מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות לוח אם של גיגהבייט GA-7VTHE PLUS משהו הצליח לבצע אוברקלוק עם הלוח הזה או דומה לו? אם כן כמה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
-
-
הספיקר הקטן הזה לצפצופים כי איבדתי אותו .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חיפשתי לוח למעבד בולדוזר שתומך ב- PCI-E 3.0 ולא מצאתי לוח עם PCI-E 3.0 http://www.amtronics.co.il/catalog/productsCat.aspx?maincat=7&cat=5&subcat=65
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/asrock/1600penryn/650i9x435e84002gbmd.png רצ"ב התמונה רשום פרמטרים על הזיכרון
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי שתי מעבדים פנטיום 1.7 MHZ 4 ו3 1000 MHZ חסרי שימוש בבית וציוד הכיפי רק לוח אם חסר
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
משהו יודע מה מהירות המעבדים החדשים 45 של AMD ? ומתי יוצא מעבד עם SSE 5 "בולדוזר " ?
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לאחרונה פורסם שאינטל הורידה את המחירים של המעבדים שלה באחוזים נכבדים. משהו יודע מתי נרגיש את ההורדה במחירים בחנויות?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.! כותרת.! במאמץ הוא מגיע ל 51 טמפ' תודה..!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את זה למה??? הביוס החדש יותר טוב ???במה ????
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כל מיני אוברקלוקינג והשוואות עם לוחות אחרים... חוץ מזה http://www.bit-tech.net/review/362/ את זה כבר ראיתי טוב תודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
The mainboard supports ATX power supply for the power system. Before inserting the power supply connector, always make sure that all components are installed properly to ensure that no damage will be caused. PIN SIGNAL 13 +3.3V 14 -12V 15 GND 16 PS-ON# 17 GND 18 GND 19 GND 20 Res 21 +5V 22 +5V 23 +5V 24 GND PIN SIGNAL 1 +3.3V 2 +3.3V 3 GND 4 +5V 5 GND 6 +5V 7 GND 8 PWR OK 9 5VSB 10 +12V 11 +12V 12 NC Pin Definition PIN SIGNAL 1 GND 2 GND 3 12V 4 12V JPW1 Pin Definition ATX 12V Power Connector: JPW1 This 12V power connector is used to provide power to the CPU. ATX 24-Pin Power Connector: ATX1 This connector allows you to connect an ATX 24-pin power supply. To connect the A…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לי במחשב השני מעבד core 2 due E6600 ובדקתי אותו עם התוכנה cpu-z וזה מה שיצא: אחרי זה בדקתי אותו בפעולה (בדיוק הפעלתי IE) וזה השתנה: זה בסדר או שרימו אותי או משהו? ועוד משהו זה מה שיצא בזיכרון 2X1Gb 667Mhz: למה המהירות שונה מ-667?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, אני מחפש לוח אם למחשב חדש, וה P5B Deluxe משך את תשומת ליבי, אבל יש לי בעיה קטנה איתו... ללוח אם יש שני חריצי PCI-E x16, אבל לפי הטבלה הזו: http://zeus.asus.com/hq/products1.aspx?l1=3&l2=0&l3=0&modelmenu=0&share=txt/core2 הלוח לא תומך לא ב SLI ולא ב CROSSFIRE... למה זה? אם הוא לא תומך באף אחד למה יש לו שני חריצים? או שאולי הוא כן תומך ולא רשום? קיצר הסתבכתי לגמרי תודה מראש לכל עוזר.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש מחשב חדש כאשר אני ארכיב אותו ויש לי כבר את רוב החלקים אבל בלוחות אם אני עדיין מתלבט, ההתלבטות היא בין abit ib9 שהתלהבתי ממנו מאוד לבין לוחות אחרים שעומדים ברמה שלו הן יכולות והן עלויות העניין הוא שכאשר אני קורא על מפרטי הלוחות של gigabyte לדוגמא GIGABYTE GA-965P-DS3- הבעיה היא שבכל לוחות האם שלהם יש הערה אדומה כזו שאני לא מבין מה כוונתה (אני מבין מה היא אומרת אבל לא מבין מה יקרה בפועל) זו ההערה : * Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount. והיא באה באזור שמפרט על הMEMORY כמובן. מישהו יכול לנסות להסביר לי מה הכוונה? ולמה זה אדום?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס עם תמיכה בזכרונות עד 400MHZ ומעבד פרסקוט 3G מותקנים לי במחשב 3 זכרונות כולם במהירות 333MHZ 2 זכרונות של 256MB וזכרון אחד של 512 MB כולם תוצרת סמסונג אבל מסדרות שונות (אני מודע לנושא הדואל וכו'....) בכל תוכנת זיכוי חומרה כמו AIDA32 או CPUZ או EVEREST הזכרונות מופיעים כ-PC2700 אולם מהירותם 166 MHZ מה הסיבה לכך ? בעייה דומה במחשב אחר עם זכרונות PC5300 במהירות 667MHZ עם מעבד 830 על לוח של גיגהבייט שתומך במהירות הזכרון הזאת בתוכנת הזיהוי של החומרה הזכרונות רצים במהירות 333MHZ
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
סתכלו קניתי מעבד Q6600 לפני חודשיים בערך שקניתי תמחשב... וכמו שכולם יודעים זה 2.4 גיגה הרץ אבל משום מה באברסט או בCPU-Z רשום לי 1.6 גיגה הרץ (באברסט רשום בסוגרים אורגינל 2.4 גיגה הרץ) למה זה ? זה משהו מאוד מוזר... אבל במחשב שלי-->מאפיניים-->רשום לי 2.4 גיגה הרץ ? מה זה ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לקחתי מעבד 370 פינים P3-800 ובמקביל פנטיום 3 - 450 SLOT1 הסלוט 1 עבד הרבה יותר טוב באינטרנט ובשאר התוכנות לסלוט 1 היה לוח של PC PARTNER מבוסס אפולו פרו 133 וה 800 היה עם לוח ECS מבוסס אפולו פרו 133 המחשב של ה 800 זז כמו צב ... חייב לציין שלשניהם הייתה אותה כמות של זיכרון ...
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte ולפי תמונות שראיתי הלוח הזה אמור להגיע עם מאורר עליו. עכשיו יש לי GTO2 והוא דיי ארוך מה שגורם לו להגיע לאיזור של המאורר (כרגע יש שם רק קירור פאסיבי) אני חושד שהחנות הורידה את המאורר כדי שהכרטיס מסך יוכל לשבת כמו שצריך. עכשיו הלוח ממש מתחמם לי אני בקושי יכול לגעת בצלעות קירור גם אחרי 10 דקות שהמחשב כבוי. ממש ממש חם וזה גם עוצר אותי בOC ל GTO2 כי הכרטיס נוגע בצלעות קירור ומתחמם. בקיצור מישהו יודע אם היה צריך להגיע עם הלוח מאורר?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה HT ב AMD? (זו לא תכנולוגיה שיש רק לאינטל?) מה זאת אומרת מהירות דרך הHT? משהו מוכן להסביר לי מה כתוב כאן בבקשה כי אני חושב שאני מבין את המושגים אבל כנראה שלא ??? והבקר הזה זה אומר שלמעבד אין דאול צ'אנל? או שזה דווקה אומר שהמעבד עובד במהירות אפיק של 800 (יענו צריך 400X2) ואם כבר התחלנו אז נסיים "64k L1 instruction cache, 64k L1 data cache" מה זה אומר חוץ מזה שיש למעבד 64K בL1 שלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המעבד Q6600 שהזמנתי עם OC והחנות עשו לי OC ל3GHZ, אבל הדבר המוזר הוא שכשאני בודק בתוכנה CPU-Z היא מראה לי שהמהירות של המעבד היא רק 2010MHZ למה זה קורה? מה לא בסדר פה? הנה התמונה: ואם כבר פתחתי את התר'ד אז אני אשאל שאלה נוספת: המחשב כמו שאתה רואים מראה שיש לי 3.5 GB זיכרון, אבל בעיקרון אני יודע שיש לי 4 (וכך מראה גם CPU-Z) אז למה הוא מראה רק 3.5?? תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי לוח אם ג'יגהבייט GAP35DS3L וגם מעבד Q6600 שהתדר שלו אמור להיות 2400MHZ ,משום מה בתוכנה PC WIZARD 2008 הוא מראה לי שהמהירות האמיתית של המעבד היא 1600 MHZ . מישהו מבין מה הסיבה לכך ויכול לתת לי תשובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-