מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
בניתי מחשב לגיימינג + OC + עריכה ואני מתלבט בין 2 לוח אם ספציפיים : 1. ASUS Z97-A 2. Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 איזה מהלוחות עדיף ולמה ? תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
האם לוח אם intel 945G של gigabyte עדיף על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E בהרבה? האם Asrock יתמוך לי בוויסטה כשאני ארצה להחליף מערכת הפעלה?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
CHIPSET 750 ASUS P5ND . EVGA nForce 750i SLI FTW איזה מהלוחות יותר יציב יותר חזק לOC גם ? ללא קשר למחיר וגם זה יעוזר מאוד אם תגידו לי איזה מהם 750 CHIPSET הוא הלוח ההכי טוב זה למערך מאוד כבד וחזק
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לוח אם שיספק לי חריץ אחד של PCI-E X16 ואחד של X8 - ועם אפשרות לCrossfireX וSLI ושיאפשר לי סאונד באיכות גבוהה עד עכשיו הייתי נעול על Gigabyte GA-P55A-UD4 מכיוון שהוא נתן לי את כל האופציות, אך הוא יקר מאוד (967 ש"ח ליתר דיוק) והיום אחד מהפורום אומר לי שיש אחלה לוח אם של אינטל שיספק לי את כל הצרכים שאני צריך ב200 שקל פחות עכשיו השאלה לי אליכם המקצוענים האם הלוח אם הזה הוא איכותי וטוב? INTEL WARRENSBURG : P55WG המחיר שלו הוא רק 730 ש"ח, שה 230 שקל פחות מהUD4, משמעותי ביותר. הלוח אם הזה מפיק גם הוא יכולת לSLI וCF, והחריצים של הכרטיס מסך שלו הם עם אותם מאפיינים, PCI-E X16, ואחד X8 מה אתם אומרים? הלוח אם הזה (P55WG) הוא טוב?! או שהוא לא משהו ביחס לUD4?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני חורש על הרשת וגם על האתר כבר יותר משבוע בניסיון להרכיב את המחשב התקציבי הטוב ביותר. אחרי שהגעתי להחלטה בנוגע לכרטיס מסך, מעבד וזיכרון, נשאר רק הלוח אם. דרישותי מלוח אם: יכולת OC מעולה ויציבות. (מומלץ גם כרטיס קול מובנה ברמה) קיבלתי המלצות חמות על הלוח אם של ABIT ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD והיום קראתי ביקורות ברשת על ALBATRON KX18D PRO Nforce 2 הביקורות אמרו שזה לוח אם מעולה ושווה כל אגורה. רציתי לשמוע את דעתכם בנושא. איזה לוח אם עדיף לקחת?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין ASUS P5K SE 2 Quad Intel P35 FSB 1333 DDR2-1066 - 658 nis ל- GIGABYTE GA-P35C-DS3R Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 630 nis אז מה עדיף? (:
-
- 2 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מארזים: Gigabyte p67x-ud3 או Gigabyte z68x-ud3 . יהיה לי כרטיס מסך חזק אז כנראה לא אשתמש ביכולות הגרפיות של ה Z . יש יתרונות נוספים? יש גם לוחות ASUS אבל הם נורא יקרים. חשוב לציין שאני רוצה כמה שיותר חיבורי SATA ויציאות USB3 (בקונקטור כדי לחבר למארז מקדימה)
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מעוניין לחבר אליו זוג 8GB DDR3 1600 ואולי זוג כרטיסי מסך בCrossFire על איזה לוח אם אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי לוחות אם למחשב משרדי הראשון הוא MSI K8N Neo4-F NFORCE4 והשני Gigabyte GA-K8NF-9 השאלה היא מה יותר טוב מבין שני הלוחות האלה בלבד אין כמעט הפרש כספי { הבדל של 30 ש"ח יותר ל MSI }
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
1. GA-X58A-UD3R - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3305#ov 2. EVGA X58 SLI - http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=132-bl-e758-a1&family=motherboard%20family ההתלבטות הגדולה היא בין פוטנציאל OC ל פיצ'רים חדשים כמו USB3 SATA3. איך הGIGABYTE לOC? מבחינת המחירים, אני יכול להשיג את ה EVGA ב 950 ש"ח (+- אצל חבר, חדש באריזה חתומה אך אם אחריות בעייתית) ו את ה ג'יג ב 1000 בKSP.. אציין כי אני מתכוון לבצע OC לא מטורף אך לפעילות שוטפת ל I7930 ל 3.5 GHZ +-... צריך תגובות וכמה שיותר, אני צריך להחליט שבוע הבא..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם למשחקים, שלי כרטיס מסך 7600gt (אני לא עושה oc) DFI Infinity nF UltraII M2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce amt יש עדיפות?
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אנשי פורום יקרים אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח אחד מתוך שני לוחות אם לוח אם של ג'יגהביט דגם: gigabyte 965p-s3 לוח אם של אינטל דגם: intel DP965LTCK שני הלוחות אם דומים מאוד בתכונות שלהם שניהם תומכים במעבד החדש ל אינטל QUAD ותומכים בזכרון 800MHZ אם כן איזה לוח משתלם יותר לקנייה? חשוב לציין שנושא הקירור חשוב לי גם בבחירת הלוח
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין Gigabyte GA-965P-DS3 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8826 לבין DFI Infinity Intel 975X/G http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9013 חשוב לציין כי אני לא מתכוון לעשות OC. אם יש לכם הצעה ללוח אחר, אנא הציעו לוח מהחנות הנ"ל. בתודה מראש, נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
החלתטי שאין טעם לשלם 300 שקל יותר בשביל VENICE 3200 ושעם ה- VENICE 3000 אפשר להסתדר...האם אני טועה?! בנוסף ראיתי כתבות עליו שאפשר להעלות את התדר שלו עד 2700 בלי שינוי מתח ועם קירור סטוק ואני רוצה לדעת האם זה באמת אפשרי ומשהו הצליח לעשות את זה והאם אני צריך לוח אם ממש טוב לזה כמו ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או שאפשר להסתפק ב- MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 שעולה 250 שקל פחות....
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב שיהיה מבוסס על AMD VENICE 3200, ג'יגה ראם,6600GT אבל בקשר ללוח אם אני לא סגור....ואני מתלבט בין K8N Neo4-F MSI ו- Gigabyte GA-K8NF-9 ....הם עולים אותו דבר בערך.... אז אני רוצה לדעת מה ההבדלים בתכונות ואיזה עדיף בכללי....וגם יש מצב ל-OC אז מי מבין שניהם עדיף לזה....
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן... בימים אלו אני קונה מחשב לבית שישמש לשלל דברים החל ממשחקים קלים, דרך תוכנות CAD למיניהם, אינטרנט וכו'. התקציב עומד על כ- 4700 ש"ח ללא מסך. המפרט הנוכחי עומד על מעבד קונרו E6300, זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 כפול 2 סטיקים (סה"כ 2 ג'יגה זיכרון), כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GS TDH Ext-256MB, דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS וכמו כן מארז HEC 6A19B-400 400W. מה שנשאר לי הוא הלוח אם והבחירה קשה. אוברקלוקינג לא באמת עומד על הפרק בעיקר בגלל הזיכרון (מה לעשות יש תקציב מוגבל) אז אני לא רואה טעם לקחת לוחות אם עם צ'יפסט 965. נשארים לוחות ה- 945 למינהם והשאלה שלי היא איזה מהם כדאי. מצאתי 2 דגמים: ABIT IL9 Pro במחיר של 480 ש"ח. קישור למוצר: http://www.skypc.c…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין שני לוחות אם מומלצים בתקציב של עד 900 שקל האחד הוא: GIGABYTE-965PS3 S775 DDR2 800MHZ השני הוא: ASUS-P5B S775 P965 DDR2 800MHZ הלוח של GIGABYTE קצת יותר יקר ברוב האתרים שבדקתי, אני לא מתכנן לעשות OC מה עדיף מבחינת ביצועים, קירור, תמורה לכסף, כרטיס קול, וכו'..... שני הלוחות זהים מאוד בתכונות שלהם ושניהם תומכים במעבד החדש ארבע ליבות של אינטל אודה לכם אם תעזרו לי בהחלטה איזה לוח עדיף ומשתלם יותר
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח למחשב החדש שלי ואני מתלבט בין ה nforce 2 SL של אביט ל 8rda3+ של איפוקס ובעיקרון חשבתי לקחת את האיפוקס בגלל הכבלים העגולים ועוד משהו ששכחתי, עד היום שגילתי שבאיפוקס אין את הכרטיס קול של הסאונדסטורם וההתלבטות חזרה ובגדול... מכיוון שאתם מומחים אני אשמח לשמוע את העיצה שלכם תודה מראש חברים
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני לוקח מעבד dual core e6300 ומתלבט בין שני לוחות אם - א. gigabyte ga-73pvm-s2h ב. gigabyte ga-eg41mf-s2h אני מתלבט כי ללוח הראשון אין צ'יפסט של אינטל וכמעט לכל הלוחות יש, מה זה אומר? ומישהו אמר לי שללוח השני יש ערכת שבבים ישנה (intel p41) וגם בגלל שהוא dual channel הוא יותר "בררן" לגבי זכרונות. המחשב אמור לשמש לשימוש ביתי. כלומר, בעיקר אופיס ואינטרנט וקצת סרטים וממש קצת משחקים (לא כבדים!). איזה מהם עדיף? (אנא להתייחס לשאלה לגבי הצ'יפסט של 73pvm שהוא לא אינטל) הבנתי שאין הבדל במחירים אבל גם אם יש אני ילך על הטוב יותר. תודה רבה לכולכם!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מטרות בניית מערכת מחשב עם מערכת הפעלה VISTA x64 אני מתכוון להריץ משחקים כבדים כמו GTA,compeny of heros,Age of Ampires 3 מחיר יעד כ-3000 ש"ח (ללא:HD, מסך , CD, מקלדת, עכבר, וכו.) לאפשר אופציה לשידרוג (כ.מסך, זיכרון, מעבד). מעבדים: Intel -Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB או AMD -Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם ל-Inetl GIGABYTE 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E ל-AMD ASUS M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E את הרכיבים בחרתי בעזרת קריאה בפורומים ומעט ידע בסיסי אך יש לי עדיין הרבה שאלות.. ??? האם הלוחות+מעבדים הללו יספקו את הביצועים הדרושים? האם הלוחות הללו בעלי BUS במהירות תואמת למעבדים? האם הלוחות יתמכו ב-64 ביט באופן מלא? (האם יש מספיק addres…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום. עוד כשבוע שבועיים אני הולך לקנות לוח+מעבד חדשים... במהלך הבחירה וכל מה שמסביב התעוררו אצלי כמה שאלות... 1. יש שתי לוחות עיקריים שאני מתלבט ביניהם... ASUS A8N-SLI PREMIUM DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D אשמח לקבל מידע אשר יעזור לי בלחור ולהחליט בין שני לוחות אלו.... 2. שאלה בקשר לסטפינג של המעבד... המעבד שאני רוצה לקנות הוא 3000 בגרסת הליבה של VENICE... קיימים כמה סטפנגים למעבד הזה... סטפינג רגיל וסטפינג E6. אשמח לקבל מידע על מה ההבדל ביניהם? איך הוא מתבטא? והאם הוא משמעותי... 3. יש לי סטיק אחד של NCP בגודל 256 מגה ואחד של INFINION בגודל 512 מגה, שניהם במהירות 400מה"צ.... האם תהיה בעיה בעבודה שלהם עם לוח DFI ועם מעבד עם סטפינג E6? (אני לא צריך דואל ולא צריך OC) תודה מראש…
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הלוחות הבאים: 1. XFX GeFoce 9300 : MI-9300-7AS9 2. ASUS P5QL-EM היעוד קולנוע ביתי נגינת סרטים ב 1080p FullHD האם כדאי? ומה עדיף? האם הם יהיו מספיק טובים למשחקים מבלי להוסיף כ.מסך חיצוני. והאם הם יכנסו למארז Antec NSK2480 -EC Desktop case High-efficiency 380 Watt?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם בביצועים? או שההבדל או רק בתוספות על הלוח? האם מפרט זהה שמורכב על שני המדר בורדים האלה יתן לי ביצועים זהים?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
מה כדאי לי יותר: AMD PHENOM QUAD CORE AM2+ 9500 או INTEL E8400 1333FSB CORE 2 DUO
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-