מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שני סטיקים של 512MB, אחד של קינגסטון ואחד של a-data, אחרי הרבה נסיונות ושינויי תזמונים, אני רואה שאין מצב להפעיל אותם ב1T (יש לי מערכת AMD 939) וגם באותה הזדמנות אני רוצה כבר זכרונות שיעבדו בDC. מה הזכרונות המינימליים שאני יכול לקנות שיעבדו בT1 בתזמונים סבירים? יש לי 600 שקלים, אני פשוט אמכור את שני הסטיקים הנוכחיים, אז אני אוסיף קצת כסף (בקיצור יש לי 600 שקלים לג'יגה שיעבוד ב1T וDC). ויש לי עדיפות לKSP (צריך משהו באיזור תל-אביב). תודה (:
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, ב 18/10 Gigabyte הוציאה עדכון BIOS ללוח הנ"ל F7e גרסת BETA. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8N%20Ultra-9_More.htm אבל מה שמעניין שהגרסאות הקודמות F4-F6 "נעלמו" מהרשימה. 1. האם יש למישהו מושג מה מנסים לתקן/להוסיף ב F7e 2. אם "העלימו" את גרסאות F4-F6 מה זה אומר לגביהם (אני משתמש ב F6), האם יש איזה BUG שהם מנסים להסתיר ?? 3. יש מישהוא שהתקין את הגרסא הזאת ספציפית ויודע מה היא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש ברשותי כזה לוח אם http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-17048298--_JM מישהו יודע מה שמו ? מה אפשר לעשות איתו ? רעיונות משהו ? רשום באתר הזה שהוא של קופמפאק והוא Micro ATX
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם התיזמונים האלה של הזכרונות שלי הם טובים ?? תיזמונים 2-3-3-6
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם Intel Pentium 4 - 2.66 MHz Socket 478 לוח אם - +ECS P4VXASD2 זכרונות - SpecTek - 256MB DDR PC2700 Kingston - 512MB DDR400 PC3200 כרטיס מסך - MSI GeForce FX5900 APG8 וחשבתי לקנות לוח אם חדש: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000-G.htm# השאלה שלי היא האם הלוח אם הזה הוא באמת מתאים למעבד שלי ולסוקט 478 כמו שכתוב ב: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB8IPE10G&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454&aff=Zap והאם הוא יותר טוב מהלוח אם שיש לי עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תגידו איזה מעבד יותר טוב Athlon 3200 64Bit Socket 939 או 3.2GHz 64 BIT 2MB 640 אני צריך את המעבד למשחקים אז מה יותר טוב ?
-
- 11 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מסויימת יש לי מלאי של לוחות של גיגה בייט ואני צריך שהם יתמכו בבאס של 800 הרץ הלוחות הנ'ל הם סט ראשון GA-8iR2003 intel-845 D-HI2 סט שני GA-8ilft intel 845 Gl ich 4 מה אני יכול לעשות איתם ?
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קודם כל LiorP23 אני לא מבין מה אתה רוצה באמת אני שם כותרת עניינית ואתה מוחק לי את ההודעה,תגיד לי איזה כותרת ואני יחליף,עכשיו לשאלות: אני קניתי 2 זכרונות 256MB CL2.5 PC3200 של TWINMOS,יש לי כבר 2 זכרונות 256MB 400MHZ CL3,השאלה שלי: האם יש הבדל ואיזה בין 2 זכרונות של 512MB לבין 4 של 256? והשאלה השנייה היא: שקניתי את הזכרון וחיברתי היה רשום שיש לי תזמון 2.5-3-3-8 אני חושב! כבר לא זוכר,ולפני שחיברתי תחדשים זה היה 3-3-3-8 משהו כזה,אבל עם החדשים (כשיש לי תזמון של 2.5-3-3-8 ) רשום שיש לי 2600PC ולא 3200PC,ולא מזמן ששאלתי עוד פעם בקשר לזכרונות אמרו לי שאם אתה מחבר CL2.5 כשיש לך CL3 אז המהירות של CL2.5 יורדת ומתאימה את עצמה לCL3,השאלה שלי אם במקום להוריד מ2.5-3-3-8 ל 3-3-3-8 הוא מ…
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי בערך קניתי מחשב עם 2 סטיקים זיכרון Geil 256mb DDR 400mhz עכשיו כשהתחלתי לעבוד ולהרוויח כסף, החלטתי להוסיף עוד 512mb ואני לא בטוח מה לקנות, למה? כי 2 הכרטיסים של 256mb מחוברים על הסלוטים הכחולים של הDual. ולכן רציתי לדעת, מה עדיף, כרטיס אחד של 512mb שיהיה מחובר במה שנשאר, או עוד 2 כרטיסים של 256mb? והאם זה ישנה את מהירות השעון שלהם? ואני לא יודע מה ה-CL של הזיכרון הקיים שלי, אז זה משנה מה ה-CL של הזיכרון החדש? עוד משהו: הלוח אם שלי הוא: Asus P4P800 והמעבד P4 2.6Ghz HT ועוד שאלה אחת, זה ישפר בהמון את הביצועים? אני אודה לכם מאוד על תשובות. דוד.
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ראיתי שיש גם ליבת ווינצ'סטר ל3500 של AMD שתושבת 939 הם לא נותנים אותה תוצאה בסטוק כמו הווניס אבל באובר הם יותר חזקים? היא עולה כמעט אותו דבר בכל מקרה....
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע אצל אבא שלי מחשב 2.4 סלרון לוח של אסוס שאי אפשר לעשות לו אובר... מה יתן לי תוצאות יותר טובות באובר!(אחוזי שיפור במגה הרץ) לקנות סוקט 775 לוח + מעבד באיזה 2000 או לקנות ל478 לוח אם עד 1100 1000 הזכרונות זה כרגע אל משנה ואני חייב שאני יוכל דרך הלוח להביא תזכרונות לככה 700 מגה הרץ כלומר שהמכפלה תהיה פתוחה האם בסלרון היא פתוחה? אה והקירור הוא סוניק טוואר או משה וכזה... תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון, יש לי כרגע 512 מגה 333MHZ. אני אפילו לא סגור איזה חברה זה, כי המחשב דיי ישן ובזמנו לא הייתי כל כך בעניין של מה אני קונה, לפני כמה שנים. בקיצור, מההיכרות שלי אני יודע ש CORSAIR נחשב להכי מהיר? או הכי יקר? החברה השניה שיש לי רושם ממנה היא KINGSON... לא יודע למה, אבל השם אומר לי משהו. אני רוצה להחליף את הזכרון שלי שלטעמי דיי איטי ומיושן עם זכרון חדש באותו נפח.. זאת אומרת 512. לא הייתי רוצה לשלם יותר מדי כסף אולי 350 שקל משהו כזה בלחץ 400. מישהו יכול להמליץ על משהו? קינגסטון זה שווה? קורסייר יקר מדיי? אולי משהו אחר בכלל מתאים לי ? וגם, מה אומר פרמטר ה CL ברכיבי זכרון ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום נכנסתי דרך האתר ל"חדשות מרחבי הרשת" קישור שמודיע על ירידת מחירים של AMD http://www.hardwarexl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=685&Ite רציתי לשאול תוך כמה זמן הירידה אמורה להגיעה אלינו? ואיך אני יכול לחשב לפי המחירים ב$ שמופיעים שם, כמה אותו מעבד בערך יעלה פה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
Ok אז לאחר בעיות רבות ושונות החלטתי לבדוק את הזכרונות בmemtest86+ , זוג סטיקים של CRUCIAL Ballistics PC4000 512MB שהזמנתי מחו"ל אני לא מבין כלכך בזה אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לתוצאות... ולהלן התוצאות : =========================================== Stick 1: slot 1 - no errors slot 2 - (no boot) slot 3 - errors only in test #5 -------------------------------------------------------- Stick 2 slot 1 - Holy shit ! errors errors errors in al the test's slot 2 - (no boot) slot 3 - lot's of errors like in slot 1 ============================================ אז ככה , כנריאה שהסטיק השני דפוק לגמרי אבל מה עם הסטיק הראשון? הוא מראה לי שגיאות רק בסלוט אחד (וגם אז רק במבחן החמישי…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באיזה מקום בתוכנה בודקים טמפרטורה לחלקים כמו לוח אם מעבד וכו' כי אני רוצה להשוות בין ה- SPEEDFAN לאוורסט אז תעזרו לי בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המעבד הינו פנטיום 4 2 ג'יגה בלוח אם של gigabyte תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה A64 3000+ ליבת ה-Venice וזיכרון TwinMOS PC3200.. נעשה את זה מסודר, 1-2-3.. 1) יש לי כבר GeForce 3Ti200 ונבעה שאלה מאחד הת'רדים שבמקרה קראתי קודם לכן, השאלה היא האם בInfinity NF4 ULTRA של DFI יש כניסה של AGP או דווקא PCI-E? כי בת'רד הקודם דובר על לוח מבוסס הצ'יפסט המדובר של nVidia. 2) העניין הוא שמחיר SATA-II כלומר 300Mbps (אגב זה MBps או Mbps?) זהה ובמקרים מסוימים אפילו זול יותר מכוננים קשיחים בתקן SATA150.. זה פאקין מוזר כי אני מניח שזה יותר מהיר, ועוד יותר מוזר לי הוא היעדר של לוחות אם התומכים בזה.. לפחות באתרים של חנויות, PCH וכאלו. הסבר כלשהו? 3) אני תוהה לגבי משהו שראיתי באחד האתרים לגבי המעבד. ראיתי אותו עם סטפינג ספציפי שכנראה טוב יותר לאוברקלוק…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי כזה של TwinMos קניתי אותו ב250... 512mb 400mhz (2.5-3-3-8) o רציתי לדעת האם התזמון שלו טוב? והאם אפשר להשיג תזמון יותר טוב באותו כסף או קצת יותר\פחות... ועד כמה זה חושב באוברקלוק... בבקשה, אני מבקש תגובות ממבינים בלבד. תודה, דן.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדלים בביצועים של המעבדים בין שתי החברות המובחרות: Intel ו-AMD בסוג המעבדים של 5.3 ג'יגה של AMD מול 3.2 של Intel. מי מפיק ביצועים טובים יותר למטרת משחקים מהירים כמו: Doom 3, Age of Empiers San Andreas וכ"ו ברזולוציה 768X1024 או 600X800 בהנחה שבשני המחשבים מורכבים אותו סוג כרטיס מסך (למשל: G-Froce6600GT) תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להחליט לבחור בין הלוחות אם האלה?????? MSI 945P Platinum או ASUS P5LD2 Deluxe או Gigabyte 8I945P או Abit AL8 945P כולם 945 , ל-Intel Pentium 4 630 3GHz 2mb 64bit תודה !
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם הכרטיס הזה מגיע עם יציאות USB או שאני יצתרך לקנות כרטיס USB ולחבר אותו אליו??? בכל מקום שחיפשתי לא היה כתוב שום דבר על USB.. זה מה שכתוב באתר של ג'יגבייט http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Produ...s_GA-K8NF-9.htm בבקשה זה מאוד חשוב לי אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה אבל אם אין לו יצאות USB אז לא נראה לי שאני יתקרב אליו בכלל... בבקשה זה דחוף מאוד sad.gif נ.ב אם הוא כן מגיע עם יציאות USB.. כמה יציאות ?
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
יש לי מעבד CELERON 2600 ו 512 זיכרון ו40 GIGA ו FX5200 לוח אם MSI 66 IFM ( תומך AGP ) עכשיו אני צריך עזרה האם לקנות מחשב חדש או לקנות כ.מסך חדש ?? ואני מכור ל קונטר סטריק והיא מקרטעת אצלי ועכיש ש HL2 LOST COAST התעדכנה אצלי נכנסתי לשחק המשחק על הרוזלציה הכי נמוכה וכל ההגדרות נמוכות המשחק מקרטיע .. אז אני צריך עזרה במה לעשות עם המחשב הזה
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חברת סמסונג השלימה פיתוח זכרונות GDDR4 לכרטיסי הדור הבא, וכעת היא שולחת אותם לבדיקות. מעבר להפחתה בצריכת החשמל ובעלות הייצור, הזכרונות החדשים מתהדרים בזמן תגובה של 0.8ns - כלומר תדר עבודה אפקטיבי של 2.5ghz (!) מה שבטוח, 2006 הולכת להיות שנה מעניינת מאוד http://theinquirer.net/?article=27282
-
- 17 תגובות
- 998 צפיות
-