מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=188 או זה: http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=160
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~110899,00.html http://www.ati.com/companyinfo/about/amd-ati.html מיזוג שני חברות הענק החל רשמית :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הנ"ל - GA-K8N Ultra-9 ב-GIGA-BYTE.COM אומרים X1 PCI-Express X 16 slot, supports PCI-Express interface Graphics car X 2 PCI-Express X 1 slots X3 PCI slots (PCI 2.3 compliant אבל תאכלס על המכשיר עצמו יש 3 PCI לבנות + אחת למסך ואילו חשבון פשוט יראה כי אמורים להיות 6 יציאות מישהו יכול להסביר לי את זה? קישור לאתר : http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm# תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הזדמנות להחליף את המעבד הקיים שלי i5 4570, במעבד i7 4790(not k), השאלה האם השדרוג כדאי ומשתלם (המעבד יעלה לי כ800 שקל). כוונתי להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (1060), בכרטיס חזק יותר 1080. האם יש טעם? בברכה, דניאל
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פירוט דגמים ומחירים שנצפה בחנות קנדית מקוונת נותן לנו עדות לכך שבאינטל עשויים לשמור על רמות מחיר דומות מאוד עבור מעבדי ה-Coffee Lake, בהשוואה לאלו המוכרות לנו כיום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי, המעבד שלי עבר OC ל3.2, אבל התוכנה כותבת שהוא נמצא על 2.0. אני חושב שמדובר במשהו שקשור לצריכת חשמל, האם יש דרך לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
למחשב חדש מבוסס אינטל איזה ערכת שבבים לקנות ? (לקנייה בסוף החודש ) 915 לא מראה שיפור בביצועים לעומת 865 וערכת השבבים החדשה בטח תעלה יותר יקר וגם זכרונות DDR2 יעלו יותר מצד שני האם כדאי לקנות מחשב חדש מבוסס על טכנולוגיה ישנה ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 מה דעתכם על הזיכרון הזה? לקחתי 333 ולא 400 כי יש לי עכשיו 333 לכן אין טעם.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני בונה על אוברקלוק מקסימלי של 234 FSB ולכן מחפש זכרון שיגיע בתזמונים סבירים למהירות הזו. וכמובן אני מעונין ב 1 ג'יגה בשתי חתיכות במחיר סביר . אז מה כדאי ? ולא תשובות סתם בלתי אמינות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. יש לי כרגע כרטיס מסך 8500 GT ומעבד E6750. האם אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך שלי לHD4870 או HD4850 ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד? האם יש לE6750 צוואר בקבוק אם איזשהו כרטיס מסך כיום? 3. האם המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 125Watt יותר חזק מהE6750? האם המעבד הזה יריץ משחקים במשך השנתיים-שלוש הקרובות? האם יווצר במעבד הזה צוואר בקבוק עם איזהשהו כרטיס מסך כיום?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הסתכלתי על הרבה לוחות אם ורק על הלוח הזה ראיתי את הדבר הלבן הזה על הAGP מה זה? אם אני הבנתי לפי מה שאני רואה זה בשביל שהכרטיס יתפס יותר חזק על התושבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מאמץ את המפרט שמפורסם באתר למחשה לעריכה גרפית . אנימעוניין לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת מה התצורה כדי לנצל את הזיכרון באופן מקסימלי . אגב התצורה של 2X4096 זולה מעט יותר. אני גם עובד עם מערכת הפעלה windows xp 64 bit אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם! הצלחתי להבין שהאות A אחרי המעבד מסמלת שהוא עם ליבת נורתווד. מה פירוש האות B? (מופיע בטבלת השוואת המחירים באתר). בנוסף - מישהו יכול להסביר לי למה מחירי מעבד 2.4 גבוהים משמעותית ממחירי מעבד 2.53? (הגיון פשוט אומר יותר מהר=יותר כסף אבל כנראה שאני טועה בגדול...). ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון מזל-טוב לנדב הגדול מכולם 18 מגניב ואחלה שיהיה לך :] אוהב אותך ועכשיו אחרי שבירכנו את השמן הזה :] אני רוצה שתעזרו לי במשהו חמוד יש לי לוח אם מדגם: Tyan - Trinity 400 model: s1854 ושזה לוח אם שיש בו 2 מעבדים slot1 + socket 370 עכשיו מחובר למחשב slot1 600 mgz פנטיום ולא סלרון ועובד אחלה... ואני רוצה להוסיף עוד מעבד סוקט 370 נגיד 1000 מגה הרץ או לא משנה.. העיקר שהמחשב ירוץ עם הוספת מהירות ניסיתי לחפש באתרים ובהורואת של הלוח אם (שלא קיבלתי עם הלוח) אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לחבר עוד מעבד אני מאוד אשמח.. שיהיה בהצלחה :] תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 דיסקים קשיחים ו-2 כוננים אופטיים מחוברים. יש לי חיבור SATA 2 לא מנוצל. ניתן לחבר גם אליו דיסק קשיח או שארבעה התקנים זה המקסימום?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיתן לי מקסימום כוח חישוב ישיר (לא למשחקים) במינימום כסף. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103208.0 הגעתי למסקנה ש-Athlon64 3000+ יתן לי יחס טוב של ביצועים למחיר. עקב הצורך להעביר את המחשב ממקום למקום, עלה רעיון לקנות מחשב נייד (עד 6000 ש"ח, כולל 512mb, אפשר משומש/משופץ), אבל אני לא יודע איך להשוות את כוח העיבוד של המעבדים הניידים למעבד שבחרתי. שאלה שניה - האם עצם העובדה שהמחשב נייד יכולה להוריד את יכולת העיבוד באופן משמעותי (כשמחובר לחשמל) ? דוגמאות למחשבים ניידים - Pentium "4" Mobile / 2.8 Ghz Satellite A45-S151 Toshiba Pentium "4" / 2.8 Ghz PC-RD10 Sharp Pentium 1.6 Dothan 2M (Zeus of KSP(
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
או לפחות להגיד לי מה הערך באינטל של המעבדים הבאים: athlon xp 2500 athlon xp 3200 וכל מה שביניהם. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היה לי 512 DDR ישן.. עכשיו הוספתי עוד 512 של kingston עם ביצועים הרבה יותר גבוהים מהקודם. השאלה שלי, האם בביוס או בעזרת איזושהיא תוכנה אפשר להגדיר שמערכת ההפעלה תנצל קודם את הסטיק המהיר יותר ורק כשהוא יהיה מנוצל לגמרי תעבור להשתמש בסטיק הבא? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב באחד הריסטים שעשיתי כי כתוב (אם אני מבטל את הLOGO שאני אוהב) "memeory on one channel mode",עכשיו כל 2GB יושב על סלוט בצבע אחר , אולי יש הגדרה שאני צריך לשנות ? אם כן לא מצאתי , מישהו מכיר ? אה והם אחד ליד השני
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לפי האתר והקובץ של התאימות עולה שהלוח תואם עד זיכרון DDR2 533MHZ, לפי אתר KINGSTON הוא תומך גם ב667 וגם ב800. בפועל עליו מצאתי זיכרון 667. מישהו יודע איזה זכרונות אמורים לעבוד עליו באופן טוב? מצאתי מחשב עם לוח כזה, ורציתי לקנות לו זכרונות יד שנייה, כך שאני רוצה לדעת מה לחפש, כדי שלא אקנה משהו שלא יעבוד
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להוריד CAS LATENCY בלוח אם של ג'יגה בייט שלו והוא לא יודע איפה האפשרות בביוס. הוא אומר שאמרו לו שבלוחות האם של ג'יגה בייט מסתירים את האופציה הזאת כדי שמשתמשים ממוצעים לא יתעסקו עם זה. משהו יודע איך להגיע למקום המסתורי שבו זה מוחבה? ;D :-* תודה מראש! :-X
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד חדש של ACER דגם 5620 עם מעבד T5250 במהירות של 1.5, וגיגה זיכרון. המחשב עובד לי מאוד לאט - ועדיין לא הותקן עליו כלום, הוא מריץ WINDOWS ויסטה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל2 גיגה אך אינני יודע אם יש לי 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1 גיגה. 1) איך אני יכול לבדוק את הזיכרון שלי (שתיים של 512 או 1 של גיגה)? 2) האם לאחר שהדרוג אני יוכל לעבוד עם המחשב בצורה חלקה ולא איטית? בתודה מראש. עשיתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מה דעתכם על הזכרונות המצורפים בלינק הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 האם הם באותה רמה כמו כל זכרון CL5 של יצרנים אחרים כגון TWINMOS? האם הזכרונות הללו כדאיים בכלל? אני לא עושה OC (לפחות לא בטווח הקרוב) ואני מעוניין בביצועים מהירים, יציבים וטובים ועבודה בDUAL CHANEL. לוח - 965P (ככל הנראה GB DS3) מעבד E6600 הקניה אמורה כבר לצאת לפועל ואני מתעכב בגלל כמה עניינים אישיים, אז בנתיים אשמח לקבל חוו"ד על הזכרונות, שכן לא בכל חנות יש את הTWINMOS ולא בכל חנות יש את הGSKILL שבלינק. המון המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-