מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום הייתי רוצה לדעת מה האבדלים בין הלוחות אם האלו ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D יש לי חבר שיש לו את שניהם הוא אומר שהasus יותר טוב ולי זה לא נראה הגיוני
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
יש לי 600-650 שקל לשדרג את המחשב ואני מחפש לוח אם במחיר הזה.. המפרט כתוב למטה הדרישות שלי: שהיה אפשרות לאוברקלוק אפשרויות שאני מאוד מאוד מאוד ישמח אם היו זה: רייד פי סי איי אקספרס א(אם היו לי עוד אני יכתוב בהמשך) תודה יונתן 8)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לכל אלה שכבר קנו את המחשב שלהם וקנו 3800+ בטח נורא יתאכזבו... אבל לאלה שקונים תמחשב שלהם בקרוב אז הנה המחיר של ה-4200+ כפול ליבה ירד ב-800 שקלים! ובטח שזה עדיף על 3800+ הוא עולה עכשיו 2350 שקלים בנועה... נראה לי שרק הם הורידו תמחיר... אז הנה הלינק: http://212.179.113.224/noacomp/product.asp?productid=3735 תהנו איזה טוב זה אני כל קח שמח :DDDD
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Jetway 939GT4-SLI - SLIX3 האם מישהו מכיר את הלוח?....הוא טוב...?? הנה סיקור על הלוח: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2506
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ביקורת ולו קטנה על הלוח הזה...הוא נחשב לאופציה טובה ל מערכת זולה עם נפורס4...פתרון טוב כמו שה 9-K8NF מציע לא ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם מומלץ לרכוש שני סטיקים של 512MB או אחד של 1GB ? ישנו זיכרון של Gail של 1GB שעולה כמעט כמו שניים של 512MB ( מחברה אחרת ).
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... לפניכ המ ימים רציתי לבדוק אם הטמפרטורה של המעבד שלי טובה, אז הורדתי את הגוף קירור כדי לבדוק...ואז פתאום המחשב התחיל לצפצף מהרמקול הפנימי ונכבה... עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לתת את המחשב לטכנאי שיתקן לי את הבעיה או לקנות מחשב חדש כי קיבלתי הצעה ממש טובה מאיזה מעבדה של מחשבים ביהוד... אני ממש לא יודע מה לעשות תודה לכל העונים...
-
- 11 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לומר דבר ראשון שאני נהנה מאתר ומהפורום כבר הרבה זמן למרות שאני לא פעיל בצורה שאני קורא מתעדכון באתר רציתי להביא לשומת הלב שלכם משהו מעניין החברה ASUS הוציא התקן שמתלבש על תושבת של Socket 478 והופך אותו ל Socket 479 שאפשר להתקין עליו את המעבדים של Pentium M שהם יותר חזקים הראי רק לאחרונה קראתי מאמר אצלכם שאינטל עוברת ליצור של כל המעבדים לPentium M אז כבר עכשיו אפשר לעבור בלי לשנות את הלוח הינה הלינק לאתר של ASUS למי שרוצה לקבל פרטים http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=54&l3=0&model=467&modelmenu=1
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. הכל התחיל מקריסת הווינדוס 98 ומסך כחול עם מספרי ERROR שלא מצאתי להם מענה בגוגל. כבר הבנתי שצריך לפרמט אבל החלטתי לבדוק עם EVEREST את החומרה. החיישן הודיע לי על 88 ( !!!) מעלות במעבד. אמרתי - בטח טעות, פתחתי את המארז ומצאתי שהמאוורר של המעבד מת. המחשב כבר עובד 3 שעות רצוף ואני שואל : 1. איך הוא לא קרס לי בשעות האלו ? 2. איך הגיע ל-88 מעלות והמשיך לעבוד ? 3. האם הטפרטורה לא אמורה להמשיך לעלות ? או במלים אחרות לא היה כבר צריך להשרף ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שאלה שמעתי מעבד אינטל מגיע 64Bit חדש. וראיתי קופסה שלו שתומך 64Bit. אני לא מבין מה קובע 64Bit הלוח אם או המעבד ? שאלה שנייה פתחתי מקופסה של מעבד 64Bit של אינטל, וראיתי במעבד רשום פנטיום 3.0Ghz, איך יודעים שהמעבד עובד 64Bit?לא רשום על מעבד. אבל בקופסה קרטון שלו רשום תומך מעבד 64Bit. לא הבנתי. מישהו יסביר לי איך מזהים מעבד נכון? מיקי
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי מה קורה רציתי לשאול אם התזמונים של הזכרונות חשובים רק לOC או שיש להם גם השפעה על השימושים הרגילים והמשחקים במחשב? ובכלל, איכות הזכרונות חשוב למי שהוא לא אוברקלוקר?? תודה גברים
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
התלבטות קשה יש לי נכון? והאם צריך להוסיף מאווררים לאחד מהם כדי שאחד יהיה יותר מהיר? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
האם ההבדלים בין DDR ל DDR2 משמעותי ? איזה לוחות תומכים ב DDR2 ?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר שתי מסכים לכותרת אחת צריך לוח שתומך vga dual ? באיזה לוחות הוא מצוי ? ואם הלוח לא תומך בזה אז לוח עם תמיכה של sli יספיק?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מעניין לשמוע את דעתכם. ההגיון שלי אומר, שחברה כמו אינטל, שספגה מכה כלכך קשה - בעיקר ליוקרה, הרווחים שלה עדיין בשמיים - לא תעשה צעד דרסטי כמו מעבר ארכיטקטורה בלי לוודא שהתוצר מוחץ את מה שיש ליריבתה. עם כוח הR&D של אינטל, ובעיקר המנטליות הפחות שחצנית שאינטל סיגלה לעצמה לאחר כשלון הP4 מול המתחרה, אני לא חושב שיהיה קל לAMD לספק תשובה הולמת. ואולי אני טועה, וConroe ריק מתוכן? דבר נוסף, מי מוכן להמר על אילו טכנולוגיות אבטחת מידע וניהול זכויות דיגיטלי (DRM) אינטל תנסה לדחוף לגרונות הצרכנים הפעם? האם AMD תשתף פעולה בנושא הזה, או שתספק אלטרנטיבה חופשיה משטויות כאלו?
-
- 77 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
תגידו כמה צינורות עיבוד יש במעבדים ?? לדוגמא ב 3000+ ...?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2503 נראה מעניין ביותר! אין ממש פירוט המ החידושים אך לךקם כבר ידועים... הפנטיום 5 אמור להיות מוכרז רשמית בסתיו.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני חושב שזה די מובן מהכותרת... אבל אני אסביר בכל זאת.. קודם כל אני רוצה לקנות מארז... המארז שיש לי עכשיו גורם לחום בתוכו להגיע ל60 -70 מעלות... וזה לא טוב.. אז אני צריך איזה מארז מאוורר... לא אכפת איך הוא נראה.. גם אם יש לו אורות וגם אם אין לו.. אבל הוא צריך להיות בסביבות ה300-400 שקל ועם ספק של לפחות 400 ...ועוד משהו..חייב להיות לו צינור פליטה למאוורר צד.. שהמאוורר של המעבד יוציא את החום ישירות החוצה.. 2. זיכרון... כשחקן בטלפילד 2 אני צריך הרבה מחשב... ויש לי רק 512... אז אם מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה שאומרת איזה זיכרון יש לי במחשב.. אני אוכל להביא מידע לגביי הזיכרון שיש ליעכשיו.. ואז תוכלו לעזור לי בלקנות עוד 512 מ"ב.. 3. הכי פחות חשוב.. אבל בעיקרון המאוורר שיש לי…
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הנה לינק לזה: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray משהו יכול להגיד לי מה זה אומר ה- BW-E6 ומה ההבדל בינו ובין הגרסה הרגילה?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
מה נחשב ליותר טוב ולמה ? באו נוריד לרגע את ה OC ( לא מתכנן לבצע ) מי מהלוחות יותר אמין ? 1. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 2. DFI INFINITY NFORCE 4 ULTRA, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound שניהם תומכים ב-SATA II
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-