עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש ברשותי מחשב עם מעבד: p-4, 2.66 אינטל 478 ולוח אם: Ecs Elite p-4, 533 + Lan יש לי מספר שאלות: 1. אני לא יודע את דגם הלוח אם לכן אני לא יודע איזה מהירות של זיכרונות ניתן לשלב בו, האם המספר שכתבתי למעלה (533) מציין את מהירות הזיכרונות את את מהירות המעבד? גלשתי באתר של Ecs בנסיון למצוא את דגם הלוח ומצאתי משהו שיכול להיות שזה זה ומהירות הזיכרונות היתה 333. 2. יש לי כרגע בלוח זיכרון אחד של 256MB ויש מקום פנוי לעוד זכרון אחד. - אם אני אקנה עוד זיכרון של 256MB שלא יהיה במהירות המדויקת שהלוח אם תומך (נגיד 400) אז האם זו יכולה להיות בעיה? - ע"פ המעבד והלוח אם, אם אני אוסיף כאמור עוד זכרון של 256MB אז אני ארגיש שיפור בביצועי המחשב? - אם אקנה זכרון מחברה ומהירות …

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by k_700,

זה אמור לשמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים, גרפיקה, לכן הייתי רוצה מעבד של AMD, עכשיו הלוח אם אני רוצה שהוא יהיה מצוין שבעתיד אני יוכל לשדרג דברים.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by PuMbA,

קודם כל תגידו לי אם הלוח הזה זה לוח טוב http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=040306&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=10&aff=Zap עכשיו בואו ניגש לעניין 1. מה זה הצ'יפסט להלן סוגים : 915P VIA KM400 865G 865PE Nforce 4 2. אם המעבד תלוי בלוח ואיך ? אם זה קשור לצ'יפסט ולמה ? 3.תמליצו לי על לוח טוב אפילו טוב מאוד עם PCI-E x16 ועם DDR2 ודרך אגב מה זה DUAL CHANNEL ?? ושיהיה גם עם SATA2 תודה לכל הצוות פורום תותח

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by killer47,

הזיכרון: CORSAIR 2GB Extra Low Latency DDR PC-3200 SDRAM at 400MHz תזמונים: 2-2-2-5 תמונה(אם זה יעזור למישהו): http://img171.imageshack.us/img171/5739/corsair1nx.jpg ד"א אך הוא בOC? תודה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, אני בונה מערכת HTPC חדשה וחשבתי על לוח שמשלב כמה שיותר פיצ'רים איכותיים O\B (יצאתי מנקודות הנחה שלא ניתן להשיג בארץ לוחות אמבדד של VIA) לכן אני מחפש אחר nForce 2 (אני מניח) עם שבב ss מובנה וכרטיס מסך מובנה, עדיפות גבוהה ללוח Micro-ATX אבל גם עם ATX אני יוכל להסתדר. רב תודות

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by mastermomo,

האם עדיף 1G בדואל על 128 ביט או 1256 בסינגל ב 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by killer47,

1.כל התוכנה יפעלו עליו? 2.כל המשחקיםיעבדו עליו? 3.כדי בכלל לקנות אחד כזה? תודה לכל העוזרים

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by yotam.m,

שלום יש לי שאלה קטנה בקשר לזיכרון בתוכנת EVEREST מופיע לי שהזכרון הוא ב2T מה זה אומר והאם בגלל שיש לי סלוט אחד של זיכרון הוא לא אמור לעבוד ב1T? ומה אחוזי השיפור בין 2 ל 1T? ובביוס אין לי דרך להגיע לתזמונים האלו GA-7VAX של ג'יגהבייט כמובן.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by Daglas,

שלום, קיבלתי את המחשב החדש שלי לםני ארבעה ימים, ומיד כאשר קיבלתי אותו, גיליתי דרך ה driver של nvidia שכרטיס המסך עוד בתדר של 2X במקום ב 16X. לפי ידיעות קודמות שלי, חשבתי מיד שהכרטיס הורכב על הסלוט הלא נכון, אולם בדקתי עוד כל מיני אופציות.. לבסוף החלטתי להעביר את הכרטיס מהחריץ שלו לחריץ השני והבעיות הסתדרו והכרטיס עובד על 16X. אך לא הכל ורוד, כבר בזמן ההחלפה עצמה, ראיתי שיהיה מרווח של 1-2 ס"מ בין כרטיס המסך ל BigTyphoon וחשבתי שזה עלול להעלות הן את הטמפ' של כרטיס המסך, והן את טמפרטורת המעבד. חששותי התממשו ואכן טמפ' כרטיס המסך זינקה ב 5-7 מעלות לערך. לא מתאים לי... עכשיו לשאלתי, האם ניתן לעשות switch בין המהירויות של החריצים, או שמה זו בעיה של תמיכה חומרתית? (אני לא סגור על…

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by drago,

קבלתי הצעה על מנת לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . להלן הדרישות שלי . המחשב משמש לגלישה באינטרנט ( ברור לא?:-) ) מידי פעם משחקים ( אני לא חובב משחקים ) . ההצעה היא כזאת : 1) לוח אם של חברת gigabyte דגם k8nmf-9 מעבד amd 64 3000 1.8 זיכרון TWIN MOS ddr-400 מחירים : לוח = 522 מעבד = 979 זיכרון=380 התקציב שלי 2000 שקל . מה אתם אומרים האם שווה?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eli_a2006,

שלום אני צריך מעבד amd 64 bit עדיף סטפינג e6 ואני רוצה גם לוח הכי זול שאפשר וגם שהיו לו תכונות אובר קלוק תודה הסכום זה 1200 ש"ח תודה אלי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by freesoul23,

ואיזה שידרוגים ניתן לעשות, הכוונה עד איזה מהירות המעבד אפשר לשים ואיזה כרטיס מסך חדש אפשר להתקין?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by tomerbd,

אני צריך המלצה על מעבד טוב ולוח אם שיתאים לו (אבל שיהיה בלוח SATA,PCI-E)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אם אני שם את הלוח הזה +המעבד הזה : Intel Celeron 3.20GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard איזה זיכרון אני יכול לשים..?

15. Started by elad_jacoby,

יש לי 3 התלבטויות אחרונות: DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. " מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLI Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?.. תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by lmlm,

האם זה נכון שאם יש לי לוח אם של אינטל אז אני לא יכול לעשות OC למעבד?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת דרך אגב פירמטתי הורדתי דריברים בדקתי וירוסים כלום לא עזר האם המעבד פשוט לא טוב לצרכים אלו המון תודה רן

18. גירסה משופרת של ה-LP SLI הקיים מקור : DFI

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Snufkin,

נתקלתי במושג הזה הרבה אבל אין לי מושג מה הוא מסמל. בתונת EVEREST רשום לי שהסטפינג שלי הוא DH-D0 מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום,לפני שהגעתי לפה חשבתי ש pentium הכי טוב ואמרתם לי שלמשחקים ולהרצת סרטים amd זה הכי טוב..אז חיפשתי לוח אם למעבדי amd וגיליתי שבאף לוח של שום חברה אין מעל ddr 400mhz לעומת לוחות אם שתומכים באינטל שתומכים בזכרונות עד 888mhz ddr2 יש סיבה לכך שהזכרון הוא לא הכי מתקדם בלוחות amd?? אני חשבתי לשים זיכרון 533mhz וראיתי שבלוחות אם של amd אי אפשר. שהחלטתי שאני קונה מחשב אני משקיע בלוח אם הכי חדש כי להחליף לוח זה סיפור(לפרק הרבה אין לי כוח) אז החלטתי שאני קונה עם הטכנולוגיות הכי חדשות. אולי תתנו לי גם המלצה על לוחות אם . שמעתי פה על המלצה של לוח אם של DFI , הסתכלתי הוא לא משהו מבחינת הטכנולוגיה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Lirux,

מה ההבדל בין DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR ל DFI LAN PARTY NF4 SLI-D ????

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  22. שמוכרת לפי מחיר באתר הבית שלהם CRUSIAL.COM

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by bcarmi,

המאוורר שנמצא על לוח האם שלי ABIT IS7E מרעיש נואשות... כמו משאית בירידות לטבריה.............. מדובר על המאוורר (הכחול) שיושב על הלוח ולא על המאוורר של המעבד. היכן אפשר להשיג מאוורר כזה, ואולי מלוח אם מושבת??? עיזרו בבקשה אני לא רוצה להחליף לוח אם (והוא מצויין) בגלל וינטלטור. בועז

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by sroolik,

אני צריך לוח תומך: 939 PCI E רצוי nf 4 או תמיכה ב- SATA I/II והכי חשוב: אני צריך שהוא יהיה אוברקלוקר טוב התקציב שלי הוא עד 700 שקל חשבתי ללכת על ASUS A8N E למישהו יש הצעות? תודה !

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  25. שלא יהיה בו כרטיס מסך מובנה ושיהיה USB2 ואפשרויות טובות לאוברקלוק.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים