עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם כבר היתה ירידת המחירים המדוברת? ראיתי שהQ6600 נמכר בסביבות ה 1600 ש"ח. האם זה כבר לאחר ירידת המחירים? האם יירד עוד בקרוב? תודה!

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  2. אהלן חברים, אני רוצה לבנות לי מחשב SFF עם כ.מסך 4870 האם יש לוח mATX שיתאים למטרהעד 650 שקלים בארץ הקודש?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by thealon,

מה עדיף אחד של 1g או שניים של 512mb ? ולמה?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  4. אינטל? AMD ? מי מנצח במבדקים..?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by kipi25,

שלום, באיזה אופן מומלץ לבצע OC בלוח ASUS P5B DLX? דרך התוכנה המסופקת (AI OVERCLOCKING) או ישירות דרך הביוס?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by חצופי,

אהלן, אני משדרג את המעבד ויש לי התלבטות בין Q9300 או Q6600 ב210 ש"ח הפרש ביניהם. הקרור שאני מקבל הוא פשוט(כנראה המקורי) ואני יעשה OC, מה דעתכם? הלוח GIGABYTE X38DS4 זיכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by windshear,

Hi i bought a new mobo and it didnt come with a gameport connector however on the motherboard there is an optional gameport connector. Is there a place in IL that sells mounting plate with a connector and a piece of cable so i would be able to connect my joystick and once again play the friendly sky windshear

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by eyaffe,

האם יש הבדל משמעותי בין השניים ? האם ההבדל בזכרון הפנימי (2 מול 4) מורגש ? האם התזמונים של הזכרונות חשובים בכלל בקונרו ? אני מתכנן OC בכל מקרה תודה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by ksn1981,

שלום לכולם, i5-2500k ASUS P8P67 GSkill RipJaws - 2X4GB / 1600MHz / CL9 / 1.5V 1. האם המעבד מגיע רק כ-BOX ?י 2. האם קירור ה-BOX באמת שונה מהמעבדים שלא K ?י 3. האם באמת הסדרה של הלוח בעייתית עם מעבדי ה- K ?י 4. אני מעוניין באוברקלוק 4.5GHz.. ושה- USB3 וה- SATA3 לא יחלקו את ה- PCIeX16 עם כרטיס המסך הבודד שאני אשתמש.. אז האם יש טעם לקחת את אחד הלוחות היותר מתקדמים בסדרה: PRO / EVO / DELUXE ?י 5. באותם נתוני זיכרון בדיוק, קיימת הסדרה X שכביכול מותאמת במיוחד ל- SB.. מה ההבדל מלבד במראה ? אין לי ניסיון קודם עם OC.. אז.. 6. האם זה נכון שלהגיע ל- 4.5GHz עם הרכיבים הנ"ל זה קלי-קלות ? 7. האם אפשר להישאר ב- OC הנ"ל כל הזמן ? או שרק בעת הצורך ? אפשר כמובן לענות על חלק מהשאלות. תודה ר…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  10. מעבד: Intel Core2 Duo E6550 @ 2.33GHz לוח-אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות קיימים: KINGSTON 1GB DDR2 800MHz X2 (שימו לב 2 סטיקים = 2GB). חשבתי אולי להוסיף עוד 2 סטיקים זההים של 1GB ואז יהיה 4GB. רציתי לדעת מה ההשלכות לכך? האם ארגיש שינוי רציני במהירות המחשב בשימוש יומיומי איתו? הפעלת משחקים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ביצועי ריזן 5 אפילו מדגם צנוע וזול כמו 1500X, מעבד שהוא רק 4 ליבות בלבד ושמונה טרדים, בדומה ל- 7700k, והביצועים ממש לא רחוקים - למעשה רק פער התדר נותר בינהם כהבדל האחרון, 5 ג'יגה הרץ לעומת 4. אך למרות פער תדר זה, בביצועים - ריזן 1500X היה נחות מביצועי 7700K רק ב- 6%. מרשים מאד. ביצועי מעבדים אלו, 7700k וריזן 1500x, משמעותית עדיפים על מעבד אינטל 4 ליבות כדוגמתו של 7600k. לראשונה אולי אנו רואים בכותר טרי מאוקטובר 2017, את הצורך ביותר מ 4 ליבות עם 4 טרדים. לשם ההשוואה, מעבד 4 ליבות רגיל של אינטל נופל עד 60FPS לערך בקטעים כבדים, בשעה שמעבדי ה- 4 ליבות 8 טרדים מצליחים שלא ליפול מ 100FPS. למעשה ביצועי 7700K היו גבוהים ב- 60% מאלו של 7…

12. Started by netanel38121,

האם הלוח GIGABYTE GA-P35-S3 הוא טוב לאובר קלוק? ואם הוא אפקטיבי ל INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לפני שאני הולך לקנות רציתי מילה אחרונה מפה. תודה נתי.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. מחפש לוח למעבד E4400 בעל כרטיס מסך מובנה שיהיה מומלץ.. מחיר סביבות 500 ש"ח לא לאוברקלוק בהכרח. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם. קרה לי משהו מוזר ביותר, הלכתי עם חברה שלי לרכוש בשבילה מחשב עכשיו רצינו לקחת מעבד AMD עכשיו המוכר התחיל לספר את סיפוריהם הרגילים על AMD, מתחמם מאוד, מספר רב של החזרות וכו'. עכשיו הוא אומר לי שאין לו שום בעיה לתת לי לרכוש אותו אבל יש בעיה עם האחריות והוא מראה לי מכתב של יבואן AMD בארץ מחודש יולי 2003 על פיו יש להחליף מעבדים ללקוח רק עם המעבד עם ההיטסינק והמאורר המקורי שלו עליו ( כמובן מדובר על גרסת BOX) מעבדים עם מאורר והיטסינק לא מקוריים עליהם לא יוחלפו מהסיבה שלרוב בפירוק של ההיטסינק והמאורר המעבד נפגע ולא שמיש לאחר מכן. מישהו שמע על כך משהו? ראה את המכתב הזה של היבואן? מה זה הדבר הזה? ואם מחר אני רוצה לרכוש פתרון קירור אחר? אז מה אני כבול? הבעיה היא שהאחרי…

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by Director,

יש לי 512 זכרון .. רציתי להרחיב אותו ל-1024MB איך אני יכול לדעת איזה זיכרון אני צריך בשביל המחשב שלי ? [br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 12:58:04 Help pLs?_?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  16. כמה בערך יהיו מחירי המעבדים מרובעי-ליבות בארץ ? תודה

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. עריכה : פרטים בהודעה האחרונה הי לא מזמן הביוס שלי החליט לאפס את עצמו אחרי כמה בעיות עם חשמל ומאז הספקתי גם לפרמט, ולהתקין דרייברים 1000 פעמים בשביל לנסות לתקן בעיה של FPS שלא הייתה לי בעבר. עכשיו נזכרתי שבעבר כשקניתי את המחשב, מישהו פה הסביר לי שכדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס של הזכרונות כדי שיתאימו לשלי. וגם נתן לי הוראות מדויקות. בידי - PQI 512X2 Cas2 2-3-3-6 400Mhz מה אני צריך לשנות בביוס כדי שיתאים לזכרונות שלי? תודה רבה! עריכה: מצאתי את זה אצלי, וזה מלפני שנתיים יכול להיות שלמאפיינים האלה אני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  18. המחירים די דומים חברים, מה עדיף לי לבחור לעריכת וידאו בפרימייר? Intel Core i5 8600K או intel core i7 8700.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אתמול אני הלכתי לחנות מחשבים והתייעצתי עם המוכר (בקשר למחשב) והוא אמר לי שלא כדאי לי לקחת את המעבד 3000+ 64 AMD Athlon בגלל שצריך בשבילו ווינדוס מיוחד שעדיין לא יצא בארץ וגם יהיה לי איתו בעיות בתוכנות הכי בסיסיות אפילו, עד שיתחילו להוציא תוכנות הצורכות 64 ביט. אז השאלה שלי אם זה נכון ואם באמת לא כדאי לי ללכת ה המעבד הזה, כי אם אני לא הולך עליו אני הולך על ה-P4 2.8Ghz תודה לעונים..........זה חשוב ודחוף כי אני רוצה כבר להזמין מחשב!!!!!!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by mushies,

שלום חברים, לפני כשנה קניתי כרטיס מסך בעלות מאוד גבוהה ASUS V9999 ULTRA DELUXE (מבוסס על ה 6800 ULTRA כמובן) כמובן שעד היום אני מאוד מרוצה ממנו אבל המחשב שיש ברשותי מגביל את הביצועים שלו.יש לי מחשב P4 2.4 אפילו לא HT ויש בו רק 512 זיכרון פנימי. העניין הוא שהמחשב מבוסס RDRAM ואני לא צריך לספר כמה יקר לשדרג מ-512 זיכרון ל1.5 ג'יגה (זאת בהתחשב שכל הסלוטים שלי של הזיכרון תפוסים - משמע אני צריך להוציא לפחות 2 ולקנות עוד 2 של 512 כל אחד - ממש לא משתלם בעלות של כ3000 שח). אז מה שהחלטתי במקום להוציא כסף מיותר, על זיכרון לשדרג את המחשב וכאן אני מאוד מוגבל כי - יש לי AGP. אז החלטתי ללכת על מה שייתן לי את הביצועים הכי טובים לוח אם ASUS P4C800-E DELUXE זיכרונות CORSAIR 2x1024 CAS2 וה…

• 14 תגובות
    • 713 צפיות
  21. היי יש לי 2 הרדיסקי SATA , אחד מאסטר מחובר ללוח בSATA1 האדום, את החדש אני מחבר בSATA3 השחור? אני צריך להגדיר משהוא בביוס? תודה

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

יש במחשב שלי את המעבד הזה... כעקרון לא מרגיש צורך ממשי לשדרג, אך עד כמה הוא מגביל היום? בכל הנוגע למשחקים ולשימוש רגיל במחשב.. מולטיטאסקינג נגיד וכמה תוכנות בודדות לא משהו כבד מדי.. לא מעט משחקים עובדים אצלי אחלה, רב המשחקים נשענים על כרטיס המסך וזה קריטי יותר לא? יש לי HD 7970 שהוא די טוב.. אם אני מחליף למעבדים החדשים זה באמת הבדל תהומי?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. יש לי כרגע מעבד PENTIUM DUE CORE על הלוח GA945P-S3 אני רוצה לקנות מעבד ב 500 שקל ככה [אפילו יד שניה] איזה מעבדים מומלץ ללוח כזה?

24. Started by o.k,

שלום לכולם?? אפשר בבקשה להסביר לי מזה המושג BIOS ואת מה הוא מייצג??? תודה....

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by Blackend,

יש לי לוח אם asus p4s800d עם הצי'פסט של sis כמה לפי דעתכם אני אראה שיפור אם אני אחליף ללוח אם יותר טוב? האם זה ינצל יותר את ה רדאון 9800 פרו שלי ? ואם הלוח אם שלי באמת חרא (כמו שאני חושב) לאיזה לוח אם כדאי להחליף 2 אופציות אחת ללא הגבלת תקציב והשניה הלוח הכי תקציבי ששה משהו

• 2 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.