עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by buzz man,

סוף סוף קצת מבחנים ראשונים של המעבד החדש של AMD מתחילים לצוץ והעסק נראה מבטיח. לפני שמיליון אנשים קופצים פה - נכון זה לא באנצ'ים מלאים/רשמיים ואני בטוח שהם יגיעו בנתיים כמו שאמרתי - נראה טוב http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=663&Itemid=1

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  2. אני דיי חדש פה אז: מישהו יכול להסביר איזה ליבות יש ומה הבדל??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by risbo,

יש לי לוח אם עם 5 PCI ו AGP השאלה שלי אני יודע שיש כרטיסי מסך החדשים מתחברים ל- PCI E אז הם כאילו יכולים להתחבר ל- PCI הרגיל? הלוח אם שלי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  4. Started by שרטק,

מחפש זכרון 128Mb SDRAM 133mHz איפה אפשר למצוא ? מה טווח מחיר ? אם מישהו מוכר, אפשר להתקשר אלי 052-8338946 אריה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. אני מתכוון לקנות מחשב חדש מפלונטר שהמעבד הוא i7 6700 אני מחפש לוח אם עד 600 שקלים בגודל ATX חשוב לי שהלוח יהיה מבוסס h170 ואני מעדיף לוח אם עם מספר יחסית גדול של שלבי ייצוב מתח למעבד. GA-H170-D3HP מאוד מצא חן בעיניי בגלל הusb type c וכי הוא מציע המון פיצ'רים בשביל המחיר שלו. חפשתי באתר של גיגהביט כמה שלבי ייצוב מתח למעבד יש בלוח ולא מצאתי שכתוב. יש דרך אחרת לבדוק את זה? הייתם הולכים על הלוח עם המעבד הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by stavzim,

היי, יש לי כרגע (2x2gb) זכרונות, DDR3 1333MHz. מפרט: GA-870A-UD3 AMD Phenom II x4 955 Samsung HD502HJ Nvidia Gefore 460GTX 1gb אם אני אוסיף למחשב עוד 2GB או עוד 4GB של RAM, במה זה יבוא לידי ביטוי בביצועים? ראיתי שיש סטיקים של 2GB שעולים 150 שקל וכאלה שעולים 110 שקל. מה ההבדלים ביניהם ולמה זה ככה? אם אני מתכנן להוסיף למחשב שלי כונן SSD מהיר, כדאי לי ביחד עם זה להוסיף RAM כדי שלא יגביל אותי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by WhiteLen,

היי, נשרף לי לוח האם ואני מתלבט בין כמה אפשרויות. להחליף רק לוח ולהישאר עם ה Core 2 Duo E6600 להחליף גם את לוח האם וגם את המעבד ל AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מה דעתכם? אגב למה במפרטים המומלצים תמיד ממליצים על קירור כגון ARCTIC-COOLING FREEZER הקירור הסטנדרטי לא מספיק?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  8. המאורר שעל המעבד עושה לי רעש.. יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ.... אמרו לי להוציא את המאורר ולשמן..? נגיד והצאתי..!! איפה משמנים..? לאן אני יתיז שמן !!?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. הנתונים הפיננסיים של יצרנית השבבים ממשיכים להיות יציבים באופן יחסי, למרות ירידות בהכנסות עבור כמה חטיבות מרכזיות - ועם צמיחה מרשימה עבור חברת הבת הישראלית לכתבה

10. Started by bv500,

יש בכלל הבדלים משמעותיים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by Shay Bar,

שלום. יש למישהו נסיון עם הרצה של מעבד 12600 (רגיל, לא דגם K ) על הלוח אם שלמטה, האם נתקלתם בבעיות : ASUS PRIME B660M-K D4 LGA1700 B660

12. שלום. שימון לב לתמונות: האם זה תקין? http://img166.imageshack.us/my.php?image=memdm2.jpg ו..: http://img184.imageshack.us/my.php?image=mem2vc2.jpg

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by dorish,

שלום יש לי מחשב AMD 750 256 זיכרון ו GFORS MX2 64 אני בצבא ויש לי כמעט 2000 שקל מה כדאי לי לקנות כרטיס מסך TI4200 ואם שאר הכסף להנות או לקנות מעבד 1800 AMD לוח וזיכרון ולאשר אם ה כרטיס מסך שלי? בקיצור מתי המחשב יעבוד יותר טוב אם משחקים? אם כרטיס מסך חדש או מעבד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by ofir_16,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לראות איזה סוג זכרון יש לי במחשב (בלי לפתוח את המארז ולראות פיזית את הזכרון - האם יש אפשרות דרך איזושהוא תוכנה או דרך מערכת ההפעלה?) תודה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. לפי מה שאני יודע מעבדי ה-AMD כמו שלי(AMD ATHLON XP 2000) אמורים לעבוד ב-266mhz נניח הפנטיום 4 עובד ב-800! עכשיו רשום לי ב-3D MARK שהמעבד עובד ב: EXTERNAL CLOCK 133MHZ מה זה??? אני מקווה שלא קרה משהו למעבד שלי!???

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. 1. איך אני יודע כמה RAM המערכת מנצלת כרגע, וכמה יש לי ברוטו? 2. איזה טמפ' הכי גבוהה "מומלצת" למעבד שלי (במפרט) בלי שיקרוס או ישרף או ווט אבר?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. אם מישהו הצליח להתקין (ספציפית - SB LIVE או VORTEX 2) בבקשה לספר באיזו תצורה הכרטיסים - איזה כרטיסים אחרים מותקנים על הלוח, באיזה סלוט יושב כרטיס הקול, הגדרות ביוס, וכל דבר אחר שיכול לסייע. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by may1977,

שלום לכולם! אני מחפש זיכרונות SDRAM 256-512......ניסיתי בחנויות שאתם מפרסמים בהשוואות המחירים-אבל נאמר לי שאין להם כאלה...?! איפה אני יכול למצוא כאלה? גם אם זה יד שניה! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  19. Started by outburst,

היי חברים, אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים, מתלבט איזה לוח להתאים למעבד i7 6800K. חייב שהלוח יתמוך עד 64GB RAM ממשק M.2 SSD , תמיכה מלאה בוירטואליזציה והתאמה לפיצ'רים של המעבד. בינתיים חשבתי על ASUS X99-A אך פתוח להצעות. לא מיועד ל-OC אך חשוב שלא יהיה צוואר בקבוק למעבד! תודה מראש! זה המפרט כרגע: Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box Processor Intel Asus X99-A LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E Motherboards for Intel HyperX FURY 4x16GB DDR4 2400MHz CL15 Kit Memory

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ashkenazone,

אני רוצה 2 סטיקים של 512MB אבל איזה? סביר להניח שלא לצורך OC אבל יהיה נחמד שיהיה את האפשרות המחשב בגדול הוא למשחקים התקציב הוא 700 - 900 שקל (לא שקל יותר - בבקשה בלי הצעות של יותר מזה) 10X

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שלום לכולם. כידוע או שלא אני מתכנן לקנות אחרי ירידת המחירים מעבד E6600 או Q6600 כאשר אני מקווה שהמחירים החדשים יהיו מספיק משתלמים בנושא. השאלה שלי היא האם הקירור שמגיע עם המעבדים אם מגיע בכלל מספיק להפעלתם הרגילה? ואם כן האם הם רועשים מדי(בצורה שלא תאפשר שינה עם המחשב דולק)?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Lirans,

שלום אני מתלבט איזה זכרונות לקנות למחשב החדש שלי (לצורכי משחקים) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 שני הזכרונות בעלי אותו מחיר ומחיפוש בגוגל מתברר שגם משתמשים באותם שבבי זיכרון. אני כרגע לא בטוח האם אני אעשה OC אבל רוצה להשאיר אפשרות לעתיד. השאלה המתבקשת היא האם יש יתרונות לאחד הזכרונות האלו על השני במצבים מסוימים ובעצם איזה מהם כדאי לי לקנות? אני מתכוון להשתמש בזכרונות הנ"ל עם מעבד e8400. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  23. קראתי כמה מאמרים וביקורות, ואיך שזה נראה כרגע אני חושב שמעבדי Opteron הולכים להשתלט על שוק המעבדים. אני יסביר גם למה. ראתי הרבה בנצמרקים על השילוב של הלוח:ASUS nForce3 SK8N(הלוח הראשון שמתאים למעבדי הOpteron) עם מעבד של Opteron 240 1.4Mhz, ועם OC ל1.6 הדבר הזה עבר בכמה מבחנים את הP4 3.0 ו 3.06 ובחלק היה מאחורה ולא בהרבה גם כן. בהתחשב בעובדה שמהירות השעון שלו קטנה פי 2 מזה של Intel אפשר להגיד שאלה הדור החדש של המעבדים. הסיבה שאני כותב את זה היא כי יש לי כבר מפרט של מחשב מוכן, שכולל את הלוח של Abit AN7, השאלה היא אם כדאי להשקיע בלוח הזה ולקוות שלא אכלתי אותה(במחינת תאימותה למעבדים הבאים) או לחכות קצת להשקיע קצת יותר כסף ולקנות את הASUS nForce3 SK8N. תודה מראש.

24. המחירים של לוחות אם עשויים לעלות ב 10% בשלושת החודשים הקרובים, בעוד שהמחירים של כמה דגמים עשויים לעלות בכ-25%. http://www.digitimes.com/news/a20101216PD220.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אין לוח יפוקס כמו שלי בגירסה 3.1??? ומה ההבדל בכלל בין 2.1 ל-3.1 חוץ מהעובדה שיש לגירסה החדשה שוב כרטסי קול מובנה של REALTEK 655 ולא CMEDIA

• 2 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.