עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני גולש הרבה באינטרנט פותח לפחות 10 דפדפנים מינימום ולפעמים במקביל משחק משחק מחשב ברשת WORLD OF TANKS צריך המלצה למעבד שיסחוב האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט ויישומים אחרים תלויה במהירות יותר של הכונן קשיח ? אני רוצה לשדרג את המחשב לוח אם אני כבר אקח H81 פשוט ב 200 שקל או משהו של AMD באותו סכום

2. Started by -LosNir-,

אהלן. יש לי שתי מערכות מחשב, אחת מבוססת על AMD ואחת על Intel: 1. מעבד AMD Athlon XP (מס' רכיב AXDC3100DKV3E). 2. מעבד Intel Pentium 4 2.66Ghz (Prescott) בהנחה ששתי המערכות בעלות כמות זהה של זיכרון, איזה מעבד עדיף למערכת שרת (הרצת Apache, MySql, SRCDS וכו')? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ido,

לשרת שירוץ על לינוקס, איזה שילוב עדיף משהו ברמת ה_דואל- סלרון טואלטין 1 גיגה או מעבד פנטיום 4 1.8 גיגההרץ ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by yamamoto,

יש לי מחשב ישן עם תושבת 775 ועליה מעבד E6600 לאחרונה אני צריך הרבה יותר כח מהמחשב וגיליתי שלמעבדים בתושבת הזו יש שוק חזק בסביבות 200-250שקל אפשר להשיג את המעבדים הבאים: Q6600 8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz Q8200 4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz Q8300 4M Cache, 2.50 GHz, 1333 MHz איזה מהם הכי חזק?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by fenix5545,

שלום,אני רוצה להחליף את המעבד שלי I5 2500K מיכיוון שהוא תקול רציתי לדעת איזה מעבד יש שפחות או יותר מתאים לתכונות שלו (חשוב לי אפשרות טובה לOC כמו ב2500K) וכמובן שתואם לתושבת LGA 1155 למרות שעד כמה שאני יודע הדור האחרון הוא 1150,לאיזה מעבד כדאי לי להחליף והאם מישהו מכיר מקום שמוכר אותו חדש במרכז (במידה ולא אקנה כניראה יש שניה או משו בסגנון) ושלא יהיו איתו צוור בקבוק עם שאר החומרה. מפרט מחשב: מעבד:I5 2500K לוח אם:gigabyte z77x-ud5h-wb כרטיס מסך: sapphire hd7950 ספק:enermax naxn 550W הרד דיסק: WD green 1TB ssd: micron 120GB (לא זוכר דגם ספציפי) זיכרון REM:kingstin 1666MH 6 GBמ 3 סטיקים בעלי "קירור" מארז:thermaltake chaser mk-i מאוור: thermaltake 240MM כרטיס רשת של גיגהביט …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by tal h,

מערכת "ישנה" שלי- לוח asus p5wd2 premium . הזמנתי מעבד יש שנייה מאיביי, D945 , שהוא במהירות 3.4 (עלה 250 כולל משלוח). הרכבתי אותו,עם הקירור המקורי+משחה. 2 בעיות: 1. בזמן העלאה- כותב שגיאה- inter cpu ucode loading error press F1 to resume. אחרי לחיצה על F1- עולה ועובד רגיל. יש בעיה במעבד? אני חייב לדעת בוודאות אם הוא תקין, כי אם לא אני יכול להחזיר למוכר בזמן הקורב בלבד. 2. במנוחה- 53-58 מעולות. עבודה - 60-65 מעלות. במאמץ סביר- 70 מעלות (קידוד ל MPEG2), נבדק עם everest. האם תקין?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by srolik,

יש לי שאלה האם מעבדי פנטיום 4 של אינטל מגיעים עם מאוורר (FAN? ) למעבד או שצריך לקנות בניפרד לצורך השאלה זה המעבד הזה INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache מהחנות של הדובים שאלה נוספת , יש איזה חומר טרמי (שכחתי איך קוראים לו ) ששמים בין המעבד ללוח לפני שמרכיבים , גם את זה צריך לקנות בנפרד ? אם הם מרכיבים לי את המחשב - אם אפשר קצת יותר פרטים לגבי החומר הזה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Syszone,

באמאפייני מעבדים s1150 מצוין כי הם תומכים עד 1600Mhz מהירות זיכרון RAM ו s2011 עד 1866Mhz האם זה אומר שגם אם יש לי לוח אם שתומך ב 2133Mhz (ללא המהרה) וזיכרון 2133Mhz המעבד עדיין יגביל אותו עד המהירות שהוא תומך בה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ilanb0,

האם לוחות כאלה שווים משהו?

10. Started by liiight,

קניתי עכשיו מחשב חדש קומפלט P4 3.0 PRESCOTT KINGSTON 256*2 DDR 400 ASUS P4S800D WD 80GB SATA 8MB BUFFER GIGABYTE GEFORCE 5950 ULTRA 256MB VIVO RAIDMAX STORM הקיצר מחשב בומבה הכל עובד כמו צשריך, מאוד מהר כמובן, אבל שאני מסתכל דרך EVEREST על הטמפ' של המעבד, הוא מראה 92 עכשיו אני יודע שזה לא הגיוני כי אז המחשב היה אמור להגיע עם אגזוז ולא עם גוף קירור, ככה שדי בטוח שהחיישן דפוק השאלה איך אפשר לבדוק את הטמפ' בדרך אחרת. ודרך אגב, אני לא מעוניין לעשות OC אני פשוט אוהב לדעת כל מה שקורה במחשב

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Dready,

אחי קנה לחבר שלו מחשב מ-P1000 במחיר מציאה, כמובן אם הייתי יודע שהוא עשה את זה, הייתי עוצר אותו קראו לי לבדוק שהכל בסדר ולא עבדו עליו. היו כמה דברים מוזרים 1. הוא קיבל קוספא ריקה של AMD 64 3000+ מקורית, וכשבדקתי בשני תוכנות, וביניהם CPU-Z הגרסה החדשה , הוא זיהה AMD ATHLON XP 3100+ 2. וכמו שאני יודע, ואם אני זוכר נכון המהירות במגה הרץ של 3100+ הוא 2.0 -2.2 G לפחות, בשני התוכנות הוא הראה 1.100 מגה הרץ אחרי שבדתי בתוכנות, לא הסתפקתי ופתחתי את המארז, והבחנתי בשני יציקות דבק חם על הקיפסים, וחשבתי לעצמי שאם הוא הכן עבד עלינו לא כדי לפתוח שלא יגיד אח"כ שאנחנו החלפנו. עוד פרט מעניין באתר יש מפרט בגדול , סתומרת לא מפורט שבוא רשום AMD 3000+ 256mg וכ"ו ובמפרט המפורט יותר רשום AMD 3…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tot5,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב שיש בו את המעבד הנ"ל: [table][tr][td]מעבד [/t]Intel ® Core I5- 2467M[table][tr][td]מהירות המעבד [/t]1.6Ghz הבנתי שמדובר במעבד מוחלש מהסדרה של ה-I5. לשימושים רגילים של: מעבדי תמלילים, אינטרנט, סרטי HD ואולי קצת משחקים, האם המעבד הזה מספיק טוב או שעליי לקחת אחד שהוא לא מוחלש? תודה![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by nimrods,

שלום לכולם..! אתמול בלילה פירקטי את הלוח אם מהמחשב הישן שכבר לא עובד וראיתי שהמעבד מולחם ללוח אם ואני רוצה לסדר את המחשב ואני יודע שהמעבד הלך (נשרף) ואני רוצה להחליף מעבד אבל הוא מולחם מה אני עושה בשביל להחליף אותו(את המעבד) איך אני מוצא אותו..?? תודה מראש לעוזרים..! nimrods

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  14. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

משמש בעיקר לאינטרנט, משחקים. תודה לכל מי שיענה, GONZILA.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  15. אני מתכנן בניה של שרת ביתי שירוץ במכונה וירטואלית במחשב שישמש בנוסף כמדיה סנטר. ה-raid שיהיה בשימוש הוא raid תוכנתי ולכן כנראה שיש חשיבות לחוזק המעבד (תקנו אותי אם אני טועה בזה). התקציב למפרט לא גבוה מדי (כ-1600 שח ללא כוננים). מאחר ואני לא מכיר את שוק המעבדים הנייחים אשמח לשמוע את דעתכם על ההבדל בין המעבדים הבאים לשימושים שלי: - AMD Trinity Quad-Core A8-5500 שעולה 420 שח - AMD Trinity Quad-Core A6-5400k שעולה 340 שח - מעבד אינטל i3 (כנראה 2120) שעולה כ-550 שח. עצתכם?

16. Started by omrik10,

ידוע לי שהיום ממליצים לקחת 2500K למשחקים. קראתי ש2600K עובד עם Hyper threading ושרק תוכנות עיבוד וידאו מנצלות את זה ולכן אין טעם לקנות אותו לצורכי משחקים. האם בעוד שנה שנתיים משחקים לא ישתשמשו בזה גם? שאלה נוספת, האם ידוע האם אינטל מתכוונת להוציא מעבדים חדשים וחזקים יותר ל1155, או שסדרות חדשות יהיו שוב עם תושבות חדשות?

• 13 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. Started by NISAN,

אני הולך לרכוש מחשב ולהפוך אותו לשרת לינוקס. מה עדיף לי לקנות: Dual cpu-pentiume 2 או amd athlon 1700 palmino.?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by Frequency,

אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיות כגון אוטוקד. הבנתי שבאופן כללי, יותר ליבות יותר טוב מכיוון שהאוטוקד מנצלת טוב את הליבות. מכאן בא לי הרעיון אולי לקנות מעבד AMD עם 6 ליבות למשל: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX שמחירו באזור ה 720 שקל. הבנתי שיש הפרשים דיי משמעותיים בין המעבדים של אינטל ו AMD, אבל מעבד כזה הוא לא תמורה טובה יותר למחיר? בנוסף, על איזה לוח אם אתם ממליצים? (באזור ה 350 שקל) אני מניח שכבר בהתחלה אני אשים 8GB. יכול להיות שכדאי לשים כרטיס אחד של 8 ולקנות לוח אם רק עם 2 חריצים? תודה רבה ושבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. שלום לכולם רציתי לדעת איזה מעבד עדיף למטרה זו?הIntel Core i7-920 או Intel Core 2 Duo E8400? ואיזה לום אם מתאים להם?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by eyalben,

שלום, ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ 64Bit עכשיו רציתי לבדוק את אמינותו באמצעות CPU-ID (תוכנה). התוצאות שלי נמצאות כאן: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=6427 עכשיו את התוצאות הללו, החלטתי להשוות עם בדיקות אחרות, וסתם ניסיתי מספרים אקראיים בID, והנה הגעתי לבדיקה אחרת: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=6425 עכשיו אם תשימו לב, המהירות של המעבד שלי היא 1800Mhz בעוד שלהוא יש מהירות של 2700Mhz אות שם מעבד, אם כך איך זה אפשרי?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by shai265,

החלפתי למחשב שלי מעבד : ורציתי לדעת איך אני בודק אם הוא מזויף???

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shlomibandit,

מה ההבדל בין מחשב נייד עם מעבד סנטרינו למעבד סונומה??? מה יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. Started by Anonymous1,

חיפשתי בפורום ולא הצלחתי למצוא טבלה למשל, שמציינת הקבלה של מעבדים. כלומר איזה מעבד של Intel מקביל לאיזה מעבד של AMD. בתודה.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  24. למה אני רואה מהירות נמוכה במעבד AMD Phenom II X6 1055T 2.8Ghz בביוס הוא מראה אחרת Uploaded with ImageShack.us מצאתי למה.איך מבטלים את זה http://www.guru3d.com/article/phenom-ii-x6-1055t-1090t-review/8 טוב אפשר לנעול. צריך לשנות את צריכת החשמל במחשב

25. Started by michael_333,

שלום רציתי לדעת מתי יצאו מעבדי מרובע ליבה וכמה הם יעלו (בערך). ואם אפשר,מישהו יכול להגיד לי בכמה כסף זה יוריד את ה e6400 ואם אפשר עוד... כמה יעלה מעבד מרובע ליבה עוד חצי שנה וכמה יעלה בעוד חצי שנה e 6400 (אני יודע שאתם לא יודעים כמה זה יעלה במדויק אבל בערך בכמה כסף זה ירד...) תודה לעונים....

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.