עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Coca Cola,

בזמן האחרון אני רואה שבפורום מפרטים ממליצים עליו ושמים אותו במפרטים.. רציתי לדעת אם הוא טוב.. ואם הוא עדיף על פני GA K8NF תודה.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by mega1234,

א.Venice VS Winchester מה ההבדלים העיקריים בין שני הליבות , והאם שווה להוסיף עוד 300 שקל (VENICE) בשביל מחשב ביתי לא למטרות אוברקלוק? ב. עד כמה גרועה בעיית ההתחממות של הפרסקוט ? האם יהיה לי צורך לקנות קירור חדש לאחר קניית מחשב חדש שמגיע עם קירור סטוק ? ג. עד כמה ההבדל בביצועי מולטיטסקניג משמעותיים בין PRESCOT 3.0GHZ וAXP 64 3000- האם מדובר בהבדל רציני או באחוזים בודדים ?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by taotao,

קראתי את המאמר הזה : http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/p4-fastest_4.html תקראו טוב מה שרשום לגבי הלוח של אסוס שהוא יכול לריץ זכרונות DDR533 משהו עם התדר של המעבד זה אומר שאני יכול להשם זכרונות של 533 בלוח הזה למרות שהוא תומך ככה רשום בחוברת עד DDR400 או שיש צורך לשנות משהו במעבד או משהו בכללי? ולמה בדף אחרה במבחנים הDDR533 קיבלו פחות מהDDR400?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by rhin0,

שימו לב למתח שמצויין בתמונה:

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  5. שמעתי שיש מעבדים כפולי ליבה. מה זה בכלל? ומה היתרונות והחסרונות שלהם לגבי: 1. משחקים 2. גרפיקה תלת מימדית שמעתי שבמשחקים כפולי ליבה זה ביזבוז של כסף כי אין משחק שיודע לנצל מעבדים כאלה עד הסוף זה נכון?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by taotao,

השאלה למעלה יש חיה כזאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pinkmasta,

שלום , רציתי לשאול מהו מעבד Prescott ? זה P4 ?? זה מהיר זה איטי , זה חדש ?? מזה ?? זה טוב .. אני מבין במחשבים אבל אין לי מושג על ה Prescott לא יודע איך מצב כזה קרה.

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אני לא מצליח להבין מהביקורות איזה מעבד טוב יותר ............. חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי. INTEL http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3750&catcode=388 AMD http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3735&catcode=386 ביקורות שראיתי: http://www.ntcompatible.com/Pentium_D_820_Dual_Core_Review_and_AMD_X2_4200_Review_Neoseeker_s48162.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2.html לצורך רינדורים בתלת מימד( שדורשים HT ) ו100% ניצול מעבד וגם לקצת משחקים. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by swipe,

אז ככה, קניתי radeon 9600 128DDR זה לא עבד טוב, התקנתי את כל הדרייברים וזה פעל לא טוב, המסף הפך לשחור וחזר ואז זה רשם שיש בעיה, כששאלתי את החברה הם אמרו לי שחסרים לי דרייברים של הלוח-אם, הם אמרו שאני ישלם 180ש"ח והם יתקינו אותם כבר. כמובן שלא שילמתי, אז אם מישהו מוכן לעזור לי אני אודה לו מאוד. הפרטים של המחשב שלי: P4 2.4 GHz 640DDR 1.525V max system BUS 533MHz המחשב הוא מחברת: GigaByte. תאמת שלא מצאתי את האתר שלהם אם תוכלו לעזור אני אודה לכם

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by le011,

איך הלוח הנ"ל לגבי לוחות אולטרה אחרים?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. שלום ראיתי במפרטים של לוחות אם שרשום חיבור אינפרא איך מפעילים אותו מה אפשר לחבר ונניח שיש לי נייד שתומך בחיבור אינפרא לאיפה לכוון אותו ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  12. Started by FlashBang,

הבעיה הזאת היא מוזרה,מאוד מוזרה. כשהתקנתי heat sink חדש (freezer 4 ),הוצאתי את כרטיס המסך שלי ואת הזכרונות. כשהכנסתי בחזרה את הזכרונות (הזכרונות הם זבל גנרי של nanya xtron),בשהפעלתי את המחשב,היה ציפצוף ארוך שאמר שאין זיכרון מותקן,בשלמעשה היו מותקנים שני זכרונות שונים (מקודם הכל פעל,ללפני שהוצאתי אותם בפעם הראשונה).אז החלפתי בין הזכרונות,והמחשב עלה.אבל בBIOS,זה איתר רק 224 RAM אז בדקתי ב EVEREST,שם הוא מאתר רק 223 RAM :kopfpatsch: הוא כותב לי ש ב DIMM 1 יש לי KINGMAX מותקן (למרות שעל הזכרונות רשום xtron.. ) ושב DIAMM 2 יש לי NANYA. אבל מקודם זה פעל אז מישהו יכול לעזור לי לגרום לשתי הזכרונות לפעול ? עריכה :נתתי לו כמה מכות ועכשיו זה פועל....

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. לחבר שלי הייתה הפסקת חשמל בבית וזה עשה לו קצר במחשב וכתוצאה מכך נשרף לו הכרטיס מסך והלוח אם! הוא יקנה את הכרטיס7800GTX והוא צריך לוח שיתאים לו! הנה המפרט שלו (שתתאימו ללוח אם) P4 2.8E 7800GT - בקרוב... 2 סטיקים של קינגסטון (כל אחד 512) DDR 400MHZ מה אתם אומרים? כמובן שהכרטיס הוא הוא PCI-E וצריך שהלוח יתמוך בזה... תקציב 600 שקל ומעלה... לא צריך משהו תותח על ... אלא משהו שיספק את המינימום לפחות.... וכמובן ספק חדש... צריך משהו שיחזיק 7800GTX ... צריך משהו טוב של חברה טובה שיחזיק טוב את המערכת...לא משנה תקציב... אז כאמור צריך לוח אם וספק תנו הצעות....

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by moshe_ha,

אני רוצה לקנות זכרונות לא ל-OC...הם טובים או שהם מיועדים ל-OC?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי 1G זיכרון במחשב. אם אני משחק נניח ב- DOOM 3 כמה שעות ורוצה לראות לאחר מכן כמה זיכרון פנוי נשאר לי, אם בכלל נשאר. איך אני עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by oren13,

זה המפרט הנוכחי מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב אני רוצה לוח בטווח מחירים של מ 900 עד 1300 בערך אם אפשר משהוא שגם יהיה באיכות גבוהה יותר מהלוחות הפשוטים

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by kobi_af,

הם גם תומכים ב ddr 1 ? יש משהו בשם שלוח שאני יכול לדעת מבלי להכנס לפרטים שלו שהוא תומך ddr 2 ? עכשיו שאלה קצת שונה מה זאת אומרת Pc 3500 למעבד amd ?זה רק לאוברקלוקינג?אותו דבר למעבדי אינטל עם אני קוטנה Pc 3500 ddr 1 אבל הלוחות תומכים עד pc 3200 ב ddr 1

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by sroolik,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקחת: intel p4 3Ghz presscot 2 mb cache 64 bit או amd athlon 64 bit המחשב ישמש אותי למשחקים, אבל לא רק, חשוב לי שהמעבד יהיה מהיר, חזק, כל החיים הייתי עם אינטל והייתי מרוצה, אבל עכשיו amd פרחו, ואומרים שהמעבדים שלהם יותר טובים, מה אתם אומרים ? איזה מעבד עדיף לי ? תודה !

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  19. אני מתלבט בין הסמפטרון S754 לבין הסלרון S775 (סדרות המעבדים הנ"ל בתושבות החדשות מתחילות במהירויות של 2600MHZ ומעלה ובמהירות זו הם בערך באותו סדר גודל מחיר) והשאלה שלי היא מה עדיף מבחינת ביצועים נטו (הסלרונים בתושבת הישנה, נטען כי הם לא שווים כלום, חלשים בטירוף וחבל לחשוב אפילו בכיוון שלהם ומה לגבי ה775 ???) חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי תושבה מספקת, משום מה אין עניין במעבדים הללו (ובצדק) אז אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי. תודה רבה רבה לכם קובי אלבז

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  20. אני צריך תשובה ישירה (אם אפשר).. כרגע לי יש זכרון 512 DDR400 בעל שבבים של VT ו- CL 2.5 אני רוצה לקנות עוד זכרון 512 של ADATA. הבעיה: בחנות (KSP) יש להם רק זכרונות ADATA עם שבבים של ADATA. לטענתם, יש סיכוי מאוד גבוה שהזכרון שלי והזכרון שיש להם לא יעבדו יחד. השאלה: האם הם צודקים? או שלקחת את הזכרון והכל יהיה בסדר? אם הם צודקים אני כנראה אקנה זוג בעלי שבבים של ADATA. (אם הם צודקים!!) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני יודע שזה שבנה את סיילנט בוב יש לו עם מכפלה פתוחה אז אני שואל כי יש לי פנטיום 3 שאני חוצה לעשות לו OC תודה מראש

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by raYo,

יש לי שאלה. איך הלוח אם של Abit מדגם IS-10. הוא טוב? מה היתרונות שלו? מה החסרונות שלו?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  23. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  24. אני ממש חייב עזרה האם הGEIL ULTRA X יעבוד בתאימות טובה עם ה FATALITY .שמעתי שה GEIL מאד בררנים בנושא לוחות האם. נא לענות לי תודה!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by ABCD,

1. מה מומלץ לוח אם MSI-K8n NEO4 platinum s939 nf4ultra או Asus A8N -E? 2. האם זה נכון שלוח האם של ASUS פחות טוב כי המאוורר שלו יותר רועש? בחנות שאני קונה את הלוח של MSI ואמרו לי שלהשיג יקח להם לפחות 10 ימים ואת ה ASUS יש במלאי, האם כדאי לחכות ל MSI? עריכה: הם יש לכם המלצה עם לוח אם טוב כמו הMSI אבל של חברה אחרת, אולי Gigabye GA-K8N ultra-9 nVIDIA nFORCE4 Ultra socket 939? האם זה אותו לוח של MSI רק חברה אחרת? אם אני לא רוצה לחכות שיגיע ה MSI, מה כדאי לקחת?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים