עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dinsh,

שלום, האם הלוח הנ"ל יהיה צואר בקבוק לכרטיסי DX10 כמו 8800 GTS/GTX ? ואם כן באיזה רמת כרטיס מקסימלית הלוח יתאים לדעתכם? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by D-j-d,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe בישביל מעבד Core 2 Due E6300. השאלה שלי היא כאשר אני אעבור ללוח אם החדש, האם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא AGP x8 יוכל לעבוד עם הלוח הזה או שאני יהיה חייב כרטיס מסך של PCI-e ? האם המצב יהיה דומה בכל הלוחות PCI-e שאני אקנה? והאם יש לוחות דומים למעבד זה אך יותר זולים ומשתלמים? להבהיר שאני לא מתכוון לעשות OC מכיוון שאני לא יודע איך ואין לי את התקציב לכרטיס מסך חדש! יש פתרונות אחרים?

• 9 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by CoolOne,

בדף באתר של ASUS, כתוב: האם המעבד קונרוי לא נכלל ב-"next generation 65nm CPU"? ומה אומר ה-"Intel® 05B/ 05A and 04B/04A processors"? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by oded6188,

הרכבתי מפרט בפנדה הכולל לוח Asus P6T... היום אני שם לב שנוסף להם עוד לוקח תחת אותה קטגוריית מעבדים - P6T SE הלוח יותר זול ב-100 ש"ח בערך (לא שזה מה שיקטין לי את החור בכיס)... אבל מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? SE זה קיצור של מה? Second Edition? מה הולך פה? ???

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. Started by Vissor,

אני בונה מחשב חדש עם מעבד core i7 860 בעתיד אני מתכוון לעשות לו overclock עד ל 3.8-4 גיגה הרץ מקסימום האם הלוח אם הזה יעשה את העבודה (ASUS P7P55D)?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by JhonSmith,

שלום. רציתי לדעת מי מבין הלוחות אם האלו יותר טוב. האם שני הלוחות תומכים בCrossFire? האם שווה להשקיע עוד כסף ללוח אם משתלם יותר? (עד 100 שקל בבקשה.) ורציתי לדעת כמה סלוטים של RAM יש בכל אחד מהם. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם הלוח הזה תומך ב SLI אם כן מה תהיה המהירות של הכרטיס השני X16 X8 ??? במה הלוח הזה יהיה יותר טוב מה Asus P7P55D-E

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bin,

קיבלתי היום מחשב חדש אבל הלוח אם לא מזהה את הכרטיס מסך לא מצליח להתקין דרייברים ... לפי דעתי הלוח לא תומך בכרטיס מסך שיש לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ronenvvv,

היי חברים, אני מרכיב בימים אלו מחשב סלוני. מארז coolermaster elite 120 i3 3225 HD 4000 2X4GB SSD 120GB + 2TB אני מחפש את הלוח הכי מתאים לזה, הכי חשוב לי אמינות ואיכות ואני מתלבט בין שלושת הדגמים שכולם על בסיס ה H77. אין לי באמת צורך ב WIFI או bluetooth אבל ב GIGABYTE זה קיים, לעומת זה ASUS ו ASROCK נחשבים לאמינים יותר. GIGABYTE GA-H77N-WIFI או ASUS P8H77-I או ASROCK H77M-ITX לדעתכם אחד מהלוחות האלו מועדף הרבה יותר מהאחרים? יש לוח אחר בסגנון שמועדף? תודה, רונן

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Achilllles,

הבנתי שיש בלוח הזה AUTO OVERCLOCK כיצד אני עושה תAUTO OC הזה?

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by MichaelZ,

לא מופיעה שום אפשרות בביוס. יש שם בחירה רק בין כוננים קשיחים או אופטיים. אני מתחיל לחשוב שאי-אפשר לאתחל את המחשב הזה מ-USB. אין לי בזה נסיון אז אני לא כ"כ יודע מי נגד מי. מישהו יכול בבקשה להגיד אם אפשר לאתחל מחשב עם לוח כזה מ-DOK?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by rsl,

שלום לכולם, לפי הפוסט הזה: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2159674 ניתן להשתכנע שצריך ללכת על הגירסא של ה-PRO אני לא מצאתי עוד דיונים בקשר לעניין הזה לכן אני פותח כאן דיון חדש כדי לשמוע את הדעות שלכם האם יש סיבה אמיתית ללכת על הגירסא של ה-PRO שעולה קצת יותר. (אין תכנון ל-SLI / CF, אוברקלוק בינוני+ מתוכנן לעתיד הרחוק) ושאלה נוספת היא האם עדיף ללכת על GA-P67A-UD3-B3 או על מה שנאמר לעיל? מכמה פוסטים שקראתי באינטרנט הרבה המליצו דווקא על ה-ASUS בעיקר בגלל ה-BIOS שהרבה יותר מגוון ונוח. הולך לשבת על זה כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 Ti ומעבד i5 2500k 3.3ghz בתוך מארז CM690 II ADVANCED דעתכם?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by teh1archon,

שלום רב, אני עומד לקנות מחשב חדש ורוצה לבצע בו OC קל-בינוני (לא משהו מטורף, לא נראה לי שהתדר המומהר יעלה על 4.2GHZ). עוד לא בטוח אם לקחת אחד מאלו או Gigabyte GA-Z77X-UD5H ואני אשמח לשמוע חוות דעת אבל נחזור לעיקר. Asus P8Z77-V PRO נגד Asus P8Z77-V הבדל של 285 ש"ח במחיר עבור עוד 4 Phase Power Design עבור הCPU, עוד חיבור USB 3 פנימי (2 מול 1) ועוד מחבר מאוורר למארז (4 מול 3), עוד מחבר USB 2 וeSATA. אז רציתי לדעת האם העוד פאזות האלו כ"כ חשובות לOC שצריך להוסיף כמעט עוד 300 שקל (כי חוץ מהדברים הנ"ל הלוחות זהים כמעט לגמרי)? מה זה חיבור eSATA ולמה הוא משמש? אני 99% לא אקנה קירור במים אז אני לא צריך כ"כ הרבה תושבות למאווררים וחשמל עבורם. יש סיבה לדווקא עוד אפשרות קירור? ואני גם ל…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  14. עולם לוחות האם משתדל להמציא את עצמו מחדש בכל דור והפעם אנחנו רואים מה מציע לוח אם המיועד ספציפית עבור יוצרי תוכן - ה-ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFIלכתבה

15. Started by BENNY-L,

מישהו יכול להראות לי בתמונה איפה נמצא הציפסט תודה

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by token_toker,

צריך לבחור בין שני הלוחות על מה אתם ממליצים. הבנתי מאתר היצרן שה-ASUS הרבה ידידותי למשתמשי ה-OC וגם טומן בחובו מסך LCD קטנטן המדווח תקלות או אזהרות בזמן אמת.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by liloli,

אהלן אנשים. התחלטתי להחליף את המחשב והתחלתי בזה שקניתי זיכרונות corsair dominator DDR3 3x2 1600mhz http://www.corsair.com/_datasheets/TR3X6G1600C8D.pdf אשמח לקבל חוות דעת על הזיכרונות שרכשתי מתוך אינסטינקט ושיקול כלכלי בלבד! לגבי מעבד אין יותר מידי אופציות רק I7 920 אני מתלבט לגבי הלוח אם http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2957 או http://tms.co.il/product/6090 אני חייב לציין שיש כונן קשיח חיצוני 1T בחיבורי Esata שזו ההתלבטות העיקרית שלי ללוחות אסוס קיים החיבור ובג'יגהבייט לא. תודה. לירן אשמח לשמוע המלצות לגבי לוח מתאים לזיכרונות שרכשתי ולמעבד . וגם המלצה לספק תיתקבל בשימחה למרות שזהו לא הפורום לזה.

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. מה אתם יכולים להמליץ כתחליף? כדי לקצר את הסיפור, רכשתי רכיבים שונים ושידרגתי את המחשב שלי לחדש כמעט בכל מובן, אבל לוח האם עשה לי בעיות כבר כחודש חודשיים מתחילת פעולתו. הייתי בקשר עם אסוס והם אפילו החליפו לי אותו בחדש מדגם זהה. (בדרך כלל הם מטרטרים אותך עם משלוח הלוח לתיקון מה שנמרח שבועות) עכשיו התחילו לי בעיות עם הלוח החדש שפתאום לא מתקשר עם זכרון שמותקן בשניים מהחריצים. הזזתי אותם לחריצים אחרים, ועכשיו המחשב עובד אבל רק ב- triple channel במקום quad. יצרתי שוב קשר עם אסוס, ואני מנסה לראות אם יוכלו להחליף לי עם דגם מבוסס x99 אחר שלהם. השאלה שלי היא: איזה כדאי לבקש? עם דגש על יציבות ואמינות הפעם. אני גם רוצה תמיכה ב-usb 3.1 אחרת אצטרך לחפש פתרונות …

19. שלום לכולם לפני כיומים קיבלתי את לוח האם החדש שלי ASUS STRIKER 2 EXTREME ואימו 2 כרטיסי זיכרון מסוג DDR3 כאשר קיבלתי את המחשב ראיתי בביוס שכרטיסי הזיכרון שקיבלתי הם 1.060 MHZ שבעקרון ההזמנה שלי הייתה 2 כרטיסי זיכרון DDR3 1.333 MHZ התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את כרטיסי הזיכרון והלוח ושם אמור לי שאלה כרטיסי הזיכרון בתדר של 1.333 רק שבביוס הוא מזהה אותו כ1.060 ועל מנת שיתמוך במהירות זאת צריך לעדכן תביוס .. האמת שניראה לי העינין הזה קצת מוזר העם זה נכון העם זה אדיוני תשוובה אני מצפה ממכם ועוד דבר נוסף ראיתי על הקופסא שהלוח תומך ב2 חריצי DDR3 ו2 חריצי DDR2 שאמרתי למוכר את זה הוא אמר לי שזה בלתי אגיוני וגם כך הטכנאי שעובד שם אין לי מושג איך בודקים את זה לעומק ודעת בברור ה…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי לוח Asus striker extreme בידיעה שניתן להתקין עליו מעבדי QUAD 45nm מהמחשב היישן לקחתי את הכרטיסי מסך 2*XFX Nvidia 7950GX2 את הזכרונות OCZ REAPAR 2G 800 ספק CORSAIR 650 TX קירור למעבד tr u120e + sflex 120 . אני מעוניין לקנות מעבד חדש וחשבתי על מעבדי core 2quad Q9450/9550 לאחר בירור מקיף באתר אסוס בתמיכת הלוח במעבדים מעבדי ה-QUAD 45nm אינם מופים ברשימה חשבתי אולי לא הספיקו לעדכן את האתר או משהו כזה, וניגשתי לפורום של הלוח באתר אסוס, וגם שם אני רואה שישנם דיונים על כך שהלוח אינו תומך במעבדים אלו http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080824001915437&board_id=1&model=Striker+Extreme&page=1&SLanguage=en-us חשבתי לעצמי אולי כמה מק…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לרכוש את הלוח Asus Striker Extreme nForce 680i SLI כי הוא הלוח אם הכי טוב שיצא עד כה למעבדי אינטל - ואני רציתי את הכי איכותי שיש - לצערי הייתי מופתע לראות תגובות רעות על הלוח אם (לא יציב, הלוח של EVGA הוא אותו הדבר ועולה פחות וכו') וראיתי באתר של Asus שהוא רק 7 פעמים זכה ב-Awards ואז חיפשתי עוד..וכמובן שבדקתי את ה-EVGA 680i אבל שמעתי שהוא עושה בעיות בזיכונות וכו' ואז בסוף מצאתי את הלוח Asus P5N32-E SLI בגירסה הזאת הרגילה, ואת גירסת הפלוס (Asus P5N32-E SLI Plus) שהם זכו באתר Asus מעל ל-30 פעם ב-Awards ובעיני נמצא כלוח מצויין בלי חסרונות או בעיות. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. בלי קשר למחיר - זאת אומרת בוא נגיד שהלוחות עולים אותו מחיר - איזה לוח עדיף, את ה-As…

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  22. הלוח מבוסס על ערכת השבבים החדשה של NVIDIA ה790 ULTRA מישהו יודע מתי צריך להגיע לארץ? ומה יהיה טווח המחירים שניתן יהיה להשיג אותו ?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by Titan777,

יש לי כרגע P5N-D חדש בן כמה ימים הסלוטים של הPCIe קרובים מידי והSLI שלי נוגעים אחד בשני וכתוצאה מכך יש הבדלי טמפ' של 10 מעלות מהכרטיס בסלוט 1 לכרטיס בסלוט 2 חשבתי אולי להחליף לאחד מלוחות האם הנ"ל כי יש להם הרבה יותר מקום וככה לא יווצר מצב שיש לי כרטיס שנוגע בכרטיס השני ואז אני מפספס פה 10 מעלות על כלום וזה בא על חשבון OC וביצועים לדעתי אני ינסה להביא את הלוח מארה"ב, הT עולה כ250$ והפורמולה כ299$ מה אתם אומרים? פתרונות אחרים יתקבלו בברכה, הרי הלוח אם מספיק טוב - רק בעיה של המקום לSLI יום טוב!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי asus striker II formula nvidia 780I \ עם זיכרון 4 גיגה שתיים של 2 גיגה- corsair xm2 TWIN2X 2048-6400C4 DHX 800mhz והמערכת מזהה רק 400 Mhz ... יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? נ.ב אני עובד על מערכת XP 64-bit

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by orly77,

היי , יש לי את ה-- ASUS TERMINATOR C3 ויש לי המון תופעות לוואי קודם כל המערכת מאוד אבל מאוד איטית נתקעת... כתבתי מכתב לאסוס אך הם לא מודים בתופעות האם מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת ? אני באופן אישי בדקתי 4 מערכות וכולן בעייתיות

• 5 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים