עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לקנות זכרונות חדשים למחשב שלי אני לקנות כמות שתספיק לי לזמן רב (1.5-2 שנים) חשבתי על דברים שהם קצה הHIGH END אבל לא מזמן אמרו לי שאני לא צריך כמות כזאת בכלל יש לי לוח GA-7n400 pro2 (k7) מעבד 2800+ xp כ.מסך 9600xt 256M עכשיו יש לי זכרון 512 במחשב שאני מתכון למכור אותו... (של SPECTEK) ולקנות הכל חדש עכשיו גם ממה שהבנתי הלוח שלי מוגבל ל3G ואי אפשר לשים בו duable side ו singel side ביחד.. גם אם אפשר תגידו לי איזה תזמונים הכי יתאימו לי.. (כי לא נראה לי ש2-2-2-5 יתאים או משהו פחות כי זה OVERKILL) אני רוצה גם שעל הזכרונות יהיה המפזרי חום האלה (כמו שיש על רוב OCZ) כי נראה לי בעתיד אני יעשה OC בכל אופן סומך עליכם... SweeT EviL

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by tomerbd,

אני צריך המלצה על מעבד טוב ולוח אם שיתאים לו (אבל שיהיה בלוח SATA,PCI-E)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כידוע, "אחריות לכל החיים" עדיין בתוקף מה הכתובת לשליחת המעבד לבדיקה ומה הפרוצדורה באופן כללי ? - תוך כמה זמן מקבלים תשובה (אם בכלל) ואופציות להחלפה (הרי לא ייתנו לי את אותו מעבד, כבר לא מייצרים כאלו)? כל פרט יעזור. תודה ושנה טובה !

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  4. 1. במי הייתם בוחרים מבין הלוחות הבאים (לא צפוי OC) : AV8 (s939) sata,GBL KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) K8T Neo2 (s939) (k8t800pro 2. רציתי לדעת אם יש בעייה לעבוד עם סטיק אחד של זכרון באחד מהלוחות האלה (ככה"נ מדובר ב- 512MB 400MHz V-DATA) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. תודה 512*2 400MHZ

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  6. אני רוצה לנקות את המעבד אך המאוורר שלו לא רוצה לצאת.- איך מוציאים אותו? יש לי מעבד Pentium 4 socket 478 אם אני לא טועה. המאוורר פשוט לא רוצה לצאת ואני רוצה לנקות אותו. מה עושים? תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  7. איזה מחשב הכי חזק לקידודים? מעבד, זיכרונות, כ.מסך ועוד כל מה שחשוב... יש לי DVD מקליט, ואני מעביר את החומר למחשב בקידודים, אז אני מקליט בערך... כל יום וזה הרבה מאד קידודים. אז מה הוא המעבד הכי חזק לקידודים, הזכרונות הכי טובים, הכרטיס מסך הכי טוב והכי מהיר לקידודים? ועוד כל מיני מרכיבים שאני לא חושב עליהם כרגע, כי אני לא יודע מה הם(אם יש בכלל כאלה). מצדי תמליצו על מעבד כפול ליבה , אבל העיקר תיתנו לי את המעבד הכי חזק כיום לקידוד סרטים. חשוב להדגיש שהצרכים שלי הם גם תוכנות עריכה עם סרטים וצפיה בסרטים. תודה מראש. .swg

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by GW,

יש לי מחשב שעובד עם מעבד celeron 766mhz ואני רוצה להחליף אותו במעבד p3 1ghz . מצטער שאני לא כותב עוד פרטים, זה מחשב ישן אני לא יודע... אז האם אפשר להחליף, איך אני יכול לבדוק והאם אני צריך לשנות איזשהם הגדרות?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by bsphere,

יש לי לוח חדש ASUS A8V DELUXE עם צ'יפסט VIA K8T800. בספר של הלוח יש רשימה די מצומצמת של זכרונות מומלצים, היו לי 2 סטיקים 512 כל אחד של SAMSUNG שמופיעים ברשימה. עם הסטיקים האלה ב DUAL CHANNEL לא יכלתי להתקין ווינדוס, קיבלתי מסכים כחולים במהלך ההתקנה. החליפו לי לסטיקים של TWINMOS שאינם מופיעים ברשימה של ASUS, ווינדוס הותקן כהלכה. לאחר עבודה קצרה עםפ המחשב גיליתי שהוא עושה ריסטים.. הפעלתי PRIME95 והבדיקה נעצרה פעם אחת אחרי 12 דקות ופעם שניה אחרי שעה וחצי. שמתי את 2 הסטיקים בערוץ אחד והמחשב עובד נפלא, PRIME95 עבד 5 שעות עד שנמאס לי ועצרתי אותו. אני רוצה להחליף את הזכרונות האלה לאחרים (לא יקרים) שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL. איך יכול להיות שזכרון שמומלץ בפירוש על ידי ASUS לא עוב…

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by bcarmi,

המאוורר שנמצא על לוח האם שלי ABIT IS7E מרעיש נואשות... כמו משאית בירידות לטבריה.............. מדובר על המאוורר (הכחול) שיושב על הלוח ולא על המאוורר של המעבד. היכן אפשר להשיג מאוורר כזה, ואולי מלוח אם מושבת??? עיזרו בבקשה אני לא רוצה להחליף לוח אם (והוא מצויין) בגלל וינטלטור. בועז

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  11. האם כרטיס זיקרון Kingston 512MB DDR 400 MHz PC3200 זה יתמוך טוב בלוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=471

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by SnakeBite,

שלום,לפני שהגעתי לאתר זה חשבתי ש AMD זה דפוק (סתם דעה קדומה עזבו.. ) אבל לפי מה שהבנתי לא רק שזה טוב זה אפילו מתחרה סביר ביותר למעבדי פנטיום הותיקים בשוק. אז תעזרו לי בבחירת מעבד מה שחשבתי לקנות זה : Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit שמעתי שהוא מעולה הוא עולה בסביבות 1140 השימושים שלי במחשב הם למשחקים לתוכנות ולסרטים בעיקרון להכול אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למעבד אחר של AMD שהוא עולה באותו סדר גודל אבל עולה בביצועים,על פי השמושים שלי במחשב שהזכרתי קודם.

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  13. אני צריך לדעת דחוף את הדגם של הלוח האם הזה יש לי רק את המידע הזה: nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express ואת התמונה שלו: http://img318.imageshack.us/img318/4940/a8nslidv29kq.jpg תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by kobibo,

מחפש לוח טוב ואמין עבור AMD 3000 64Bit שיהיה עם קירור פסיבי אבל חובה שיתמוך ב SATA II . בסביבות ה 670 ש"ח. אני מתכנן לרכוש גם את הביגטייפון כך שלא יהיה צפוף. כמו כן מתכנן לרכוש זכרונות של A-Data אז שיתמוך גם בהם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by compman112,

שלום עכשיו אני רוצה לקנות את ABIT AN8 ULTRA עכשיו אם אפשר חוות דעתכם המקצועית עליו, האם הוא משתלם? האם הוא יחזיק מערכתץ חזקה? מה מיוחד בו תודה לעוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 647 צפיות
  16. יש לי זכרונות ocz חדשים עם צלעות קירור כתוב עליהם pc3200 el platinum 2-3-2-5 ויש עליהם צלעות קירור שלא ניתנים להסרה (כנראה מודבקים) איך אני יכול לדעת איזה צ'יפ יש עליהם כי אני רוצה לעשות oc בקרוב תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלא יהיה בו כרטיס מסך מובנה ושיהיה USB2 ואפשרויות טובות לאוברקלוק.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב מבוסס AMD64. בחנות הציעו לי לוח אם Nforce 4 Ultra של Foxconn. ידוע לי שהחברה אחת מהיצרניות הגדולות (למעשה מייצרת את הלוחות עבור ג'יגהבייט). השאלה איך המוצרים שלה עצמה? בעד / נגד..... המוצר שהוצע לי ספציפית הו זה: http://www.foxconnchannel.com/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRS הדגם הינו: NF4UK8AA-8EKRS מישהו נתקל בסקירה שלו? תודה, שבת שלום.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Athlon 64Bit 3000+ Venice E6 Athlon 64Bit 3200+ Venice E3

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. אני לא מבין למה אתם כלכך אוהבים את DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ... לפי דעתי במחיר כזה הGigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 בחירה הרבה יותר מוצלחת... תסבירו לי , אוליי אני פספסתי משהוא....

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  21. השאלה למעלה המחשב נתקע אחרי חצי שעה של שימוש וכולה האיי סיי דלוק יש על המחשב 320 MB של זיכרון המעבד הוא P III 1000MHZ האם הפחתת המהירות תמנע ממנו להיתקע? אני מצביע על המעבד כמקור הבעיה כי כבר שאלתי פה בפורום על הבעיה שהמחשב נתקע ואמרו שזה בעיית התחממות של המעבד. מרחו עליו כבר מישחה תרמית ואגב... ניסיתי לבדוק איזה לוח אם יש למחשב ורשום שם UNKNOWN !!! ניסיתי לבדוק עם התוכנה EVEREST

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  22. נשבר לי אחד מהפלסטיקים שמחזקים את מאורר המעבד מדובר ב-p4, סוקט 423. ישנם פלסטיקים חלופיים? אולי מאורר שבא ביחד עם פלסטיקים להרכבה? מה עושים? תודה לעוזרים! בברכה, עידו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bd,

מה יותר עדיף P640 3ghz 64bit 2mb VS AMD643200 ואם כן איזה לוח עד סכום של 600 שקל לקחת לאחד מהמעבדים?.. הכסף זה לא העיקרון הלא השימוש ..אפילו ש AMD אולי זול יותר והאינטל יקר בקצת זה לא שימוש רגיל זה עבודה בגרפיקה וידאו עריכת מוזיקה יצרת מוזיקה קבצים של כמה גיגות ..

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  24. שלום האם ביטול טכנלוגיית הHT במעבד פריסקוט 3.2 תניב תוצאות טובות יותר במשחקים ? או בכל דבר אחר אשר לא צורך MULTI TASKING ? תודה.

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  25. גירסה משופרת של ה-LP SLI הקיים מקור : DFI

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים