עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dani0147,

נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3570K 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה: Gigabyte GA-Z77X-D3H

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

מה יותר כדאי לי? מעבד ב1000 ולוח אם ב620 או: מעבד ב810 ולוח אם ב800 ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by iakovl,

קיבלתי היום בדואר את ה OPTERON 165 939 שלי CCBWE 0551WPMW רציתי לשמוע דעות על השילוב בינו לבין הDFI RS482 שלי וADATA 500 יורכב כנראה בסופ"ש כי הוא מצריך פירוק של הלוח שלי (אי אפשר לפרק את הניגנה בלוח בלי הצורך לפרק אותה)

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by yonatanman,

בוקר טוב, במסגרת החיפושים אחר המחשב המושלם, עוד לא נפתרה אצלי השאלה: מה עדיף? שני מעבדים כפולי ליבה או מעבד אחד מרובע ליבה ? מה הקונפיגורציה העדיפה ועם מה אני משיג יותר ביצועים? תודה מראש על העזרה!

5. Started by avidan28,

שלום. לקראת רכישה של המעבד החדש הורדתי ביוס עדכני אבל....שם ראיתי שיש רשימה של מעבדים נתמכים. ראיתי את המעבד שקניתי בשתי גרסאות.. 4400 89W ביוס 1015 4400 110W ביוס 1016 שזה מה שעדכנתי. מישהו מוכן לתת לי הבהרה בנושא. ההספק מבטא את פליטת החום של המעבד.אני אובד עיצות. תודה רבה. Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ revE6(110W Socket939) ALL 1010 Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ revE6(89W Socket939) ALL 1015 העתקתי את השורות האלה מהאתר של אסוס מרשימת מעבדים נתמכים.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  6. אם אני לוקח מעבד אינטל מסוים ששווה במהירותו לאיי אמ די והם שווים בערך בכמה קטגוריות (אני לא מדבר מחיר או דגמים זה לא משנה) עם כרטיס מסך טוב 6800 geforce נגיד אז הבנתי שמשחקים עם איי אמ די יותר טוב במא זה מתבטא המשחק יעבד יותר מהר ובלי תקיעות? איכות גרפיקה יותר יפה? העברת מידע יותר מהר? עד עכשיו לא הבנתי בגלל מה (בבקשה לא לתת לי לינק לאיזה מאמר אנגלי ) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by banylon5,

הבנתי שזו גירסת בדיקות האם היא אמינה מספיק ? בגלל שזו גירסה ראשונית של המעבד האם יש לה יותר באגים מהגירסה הרגילה הנמכרת לצרכן?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by בלוסטון,

שלום לכולם, מה קורה?.... סתם אז ככה... אני צריך לוח טוב למעבד ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? ו...... מ- WWW.KSP.CO.IL ושהלוח יעלה לא יותר מ- 400 שקל[ תודה מראש!~

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. בעוד כולנו ישבנו (כולל אתמול) לדון פה בפורום, האם ההשקה של דור 10 של אינטל היא כשלון או לא, או סתם שעמום אחד גדול, משהו שפספסנו וטעינו אולי לגביו, הוא דווקא המעבד 10400 -> שהוא מעבד ה- value בקו המוצרים של מעבדי 6 ליבות החדשים. אתמול עדיין לא ידענו מה הוא שווה, כי לא ידענו כלום עליו, לא מחיר ולא מבחני ביצועים. מדובר במעבד 6 ליבות ללא מכפלה פתוחה קרי מעבד נעול, המגיע לתדר עבודה של 4.0Ghz על כל הליבות יחדיו. תדר צנוע אך כנראה מספק, שעושה את העבודה שצריכים ממנו. בהמשך נראה. אז ראשית למחיר, סוף סוף יש לנו אותו, המחיר לצרכן זאת אומרת, משהו שהיה לא ידוע בגלל שעד כה היו ברשותנו רק מחירי יבואן של 1000 יחידות בהזמנה גדולה. המחיר …

10. כבר כמעט קניתי מעבד AMD 64 ביט (3000+), ומישהו אמר לי שמוכרים מעבדי אינטל 64 ביט במחירים לא גבוהים יחסית. אמרו לי שהאינטל 64 ביט הוא "חיה" ושזה מעבד פשוט מצויין, אבל מה, לא כל כך שמעתי עליו כמו ששמעתי על ה-AMD. מישהו מכיר את המעבדים האלה? שמע עליהם? בקיצור, מה כדאי לקנות? AMD 64 או Intel 64 bit ? (וכמובן, למה?? - איך הביצועים? הבנתי שפתרו את בעיית ההתחממות, זה נכון?)

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Gil Fitussi,

שלום לכולם, המחשב שלי התחיל לגמגם מאז שנהרס המאוורר האחורי של המארז שלו. במהלך אמיץ (ממש) קניתי שתי מאווררים וחיברתי אותם אחד מקדימה (לאוויר הנכנס) ואחד מאחורה (להוצאת האוויר החם). כשבדקתי את חום המעבד (intel core 2 quad q6600) נראה שהמעבד בטמפרטורה לא משהו. הטמפרטורה היא סביב ה 50-60 אבל כשאני מעמיס עליו הוא עולה אפילו מעל ה 70 מעלות. ניקיתי את המאוורר של המעבד אבל עדיין ללא שינוי, יש לציין שהמאוורר של המעבד עובד במהירות של 2500RPM בממוצע (עולה ויורד) האם החום הזה הוא נורמלי? ואם לא, מה לדעתכם גורם לו? מצורפת תמונה של הנתונים הנ"ל תודה, מודה לכם

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שנה חדשה, מעבד אקסטרים מפלצתי חדש מבית אינטל. הכירו את Core i9 7900X, מעבד בעל עשר ליבות בארכיטקטורת Skylake-X שבא להשאיר את אינטל בראש טבלאות הביצועים. הביקורת המלאה לכתבה

13. אינטל משיקה לאוויר העולם סדרת מעבדים חדשה ואנחנו לקחנו את Core i9 9900K הנוצץ שלה לבחינה מקיפה: השוק השולחני ההמוני סוף כל סוף מקבל 8 ליבות עיבוד מבית אינטל לכתבה

14. לקחנו לביקורת את ספינת הדגל החדשה של אינטל - מעבד Core i9 9900KS בעל 8 ליבות במהירות מירבית של 5Ghz עבור כולן יחד. עד כמה מהיר באמת הדגם אשר מתיימר להיות המהיר ביותר בעולם הגיימינג? לכתבה

15. סליחה על השאלה הבסיסית משהו .שמתי לב שאותו מעבד בא ב 2 גירסאות אריזה .זה משנה? יש הבדל בין המעבדים?במקרה הזה אני מדבר על E7300

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lior46,

איזה מעבד מומלץ לתקציב הזה?(עכשיו יש לי של אינטל דגם 531)

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by Eden 6600,

מהו לפי דעתכם מעבד אינטל המקביל למעבד AMD X2 6000 מבחינת ביצועים במשחקים?

18. המממ מעניין מאיפה הגיע השם ;D http://www.tgdaily.com/2006/04/26/intel_tavor_cellphone_processor/

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שבוע טוב אני מתכנן לשדרג את המעבד מפנטיום 4 ל- i3 (גם לוח אם, זכרונות 4 ג'). אבל אני מעוניין להישאר עם ה- XP ולא לעבור לחלונות 7. שאלתי היא : האם המעבד ממצה את הפוטנציאל הגלום בו גם במערכת הפעלה XP ? תודה ניצוץ

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by bodomist,

שלום, בפורום למפרטי מחשב נתנו לי הצעות לגבי מעבדים... האחד של אינטל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B והאחר של AMD: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB רציתי לשאול עד כמה ההפרש בביצועים ביניהם הוא גבוה... והאם הוא שווה את הכסף (הכל בהנחה לזה שהמחשב המתוכנן נועד למשחקים)... אם תוכלו קצת לפרט לגבי הביצועים, החסרונות, הייתרונות והכדאיות שלהם אני אודה לכם מאוד... תודה מראש...

21. דיברתי היום עם איזה מתכנת (כנראה בעל "קשרים"), הוא אמר לי שיש איזה מעגל במעבדים של אינטל, שהפונקציה שלהם היא להוריד את המהירות של המעבד בטמפ' גבוהות, ולכן, הם לא מתחממים... נראה לי הדבר תמוהה, לכן אני שואל אתכם בתקווה למידע..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אינטל הודיע רשמית שהיא עובדת על מעבד דור 8 שמשלב כרטיס גרפי של AMD(!) וזכרונות HBM2. בינתיים לא מדובר ממש בחלק אחד אלא בכמה חלקים נפרדים מחוברים על לוח בטכנולוגיה שנקראת EMIB. המעבד מיועד לניידים, צורך 45W וצפוי לצאת בתחילת השנה הבאה. מעניין באיזה מוצרים נראה אותו: https://www.anandtech.com/show/12003/intel-to-create-new-8th-generation-cpus-with-amd-radeon-graphics-with-hbm2-using-emib

23. Started by moshe dahann,

שלןם לפורום ברשותי מעבד מהסוג הנל כאשר אני מדליק את המחשב אחרי שכל היום הוא היה כבוי מד הטמפ מראה50 מעלות צלסיוס טמפ לוח מראה 35 לאחר שעת עבודה טמפ מעבד 70מעלות האים זה סביר? יש לציין שכל המאווררים עובדים

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by fyfy,

שלום לכולם! יש ברשותי מעבד של אינטל פנטיום D, דואל קור 930, 3 GHZ. רציתי לדעת האם יתכן שהמעבד עובד בטכנולוגיית 32 BIT ואיך אני יכול לוודאות אם כן או לא??? מערכת ההפעלה שמותקנת על המחשב היא XP SP2 PRO (קליק ימיני על המחשב שלי ומאפייני המחשב בלשונית "כללי" לא מציגים את המידע הזה...)

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by הכוכב השובב,

שלום לפורום, אני די חדש פה. אני עוסק בתחום אנימציה ותלת ותיכננתי לקנות מחשב בקרוב, אך דחיתי אותה מסיבה שהיא שאינטל הקדימה את יציאת דור החדש של מעבד קונרו. לפי ממה ששמעתי, 2 מעבדים היחידים שבינתיים עברו בבדיקות הם: E6600 ו-E6400 ואני חושב ללכת על 6600 והשאלה שנשאלת כאן היא עד כמה היא טובה וחזקה בשביל האנימציה ותלת ואיזה בדיקות היא עברה? כמו כן, אשמח לדעת מתי בערך היא מגיעה לארץ והאם המחיר שלה יהיה בין 2000 ל-2300

• 2 תגובות
    • 460 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.