מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ניתן לחבר רק כרטיס מסך אחד 1X16 או 2X8 זה נכון http://www.anandtech.com/show/5771/the-intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-review/5
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תהיתי מה ההוזלה הרצינית במחיר של ה-3800 ליבה כפולה ל-AMD בחנות SKYPC ... מוזר . המחירים בכלל של ליבות כפולות ל-AMD ירדו . מישהו יודע מה הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש. היות ואני עובד עם יישומים גרפיים (פוטושופ, אקרובט, אין דזיין וכו') חשבתי לרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות. מתוך עיון במפרטים, התברר לי שמעבד 4 ליבות פועל ביעילות רק עם מערכת הפעלה 64 ביט. היות ואני משער שמרבית התוכניות שברשותי הן 32 ביט נראה לי שתהיה לי בעיה עם תאימות לתוכנת חלונות של 64 ביט. האם ההשערה שלי נכונה? אם התשובה דלעיל שלילית, האם יש יתרון למעבד 4 ליבות על מעבד 2 ליבות עם מותקנת מערכת הפעלה של 32 ביט?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד לגיימינג מ- amd. מה עדיף לי amd phenom 2 x4 955 black edition או את האלה של ה- 6 ליבות (אם אני לא טועה 10xx ) אני אעשה oc. בנוסף ארצה לדעת האם שווה לקחת 6 ליבות רק לגיימינג, ומתי עומדים לצאת משחקים שיתמכו ב -6???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי כבד. כלומר אין צורך ביכולות גרפיות בכלל אך יש צורך בכח עיבוד חזק. אני מעונין במעבד 4 ליבות. הבנתי שיש מעבד של אינטל שהוא 4 ליבות ובעל יכולת לשנות את העוצמה של כל ליבה בנפרד לפי הצורך שזה מתאים לתוכנות שאינן תומכות בריבוי ליבות. אז כזה מעבד אני צריך... וגם לוח שיתאים למעבד הנ"ל התומך ב SLI או בטכנולוגיה המקבילה של ATI שאני לא זוכר את שמה, כך שאני אוכל לחבר 4 מסכים למחשב. אם יש פתרון אחר לחבר 4 מסכים שיכול להיות עדיף אשמח לשמוע. אנא המלצתכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחליף תמחשב מסוקט 478 2.8 לAMD 4400 כפול ליבה האם אני ארגיש הבדל בביצועים של המחשב הוא רק במשחקים כן אני מחליף את הלוח ברור וגם את הזיכרון ל samsung במהירות 800 זה הלוח GIGABYTE GA-M61P-S3 מארז ללא ספק HEC 6A19B ספק כח Thermaltake 400W HD יש לי שניים וגם צורב dvd asus
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם אם סוקט 939 ולי יש מעבד 4400X2, השאלה שלי האם אני יכול לחבר בין השניים? או ש 4400X2 מתאים רק ל AM2? הבנתי שיש לו את אותו רצף פינים כמו 939 לכן הוא מתאים.. זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שיעודו הוא עיבוד תמונות גרפיקה בסיסית ואופיס. נאמר לי שהאינטל 5200 יספק אותי. השאלה היא אם כדאי לקנות לוח G31 כלשהו או G41 בהנחה שאני מוסיף כרטיס מסך בסיסי כגון ה Zotac nVIDIA GeForce או Leadtek 8400GS 512MB או Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB אשמח לשמוע את דעתכם וגם איזה לוח אם עדיף MSI או GIGABYTE? תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
לוח EP43-DS3L של ג'יגבייט תושבת 775 מעבד 630 -3.00GHZ/800/2M תושבת 775 יצליח? :
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
מעבד 6300 יכול להפעיל משחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO ? למשל ניד פור ספיד מוסט וונטד וspore המשחק שמדברים עליו הרבה? אפילו שיש לו 1.8 GHZ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד 6300 עובד טוב מהיר למה יש לו GHZ נמוך כל כך אם ה GHZ לא משפיע מה משפיע במהירות שלו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קיבלתי היום מחשב עם מעבד core2duo 6320,לוח ga-gms2 הכל עובד מצויין-רק שהמכפלה היא 6 ולא 7(everest+cpuz) מהירות השעון 1596mhz,הבאס 266,l2=4mb,הכל בסטוק-לא נגעתי בכלום גם ב cpuz מראה 2 ליבות מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב לכולם! כבר הרבה מאוד זמן אני מיסתכל על הדיונים בפורומים , אך רק עכשיו נירשמתי ואני מקווה להישתלב פה היטב. ועכשיו לעינינינו. בעזרת השם אני בזמן הקרוב הולך ליקנות מחשב חדש, שיהיה מיועד לדברים רבים ומגוונים. לאחרונה ניתקלתי בתופעה שכולם ממליצים על מעבדי 64 BIT ואני ניקלעתי לדילמה בנושא איזה מעבד לקחת. אני מעדיך כאמור אינטל וחשבתי לקחת את המעבד 8.2 או ה - 3.0. שאלותי אליכם היא: כמה זמן לדעתכם יוכל להחזיק כזה מעבד וכמו כן האם כל התוכנות והמישחקים שיצאו בעתיד יהיו מותאמים גם ל 32 BIT או שהכל יעבור ל 64 BIT? לא יווצר מצב שבו בעוד כשנתיים שלוש מעבד שציינתי יצא מכלל שימוש ושום דבר לא יוכל ליפעול עליו? האם עדיין תישאר תמיכה ל 32 BIT? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד 64 BIT אבל יודע לי שזה כרגע רק לשרתים אני יודע שצריך לצת למחשבים ביתים אבל מתי אולי כבר יצא ולא יודע לי אבל שהיה לשימוש ביתי לא לתעשיה
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מהו הלוח אם הטוב ביותר שיש היום למעבדי 64 ביט AMD ? האם יש דואל לוח אם למעבדים כאלה? אפשר לרשום לינקים בבקשה.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מי שהוא יכול... להגיד לי מה ההבדל... בין מאבד 64 ביט ל32 למשל אמרו יל שיש הבדלי מהירות כלומר! לא ממש הבנתי למשל אם יש לי מאבד 64 ולחבר שלי בדיוק אותה כמות RAM מגהארץ וכו'.... לי יפעל יותר מהר? ובפי כמה 2? אני כולי מבובל מי שהוא יכול להסביר לי..... בקצרה את ההבדלים!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד לעבודה משרדי ( celeron\sempron) רציתי לדעת האם יש להם תמיכה ב64 ביט. או לחלקם לפחות? ואם כן לאיזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שם המעבד: Intel Core 2 Duo E6300 למרות שאני כמעת בטוח שהמעבד שלי הוא 32ביט אני רוצה לדעת את זה ממי שמבין(אני יודע איך בודקים אבל אני לא בטוח עם זה נכון). אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש עם מעבד 6550/6750 של אינטל. השאלות: 1. האם זה נכון שחוץ מהמהירות ההתחלתית אין בין המעבדים הבדל? 2. כרגע אני לא מתכנן OC אבל אולי בעתיד כשהמחשב יהיה ישן. האם כדאי לקנות זכרונות 667 או 800 (2X1G)? לא בטוח שאבצע OC אז אני לא יודע אם ההשקעה כדאית כרגע... 3. (ראה שאלה 2 בקשר ל-OC) אילו חברות מומלצות לי? תודה רבה! ניר
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי תוכנה ייעודית שטוחנת את הזיכרון והמעבד זמן ריצה שלה על P D ו 2 ג'יגה זיכרון לוקח 2.5 שעות כאשר החלפתי לAMD 6600 ו4 ג'יגה הגענו לזמן של 1.25 שעות כאשר עלינו לFX 72 ו4 ג'יגה חזרנו שוב לזמן של 2.5 שעות האיש הטכני טוען כי בגלל שהלוחות אם של הFX דורשים זיכרונות מסוג ACC שהם איטיים יותר, לכן הביצוע גרוע יותר ולכן הוא לא נותן ביצועים כמו שצריך (מאחר ויש גישה רציפה לזיכרון על ידי התוכנה) האם אתם מכירים לוחות אם עבור הFX שאינם דורשים שימוש בזיכרון ACC? תודה
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את השילוש העתיק שלי (חמש שנים...) למשהו חדש יותר. שימוש עיקרי גיימינג (אבל לא רק). מעוניין במעבד אינטל עם שמונה ליבות. תקציב הוא לא הפקטור החשוב ביותר (אם כי ברור שאעדיף לגלח כמה מאות שקלים אם אפשרי). 10700 11700 10900 11900 על מה ללכת אם אני אשים אותו בלוח Z590?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המעבד היום משתלם מאוד http://www.ebay.com/itm/AMD-FX-8350-CPU-/121189550440?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_PC_Systeme&hash=item1c3775c968 השאלה האם ניתן להעלות את הבס מעל 2600 MHZ כי אני לא הצלחתי עם 8320
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-