מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2394
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בכולם מדובר על לוחות של גיגה בייט. מדובר על לוחות של גיגה בייט: GA-N650SLI-DS4 GA-P35-DS3 GA-965P-DS3 revision 3.3 השניים הראשונים עולים אותו הדבר והאחרון מן הסתם זול יותר בקרוב ל200 ש"ח. שווה להשקיע על הדור הבא? מה הייתרונות לעתיד וכיום? תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לוח אם שיספק לי את הצרכים הבאים: יש לי 3 דיסקים קשיחים+כונן אופטי סאטה כך שיהיה לפחות 4SATA ויכול להיות RAID בעתיד שיהיה כמה שיותר טוב לאובקלוקינג !!! שיתמוך בE8400 שלא יהיה SLI או CROSSFIRE ושיהיה אמין ! עדדד 600 ש''ח (מומלץ מהחנות TMS ) כי אני קונה מישם את כל המחשב תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שמתאים למערכת AMD 3200 939 ולוח msi k8n neo4 ultra אני צריך 2*512 המחשב מיועד לאינטרנט PHOTOSHOP ומשחקים חשוב שתיהיה איזה אופציה לעשות לזה קצת OC בעתיד שהמחשב יחשב ישן קצת..
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום חברים, מזה זמן רב אני "סובל" מ Bsod-ים לא מוסברים שלאחר בדיקות חוזרות ונשנות (שכללו בין היתר, פרמוטים, בדיקות דיאגנוסטיקה/מאמץ לכרטיס מסך, זכרונות, דיסק קשיח וכו') שלחתי את קבצי ה Minidump לחבר שעובד בזה, והוא טען שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד. לצורך העניין הרצתי בדיקת מאמץ ב - Prime95 ומה שקורה הוא, שכמה שניות לאחר תחילת הבדיקה ליבה אחת (מתוך 2) "קורסת" ומציגה את ההודעה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שבליבה השניה ה - Test ממשיך. בנוסף מה שמוזר הוא שבניגוד לבדר"כ אני לא יכול לגרום במכוון לבלו סקרין, ז"א זה מאוד משתנה מפעם לפעם אבל תמיד אותו גורם (לפי המינידאמפ) אני יכול לגלוש באינטרנט כמה דקות וזה יקרה, או לשחק במשחק מחשב מסויים שע…
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
והאם עם המעבדים של AMD כדי שהCas Latency כמה שיותר נמוך?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש. כדי לבדוק אם קיבלתי חלקים תקינים עשיתי בנצ'מרק בעזרת התוכנה PCMark05 המחשב שקניתי: AMD 4600 X2 1024X2 DDR 2 800 WD 250 GB 16MB GIGABYTE M55 Plus 7600GS Extreme הציונים: CPU- 4924 Memory - 4245 Graphics - 4491 HDD - 5803 רציתי לדעת אם הציונים האלו סבירים. תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום! אני מוכן לקנות מחשב. בעיקר למשחקים. רציתי לשאול אתכם אם בחודשים הקרובים ייצא משהו שמאוד כדאי לחכות ולקנות אותו? אני יודע שאין סוף לדברים האלה אבל אם זה משהו באמת מיוחד שחבל שאח"כ אני יפספס אותו. אני מדבר בעיקר על מעבדים, לוחות אם וכ. מסך כי אלו הדברים היחידים שבאמת מתעדכנים ומשתנים הרבה. להזכירכם המחשב מיועד לצורכי משחקים.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רציתי להרכיב קירור למעבד וחשבתי לבדוק את מספר הסידורי שלו וזה מה שמצאתי אנא הגידו לי מה זה? ומה לעשות ? להוריד או להשאיר? זה I5-2500K
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! איך אני בודק איזה CL הזיכרון שברשותי? לא במפרט המצורף....אם אפשר לקבל דרכים לבדיקת הCL... דרך תוכנה או דרך הצ'יפ עצמו?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ראיתי שהלוח שלי GB-K8NXP/SLI מתאים למעבדים כפולי ליבה ולמעבדי FX. אבל חיפשתי ולא מצאתי מעבד ATHLON/64/FX בתדר של פחות מ-2.2GHZ.אז איך אפשר להרכיב מעבד כזב שהלוח לא תומך בתדר גבוהה מ-2GHZ? האם הכוונה שצריך בביוס להעלות את ה-HTT ולהוריד את המכפלה?אשמח להסבר על אופן התאימות. אגב,למה הם כותבים 2000MT/S ולא פשוט 2GHZ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יכול למכור את הלוח אם שלי + מעבד+ גוף קירור+זכרון ב1200 שקל. אז אני יכול לקנות AMD 3800X2 S939 ולוח אם ABIT K8N וזכרון ראם (512MB בסטיק אחד) וזה בוספה של 180 שקל. זה שווה לי? ואז בהמשך אני יוסיף עוד 512MB
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בכל תוכנת בדיקה שאני מתקין ובביוס מצוין בסוגריים R ולא A,B,C
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע לי המחשב הזכרונות עוד לא הגיעו, אבל זו לא הנקודה. קיבלתי את המחשב והכל רק המדבקה המקורית של המעבד לא הגיעה איתו זאת שכתוב עליה:"INTEL INSIDE". זה אמור להדליק לי נורה אדומה?.
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן בעקבות דיון שפתחתי כאן לפני מספר ימים, החלטנו שכדאי לשדרג זיכרון ראם למחשב המיושן שלי. כרגע בלוח יש שני סולטים בלבד, שעל כל אחד יושב 512 MB ראם. (פרטים בתמונה המצורפת למטה) כך שיוצא שאחד מהם אני אצטרך להוציא, ובמקומו נניח להתקין סטיק של 2GB (או של 4...?) עכשיו, שתי שאלות: א. מה הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 150-200 שקל? ב. אם אקנה סטיק בודד אחד, האם כדאי לי להשאיר בסולט השני את הסטיק 512MB שכבר קיים לי, או שהוא יגרום להאטה דווקא?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על Kingston אבל יש שתי שאלות מה ההבדל בין 256MB Kingston 256MB Kingston CL2 ומה כדי לקחת 2x256 or 1x512 אם יש חברה טובה יותר אשמח לשמוע אבל לא משהו יקר.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי כמו שאפשר לראות בחתימה שני סטיקים של 256MB זכרון שכל אחד מהם עובדים על 400Mhz אני רוצה להוסיף עוד סטיק זכרון של 512 ולהשלים לג'יגה..... ופה באה השאלה..... הזכרונות שלי עובדים ב Duel channel אני רוצה לדעת אם שווה לבטל את זה בתמורה לעוד 512 MB או שלא... תודה לכל מי שעונה...... :yelclap:
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בתקציב של 1800 ש"ח בערך מעבד רצוי לוח עם כרטיס מסך, נפח הזכרונות 2gb המחשב לא מתוכנון ל o'c ולא מיועד למשחקים כבדים אך מיועד לעריכת מוסיקה עם 2 מסכים. אני לא מבין גדול במחשבים אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לשמוע . תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש לוח , אין לי בעיה של תקציב אבל אני לא מעוניין לשלם הרבה על לוח עברתי על הלוחות שלהם ויש את ה 965p -s3 965p -ds 965p -ds3 מה ההבדלים בניהם ? וראיתי את הלוחות של ABIT שאני מאוד אוהב את החברה ,השאלה עם הלוחות שלהם טובים או לא ? אני לא מעוניין לעבור בשום אופן את ה 600 ש"ח. עזרה והמלצות בבקשה ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי בפנדה מחשב עם זכרון: PQI 512 (256X2) PC3200 2.5-3-3-7 B Dual Channel... אחרי חודשיים אחד מהסטיקים נדפק, והם החליפו לי רק את אותו הסטיק... רציתי לדעת אם עצם העבודה שעכשיו הסטיקים לא מאותו קיט, יכולה לפגוע בביצועים... תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש לקראת סוף יוני - תחילת החופש הגדול. האם יהיה כדאי לי באותו זמן להשקיע בdual core או לקנות AMD 64 bit עם ליבה אחת. המחיר של dual core כרגע הוא מוגזם. כמו כן האם בסוף יוני עדיין יהיה כדאי יותר לקנות x800xl או משהו אחר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש במחשב שלי כרגע שני סטיקים של 512MB ddr 400mhz ויש לי סטיק של ddr 256mb בצד במהירות של 333mhz אם אני יוסיף אותו זה יזיק למהירות או לפעולה של ה DUAL CHANNEL ? אני שואל כי חבר הביא לי סתם ככה את הסטיק הזה של ה 256 תודה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 18:14:29 מצטער שאני מקפיץ פשוט ערכתי את ההודעה עם פרטים חדשים
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תרשמו פה את דעתכם ותנמקו, אני יכול להגיד שאני מחכה ולא רק לQ6600 אלא לירידה של הלוחות של הP35 וירידה של ה8800. אני מתכנן גם OC לכל מה שזז.
-
- 47 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-