מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מעבד אקסטרים qx6800 והוא מזוהה כ quad בביוס. לוח g31m-es2l לפי אתר יצרן הוא תומך באקסטרים. רעיונות למה ? ומה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם על המעבד? הוא נחשב למעבד יחסית טוב? למחשב נייד שעובדים בו בשביל עבודות ואינטרנט הוא מספיק טוב?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
לא הבנתי יאך המעבד הזה עובד מישהו יוכל להסביר בקצרה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה בKSP (באייבורי אין כלל) כול לוח אם מתחיל בסביבות ה500+. זה ככה, או שאני מפספס משהו? אם זה משנה, אני מעוניין לרכוש I5 8400.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
הופעה פומבית ראשונה של המעבד המסקרן ביותר אותו מכינה לנו אינטל עבור המחצית השנייה של השנה לכתבה
-
- 35 תגובות
- 4.4k צפיות
- 4 followers
-
-
בביקורת זאת אנו מתמקדים בביצועי אחד השליחים הבולטים של אינטל בשוק הביניים, שמתחמם והופך לתחרותי מתמיד בזכותו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד אמצע השוק החדש של אינטל שזה עתה הוכרז, ואנו שמחים לבשר שמשאלות הלב שלנו התגשמו - כל הפרטים בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
- 1 follower
-
-
בביקורת זאת נספק מבט מעמיק במחליפו של Core i5 12400F הפופולרי. כמה מהיר הוא מעבד Core i5 הזול ביותר של הסדרה החדשה?לכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray מחיר: 928 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L LGA 1156 מחיר: 457 כרטיס מסך ATI Radeon HD 6850 Sapphire מחיר: 1008 מהאתר http://wellcom.co.il/catalog/index.php המטרה של המחשב היא למשחקים, האם אפשר להרכיב חלופה טובה יותר ממשפחת AMD?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האים זה תקין? בזמן משחקים כגון PUBG GHOST RECON FORTNIGHT COD WWII כרטיס המסך הוא ASUS GTX 1060 DUAL OC 6 GB דרייבר כרטיס מסך מעודכן לאחרון. זיכרון CRUCIAL 8GB 2400 MHZ
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבדי הדור החדש של אינטל יוצאים היום לאוויר העולם, זה הזמן לראות מה הם יכולים לעשות וכיצד זה משפיע על השוק! לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבד-core-i7-6700k-בביקורת-הכירו-את-סקיילייק/
-
- 130 תגובות
- 18.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל משיקה סדרה חדשה של מעבדים למחשבים הנייחים, ואנחנו מעניקים לכם סיקור כחול-לבן בלעדי עבור מוצר הדגל, שמיועד לכבוש את ליבם של הגיימרים ורודפי הביצועים לכתבה
-
- 36 תגובות
- 9.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אינטל משיקה באופן רשמי את סדרת מעבדי Core בדור העשירי למחשבים השולחניים - בביקורת זאת אנו בודקים את Core i9 10900K העוצמתי, עם עשר ליבות עיבוד לכתבה
-
- 44 תגובות
- 8.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בחנו את ביצועי Core i9 12900KS החדש בגרסה המוגבלת של אינטל - כיצד נראים הביצועים של מעבד אינטל המהיר ביותר לגיימנג עד כה?לכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
ספינת הדגל החדשה של אינטל ומשפחת Raptor Lake נחתה על השולחן שלנו - אז ביצענו צלילה אל מבחני הביצועים השונים בשביל להחליט האם מספר הליבות המרשים שבתוכה מספיק בכדי להתמודד עם התחרות המאתגרתלכתבה
-
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בצעד מעט תמוה ולא ממש צפוי החליטה אינטל להשיק רענון מוגבל למעבד ספינת הדגל שלה Core i9 9900K בשם Core i9 9900KS - למה יש לצפות? לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד אקסטרים מוביל הופך היום רשמית לבר-השגה עבור קהל רחב יותר של משתמשים - האם השקה שלישית של אותו המעבד היא צעד ראוי? התשובה בפנים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מעבד DFI infinity nf4 ultra רציתי לקרוא חוות דעת עליו? רק למי שיש את הדגם או היה!!!
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.איזה מעבד עדיף 2.8 dual core של אינטל או 3.2 64ביט של אינטל? 2.האם כל מעבד כפול ליבה פועל ב 64 ביט? תודה רבה!!! ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב. המחשב מיועד לשמש כמחשב פרטי וגם כמחשב עבודה. אין לי ממש צורך במעבד מרובע ליבה מכיוון שבעבודה אני לא עובד עם תוכנות שיודעות לנצל ריבוי ליבות (לא עוסק בקידודי מדיה, עובד בעיקר עם תוכנות לעיבוד טקסט, כתיבת קוד וקצת גרפיקה Photoshop, IndDesign וכו'. בשימוש אישי אני משתמש לעיתים בוירטיאוליזציה, אני לא משחק על המחשב ולא מתכנן OC. במהלך שלושת השבועות האחרונים קראתי ביקורות, עברתי על בנצ'מארקס ובאופן כללי ניסיתי להשלים את פערי הידע שלי בנוגע למעבדים מהדור החדש, אך חייב להודות שלא הצלחתי לגמרי. באופן עקרוני מצאתי שהמעבד Dual Core E6300 הוא הטוב ביותר עבורי מבחינת עלות-תועלת. הבנתי שכיום הוא (ולמעשה גם ה-E5200) עדיפים על כל המעבדים כפולי הליבה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מרכיבים בקרוב במשפוחה שני מחשבים בסיסים לצרכים כללים. ה-E2180 ישתלב בהן יופי לדעתי.. למרות שאני מתקשה למצוא עליו ביקורות.. יש כאלו? מלבד הביקורת המיושנת על ה-E2160 ב-XBIT. מעניין להשוות אותו מול ה-AMD X2 4200+, אני מאמין שהוא יותר מוצלח (כמובן גם מבחינת OC עתידי אם אי פעם יתעורר הצורך). אני רואה שברוב החנויות מחירו באיזור ה-460 ש"ח. אך ב-Wellcom המחיר כ-353 ש"ח בלבד. מדובר במעבד TRAY - האם עלי להניח שמדובר ביבוא אפור עם אחריות של שנה בלבד? יש כאן במקרה כאלו שקנו כבר את המעבד בחנות זו ומאשרים שהכל תקין? יש עוד חנויות עם מחיר קורץ שכזה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל core 2 dou E4300 1.8GHz 2mb על כמה bit הוא עןבד 32 או 64? תודה..
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מצאתי את ה E4300 במחיר הבא 669 ש"ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1370&category_id=525cb3973c747ebf90bd7ac35e13e2fd& יש אותו גם בגרסת TRAY ב 40 ש"ח פחות. זה הכי נמוך שיש כרגע באינטרנט. אני יכול להשיג אותו ב 600 ש"ח RETAIL BOX עם קירור.. שווה?? או שהמחירים עוד ירדו?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך המעבד הזה מבחינת מחיר כמעבד חזק אשר יהיה טוב במשחקים, עיצוב גרפי, ושאר השימושים כגון גלישה באינטרנט וכו'? האם הוא יהיה טוב לשימושים אלו וגם ייתן לי אפשרות לoc קל עד בינוני עם קירור סטוק? האם יש מעבד amd שעדיף עליו?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד כזה, כשהיה כתוב בפירוש שזה box, וקיבלתי אותו סתם ככה זרוק בתוך הקופסה של לוח האם שקניתי (בתוך קופסאת פלסטיק קטנה). בנפרד קיבלתי מאוורר של evercool. זה תקין? המאוורר הזה יהיה מספיק טוב? הוא שווה ערך למאוורר של אינטל שהייתי אמור לקבל?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-