף כרטיס הרחבה ללוח , כדי שיתמוך בחיבור הזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. על לוח אם X58, תושבת 1366, קיימים 3 ערוצי זכרון. ברגע זה, מותקנים אצלי רק 2 סטיקים, של 2 גיגה כל אחד = סך הכל 4 גיגה ראם. האם יש שיפור בביצועים (אני מבין שזה מונח מאוד יחסי) כאשר משתמשים בכל ערוצי הזכרון? ז"א - האם כדי, עבור סכום די נמוך של 12 דולר, להוסיף סטיק של זכרון (וזאת לא להוסיף זכרון למערכת, אלא להנות מהיתרונות של 3 ערוצים)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,לפני שהגעתי לאתר זה חשבתי ש AMD זה דפוק (סתם דעה קדומה עזבו.. ) אבל לפי מה שהבנתי לא רק שזה טוב זה אפילו מתחרה סביר ביותר למעבדי פנטיום הותיקים בשוק. אז תעזרו לי בבחירת מעבד מה שחשבתי לקנות זה : Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit שמעתי שהוא מעולה הוא עולה בסביבות 1140 השימושים שלי במחשב הם למשחקים לתוכנות ולסרטים בעיקרון להכול אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למעבד אחר של AMD שהוא עולה באותו סדר גודל אבל עולה בביצועים,על פי השמושים שלי במחשב שהזכרתי קודם.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את אווראסט אני לא רואה את החום של הלוח אם רק את של המעבד ואת של שני ההארדיסקים למישהו יש את הלוח או מידע אליו ויכול להגיד לי תודה פיניש
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שמצדיק הפרש של 500 שקל? לא מתכנן OC
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
-
-
1. אני מתכוון לקנות Radeon X1800XT, ורציתי לדעת האם Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core יהווה בקבוק צוואר עבור הכרטיס וייתכן מצב שהוא לא ינוצל במלואו? 2. איך זה שה-3800+ הוא המעבד כפול הליבה הכי זול של AMD והוא מצליח להתחרות ב-4800+ ללא בעיה אחרי OC של 240MHz? 3. איך כפולי הליבה במשחקים?
-
- 36 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בזה (חוץ מלהחליף אותם ) והמליצו לי על שדרוג של 512 זיכרון (שזה מה שיש לי עכשיו) עם 400hz ואני לא יודע אם אני חייב שזה יהיה באותם הרצים כמו בזכרונות שיש לי עשיו בתוך המחשב (2 של 256) לא יודע מה לצלם אבל הבאתי צילום מהאוורסט של הזכרון והלוח אם http://img169.imageshack.us/img169/8147/mbwn2.png http://img48.imageshack.us/img48/687/z1ue8.png http://img48.imageshack.us/img48/4655/z2bc4.png שמתי לב בזאפ שרוב הזכרונות עולים בערך אותו דבר ורציתי לדעת איזה זיכרון לא רק יתאים למחשב אלא גם מה יתן את הביצועים הכי טובים ביחס למחיר אם אני כבר קונה משהו וטיפה משקיע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
-
ברשותי יש כרגע את הזכרון הנ"ל: OCZ EL DDR PC-3200 1024MB Dual Channel Plt Rev 2. אני מרוצה ממנו, מספק ביצועים טובים אבל בכל זאת אני מרגיש צורך בעוד ג'יגה של זכרון, הבעיה היא שהזכרונות של Ocz ידועים בתור כאלה שלא מוכנים לעבוד עם שום זכרונות של חברה אחרת ואפילו עושים לעיתים בעיות כאשר מנסים להריץ זכרונות של Ocz מדגם אחר במקביל לאלו הקיימים. לא הייתי פותח את הדיון הזה אלמלא היה ניתן להשיג פשוט את אותם זכרונות שיש לי עכשיו אך הם כבר לא ביצור לפי מה ששמעתי ולא מייבאים אותם לארץ יותר ולא משנה איפה שלא חיפשתי לא מצאתי מקום שבו ניתן להשיג אותם בארץ. השאלה שלי היא אם ניתן בכל זאת לשלב זכרון של חברה אחרת עם הצ'יפ הזה או זכרון מדגם אחר של Ocz(וכן אני יודע שבזכרונות זה בעייתי ובדרך כ…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני מתלב בנוגע ללוח אם שהכי יתאים לו. המפרט של המחשב הוא כך: מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים: CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מעבד: Core i7-2600K עכשיו אני לא יודע איזה לוח אם לקחת שידע להוציא את המירב מהמרכיבים האלו (אני לא ממ…
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא amd 3200 venice 1gb a-data cl 2.5 6800gt hec400 k8n ultra 9 השאלה שלי האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון בשביל שמחשב יהיה יותר מהיר בכללי ובמשחקים כבדים מאוד עם פילטרים האם אני ארגיש הבדל? עוד שאלה קטנה, אם אני מוסיף זיכרון אני חייב שיהיה בדיוק אותו זיכרון כדי שיעבוד בדואל?
-
- 5 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
כידוע לכולם מחירי מעבדי ה 64 BIT של AMD ירדו אבל למה לא רואים ירידה במחירים בארץ זה לא פייר?
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך לבצע עידכון BIOS ללוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV.1.0 יש לי כרגע גירסא F4 ובאתר החברה יש גירסא F8 שכבר הורדתי ושמרתי זאת גירסא שתומכת במעבדי ה ATHLON II החדשים כרגע מורכב לי מעבד AMD ATHLON X24800+ במידה ואצליח לעדכן את הביוס בעזרתכם כמובן האים לאחר העידכון לא יהיו לי בעיות עים המעבד שמורכב לי כרגע?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה השוני בסדרה החדשה של amd לעומת מעבדיהם הקודמים? אני רוצה לקנות מחשב, בלי כוונה לעשות oc, איזה מעבד עדיף לי לקנות ביצועים/מחיר (2800) amd 64 או intel pentium 2.8 ?
-
- 12 תגובות
- 645 צפיות
-
-
AMD החלה בשווק מעבדי ה 65nm שלה, צריכת האנרגיה שלהם כ 30% פחות ממעבד זהה ב 90nm. ה TDP שלהם 65W לעומת 89W ב 90nm. ניתן לראות את המעבדים הזמינים כאן: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/default.aspx אם בוחרים 65nm ב Manufacturing Tech הנה הרשימה בינתיים- שימו לב לתדר העבודה שגבוה ב 100Mhz מהתדר של המעבד ב 90nm http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~114609,00.html
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות למי שיש לו מעבד AMD64 3000+ ולוח GIGABYTE K8NF-9 nForce 4. זה למטרת בדיקה. במידה ולמישהו יש, אני אשמח אם ישלח הודעה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להוזיל עלויות של מחשב שאני מרכיב, ותהיתי האם קיימים הבדלי ביצועים משמעותיים בין זכורנות DDR3 בתדר 1600 לבין תדר 1333 ? החסכון הוא לא גדול, משהו כמו 100-150 ש"ח, זה שווה את זה ? באופן כללי, רציתי לשאול האם הגישה שלי נכונה, חשבתי להשקיע יותר על מעבד, כלומר לקחת את ה - i5 הכי טוב שיש מהסדרה החדשה (i7 נראה לי בזבוז כסף ביחס עלות / תועלת), עם 8GB זיכרון, ולא ללכת על מעבד i5 נחות יותר, עם 16GB זיכרון, וזאת מתוך הנחה שזיכרון יהיה ניתן גם בעוד שנתיים לשדרג, ואילו מעבד יהיה הרבה יותר קשה לשדרג (ואני אף פעם לא שדרגתי מעבד).
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזה מעבד נותן יותר ביצעוים במישחקים בלי קשר לכרטיס מסך ?P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? או ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עכשיו אחרי הקנייה אמורים להיות לי 4 גיגה זכרון אבל כשאני בודק ב run->dxdiag אני רואה 3200 צלצלתי לחנות מהם קניתי והם אמרו לי שבווינדוס XP הןא לא מזהה מעל 3200 אבל אל דאגה יש לי 4 גיגה האם זה נכון? ואם כן - איך ניתן לבדוק באמת כמה זכרון יש לי כעת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רשום שבחבילת ה Powerpack ישנם 8 mini heatsinks ... מישהו יודע במה מדובר.. כי אני לא מצאתי אותם
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-