עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הת'רד היה על נושא שונה לגמרי בהתחלה, אך לאחר שמצאתי את מה שחיפשתי בחיפוש שיניתי אותו, מכאן התגובה הראשונה לגבי הזכרונות. 1. קודם כל, רציתי לדעת מה אומר כל סנסור ב-MBM5 יש לי את הסנסורים הבאים לבחירה ביניהם: ITE8712F-1 ITE8712F-1 Diode כנ"ל לגבי 2 ו-3 (רגיל ודיודה) LM84-9 (local) Lm84-remote 2. הבעיה היא, שלפי ITE8712F-1 הטמפ' עומדת על 26 מעלות, מה שדי מתאים ל-27 מעלות שהביוס אומר שיש ב-CPU. לעומת זאת, הדיודה שלו מצביעה על כ-70 מעלות (!!) מספר 2 מצביע על 27 מעלות, והדיודה שלו מצביע על מעל 90 מעלות אני חושב (!!!). ברגע שאני מעביר שהתוכנה תנטר את הדיודה של 2, המחשב מתחיל לצפצף לי (לא האלרם של התוכנה אותו ביטלתי) עד שאני עושה ריסטרט. מספר 3 מצביע על 70 מעלות, שוב מטורף לגמרי.…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. היי, קניתי היום סטיק זכרון 512Mb 200MHz של Elixir. הכל טוב ויפה הלוח עולה נותן פוסט, הווינדוס עולה הכל יציב אבל מסתבר כי הזכרון החדש החליט להפעיל מחלקים (Divider), המחלק המופעל הוא 5:6 ז"א 166MHz, מיותר לציין כי לפני כן, הזכרון הישן (Geil 512mb "blue") עבד ב-200MHz 1:1 (ללא מחלקים) רציתי לגשת ידנית אל המחלקים בביוס ולהגדיר אותם,אך לא מצאתי את האפשרות לשנות את המחלקים, נברתי די הרבה זמן בחיפושים בתוך הביוס, אך לא מצאתי אופצייה כזו. (הלוח שעליו הזכרון רץ הוא EPOX 8KDA3J, אך כמדומני של-8KDA+ ול-EPoX EP-8KDA3I יש את אותו הביוס) התוכלו לעזור? רב תודות

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  3. מה קורה אנשים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש חודש הבא... עכשיו אני מתלבט בלוח אם, חלק אומרים לי לקחת את ה A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E, 2xGBL? ASUS וחלק את ה MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) המחיר לא פונקציה בשבילי שניהם עולים בסביבות 1000 שקל ברצוני להוסיף כי אני קונה מעבד 3200+ ATHLON בבקשה תגובות.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחר/מחרתיים מעביר את המעבד פנטיום 4 שלי מהלוח של ECS הישן שלי ללוח ABIT is7 החדש. אני קצת מפחד מכל העניין הזה, אני מפחד שיקרה משהו למעבד... בכל מקרה עשיתי ניסוי של הוצעת מעבד על מעבד פנטיום 3 שלי (שלא עובד). וכשהרמתי את הידית שמעתי רעש של הפינים של המעבד (כמו מסרק שמעבירים עליו את האצבע). ולקראת הסוף הייתי צריך להשתמש בקצת כוח (וזה עשה קול "קליק" חזק). אבל בדקתי ואף פין לא נשבר. עכשיו מה שרציתי לדעת זה האם היה צורך להשתמש בקצת כוח בגלל שזה תושבת ישנה (PGA 370)? והאם בתושבת (478) גם יהיה את הרעש הזה של הפינים ויהיה צריך להשתמש בקצת כוח? ואחרי שאני מוציא את המעבד, מה אני צריך לבדוק כדי לוודא שהוא לא נפגע? אם תוכלו לתת לי קצת טיפים מתוך ניסיון, איך להוציא את המעבד בדרך …

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  5. שלום לכולם, אני חדש בפורום ואשמח לקבל את עזרתכם היות והידע שלי בחומרה הוא דל, אשמח לקבל את עזרתכם בשאלה הדי בסיסית שלי: כרגע יש לי AMD64BIT שרץ על לוח אם מסוג Albatron K8X800 Pro 2 עם סטיק זיכרון דואלי יחיד של 512RAM PC3200 R2 מסוג OCZ. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512mb למחשב, כאן מגיע תורכם. אני רוצה לדעת במה אני צריך להתחשב בקניית סטיק הזיכרון החדש? כלומר, אני לא רוצה שהתזמון של הזיכרון הישן שלי היפגע והאיכות של הזיכרון (הבנתי ש OCZ היא חברה מעולה) תשאר גבוהה גם כן.... איזה זיכרון כדי לי לקנות? אותו זיכרון בדיוק? כמו כן רציתי לשאול אם תהיה לי בעיה להריץ את הסטיק הנוסף בדאול צ'אנל? הלוח שלי תומך ב 2 ערוצים דואלים ו 2 SDRAM לא? מודה לכם מקרב לב!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. היום ביקרתי ב KSP כדי לקנות לוח חדש וזכרון. הלוח שרציתי לא היה במלאי (IS7-E) לכן לקחתי את הלוח IS7 (שעלה 70 יותר). הזכרון שרציתי לקחת הוא: ADATA 512MB 400MHz (שעולה 250) ביקשתי בפירוש עם שבבים של ADATA ולא!! VT. המוכר שאל אותי איזה זכרונות יש לי כרגע, אז אמרתי לו זכרונות עם שבבים של VT (זה באמת מה שיש לי). אז הוא אמר שכדאי לקחת זכרונות של VT כי אם אני אקח ADATA יכול להיות מצב שהם לא יעבדו ביחד. והוא גם אמר שהזכרונות שיש לו שם הם עם CL 2.5 ואם הזכרון שלי גם עם CL 2.5 אז הם יוכלו לעבוד ביחד. אז לקנות את הזכרונות עם שבבים של ADATA, והם יתאימו לי? או שלקנות את הזכרונות של VT? (אני מוסיף תמונה של הזכרונות מ CPU-Z). תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז ככה, יש ברשותי שתי סטיקים של 256mb. אחד של חברה בשם Mosel והשני....השני ג'נרי (אל תסתכלו עלי ככה). שתיהם במהירות של 400MHz. עכשיו, אני רוצה לפתוח דף חדש עם סטיק של 512mb של חברה נורמלית (לפי מה שהבנתי - כמו Geil, Corsair ו- Kingston), אבל לפי מה שהבנתי אם אני מכניס לסלוט כרטיס זיכרון עם תזמון טוב: 2-2-2-5 לדוגמה, והזיכרונות האחרים בתזמונים לא ממש טובים (כמו הג'נרי שלי 3-4-4-8), אז אין ל-2-2-2-5 כל משמעות והוא פועל בתזמונים של הג'נרי. אז מה אתם ממליצים? כדאי להשקיע קצת יותר בזיכרון איכותי או לקנות עוד זבל ג'נרי זול כי כבר אין טעם?

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by MtK,

הי, אני מחפש כרטיסי הרחבה ללוח אם של ASUS. כרטיסים כמו: DVI-ADD2 S/PDIF iPanel WiFi-g B&W PCI Cards שאפשר למצוא כאן. מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ? (אם בכלל)

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. מה עדיף מבין שתי האפשרויות האלה מבחינת ביצועים: RADEON 9600XT 128MB+512MB PC3200 VS RADEON 9550 128MB+1gb PC3200 ???

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  10. האם ניתן להשתמש בלוח FATALITY כשני מערכי RAID0 כלומר 4 דיסקים שמחולקים לזוגות בשביל מהירות ולא בשביל גיבוי MIRROR.... הלוח תומך בתצורת 0+1. האם הוא יכול לעבוד כפעמיים RAID 0???. :s05:

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  12. 512MB 400MHz V-DATA? 512Mb 400MHz AData /VT? ההבדל שאני רואה פה זה 8 שקל :\ לא משהו אחר... אז למישהו יש מושג? מה ההבדל ?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  13. שלום, במחשבי מותקן זכרונות Crucial Ballistix Tracer PC4000 ורציתי לדעת על איזה זכרונות הם מבוססים הכוונה שלי היא שבב BH5,UTT,TCCD או משהו אחר תענו לי בבקשה ואני רוצה לדעת אם הם טובים לאוברקלוק לפני שאני עושה איתם אוברקלוק. תודה.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  14. האלה שפורסמו באת עם ה 256KB ברמה L2

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ברשותי זכרון ADATA 512 MB DDR 400. קניתי היום עוד סטיק של זכרון זהה.לאחר איזה חצי שעה עם מאבקים בלוח המחשב זיהה סוף סוף את שניהם והעלה ת WINDOWS. אחרי 3 דקות עבודה הוא קרס לפתע וסרב לעלות לאחר כך.הוצאתי סטיק אחד בינתיים{את הישן}והכל עובד כרגיל. מה לעזאזעל הבעיה?

• 62 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  17. יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם. האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים? מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by Hr44,

במעבד הCELL של IBM יש 200 מיליון ויותר טרנזיסטורים והוא 7 מעבדים, אז איך שבמעבד של אינטל כפול ליבה יש גם 200 מיליון טרנזיסטורים (אני לא יודע במדיוק כמה טרנזיסטורים...) והוא רק שתי מעבדים?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by the_shark,

שלום, רציתי לדעת.. 1. מה ההבדל בין ddr ל-ddr2? 2. ההיתרונות וחסרונות, מה אתם ממליצים? 3. מה לדעתכם הכי כדי? (לא כסף, במה שזה יעזור.. ddr, ddr2) אני ישמח אם תעזרו לי, תודה. (-:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by g_s,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ויש לי מלא התלבטויות בנוגע לזיכרונות... עכשיו ראיתי בחנות שאני קונה ממנה שהוסיפו את ה MUSHKIN והוא זול ב10 ש"ח מהOCZ והשאלה שלי על מי כדי לי ללכת??? *המחשב לאוברקלוק אבל לא עד כדי כך שאני חייב TCCD אני רוצה להגיע לסביבות ה250 FSB דבר שמובטח לי בעצם עם שניהם... אלה הזיכרונות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8338&PHPSESSID=0c94cb798e3e88f016097271d8593ed1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1700&products_id=10475

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by liran_85,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ..... מעבד של אינטל 64-BIT עכשיו המליצו על 945 עם DDR 2 ... הבעיה שאין אותו ב KSP והם אומרים שיש להם את ה - 955 שהוא אותו דרב הם טוענים והוא של חברת ABIT... האם זה באמת אותו הלוח ? או עדיף לקנות 945 ? תודה, לירן,

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by uzidana,

שלום לכולם! יש ברשותי לוח אם cc820 מה לעשות!!! ברצוני להחליפו בלוח אם חדש. המעבד שיש לי הוא p3 600 שאלה: איזה לוח תחליפי יכול להתאים לי?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050628010541.html הנה כתב התביעה בקיצור: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~99713,00.html מה אתם חושבים?

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by shai265,

ליפני שאלת השדרוג יש לי שאלה לגבי הזכרונות הנוחכים שלי התוכנה EVEREST הוא רושם לי כך: Device Description DIMM1: Hyundai HYMD232 646B8J-D43 Field Value Memory Type DDR SDRAM Field Value Memory Speed PC3200 (200 MHz) רציתי לשאול מה זה אומר DDR SDRAM? וכם מה זה אומר 200 MHZ שבמפרט המחשב רשום לי 400 ? והאם הזכרונות שלי טובים?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מה יותר חשוב מהירות זכרון או תזמונים?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים