מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בחרתי כבר את 4200+ AMD, אבל הורדתי אחר כך ל 3800+ בגלל שרציתי להוזיל קצת. אבל אז מישהו אמר לי שקונרו יותר טובים, אבל אני רואה שקונרו זה בערך רק 1 ghz. אז איך הוא יותר טוב ? אהה.. אם כבר אתם אומרים לי איזה מעבד הכי טוב, אולי כבר תעזרו לי עם הלוחות אם, כי שם יש לי יותר בעיה מאשר עם המעבד, כי אני בעצם לא מבין כלום בלוחות אם (אני צריך שזה לא יעלה לי הרבה) תודה MORIEL
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special או שעדיף קורסייר בסטיק אחד של 512M 3500 433MHZ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P4S800D-X בלוח עצמו יש אפשרות להרחיב עד 4 לוחות זיכרון, ברצוני לדעת האם ישנה הגבלה על כמות ה-GB שאפשר לשים. האם אפשר לשים 4 לוחות של 2GB והמחשב יעבוד? אין בכוונתי לשים כ"כ הרבה, יש לי כרגע 1GB אך קורה לי הרבה שמופיעה הערה למטה (בלון אזהרה) שהזיכרון חלש ואינו מספיק. אני רוצה להרחיב ל-2GB, ידוע לי שמדובר ב-DDR400. נראה לכם שיעבוד? אני לא רוצה לקנות ואז לגלות שזה לא נותן לי כלום. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
המטרה: OC של 3GHZ בערך (יש לי פריזר 7 פרו). יש לי כבר זיכרונות של 667MHZ. אני צריך לוח אם ומעבד שטובים לOC השילובים שחשבתי עליהם : 965P-DS3 s775 של GB ומעבד E2160 או IP35-E s775 C2Q 1333Mhz של אביט ומעבד E2140 מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
בפורום מפרטי מחשב ממליצים מאוד לקחת זכרונות במהירות של 667 עם המעבד Q6600 גם אם מבוצע OC. ניסיתי לחפש פה הסבר מפורט לסיבה ולא הצלחתי למצוא... אני אשמח להסבר מלומד מדוע עדיף לקחת זכרונות עם מהירות של 667Mhz ולא זכרונות מהירים יותר ובכך לנצל מלוא הפוטנציאל של המערכת?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
בעיה עם הזכרונות, מאד משונה, אז ככה כששמים את הזיכרון בסלוט הראשון הכל עובד אחלה, כמוסיפים או בסלוט השני או בשלישי, עוד זיכרון מאותו הסוג (יש 4 זכרונות), כולם עובדים על הסלוט הראשון, בשני ובשלישי, כאילו הם לא קיימים, ובכלל הביוס לא עושה פוסט אם נמצאים זכרונות באחד מהסלוטים (השני או השלישי), כלומר, שמים בסלוט הראשון = עובד אחלה, מוסיפים לסלוט השני או השלישי = לא מגיע לקטע של זיהוי הזכרונות, אשמח לפתרונות יצירתיים או כל תגובה שהיא (שקשורה כמובן ) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה. בביקורות שקראתי עליו, רשמו שיכולה להיות בעיה עם כמה קירורים שיחסמו את הסלוטים של הזכרון. הקירור שאני רוצה לקנות הוא OCZ VENDETTA2. מישהו יכול לאמת לי אם הקירור יחסום את הסלוטים או לא? אם יש פה מישהו עם השילוב הזה או אפילו לוח אחר של DFI שדומה מבחינת המידות עם הקירור הזה אני אשמח לתשובות ממנו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קבלתי 4 זיכרונות של ניידים DDR3 מהירות 1600 אני מעוניין לבנות מערכת שולחנית על בסיס הזיכרונות האלה איזה לוח אתם מכירים שתומך בזיכרונות האלה שמתאים למעבדי הסוויל או IB ? או האם יש מתאם כלשהו שאני יכול להתקין זיכרונות כאלה על לוחות רגילים -?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שמעתי לא יהיה כזה דבר P5 שיהיה פשוט Dual Procesor [משהו כזה] שזה אומר 2 מעבדים למחשב אחד.. [זה כבר קיים.. אבל רק למליינים] זה נכון? זה בטח משהו מפלצת..... וסתם לא יהיה נורא לפתח איזה דיון בנושא, אני מאמין שלא תרגישו איך הזמן יעבור מהר ועוד מעט זה כבר יהיה אצלנו..
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
-
-
להזכירכם AMD נמצאת ב 7NM כבר משנה שעברה: https://hothardware.com/news/intel-7nm-cpus-late-2021-90-percent-market-share-days-over
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קניתי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 1900+ ולוח אם של ASUS A7V266-E ! השאלות שאני רוצה לשאול בקשר למוצרים אלו הם: 1. למה מתכוונים 3D NOW! ו QuantiSpeed במעבדי הAMD Athlon XP ? 2. למעבד הAMD Athlon XP 1900 יש את התכונה MMX שבמעבדי INTEL P-4 ?... 3. בלוח אם שקניתי יש כרטים קול על הלוח, איך הוא בדיוק נראה כלפיי חוץ ?! בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, יש לי GA-MA78LMT-US2H של Gigabyte. קישור ללוח באתר הרשמי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3375#sp אני רואה שיש לי תמיכה ב USB 2.0 אבל אני לא בטוח שאני באמת משתמש בו. איך אני יכול לוודא את זה? אני מניח שזה תלוי בחיבור הפיזי בלוח אם נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אין לי שום דיסק עם דריברים של הלוח אם והאתר שלהם מאוד איטי ובכלל מקולקל אני חושב (504 Gateaway) יש למשהו מושג איפה אני יכול למצוא דרייברים ללוח אם שלי הלוח הוא )Msi 865pe Neo2-s (ms-6728
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כרגע עובד עם phenom II 965 בOC קטן של 3,8GHZ .. הלוח די מגביל אותי. למרות שעדיין לא נתקלתי בבעיות של איטיות או ביצועים נמוכים ולא נסבלים, הphenom מתחיל להראות את גילו. בתקציב של 1700 ש"ח חשבתי על שילוב של לוח Z87 וה4670k שילוב שיניב אוברקלוק מכובד ושיפור ביצועים ניכר. הבנתי שאמרו לצאת ריפרש בקרוב לסדרת ההאסוול (סדרת הK רק מאוחר יותר) , ואולי גם AMD יציגו משהו ששווה לדבוק בהם. האם יש כדאיות בקניה כרגע? או להמתין למשהו חדש?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה ההבדל מין DDR ל- DDR2.? נא לפרט עד כמה שאפשר במונחים בסיסיים תודה מראש לכל האלופים
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים : זכרון : A-DATA או SAMSUNG או KINGSTON (ואגב מה ההדלים ב KINGSTON בין CL2.5 לבין CL3 ) מעבד : P4 2.8GH 800FSB 1MB האם עדיף PRESCOT או רגיל (מה ההבדל בין PRESCOT לבין LGA775) לוח אם : INTEL , ASUS ( עם CHIPCET 865) תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הלוח הזה: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-6VTXE-A.htm# יש לו עוד משהו OB חוץ מכ.קול? אני פשוט לא כ"כ מתמצא במושגים ובצורת הכתיבה הטכנית שלהם...
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
או בגרסא לא מקוצרת ... לפני כמה שנים קניתי מחשב ששמש אותי בצורה נפלאה, המעבד AMD XP 3200 ולוח אם של DFI - LANPARTY UT nF4 Ultra-D. לאחרונה קניתי מחשב חדש (בעזרת הפורומים כאן אפילו) וראיתי שהSocket 939 עוד לא מת, ובכ500-600 שקל אני יכול לקנות מעבד חדש.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי תומך בסדרת הFX החדשה ועל איזה מעבד אתם ממליצים לHTPC (כל פי האתר של DFI לא אמורה להיות שום בעיה, אבל זכור לי במעורפל שכשקניתי ואתו היתה מגבלה של XP 3800 או משהו כזה, מה שהיה הכי חדש אז בשוק) תודה!
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אודה בבחירת זכרון איכותי ללוח z390-a prime,אני צריך 32 gb ,אפשרי גם 4 סטייקים של 8 לוח : https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-Z390-A/ זכרון i7 9700k כרגע ללא כרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שיש לו בעייה עם האורך של הכ. מסך.... יש לי INNO3D GF3 TI200 .צפוייה בעייה? ומה שמעתי שצריך לעשות לו עדכוני BIOS בשביל שהוא יעבוד נורמלי... אני כבר חושב לקחת במקומו את ה LEADTEK
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לוח האם הוא ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 , כרטיס המסך הוא הכרטיס שהגיע איתו (אני לא מתכוון לשדרג), איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות ? (אני לא צריך אפשרות לשדרוג עתידי, זה שהנוכחי יעבוד בצורה סבירה). הצרכים הם אינטרנט וקצת משחקים (FIFA, NBA, לא יותר מזה) קראתי כאן על המעבד AMD Sempron Processor 2200 הבנתי שהוא יכול להתאים לצרכים שלי, 1. האם הוא אכן יעבוד בצרכים שלי ? 2. האם הוא מתאים ללוח האם שלי ? 3. איזה מעבד אחד מעט חזק יותר (בטווח מחירים של 300 - 550 ש"ח) יכול להתאים לי מבחינת המחיר ולוח האם ? (לא חייב להיות AMD, אולי סלרון ? אם כן, איזה דגם ?) תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לקנות מעבד , לוח אם וזיכרון הבחירה שלי זה: Athlon Barton 2500+ (11*166) 1833 mhz 512L2 Gigabyte 7VAX KT400 Mushkin Enchanced Black Hi Perf 222 2700 256mb בחרתי בלוח גיגאבייט שום שאני מכבד את החברה וזה גם לוח זול (האם הוא בסדר ומתאים למעבד?) בבקשה תגידו מה דעתכם הכליללית על ההזמנה שלי, ולאיזה ביצועים אני יכול לצפות מהמחשב במשחקים עם כרטיס GF3 Ti200 עוד שאלה - האם הצירוף לוח אם - מעבד הוא מותלח והכל יעבוד ללא בעיות?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיף??? http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_16_25_46&products_id=2415&osCsid=d64ab70dcb4c1f84ccdb3d3ca19a96fe או http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_16_25_46&products_id=2456&osCsid=d64ab70dcb4c1f84ccdb3d3ca19a96fe
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם מוכרים את לוח האם asus rampage iii extreme החדש בארץ ואם כן אז באיזו חנות . ואם לא איך ניתן לרכוש אותו ולא מחו"ל (אולי דרך היבואן)
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-