מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי שאלה אליכם. יש לי לוח אם ישן יחסית(קניתי בתחילת 2004) שהמהירות המקסימלית שלו היא 266MHZ ואמרו לי שרק זיכרון שמהירותו מגיע עד 266MHZ או פחות ולא יותר יוכל לעבוד אצלי, וחלק אמרו לי שאם אני נגיד יקנה זיכרון של 333MHZ או יותר, אז הזיכרון יעבוד במהירות 266MHZ עדיין , כלומר הוא יוריד את מהירותו נגיד מ-333MHZ ל266MHZ. רציתי לשאול מה נכון מבין השניים ובכלל אם המהירות 266MHZ נחשבת סבירה כיום שמסוגלת לסחוב משחקים חדשים כמו למשל AGE OF EMPIRES 3, BLACK AND WHITE 2 ועוד. תודה לכם על העזרה, להתראות.
-
- 13 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בין זכרונות של CORAIR בתזמונים: 2-2-2-5 לבין: 2-3-2-5-1T נ.ב אני לא יעשה בהם OS
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב p3 - 1000mhz עכשיו יש לי לוח אם socket 370 עכשיו חבר שלי מביא לי מעבד p4-1600 עם אותו fsb והכל השאלה שלי אם זה יתאים לי ללוח אם שלי??
-
- 7 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם השאלה למעלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
בדקתי את המפרט של איזה מחשב ישן שקיבלתי וכתוב שיש לו מעבד VIA C3 איזה מעבד זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יש לי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני שם רק שני סטיקים של 256, המחשב עובד יופי ומריץ פאר קריי וכל משחק כבד אחר בלי בעיה. אם אני שם את 4 הסטיקים, המחשב לא מצליח בגרוש. הוא נופל בתפריט של פאר קריי ובאמצע המשחק Guild Wars. יש לי K8NF-9 ו2 סטיקים של TwinMos ו2 של Rambo (שניהם CL 2.5). למישהו יש הסבר הגיוני לתגלית הערבית הזאתי :[ אהה והמפרט: AMD 3000 VENICE סטפינג 3. ספק ART 300. ולוח K8NF-9
-
- 16 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
שלום קוראים לי דני. אני מראשון לציון. לומד בשבח... וזה פרטים שלא ממש משנים אבל בכל מקרה. אז לפני בערך שנה הקרתי חבר טוב שלי לאון מת"א מי שמכיר והוא הפך בשבילי למקור השראה. לפני זה לא התעניינתי בכלום. רק הסתובבתי באינטרנט ושיחקתי במשחקים. ולא ידעתי כלום. ואז התחלתי להתעניין. אז כיום שעבר כבר מלה זמן אני כבר מתמצא די טוב במערכת ההפעלה וינדוס.. לומד שפת סי, מתעניין וקורה... אבל בכל מה שקורה בתוך המחשב ואיך הוא בנוי התחלתי להתעניין רק בחודש חודשיים האחרונים... אז אני מבין שזאת שאלה דפוקה ויש לה מדריכים אבל הכל באנגלית אם מושגים מוזירם שאני לא מבין לכן החלטתי לשאול את השאלה. אז מה שמעניין אותי הוא בעצם מה תפקידו של הזיכרון הפנימי? מה ההבדל בין זכרונות ddr, ddr2, sdrm ועוד....…
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המהירות הנורמלית בRPM למאורר של מעבד. גם בסיסופט סנדרה הוא אמר שהמאוור 'כושל' וגם בתוכנת OC של gigabyte הוא מזהיר מתחת לRPM 3000 (בלי שום קשר, אני לא מבצע OC על איזשהו רכיב במחשב) בקיצור, המהירות מאורר של המעבד הוא בערך 2500 והמהירות של המאוור הגדול של המארז מאחורה הוא 1520 בערך. האם מהירויות אלו תקינות? במקרה וכן ארצה קצת ובקטנה להעלות את ביצועי ה AMD 64 שלי -אני אמור לדאוג ממהירויות כאלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית עם AMD64BIT 3000 754 , זיכרון 512Mb 400MHz של A-DATA. אני מריץ על המחשב בעיקר אימיול וטורנט בו זמנית ומשחקים כמו דיאבלו 2, NBA, אנריל ועוד דברים פשוטים יחסית. רציתי לשאול אם עדיף לי להרחיב את הזיכרון לג'יגה לפעמים המחשב קצת איטי כי אני מעמיס עליו את כל התוכנות.
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תקשיבו לי טוב טוב ועזבו את ה-fanboys וה-junkies של nvidia : יש רק פיתרון אחד בלבד למי שיש כרטיס agp טוב , ושרוצה לשדרג את המערכת מבלי לרכוש כרטיס מסך מיותר ויקר במימשק pci-express (שנכון לעכשיו לא נותן שום יתרון כולשהוא לעומת מימשק agp ) והוא הלוח המצויין של חברת asrock (חברה בת של asus) : 939dual-sata-2 אמור להגיע לארץ בעוד כשבועיים תריצו חיפוש בפורום זה ובגוגל ואתה כבר תבינו הכול לבד בעצמכם......... קבלו לינק לשם התחלה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?top לוח שיש עליו גם חריץ agp איכותי אמיתי ולא מסורס וגם pci-express x16 מצויין במחיר מצחיק של 70$ (בארץ כ-500 שח) קונים לוח עם ביצועים כמעט זהים ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp +אפשרות…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שפורסם באתר אינטל משיקה כמה מעבדי כפולי ליבה בזמן הקרוב "אינטל תשיק כמה סוגי מעבדים כפולי ליבה לשוק השרתים ותחנות העבודה. המעבד הראשון, אשר הושק היום ואמור להיות זמין בצורה מיידית בשוק, הוא ה-Xeon Dual-Core 2.80GHz. מערכות עם המעבד הזה, יוכלו לכלול עד שני מעבדים כאלו על אותו לוח (כלומר עד ארבע ליבות). המעבד עובד בבאס של 800MHz, ולכל ליבה מוקצה זכרון מטמון רמה שניה של 2MB. ה-Xeon DC 2.8 יעבוד עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים E7520 של אינטל, והוא יכלול תמיכה ב-64bit, בטכנולוגיית ה-HT של אינטל וב-Execute Disable Bit - לאבטחה משופרת. המעבדים הללו מיוצרים בטכנולוגיית ייצור של 90nm והם למעשה שני מעבדים המורכבים אחד ליד השני ולא מעבד כפול ליבה אמיתי. המחיר של המעבד החדש …
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את הלוח K8NF-9. עכשיו, ביצעתי עדכון לביוס לפני חודשיים בערך- והגירסה אמורה להיות זו האחרונה , או זו שלפניה. כלומר או F7 או F6. כאשר המחשב עולה לאחר הדלקה או BOOT כתוב לי למעלה - K8NF-9 F4 זה אומר שהגירסה של הביוס שלי היא F4? הרי זה לא ייתכן... אגב, פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס מחזיר את הביוס לגירסה המקורית שלו כאשר עם הוא בא עם לוח האם? או שהגירסה של הביוס נשארת המעודכנת לעולם? כי פירמטתי לפני חודש בערך...??
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשנה קניתי כרטיס מסך בעלות מאוד גבוהה ASUS V9999 ULTRA DELUXE (מבוסס על ה 6800 ULTRA כמובן) כמובן שעד היום אני מאוד מרוצה ממנו אבל המחשב שיש ברשותי מגביל את הביצועים שלו.יש לי מחשב P4 2.4 אפילו לא HT ויש בו רק 512 זיכרון פנימי. העניין הוא שהמחשב מבוסס RDRAM ואני לא צריך לספר כמה יקר לשדרג מ-512 זיכרון ל1.5 ג'יגה (זאת בהתחשב שכל הסלוטים שלי של הזיכרון תפוסים - משמע אני צריך להוציא לפחות 2 ולקנות עוד 2 של 512 כל אחד - ממש לא משתלם בעלות של כ3000 שח). אז מה שהחלטתי במקום להוציא כסף מיותר, על זיכרון לשדרג את המחשב וכאן אני מאוד מוגבל כי - יש לי AGP. אז החלטתי ללכת על מה שייתן לי את הביצועים הכי טובים לוח אם ASUS P4C800-E DELUXE זיכרונות CORSAIR 2x1024 CAS2 וה…
-
- 14 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של MSI 915G COMBO עם כרטיס מסך משולב.... הוספתי עוד כרטיס מסך PCI Express - MSI RX300HM אני מעוניין לחבר שני מסכים - אחד למשולב ואחד לנוסף. בBIOS לא ראיתי אופציה של לאפשר את שניהם אלא רק את הPRIMARY בינהם כלומר (PEG/IGD, IGD, PEG/PCI וכו'). כאשר אני בוחר PEG/IGD אני לא רואה את הכרטיס המשולב(הוא בDISABLE) , אם אני בוחר IGD אני לא רואה את החיצוני..... יש לכם איזה רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5820 או http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5821 לאוברקלוקינג ומשחקים כבדים איזה יותר טוב? ולאיזה יש תיזמונים יותר טובים תודה
-
- 10 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני צריך לדעת כמה המעבדים עולים ומאיפו אפשר להשיג אותם - הכי זול <> הכי זול!!! שהחנות תהיה בארץ והאתר היה בשפה עברית והמחיר הכי זול שפאשר (לא לכתוב מחיר מעל 1000 שח') תודה רבה רבה!!! AMD Athlon 64 BIT 2.5 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 2.8 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.0 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.2 כמה עולה? תודה רבה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הם פועלים עכשיו על 133 אבל יכול להיות שזה בגלל שהלוח שלי מגביל אותם, יש דרך לדעת מה המהירות למרות שהלוח מגביל ? אולי זה כתוב על הצ'יפים ? תודה ! ! !
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש, ויש לי אפשרות לקנות מעבד (venice 3000+) עם הסטפינג הבא: BW-E6 0535EPIW לצערי גוגל לא נתן לי יותר מדי תשובות. מישהו יודע משהו על השבוע הזה של המעבד? אשמח לתשובות כיוון שאני צריך לבחור מעבד.... המון תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכותרת.. האם TT TR2 יוכל לספק למעבד מספיק OC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? תודה לכולם
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה זיכרון בנפח 2X1024 יתן את הביצועים הכי טובים (2 2 2 5 -בסטוק) אם אופציה לאוברקלוק עד 500-550 בתיזמונים סבירים והאם ניתן להשיגו בארץ במחירים סבירים (עד 2000 שח) תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת יותר על ליבות שונות.. איזה סוגי ליבות יש לאינטל לפני הסדר של הכי טוב לפחות טוב(של מעבדים שלא מיועדים לשרתים) נורפווד,פרסקוט,ויילמאט מה עוד יש ומישהו יכול להגיד לי מה הליבות שנחשבות להכי יציבות על AMD +הסבר על איזה יש אני מכיר רק את VENICE.. (אגב אם כבר שאלו את זה אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי לינק יכול להיות גם נחמד לת'דר שקשור) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לאח שלי מעבד 2.4 p4 1mb פרסקוט HT עכשיו הוא רוצה מחשב למשחקים הוא רוצה להחליף לוח אם לASUS P4GD1 LGA478 אם תמיכה בpciex 16x ורוצה לקנות גם כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך ינוצל טובעל הלוח הזה ועל המעבד הזה יש זכרונות 512 וגם ספק טוב מחכה לתושבה זה דחוףף תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 598 צפיות
-
-
925XE Neo Platinum-54g - MSI איך הלוח אם הזה? מעוניין לקנות חוו דעתכם. תודה http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=925XE_Neo_Platinum-54g&class=mb 995 שקל ב KSP.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-