עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by -ld-,

איזה זכרונות של 1024 mb כדי לי לקנות? שלא יהיו יותר מדי יקרים שיתאימו ל p4 2.6 לוח אם- Albatron PX865PE תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שוחרר רשמית שלשום. http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_amd_6.70.html

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by arm123,

האם מעבד במהירות גדולה יותר הוא הרבה יותט טוב ומהיר או שאין צורך להוציא כסף מיותר FSB 800 לאומת FSB 1066 ושאלה נוספת לגבי מעבדי פנטיום D: מה נותנת לי העובדה שיש לו שני ליבות, או שזה מכפיל את התדר שלו ? ולגבי זכרונות: האם יהיה הבדל גדול בין DDR2 533HZ ל 677HZ ל 800HZ תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by klayman,

היי יש לי שאלה. היה לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8KNXP , עכשיו הלוח נשרף...אבל הוא באחריות. איזה לוח אם היום של GIGABYTE תואם את הלוח אם הזה מבחינת הפונקציות שיש לו ? זה דיי חשוב בשבילי.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות את ה-Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra (שהוא הnForce 4 ultra הכי זול שמצאתי בפיסילוגיק) ואני רוצה לדעת מה מצבה של Albatron בשוק,טוב או רע? ובכלל,האם הלוח אם טוב לאוברקלוק ומשחקים ובעיקרון לוח טוב?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. ערב טוב! אני יכול להשיג לוחות אם של אסוס במחירים מצחיקים יחסית. רציתי לשאול שני דברים א. איזה מהלוחות הבאים כדאי יותר למעבד AMD 64 S939 3000+ (לא ל- OC!) : A8N-E Socket 939 A8V-E Deluxe Socket 939 A8V Deluxe Socket 939 A8V Socket 939 כולם בין 100$ ל- 120$! אני ממש לא בטוח שאני רוצה לשלם עוד על PCI_E כי הסיכוי שאני אשדרג את כרטיס המסך הוא אפסי. ואני ממש לחוץ בכסף. אני יודע שאסוס הם יחסית יקרים אבל עדיין, בגלל ההנחה אני לא רוצה להתפשר על הMotherBoard/ ודבר אחרון.. איך הצ'יפסטים שלהם? (Via) המחשב הוא לעיבוד תמונות וסרטים, לא לאובר קלוקינג ולא למשחקים כבדים מדי. אבל אני רוצה לקנות משהו איכותי. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by AmirNadav,

שלום.. הזמנתי מעבד סמפרון 2600+ [סוקט 754] , למרות שהעדפתי את ה2800. אשמח אם תגידו לי האם ההבדלים ביניהם גדולים, ומה הם ההבדלים.. תודה

• 5 תגובות
    • 465 צפיות
  8. וזה המפרט שלו: Features Form Factor ATX Compatibility PC Chipset NVIDIA nForce4 Compatible Processors AMD Athlon 64, AMD Opteron Front Side Bus Speed 1000 MHz Technical Features Integrated Input/Output Ports USB 2.0 x 6 RJ45 Lan Port x 2 FireWire (IEEE1394a) x 2 Serial Port x 1 PS/2 Mouse x 1 PS/2 Keyboard x 1 Parallel Port (ECP/EPP/SPP) x 1 Floppy Port x 1 Expansion Slots PCI Express x16 x 1 PCI x 4 PCI Express x1 x 2 RAID Support JBOD Support SATA RAID 0 SATA RAID 1 SATA RAID 0+1 Storage Controller Type(s) Serial ATA II x 4 Processor Socket Type Socket 939 Max supported CPUs qty 1 Memory Memory Type DDR SDRAM Number of Memory Slots 4 x DIMMs …

• 5 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by Bartleby,

אני שוקל שדרוג של הזכרונות. כרגע יש לי 2 סטיקים של מושקין, כל אחד 256 PC-3200 400MHz. הלוח שלי הוא: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=276 מהם הזכרונות הכי טובים שמתאימים למחשב שלי (הייעוד של המחשב הוא משחקים) שאפשר לקנות ב-800 ש"ח? ועוד שאלה, האם ההבדלים בין DDR ל-DDR2 משמעותיים מספיק בשביל לשקול לבטל את השדרוג ופשוט לחכות לשדרוג כולל של הלוח, המעבד והזיכרון? תודה. נ.ב. אם תוכלו להמליץ על זכרונות מהאתר של פנד'ס (www.pandas.co.il) זה יהיה מצויין.

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by מכבי חיפה,

איך אני יכול לדעת מה לוח האם שיש לי ?

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  12. מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?

13. מעבד 3200+ E6, לוח DFI INFINITY SLI. ספק אנרמקס 420W. במערכת יש זולל מתח - 7800GT. המטרה היא להביא את המעבד ל2.6GHZ לפחות... בקיצור, בהתחלה חשבתי לקנות את הTWINMOS SPEED PREMIUM 3500 שאני יודע שהם אוברקלוקרים נחמדים עם שבבי BH-5, אבל אז חשבתי שאולי כדאי לקנות את ה-A-DATA VITESTA DDR 4000 מ-KSP ב400 שקל, מפני שהם אמורים להיות או עם HYNIX D5\D43 או TCCD, אבל התקשרתי ויש להם רק סטיק בודד בפתח תקווה, ככה שגם אם אני קונה אחד שם, ואחד בחנות אחרת ב-700 שקל (ולמה לכל הרוחות זה כל כך זול ב-KSP??), לא מובטחת לי התאמה מלאה... אז מה אתם ממליצים? התקציב הוא בסביבות 1000 פלוס מינוס 100 שקל, עדיף מינוס ככה שG SKILL ב-1600 שקל לא בא בחשבון תודה!

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by The Ball,

הלוח שלי הואasus p4c800-e, ואני מחפש לו זיכרונות תואמים. כרגע לי לי 512, אבל אני נותן אותם לאחותי ובאותו זמן אני מחפש לקנות 1gb. אני רוצה שהזכירונות יהיו 2 סטיקים (512x2) שיעבדו ב dual, ומהירות cas נמוכה כמה שאפשר. חשוב לציים שהזיכרונות לא יעברו oc או משהו בסיגנון. על מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by BlackSheep,

מישהו יכול לתת לי את האתר שלהם פה או בפרטי? הוא אבד לי ממזמן ואני לא זוכר מה השם של החברה. תודה על העזרה :-)

16. Started by bobby323,

יש לי לוח Eliteforce נדמה לי n400u יש דבר מוזר בלוח, הם אומרים שהוא תומך Dual DDR רבל יש שם מספר אי זוגי של מקומות זיכרון מקום לשלושה זיכרונות כתוב בחוברת עצמה שהוא נותן Dual לא משנה איך מחברים את הזיכרונות וגם שמוחברים 3 ביחד הוא עובד דואל הנה פרטים Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 10/02/2003-nVidia-nForce-6A61BE19C-00 Motherboard Name ECS N2U400-A Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2666 MB/s Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR SDRAM Bus Width 128-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 6400 MB/s Chipset Bus …

17. את זה קיבלתי http://www.spirecoolers.com/images/products/SP708B2.jpg הנה עוד מידע http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107

18. יש לי את הלוח של אסוס הP5WD2 Premium ויש לו 3 חיבורי מתח ראשיים 1. 24 פינים 2. 8 פינים 3. חיבור מולקס (על הלוח אם) המפרט בצד <-------------- הכרטיס מסך הוא 6600GT ויש לי ספק של OCZ ה ModStream 520W ללוח מחובר החיבור 24 פינים ובחיבור ה-8 פינים יש לי רק 4 אז זה מה שחיברתי והמולקס לא מחובר השאלה שלי היא האם אני צריך לחבר את המולקס ? למה הוא משמש (לפי מה שהבנתי זה לכ.מסך) ? ולמה לעזאזל בOCZ אין חיבור 8 פינים ? תודה רבה לעונים .......

• 7 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by omrij,

שלום לכולם. לאחרונה קיבלתי זכרון G.SKILL 4400LE שאמור לעשות 275@2.5-3-3-7-1T הסיבה שאני כותב אמור היא שהוא עושה את זה רק כאשר יש מעליו מאוורר. הזכרון הזה כמו רוב הTCCD מגיע לספספיקציות במתח נמוך של 2.7-2.9. החנות בה נקנה הזכרון טוענת שאם הזכרון עומד בספספיקציות עם מאוורר, הוא תקין ולכן אין סיבה להחלפה (זה לא משנה איזה חנות ובבקשה לא לשלוח לי הודעות פרטיות בנושא, נושא הדיון הוא הזכרון ולא החנות) אני טוען שבמתח נמוך, אין צורך בקירור אקטיבי בשביל להגיע לנתונים הרשמיים של היצרן. מה דעתכם בנושא? אשמח לשמוע הערות/הארות. (התשובה הרשמית מ G.SKILL תגיע עוד כמה ימים)

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. http://firingsquad.com/hardware/fear_cpu_performance/page4.asp מסתבר שלא כל המשחקים פועלים פחות פחות טוב ממעבדים רגילים על מעבדים כפולי ליבה. מסתבר שבמנוע החדש של MONOLITH, העיקר הוא כרטיס המסך וכמעט כל המעבדים מציגים תוצאות זהות, בלי קשר לסוג (למרות ש AMD קצת יותר טובים)...

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  21. יש לי לוח כזה Epox EP-4PDA3I Intel 865PE Motherboard רציתי לשאול האם הוא תומך בדואל וגם איזה זכרונות אתם ממליצים לי בתחום ה 500 שח

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  22. Started by brum,

שלום. אני בטוח שיש כאן הסבר באיזשהו מקום אבל לא מצאתי... :s05: בלוח שבו DUAL CHANNEL - מה ההבדל בין כשמחברים 2 סטיקים של 256 לבין כשמחברים אחד של 512. במה ועד כמה יתבטא ההבדל (באופן תאורטי ובאופן מעשי) ? אשמח לקבל תשובה . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 495 צפיות
  23. Started by psycho59,

שלום. חבר שלי רוצה לקנות מעבד מסוג AMD 3000 s-939 venice core והציעו לו לקנות מעבד מחנות וראינו שיש TRY וBOX עכשיו לפי מה שהבנתי שאתה קונה מעבד TRY הוא מגיע ללא קירור בכלל. זה נכון? נשמע קצת הזוהי שמעבד יגיע ללא קירור ובכלל מה ההבדל בין ה TRY ל BOX ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by _idank_,

איזה לוח אם הכי טוב במחירים של Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard או שהלוח הזה הכי טוב? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by tuka,

אני הולך היום לקנות לוח אם ומעבד חדשים ואם ישאר כסף גם זכרון נוסף של 512. עכשיו, הציעו לי כל מיני דברים אבל אני רוצה לדעת 100%. התקציב שלי הוא 2000 אפשר קצת לחרוג. אני רוצה בעיקר לוח אם ומעבד טובים שיממשו את הפוטנציאל של הכ. מסך (6800U) אם ישאר מספיק כסף (אפשר לחרוג..) אז גם עוד סטיק של 512. זה דיי דחוף אז אני מודה לכל מי שיכול לענות בהקדם האפשרי.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים