עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רציתי לדעת אם יש לו רק אופציה להכנסת כרטיס מסך של pci e אין לו AGP? ורציתי לדעת מה דעתכם הכללית לגביי הלוח אם הזה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. רציתי רק לדעת אם מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE מספיק טוב בשביל להריץ סרטים בHD 720P חלק ללא הפרעות לוח האם יהיה כמובן האסוס M2A-VM ואני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק אציין שהמחשב לא נועד להקלטה של שידורים אלא רק לניגון תכנים שונים, בעיקר HD האמת שהייתי אפילו מסתפק במעבד חלש יותר הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב הזה הוא שינגן 720P בלי הפרעות

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by spitzi,

היי, העברתי את המחשב למארז Cougar Solution עם USB3 קדמי מהסוג שמתחבר כפלאג USB רגיל. כלומר להבנתי הוא אמור להתחבר מאחור ללוח האם כמו כל מתקן USB (שזה די עקום). לוח האם שלי הוא בן 4 שנים ותומך רק ב-USB2. האם בטוח לחבר לו את ה-USB3 מאחורה ? http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 וחוץ מזה, יש איזה מתאם שמאפשר לי לחבר את ה-USB3 הזה לכניסה "פנימית" בלוח האם, זאת שנראית כמו 2X4 פינים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Refaelo,

שלום לכולם . יש לי לוח אם :asus a8n sli deluxe ורציתי לדעת איך מעדכנים ביוס והאם כדאי לעשות זאת.(אם יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה הייתי שמח לשמוע חוות דעת)

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  5. שלום יש לי שאלה אם אני קונה היום לוח של חברה כל שהית אם הציף של I875P אני יוכל להתקין איתו את הpresscot ??

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by AMD-Z,

יש לי axp 2500+ 512 מגהבייט 333 מה"צ בדואל.... אני מקבל את הרוחב פס הבא בסנדרה 2003: INT 2360 MB/s FLOAT 2211 MB/s זה נורמלי?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by the godfather,

תגידו במה אני מרגיש את ההבל אם 667 מול 800 או 1000 מגה הרץ

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  8. Started by YinnoN,

שלום. המפרט שלי הוא כזה : a64 2800+ @ 754 mb : GA-K8NS a-data 512 ram 3200 השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לקנות זכרון ‏512MB TwinMOS‎ DDR2 667. האם זה מתאים ללוח אם שלי ? תודה רבה (-:

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  9. שלום, ברצוני לדעת לאיזה מעבד משתווה ה 805 שלי בקלוק 3.6. העניין הוא שאני מפחד ש ה 805 שלי ייוצר צוואר בקבוק ל כ.מסך שלי (כי - אני מקבל FPS עלוב ב GTA4). ואני לא רוצה לשדרג למעבד חדש כי - הלוח אם שלי לא יתאים (GIGABYTE GA-8I945P-G-RH). המפרט: Pentium D805 @ 3.6 2GB DDR2 3-3-3-9 @ 720Mhz Sapphire HD4850 Toxic HEC-TRTF 400W תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. נתקלתי בלוח-אם המעניין הבא:GIGABYTE GA-MA78GM-S2H.למי שלא מכיר,יש בו כ.מסך מובנה HD3200 עם שלל יציאות,והוא מוזכר באהדה בסטיקי.קישור ללוח באתר גיגהבייט תכונה מעניינת שלו,שחשובה לי, היא תמיכתו בטכנולוגית Hybrid CrossFire שמאפשרת להוסיף כרטיס מסך חיצוני שיעבוד יחד עם המובנה.לתכונה זאת יש שני שימושים: 1.חיזוק הביצועים של הכרטיס המובנה (לפי הביקורות שקראתי,משפר באופן ניכר),על מסך בודד. 2.לחליפן ניתן להשתמש בטכנולוגיה זאת ע"מ להציג בו זמנית עד 4 מוניטורים,שזה מה שמעניין אותי,כאמור בכותרת.(אני מתעניין למעשה בתמיכה בשלושה מסכים-אחד של 24" ועוד 2 של 19"). עד כאן נשמע טוב,אך אליה וקוץ בה: א.לא ניתן להשתמש בכרטיס מסך נוסף מסדרה גבוהה יותר מ 3400 בטכנולוגיה זאת,(HD 3450 הוא המומלץ). …

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by timtamtim21,

הוצע לי המעבד הבא Intel Core i5 650 / 1156 Tray במחיר של 791 מה אתם אומרים על המעבד? יש מעבד אחר ששווה לשדרג אליו..דוקא של אינטל!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. טוב אני רואה פה המון דיבורים על סוקט כזה ועל סוקט אחר. אז אני אשמח אם תבהירו לי את התמונה . . . אם יש לי נגיד סוקט 478 אז זה אומר שהמעבד שלי לא יתאים ללו אם בעל סוקט אחר? איפה ההבדל בלוח או במעבד (או בשתיהם ..) ? ככל שהמיספר יותר גבוהה זה יותר טוב? ? על מה זה משפיע ביכלל?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום חברים, אז חדשות טובות כניראה, האוברקלוקר הנודע der8auer החליט לשלם מכיסו וליקנות TR 1950X מהחנות ולפרק אותו ולחשוף את ארבעת הליבות שלו לאחר שיוף בכדי ליבדוק את הטענה של AMD שכאילו 2 הליבות הנוספות הן ליבות דמה רק לצורך מכני לתמיכה בHSF, אז מיתברר שממש לא, מדובר בליבות אמיתיים עם כל הPCB, לכן הוא גם חושב שבעידכון הבא הם כן יחשפו מעבד 32C/64T לשוק הHEDT! אז לכל מי שמיתלבד בין תושבת הX299לX399 כעת יש עוד סיבות לישוקל כי אני לא רואה אינטל מציגה מעבד 32ליבות בחתיכת סיליקון אחת שתתאים לסוקט הקיים, אפילו למעבד 6 ליבות החדש הם נאלצו להחליף לוחות! .

14. Started by HydroIT,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם, סוקט 423. אני מודע לכך שאין הרבה, אבל אודה לכם על כל פיסת מידע. תודה.

15. שאלה למעלה תודה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by David_Beckham,

צריך שיהיה אותו כרטיס מאותה חברה ואות נפח ואז זה עובד כדואל צ'אנל ?... כי היה לי 2 זכרונות שהם לא מאותה חברה , וכנראה זה עשה לי בעיות היה נותם לי הודעות כחולות .. ככה זה אצלי היה לי 512X2 לא דואל , אז כנראה היה שגיאות .. נתתי אותו לחבר שלי , ואצלו זה לא דואל צ'אנל ואצלו לא עושה בעיות בכלל , אז כנראה זה בגלל זה לא ? תעזרו לי ..

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by tsahiii,

DFI LANPARTY DK P35-T2RS או ASUS P5QL-E מה יותר טוב בכללי ומה עדיף לאוברקלוק ?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by dornoam200,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו החנות הביאה לי את המפרט הזה האם כדאי לקחת אותו לשדרג וכדומה !!!?? ENERMAX NAXN 450W ספק כח GIGABYTE GA-P85-D3 לוח Intel® Core™ i7-4770 Processor מעבדGlacialTech IGLOO 1100S מאוורר למעבדCrucial Ballistix Sport 4GB 1600-CL9 זיכרון כפול 2 WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 דיסק קשיח תודה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by גמני,

קודם כל רציתי לדעת מה הלוח המקביל שלו ב GIGABYTE ההתלבטות שלי היא האם אני צריך את הלוח הזה. הדרישות שלי הן: יכולת המהרה במעבדי Socket 1155 USB3 קדמי כרטיס קול מובנה טוב שימוש בליבה הגרפית של המעבד (ללא כרטיס מסך). תמיכה בכרטיס TV שדורש PCI EXPRESS *1 או*4 או *8 או *16 או אולי אחר בעתיד (לא יודע עדיין איזה) שיהיה נוח לשים מאוורר מוגן 2 בלי לחסום את כל הלוח שמירה על יכולת שדרוג של הזכרונות, אגב לא ברור אם לשמור על יכולת שדרוג ולא לקנות כבר עכשיו כשיש דברים כאלה למשל Transcend AxeRam 4GB Kit DDR3 2000Mhz CL9 1.6v,₪343 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2393 איזה כרטיס יכול להתאים לי? אם אפשר המלצות גם ל- GIGABYTE וגם ל- ASUS תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by Nick_Less,

יש לי מעבד A64 3200+ (1Mb L2 2.0Ghz)v לוח אם K8NSNXP של גיגה בייט ו2 סטיקים של זכרונות 512 כל אחד של גייל במהירות 400 מגה הרץ (שנים זהים) בדקתי באוורסט את המהירות של הזכרונות ורשום לי שהמהירות האפקטיבית היא 333 (167 בערוץ בודד) זה אמור להיות ככה? אם לא,איך מסדרים את זה? תודה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום הזה אז בבקשה להעביר

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. טוב אז ככה חברים כמו שכתבתי יש לי לוח intel d845ebg2 יחסית ישן אני יודע . שאלתי כאן שאלה לגבי הוספת זיכרון למחשב יש לי 512 MB ורציתי להוסיף עוד אחד אחרי היתלבטות והמלצות מכאן קנית 1GB זיכרון 400DDR הכנסתי הרכבתי אותו וזה לא עבד עשיתי את כל הדרכים לבדיקה וכניראה זה לא תומך.... אז הלכתי וקניתי 512 DDR400 נוסף במקום 1 וגם הוא עשה בעיות ולא תמך בסופו של דבר אכלתי אותה ונידפקתי עם 2 כרטיסים חדשים שאיבורי לא מוכנים להחזיר בסופו של דבר לא הבנתי עדיין מה הבעיה ? למה זה לא עובד? ???

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by buuhaa,

אהלן. יש לי מעבד I7 בן שנתיים. לפי מה שהבנתי הוא לא תומך 64 ביט. האם זה נכון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by miim17,

הורדתי את העדכון, הרצתי את ה EXE (מתוך חלונות....) והוא טוען שהציפסט שלי לא נתמך....והוא כותב שהוא בכלל של אינטל..... הפואנטה היא להריץ את זה מהדוס? בחיים שלי לא עשיתי כזה דבר, אז עם מישהוא מוכן לתת הסבר קצר איך...זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by dcaspi,

אהלן מרלן. על לוח האם שלי (K8NF4X של Albatron, מעבד AMD Athlon 3200) יש שקע RCA צהוב, שנראה כמו שקע וידאו. הוא נמצא פשוט על לוח האם, מתחת לשקעים של העכבר והמדפסת, ולא מתוך כרטיס או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש לכם מושג מה זה השקע הזה ואם הוא משמש ל- output נוסף של המסך לטלוויזיה (אני בספק, לאור העובדה שאני משתמש בכרטיס וידאו של Nvidia) או ל- Input שמאפשר לי להזין וידאו לתוך המחשב. תבורכו

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by solo53,

לוח AMD 64 BIT עם מקסימום PCI סטנדרט עד 1K שח אם כבר אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זה הסלוטים הקטנים של PCIEX למה זה משמש והאם יש חומרה לכך מדברים על ADDONS אבל מה

• 2 תגובות
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.