מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
מה עדיף לקנות 512 עם מהירות 400 ולזרוק את מה שיש לי עכשיו(256 עם מהירות 133) או להוסיף על 512 והיה לי במחשב 768 עם הכרטיס הישן שיוריד תמהירות ל 133 :yelclap אבל שמעתי שאם זה זיכרון עם חריץ אחד אז זה לא ישפיע?????זה נכון??.
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מזה הזיכרון Samsung ECC DDR עם תיקון שגיאות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למעבד, לוח-אם וזכרונות עבור HTPC. גודל המארז הוא 435W x 150H x 458D (מארז מאלומיניום). גודל הלוח-אם (ATX) הוא 254W x 232L (מקסימום). גודל הספק כוח הוא 150W x 85H x 140L. האם מדובר בגודל סטנדרטי של PSU למארז ATX? המארז אמור להיות מקורר בצורה פאסיבית בלבד (מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך), מלבד שני מאווררים שקטים בגודל של 60mm שמוציאים אוויר מהמארז בחלק האחורי של המארז, ומאוורר שקט בגודל של 80mm (או 120mm) בחלק הפנימי של הספק כוח. הייעוד של ה-HTPC הוא ניגון סרטים ושירים, קידוד של סרטים ושירים, הקלטת סרטים באמצעות כרטיס PVR, גלישה באינטרנט, הפעלת תוכנות שיתוף קבצים ומשחקים. המחשב אמור לאפשר ניגון סרטים, קידוד סרטים, הקלטת סרטים, והפעלת תוכנות שיתוף קבצים …
-
- 209 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
מחפש לוח אם שמתאים ל DDR ושמתאים למעבד שלי העמבד שלי - CPU Type Intel Pentium 4A, 1600 MHz (16 x 100) הלוח אם הקיים שלי- Intel Maryville D850MV ואני צריך שהלוח אם החדש יתמוך AGP אהממ זהו אני חושב גם כזה דבר יעלה לי..
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין מעבד של P III 866 על לוח עם צ'יפ של סלירון (לוח Asus ) ?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן..וקניתי מעבד AMD ATHLON 64 +3000 S939 שבדקתי בתוכנה איזה חומרה שי לי..רשום שהמעבד זה 1.8GHZ זה הגיוני? זה לא אמור להיות יותר? אני מפחד שהוא עבד עליי כי אני חושב שזה אמור להיות יותר מזה.. ומה ה+3000 מסמל? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם של חברת ASUS אוMSI (לא משנה המחיר!!!) PCI-X נ.ב. חשבתי שזה מתאים לפורום הזה כי זה על מפרטי מחשב!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מעבד INTEL טמפ' גבוהה -בגלל תהליך יצור או מתח גבוה מהלוח? כמה מתח מקבל פרסוקט ונוורטוד?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי. יש לי לוח אם של אינטל 915 GEV וכשהכנסתי את דיסק ההתקנה הוא התקין לי את כל מה שצריך חוץ מה high definition audio bus driver וה graphics media acceleratior . זה רושם לי faild ליד הנושא להתקנה.. אז את ה audio מצאתי באתר והתקנתי אבל כשניסיתי להתקין את ה graphics אז הוא רשם לי בהתקנה שהמערכת לא עונה על הדרישות..יש לי מחשב חדש.. x600xt כרטיס מסך ואני לא מבין מה הבעיה, נתקע לי המחשב במשחקים בגלל זה.. זה דופק לי אותו בכל ריסט.. איך אני אתקין את זה? [move]תודה [/move]
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הלוח עולה 280 ש"ח המעבד 410 ש"ח סה"כ שדרוג : 690 ש"ח . שווה ? ( אני יודע שזה לוח עלית ! בלי "לוח זבל בלה בלה ... " ) אני מחפש להוציא את המינימום ולקבל את הכי טוב שאפשר. אני חייב להעיף את הסלרון 2000-400-128 מהמשרד שלי כולל הלוח הספיר שאיתו מעפן כזה .. ***כרגע אני מפעיל אימיול המחשב בקושי זז חנוק מת , יש לי 512 MB . השאלה עם הסמפרון החדש יהיה הבדל ? אם הביצועים יהיו בערך אותו הדבר לא שווה לי לשדרג. על הלוח של עלית אני מקבל 3 שנים אחריות וב KSP ביררתי כל הלוחות זה שנה אחריות ! הייתי קונה מהם לוח מותג פשוט האחריות שם נורא קצרה.
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היבואן שלי הציע לי להחליף מאגר של סלרונים 2000 ב 2600 סמפרון ... א.כדאי ? ב.אם כן האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי כל כך ? *מבחינת סט פקודות הסלרון הישן עשיר יותר אין לו את ה 3D והזיכרון המטמון שלו 128 בניגוד לסמפרון שהוא 256 . *הבאס של הסלרון 400(266) והסמפרון 333(333) :-\ -תודה-
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
הסתכלתי באוורסט וכתוב שם שהמעבד שלי תומך 64BIT וזה לא נשמע הגיוני אז אתם בבקשה יכולים להסביר לי? ודרך אגב, בלוח אם כתוב לי שהמעבד הוא בסוקט 478 ובמעבד כתוב שזה סוקט 775 אז מזה?
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הוא נקבע אוטומטית ל CPU/14 הפכתי את כל הרשת לא מצאתי איך לשנות מחלק חוץ מלשים זיכרון על 3 מהירויות 133/166/200... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ לזכרון ויש לי כרטיס זכרון תואם מתאים של 256 מגה בייט אני יכול להוסיף לו כרטיס נוסף גם של מ256 מגה בייט אבל שתומך ב-400 מגה הרץ? עוד שאלה באותו נושא: אני יכול להכניס לאותה הסיטואציה כרטיס זיכרון שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ אבל שהוא 512 מגה בייט?(זאת אומרת שונה מ256 מגה בייט) אני מקווה שלא בילבלתי אותכם תודה : )
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
סתם מתחשק לי ללמוד קצת על לוח אם ועל כל הדברים החשובים שנמצאים עליו אז עכשיו בא לי ללמוד קצת על הצ'יפסט. מי שרוצה לעזור לי ולשפוך מישע אז אני מאוד יעריך או שלמישהו יש איזה לינק לתת לי איזה איזה מאמר (עדיף בעברית) תודה רבה ואם מישהו יכול להסביר לי מה זה NORTHBRIDGE ואם ההיגיון שלי בריא אז זה אומר שיש גם SOUTH BRIGE נכון? חח אני אודה לכל מי שיעזור לי תודה : )
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
האם יש הבדל גדול בביצועים בין המעבד ?Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO? לבין המעבדים[ ?Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE כי ההבדל במחירים הוא בין 200 ל500 שקל...?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 עם ליבת פרסקוט, FSB 533. אני יודע שכאשר אשים זכרון במהירות 400 mhz, זה אוטומטית ירד ל-333. השאלה היא, אם יש דרך לגרום לזכרון בכל זאת לעבוד על 400, כי קצת מבאס שאני לא יכול לנצל את הפוטנציאל שלו בגלל המעבד... (זכרון 512MB של Corsair אגב). תודה לכל העונים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי קצת על Dual Core? מה זה בהרחבה, וגם מתי זה נחוץ ושטויות תודה אנשים גם לינקים יתקבלו בברכה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הי מישהוא יודע במה עולה מעבד למחשב נייד (P4 1.5 ומעלה) וכמה עולה להרכיב אותו
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הצצתי אצל היבואן שלי היה שם מעבד 940 אופטרון 1.4 0.13 האמר ! הוא בעל מגה קש' זיכרון מטמון באס 800 MHZ מחזורי שעון או מהירות שעון ( מעבד ) - 1.4 GHZ .. תומך ב 64 ביט השאלה אם זה שווה את המחיר של ה 1000 ש"ח וסתם חוות דעת עליו מה ההבדל בינו לבין האתלון 64 939 למשל ...
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול בו, אבל הוא נראה לי הכי מתאים כי השאלה שלי קשורה למעבד: לאחרונה אני חושד שהמעבד שלי לא פועל טוב(יש לי דרופים איומים במשחקים- ואני לא חושב שזה הכרטיס הגרפי כי ב-3DMARK אני מקבל 5863-תוצאה טובה), ורציתי לשאול אם בשביל המערכת שלי (חתימה) התוצאה 4095 היא טובה. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי, ובמגה בנצ'מארק של המעבדים של TOMS HARDWARE, יש רק תוצאות של PCMARK04 (לי יש 05). אני אשמח לקבל לינק לאתר שיש בו בנצ'מארק של המעבד שלי (באתר הרשמי אפשר להשוות רק תוצאות של 3DMARK). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום רב. אני שואל בשביל אחד מן המורים שלי בתיכון, אני יודע שזה מאוד מוזר הוא פנה אלי בכדי שאני אברר כמה יעלה לו לוח חדש למחשב שלו, מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא מהירות המעבד היא 800MHZ זיכרון 128 נראה לי SDRAM לא בטוח HDD של 20 GB וזהו, המחשב הזה משמש רק לעבודות בWORD POWER POINT וכדומה, יש לו עוד מחשב AND ATHLON 3000+ 512MB 400MHZ 80GB 7200RPM 8MB BUFFER GEFORCE FX 6200 128MB... הוא רוצה לתקן את המחשב הישן שלו, כמה יעל לו לוח אם חדש שיתמוך בכול מה שיש לו? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם הבנתי נכון מעבדי INTEL לא נישרפים אם הם מתחממים יותר מדי, בהדרגה אלא הם פשוט מתכבים עד שהם מתקררים ואז נדלקים שוב, האם מעבדי AMD החדשים גם כן מתכבים כאשר הם מתחילים להתחמם יותר מדי, ואז אפשר להדלחיק אותם שוב? ומה זה בדיוק ההיט סטים החתיכת מתחכת ליד המעבד על הלוח אם? איך היא בדיוק מקררת את המחשב? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-