עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by UBS,

שלום אני צריך עזרה , אני עומד לקנות מעבד כרטיס מסך ולוח אם . עכשיו אני לא יודע איפה כדאי לי אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות שמוכרת חומרה בזול ועם שירות טוב אני מתכנן לקנות מעבד של AMD ולוח של DFI אם זה משנה ודרך אגב אני רוצה לקנות גם כרטיס מסך 7800GTX אחרי שאני יעבוד בקיץ רציתי לדעת של איזה חברה כדאי לי לקחת בגלל שלא ממש מעניין אותי איזה משחקים יש ב BUNDLE כי אני לא צריך את המשחקים אלא משהוא טוב וזול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by deannahum,

שלום אני מעוניין להזמין מחשב בקרוב ויש לי 2 שאלות שרציתי להתמקד בהן: לגבי מעבד AMD... אני יודע שזאת שאלה שנשאלה פה כמה פעמים אבל אני עדיין לא סגור על זה הוצע לי מעבד בחנות מחשבים בעיר AMD Athlon 64-bit כאשר לא רשום עליו Venice, אבל המוכר אומר שזה מעבד חדש ושהוא venice למרות שלא רשום... רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon רגיל לבין Athlon Venice ... ולדעת מה משתמע מכך (כלומר אם אמור להיות רשום על האריזה וכד') לגבי זיכרון... רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון ddr לבין זיכרון ddr2 ? האם ההבדל הוא משמעותי ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  3. Started by shklak,

אמנם לא ממש רלוונטי, אבל בכל זאת מעבד (ארכיטקטורה למעשה) מעניין מאוד ועם עבר מפואר. הייתי אומר שלפחות הנתונים שלו מעניינים (בלשון המעטה) : מקור : http://theinquirer.net/?article=24284 למי שלא מכיר את הארכיטקטורה הנ"ל, פרט קטן ואולי שולי מתוכה, שאולי יזכיר נשכחות - תדר המעבד הגיע לסביבות 200-233 MHz בזמן שהפנטיום, בזמנו, דישדש ב-60/66 MHz. למתעניינים, חלק ראשון מתוך כתבה מקיפה ביותר אודות הארכיטקטורה - The History of Alpha Processors: Facts and Comments מקור : X-Bit Labs

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Rיה,

מה ההבדל בין ה-3000 ל-3200 של amd athlon s-939 כי אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואין להם 3200 אני רוצה לדעת אם אני יתפשר על ה3000 תודה...

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  5. שלום! לפני זמן לא רב קניתי מחשב חדש, שבין היתר כלל 2X512 DDR II 533MHZ מתוצרת CEON (כן, כפי שבטח ניחשתם, קניתי את המחשב באייבורי). בכל אופן, פתחתי את CPU-Z וזה מה שראיתי: האם זה אומר שהזכרונות רצים במהירות של 266 MHZ? או שיכול להיות שלא הבנתי נכון.... תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ExploiT,

האם המעבד שלי תומך ב 3dnow mmx sse sse2 המעבד הוא atlon 64 +3200 s754 clowhummer תודה !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. או לקחת מעבד 64 פשוט ב 900 שקל לא רוצה שפשוט עוד חצי שנה אני אגיד חבל שלא קניתי כבר.. * האם אני אוכל בכלל לנצל אותו בשנה הקרובה * האם אני ארגיש שיפור במשחקים תוכנות וינדוס * האם חובה XP 64 (האם כדיי להתקין אותה בכלל ויש דרייבירם לכל הכרטיסים... ) תודה מראש (מה הלוח המומלץ לא ממש צריך SLI חשבתי על MSI Fatal1ty )

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  8. שלום לכולם. עכשיו ככה השאלה שלי היא כזאת אני עומד בפני קניית מחשב (amd athlon 64 3200+ venice) בתכנון שלי כל המזן עמד הלוח DFI LanParty UT ULtra-D הגיע לידי מחירון שמביא לפני הצעות ממש טובות ללוחות של ג'יגה בייט. אז השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש לג'יגהבייט לוח כלשהו שמתאים לי (SOCKET 939) ומשתווה או עולה ( אולי?!) על הלוח של די אף איי??? 2. האם בכל זאת יש לג'יגהבייט לוח שמתאים לי ושווה קנייה? נ.ב המחיר שקיבלתי עליהם ממש ממש זול אני מתכוון ללוחות ג'יגה בייט. אודה לכם אם תענו בהקדם! תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. שלום אני חדש כאן ורציתי שתעזרו לי בבחירת לוח אם למעבד אינטל 64 bit שמיועד למשחקים סרטים וכל זה וגם מוזיקה אממ אני לא ממש מבין בזה אז תסבירו לי מה אתם מציעים ולמה ? ועוד משהו מה זה צ'יפסט?? ואיזה הכי טוב לקנות??? תודה

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by omers1,

אז ככה, האופציות הן Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 בעיקרון לא מתוכנן אוברקלוקינג, אולי בעתיד משהו בקטנה, אבל איזה לוח עדיף בכל זאת? ולמה תודה

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  11. אני בונה מחשב HTPC לצפיה בלבד (ללא הקלטה) איזה מעבד עדיף Celeron 2.0GHZ או Sempron 2400plus האם שני המעבדים יחזיקו מעמד עם קירור פאסיבי ? איזה מהיר יותר ? איזה מתחמם יותר ? מה זה אומר שהמעבד TRAY ? תודה לכולם ! שחר.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  12. מהו לוח האם הטוב ביותר היום למעבד אינטל עם ליבה כפולה עם כל הפיצ'רים האפשריים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם יש לזה השפעם על מהירות המחשב והמעבד בפרט? כי יש הבדל במחיר: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103533 לזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103532

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by slater,

שלום!!! רציתי לדעת, מתי מתוכננת לצאת ליבה חדשה למעבדי amd? בזמן הקרוב? אמור לצאת מעבד חדש בזמן הקרוב? אם כן, באיזה סוקט?939 או הבא בטור? מתי יוצא הסוקט הבא של amd?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by ArSBrO,

האם המעבד Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? מתאים ללוח שיש לי שהוא ASUS P4P800SE והאם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח על Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? במקום Intel Pentium 4 3.4Ghz 478 800MHz NORTHWOOD HT Tray תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני בונה מערכת לעבודות גרפיקה כבדה ותלת מימד, בחרתי במעבד DUALCORE 830 של אינטל וכרגע אני מחפש את הטרייד אוף הטוב ביותר להשקעה בלוח/זכרון : האים כדאי ללכת על צ'יפסט 945 או 955? מה ההבדלים? ביצועי RAID או ממש הבדלי תיזמונים ומהירות אמיתי של הלוח אחד מול השני שיצדיקו את 100 הדולרים אקסטרה. מבחינת זכרונות: 667 מה"ץ או 533? שוב , כאן גם יש את אותם 100 דולרים הבדל המפרידים, ושוב נדרש מחשב היכן להשקיע, ואם כבר שמים: ראיתי שיש קונפיגורציות עם 2 מודולים וקונפיגורציות עם מודול אחד, מה ההבדלים? כלומר אם אני מעוניין בזכרון מע' של 1 ג"ב מה לשים, ויש לזכור כי עליו להיות מהיר (אבל כמובן תקציבי במדיום :-)) מה הייתם ממליצים? התקציב למערכת הוא כ-7K והיא מורכבת מחמישה חלקים בלבד: לוח אם, …

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by egblue,

איך הזיכרון הזה? הוא מספיק טוב? http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=83433-3 זה עכשיו BACKORDERED, השאלה אם שווה לקנות אותו, קראתי בפורום overclockers.com והם עשו בדיקות להרבה סטיקים של 2GB והחליטו שזה הכי שווה את הכסף, השאלה מה אתם הישראלים חושבים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  18. Started by Nitrous90,

שלום לכולם נדפק לי הלוח אם ( :'() אז אני מחפש לוח חדש. כמו שאמרתי, הוא צריך להיות בתקן אפיק AGP. אני צריך לשים את המעבד שלי(Northwood 2.4) עליו אז הוא צריך להיות ב-Socket 478. אני גם רוצה שיהיו לו יכולות אוברקלוק טובות. אני מעדיף שהמחיר שלו יהיה בסביבות 700 ש"ח אבל שלא יחרוג הרבה. תודה רבה .

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Intel Merom

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  20. אני קונה מחשב בשביל משחקים ולשמוע מוזיקה וסרטים זהו בעיקרון לקחתי מעבד 64 ביט של אינטל וזה מביא אותי לעוד שאלה מה יותר טוב של אינטל או amd וגם איזה לוח אם לקנות???

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by blabla2002,

טוב לא ממש נימצא פיזי בארץ אבל יש כבר מחיר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3541

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  22. אני מחפש ביצועים לעומת לוחות אחרים, תודה

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. מה ההבדל בניהם? ומה הפרש המחירים? תודה.

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by Meir787,

האם כדאי לי לקנות לוח אם של ELITEGROUPE וזכרונות של TWINMOS ? החברות האלה אמינות ?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by Dvich,

כפי שנצפה, הAthlon X2 3800+ מוצע למכירה בפחות מ370$ (150$ פחות מהX2 4200+ שהיה הכי זול), חצי מגה קאש לכל ליבה ל1MB כולל, כנראה ליבת מאנצ'סטר. מקור: http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3442 החנות שנמכר בה: http://newsite.pagecomputers.com/store/Product_accessoriesx.asp?catalog%5Fname=Unclassified&category%5Fname=32g32c302s1287&product%5Fid=840249&cookie%5Ftest=1

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים