מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD ההתלבטות שלי היא בין 939 ל 754 הבנתי שהמעבדים החדשים פחות מהירים ,אבל מצד שני ראיתי שממליצים עליהם. מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בבאלגן תודה מראש כולם
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אתם יודעים מתי המעבד הזה של AMD יצא? ומה יהיה המעבד המתחרה של INTEL? ואם למישהו יהיה לינק אז זה יהיה מצויין ועוד דבר אתם יודעים מתי יצאו הכרטיסים עם הצי'פים של GEFORCE FX? אני לא מתכוון ל-SPARKLE אלא ל-ASUS LEADTEK MSI... לחברות הטובות יותר תודה מראש
-
- 44 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היום פורסמה ידיעה ש AMD התחילו להפיץ ביפן semprom 3100 סוקט 754 שמיוצר בטכנולוגית 90nm, מה שאומר שבין היתר הוא מעבד קריר יותר מהדגם שמיוצר ב 130nm.. האם יש סיכוי שגם מעבדים אחרים בסוקט 754 ייצאו גם בגירסה של 90nm ? או שמכאן רק המעבדים לסוקט 939 יהיו כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל מרוב המעבדים אני כבר מבולבל מה לקחת. ראשית, בהתחלה חשבתי שאני אקח מעבד 3 ג'יגה של אינטל, אחרי זה ראיתי שיצא הסוקט החדש של אינטל וחשבתי ללכת בכיוון הזה. מאוחר יותר התברר שהלוחות לסוקט הזה עדיין בחיתוליהם, ועל כן השגיאות והתקלות בהן ירבו, עזבתי את הרעיון. אחרי זה, אני שם לב שרבים ממליצים על AMD 64, וחשבתי אולי באמת לקחת אותו. אבל מה, גם פה יש מבוי סתום. סוקט 754 הוא סוקט מת יחסית, שכן בעוד זמן מסויים יצורו יפסק, אז האם שווה לקנות מעבד שבעצם מראש ידוע שלא תהיה יכולת שדרוג? יש גם את סוקט 939, שאני לא יודע ממש מה אומרים לגביו, האם הוא טוב? האם הוא הדבר הבא ? עם זאת הוא גם יקר משמעותית מהסוקט הראשון. אני חושב שהבנתם אות…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה די חשובה שעד היום לא הצלחתי להבין אותה אני מאוד מעריך את החברה AMD וכל המחשבים שלי בנויים על אותו מעבד של חברה זו וכמו כן רוב הסקרים שמראים את הבדלי הביצועים בין AMD ל אינטל מראים ש AMD לרוב יותר טובים { חוץ מקידוד } וזאת השאלה אם AMD יותר טובים וגם מתחרים בחברה גדולה כמו אינטל מדוע דבר בסיסי כמו אחריות איינו שווה בשתי החברות ? אינטל נותנת לבעבדיה אחריות לכל החיים ואילו AMD נותנת אחירות לשנה או במקרה של BOX אז שלוש שנים האם דבר זה לא מראה על איזה שהוא חוסר אמון של החברה עצמה במעבדים שלה הודה לכם אם משהוא יוכל להסביר לי מדוע מקרה זה קורה
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה כולם אומרים שהם טובים למשחקים?.. סבבה שהם טובים למשחקים אבל מה יקרה שאני אריץ תוכנות כבדות ודברים כאלה? 3D STUDIO MAX ועוד?.. אני משחק הרבה במשחקים אך גם משתמש בתוכנות עיצוב ותכנות... AMD זה מה שאני צריך?..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שהחברה הארורה הביא לי את המעבד הוא היה בצבע ירוק למרות שהקודם היה סגול כזה וגם למטה בין הפינים באמצע הוא לא היה חלק אלה עם שבבים קטנים כאלה זה נורמלי? ואם על הליבה שלו היה רשום 1700 זה הדגם או המהירות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מאז שקניתי את המחשב שלי בשנה שעברה הפסקתי לעקוב אחרי התפתחויות חומרה אז תסלחו לי אם זו שאלה בנאלית.. חבר קנה מחשב מבוסס AMD ואמר לי שהוא קנה זכרונות 800 בגלל שהמעבדים של AMD לא תומכים בזכרונות עם מהירות גבוה יותר. לי זה נשמע לא הגיוני ש- AMD תשאר מאחור מול אינטל בדבר כ"כ טריוויאלי, וכל עניין ה"מעבד לא תומך" נשמע לי הזוי, אז אמרתי לו שלא יכול להיות, וזה לא נראה לי נכון.. עכשיו אני מסתכל על לוחות אם - למשל: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&content=specifications וכתוב: מישהו יכול לתרגם? ואם השורה הנ"ל לא קשורה, אז בכלליות לאשש/להפריך את מה שהצגתי.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה קבעו שהמעבדים האלה זוללים חשמל?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן בפורומים לדוגמא מפרט של מישהו ורשום ככה: AMD ATHLON 1700+ 1470MHZ מה זאת אומרת ה-1470mhz? ועוד שאלה: לדוגמא קניתי מעבד AMD ATHLON 2100+ q מה המהירות שלו? לדוגמא באינטל זה ברור 2000mhz רשום כבר! אז מה המהירות? תודה מראש, מתן.
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לשם השוואה לפני כשנתיים היו על כ 8%. מפתיע מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים בתור אחד שכל הזמן היה קונה מחשבים עם מעבדי אינטל אין לי מושג במעבדי AMD והמחשב הבא שלי הולך להיות עם מעבד AMD, עם זאת אין לי מושג במעבדים מסוג זה אז אם מישהו יוכל להסביר או להפנות אותי לאתר שיכול לתת הסבר או כל דבר אחר שאתם חושבים שיכול לעזור יהיה טוב תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
חברים יקרים הבנתי שאין קשר ממשי בין מספר הדגם של מעבדי AMD לבין מהירות השעון שלהם אבקש מידע לגבי סוגי המעבדים הקיימים מXP1700 ומעלה מהירויות השעון וטכנולוגיה(0.1X מיקרון) תודה :
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35457 מעניין,למרות שאינטל שולטת בשוק הביניים וכמעט השוק הנמוך ובשוק הגבוהה, עדיין AMD מוכרת מעבדים בכמויות אדירות
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מעבד הBE עובד בתדר של 2300, וה5000+ עובד ב2600 שניהם בערך עולים אותו הדבר רציתי לדעת מה השינוי במעבד, אני מעדיף לקנות מחשב מבוסס AMD בגלל המחיר והעובדה שהמחשב יהיה מחשב סרטים ומוסיקה.. ואני כבר לא מעודכן, אז אני אודה לכם על תשובה תודה רבה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מעבדי ה-Athlon X2 יוצרים צוואר בקבוק לכרטיסי מסך בסדר גודל של 9800GT או אפילו HD4850? ואיך הם מבחינת OC?
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אמורים לצאת ב 2014 ברגע שייצא הדור החמישי,הרי שמחיר הדור הרביעי יירד,השאלה אם טווח המחירים פחות או יותר אותו דבר,כלומר מעבדי HASWELL יירדו למחירים של ה IVY היום ומעבד ה BROADWELL יהיו במחירי ה HASWELL כיום אז השאלה היא אם מה שאמרתי נכון? (אפשר להתבסס על גם העבר...) נשמע כמו שאלה קצת מטומטמת אבל אני שואל כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואין לי בעיה לחכות עוד כמה חודשים עד שהדור החדש יותר ייצא... עוד שאלה בנוגע ל BROADWELL,האם הם צפויים להיות טובים יותר ב OC אל מול HASWELL?
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
צ\'יפזילה הכריזה על ארבעה דגמים חדשים ומשודרגים קלות לסדרת מוצרי ה-14 ננומטר הראשונה שלה, שכבר הספיקה לגרום להרמתן של כמה גבות בעקבות ביצועים פחותים מאלו של הדורות הקודמים אשר נצפו בביקורות ראשוניות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-broadwell-core-m-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9c%d7%aa%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%a9%d7%9d-%d7%94%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
יותר משנה עברה מאז שהגיעו אל השוק מעבדי האקסטרים הנוכחיים. כעת נחשפים סוף סוף מעבדי האקסטרים הבאים, ויש להם להציע המון...ליבות לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-broadwell-e-נחשפים-סוף-סוף-עם-10-ליבות-פיזיו/
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למרות המעבר לשימוש בהלחמה איכותית בין שבב העיבוד למכסה המגן שלו - תהליך הפרדה והחלפת החומר באופן עצמאי עשוי לשפר את הביצועים התרמיים המתקבלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
היכונו לבואם של מחשבים ניידים תקציביים ומודרניים, עם Pentium Gold 6405U ו-Celeron 5205U לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב (לוח אם + מעבד + זיכרון) . מכיוון שמשחקים לא חשובים לי, לפחות לא החדשים, אז אפשר לקחת את הכרטיס AGP שברשותי ולחסוך. טוב, לאחר שקראתי הרבה מאמרים / ביקורות על שילובים מסויימים של לוחות אם ומעבדים החלטתי להרכיב מערכת (תקציבית מאוד) כזאת: מעבד C2D e6300 זיכרון DDRII 667Mhz סביר כלשהו 1GB לוח אם שיתמוך גם ב C2D וגם יכיל AGP. במסגרת כוללת של 2000 שח +- לוח ה 775Dual-VSTA התאים. הוא הרי תומך ב AGP וגם ב conroe (כנראה הלוח היחיד). ובכן, הלכתי לחנות מסויימת בת"א כדי לרכוש את הרכיבים הנ"ל - המוכר התעקש שלוח האם לא תומך בשום אופן במעבדי conroe, ואמר שמנסיון של המעבדה שלהם זה פשוט לא עובד - ולא משנה מה היצרן טוען. הוא גם שאל עוד עובד בחנות שאף הוא חיזק א…
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מעבדי CORE 2 DUO מתאימות בכלל משחקים? חוץ ממעבד אקסטרים ומה ההבדל בין שתיי מגה קאש ל 4 מגה קאש במה זה עוזר?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כידוע או שלא אני מתכנן לקנות אחרי ירידת המחירים מעבד E6600 או Q6600 כאשר אני מקווה שהמחירים החדשים יהיו מספיק משתלמים בנושא. השאלה שלי היא האם הקירור שמגיע עם המעבדים אם מגיע בכלל מספיק להפעלתם הרגילה? ואם כן האם הם רועשים מדי(בצורה שלא תאפשר שינה עם המחשב דולק)?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בימים אלה אני שוקל רכישת מחשב חדש, אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ וכו') לקבצים גדולים, עיבוד וידאו וכו'. ראיתי שמחירי המעבדים החדשים מסוג Dual Core עדיין יקר מאד יחסית למעבדים ה"רגילים". השאלה היא האם כדאי להמתין לירידת מחירים קלה וללכת על המעבדים האלו (בשילוב כמובן זכרונות DDR2 מהירים יותר, לוח אם מצ'יפסט מתקדם וכו'), או לקנות מעבד מהרגילים.
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-