מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, די דחוף לי העניין למען האמת, והייתי מאד רוצה לשמוע חוות דעת בקשר ללוח שעלי לקנות. קראתי את סקירת הלוחות שנעשתה לאחרונה, אך המידע שם רחוק מלעזור לי להגיע להחלטה. קודם כל, המעבד יהיה Athlon 2500+ . המחשב אמור לשרת מגוון מטרות : 1. עריכת ווידיאו ( ברמה של עבודה עם PREMIERE למשל ) 2. עבודה עם תוכנות תלת מימד (lightwave, maya) 3. קצת משחקים FIFA וכאלה.. 4. בשלב מאוחר יותר אולי אני גם אוסיף כרטיס קול מקצועי לעבודה רצינית עם אודיו. אני מוכן לשים על הלוח כ 750 שח, למרות שאם זה יהיה הכרחי אני אוסיף עוד חוץ מזה הייתי מעוניין גם בחוות דעת גם לגבי איזה כרטיס מסך לקנות בהתחשב באופי העבודה שציינתי קודם אבל במקרה הזה התקציב קצת יותר מצומצם... תודה מראש! ס…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום קניתי מארז-V9 Mid Tower Black Gaming Case ורציתי לדעת עם הוא מגביל בלוחות וזה רציתי לדעת עם לוח אם:GA-EP43-DS3L ניכנס במארז הזה זהוא זאת השאלה הכי גדולה שלי!??!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399165.0 החברים שלך לכוכבים כותבים שטויות בדברים שלא יודעים ואתה במקום להעיר להם לא לכתוב על דברים שלא מבינים ,עוד בשיא של חוצפה מעיר לי שאני לא מקבל את השטויות של החברים שלך אין גבול לחוצפה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אתמול יצא מעבדי ה-I3 מסדרת ivy bridge, וכבר מופיעים בחנויות בכ-100 שקל יותר מהדור הקודם. רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יוצאת הסדרה של הפנטיומים (g-2120 לדוגמא). חשבתי שהם יצאו יחד...
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח אם הזה ?AB9 s775, Conroe, P965 בשביל מחשב שלא יעבור OC במשך תקופה ארוכה. מחשב שמיועד בין היתר לתיכנות, אינטרנט וגם משחקים אבל לא משהו רצחני (לא גיימר מטורף). האם עדיף לקחת לוח אחר? בתקציב של עד 1000 או שהלוח הזה מספיק טוב בשביל מחשב שכמו שאמרתי לא יעבור OC. בנוסף שאלה נוספת לי אליכם, אם אני קונה ב KSP אז הם נותנים את המחשב בלי הקופסאות וכו', זה אמור להרתיע אותי? את החלקים שהיו בקופסא יתנו לי? לא יודע זה נשמע מציק כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קבלתי מחשב נייד עם מעבד של אינטל מדגם i7 5500u ובמפרט של המחשב היה רשום שהמעבד שלו הוא i7 6500u. השאלה שלי היא מי מהמעבדים טוב יותר בכללי ובפרט מי טוב יותר לעבודה עם תוכונת גרפיות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי...אז יש לנו את ה-SDRAM ויש לנו את ה-DDR, שעובד במהירות מכופלת מאשר ה-SDRAM. עד כאן הכל ברור. עכשיו, מה הם ה-Single Channel DDR וה-Dual Channel DDR, ואיפה נכנס ה-DDR2 בכל הסיפור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הIS7-E החדש שלי, גירסא 1.2 ומה ההפתעה שציפתה לי, במקום בקירור הרגיל של הIS7 שרואים בתמונות, המאוורר פלסטיק הירקרק, יושב על הNB הקירור החדש שיש בAI7 ובIC7-MAX3, זה עם הצלעות קירור העקדולות ועליהן מאוורר.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית משיקה קו מעודכן של דגמי Brix אשר מבוססים על דור ה-Kaby Lake לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד ואני רוצה לשדרג כרטיס ראם אחד מתוך השניים שיש לי במחשב. יש לי Presario V2000 של קומפק. בכל כרטיס יש 256MB ראם. לפי מה שהבנתי משיחה (צ'יטוט) עם נציגת התמיכה של קומפק אני צריך כרטיס במהירות של 333mhz הבנתי גם שאני יכול לקנות כרטיס של יותר, אבל אז אני לא אנצל את המהירות הזאת. התבלבלתי מאוד. לא הצלחתי להבין לפי השיחה איתה עם אני צריך כרטיס DDR או אולי DDR או אולי בכלל DDRAM (משהו כזה) או SODIM. דיברתי קצת עם אחי, ולפי מה שהוא הסביר לי, SODIM מציין את הסלוט (יאני ה"שקע") וה-DDR מציין את הכרטיס עצמו ("תקע"). הנה החלק העיקרי בשיחה עם נציגת התמיכה: "Guy,I see that your model of presario notebook Supports PC2700 DDR333 memory modules. Two SODIMM slo…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אסוס אמרה לאחרונה שיש מספר לוחות אם ישנים שלה שתומכים בלוחות החדשים. אני מעוניין לרכוש את ה E6750 ונניח את ה P5B שאסוס אומרת שהוא תואם. האם המעבד באמת יפעל על ההתחלה או שאני אצטרך להשתמש במעבד אחר בשביל להתקין את גרסת הביוס שאסוס אומרת שצריך (בשביל שהמעבדים יפעלו על 1333 FSB) ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה AMD חברה המתחרה של INTEL אוקי אז למה רק כרטיסי מסך של ATI שהיא שייכת לAMD עובדים על ציפסטים של INTEL בSLI אז בעצם INTEL מגדילה את המכירות לחברה המתחרה שלה?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרגע 2GB זיכרון ורציתי להוסיף יש מקום הבעיה היא שהזיכרון הוא DDR2 667mhz ואני לא יודע אם לקנות עוד 2GB במהירות הזאת או ללכת על מהירות יותר גבוהה? אם אני אקנה עוד שני סטיקים של 1GB עדיין יפעל ה-dual channel? המפרט: INTEL E6600 DFI 975X/G 2GB זיכרון כמו שכבר אמרתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בכמה הAMD VENICE 939 3000 למשל מהיר וטוב יותר מהSEMPRON 3000? באחוזים... ומה יותר טוב ביחס עלות\ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה הלוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp הבעיה היא שאני מנסה לשנות את ה BIOS MODE ל UEFI כי מותקן לי WIN 8.1 במחשב (SSD). לפי שלב 6 במדריך הזה: http://www.eightforums.com/tutorials/20256-uefi-firmware-settings-boot-inside-windows-8-a.html אם אין לי את האפשרות של UEFI זה אומר שהלוח אם שלי לא תומך, למרות שרשום ב SPECS של האתר שהוא כן תומך: [*=left]2 x 64 Mbit flash [*=left]Use of licensed AMI EFI BIOS [*=left]Support for DualBIOS™ [*=left]PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.6, ACPI 2.0a מה פספסתי ? תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מהו מערך SLI בלוחות אם ובכרטיסי מסך וזכרונות תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש מחשב מבוסס האסוול. אני רוצה מחשב שיוכל לבצע בזריזות קימפול של קרנל של לינוקס. אני בפירוש לא גיימר, כך שהוא כלל *לא* מיועד למשחקים. שאלתי היא: ראיתי שיש מחשבים מבוססי האסוול עם i5 ועם i7 האם ההבדל הוא משמעותי ? אל מה כדאי ללכת ? בנוסף אשמח לקבל טיפים בנושא של רכישת מחשב מבוסס האסוול בברכה, דן
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ללוח אם ASUS P5K שיש לו קירור יותר טוב בבקשה אם אפשר הסבר מפורט תודה.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ואני לא סגור על הלוח שלקחתי (P35C-S3), עדיין אפשר לשנות למה כדאי לשנות? GA-P35-DS3 GA-P35-DS3L GA-P35C-DS3R ????
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי את הלוח הזה: M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E (אסוס) גרסת ביוס: V02.61. איך אפשר להגדיר את הדבר הזה בלוח?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
במפרטים מצוין לקנות מעבדים מסוג פאלרמו. בקטלוגים ברשת כתוב לדוגמא: (Sempron 3000+ (S-754 האם זה פאלרמו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. לוח אם GA-P35-DS3. זכרונות G.SKILL תזמונים 4-4-4-12. משום מה הם רצים לי על 5-5-5-15... אני מצרף תמונה של CPUZ. אשמח לקבל הסבר.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם של ASUS למחשב מבוסס AMD (מעבד 4600+, 2GB זיכרו 667, כרטיס מסך 8600GT, דיסק קשיח 2*256GB במערך RAID 0) לא נידרש OC, ולא ניראה לי גם שSLI (למרות שזה יכול להיות בונוס נחמד אם הוא לא מייקר משמעותית) קיבלתי המלצה על M2NE אחר כך ניתקלתי ב M2NPV-VM שלכאורה נותן מפרט דומה (כולל כרטיס מסך און-בורד שמיותר מבחינתי) במחיר נמוך יותר (100 שקל אצל הספק ממנו אני קונה) אין לי בעיה להוצי את הסכום היותר גבוה, השאלה אם יש הצדקה לעלות הגבוהה יותר, ומה היתרונות (אם בכלל) של הM2NE ? ואם יש לוח אם אחר במחיר דומה שלדעתכם עדיף אני אשמח לשמוע. תודה מראש HaSY
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-