מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
במהלך חיפושיי אחר לוח אם, קראתי ב-MANUAL, של לוח של GIGABYTE, שניתן לחבר שני סטיקים ב-DUAL CHANNEL, ושניתן לחבר ארבעה סטיקים ב-DUAL CHANNEL, האפשרות השניה נראית לי דיי מוזרה, האם יש איזה אתר שמסביר על אופציות(כן, חיפשתי...)
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר למוצר הזה: http://www.lostcircuits.com/cpu/speedstrip/2c.shtml האם מישהו ניסה אותו? האם שימוש בכזה דבר מוריד את האחריות על המעבד? והכי חשוב מבחינתי, איך אני יכול לדעת אם מכפלת ה ATHLON XP 2400 שיש לי פתוחה או נעולה :s05: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח שיריץ טוב משחקים חדשים וכבדים שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 800-850 שקל אני מעדיף של DFI אבל אמרו לי שDFI מבוסס על מעבדים של AMD אז אני מעדיף ASUS ואם אפשר חוות דעת על הלוחות האלה... DFI LanParty UT915P-T12 Intel 915P Motherboard Asus P5LD2 3.6/LGA775 Intel 945P Motherboard ו ASUS P5GDC Pro 3.6/LGA775 Intelr 915G Motherboard תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח טוב שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 700-750 שקל תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לשדרג לי תזכרון ויש לי דילמה מה עדיף להשים 2 סטיקים של 512 בדואל ועוד שני סטיקים של 256 בדואל או להשתמש רק ב2 של 512
-
- 9 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אז אני אשארל פשוט כרטיס מסך RADEON 9250 DVI,TV 128MB הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב ניייד שיש בו מעבד AMD SEMPRON 3000+ בדקתי את המהירות עם CPU-Z, והוא כותב לי 798MHZ ובאתר של AMD כתוב שהוא אמור לעבוד במהירות של 1.8 GHZ. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
:s05:חבר שלי נוסע להונג-קונג ויכול להביא לי חלקי מחשב.....אז כמובן אני רוצה מעבד יותר חזק, משהוא כמו FX55 או FX57 או אפילו Dual-Core processor 4800+ 2.4GHz אז אם מישהו יודע תעזרו לי כי אין לי מושג במחירים שם!!!!! ;D אהה ואם מישהו רוצה משהו קטן (כמו איפוד או מעבד) מהונג-קונג תשלחו לי הודעה בפרטי
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מגדיר את מהירויות המאווררים ב Setup בביוס ? על איזה מהירות יש לשים אותם ? ( ABIT AN8 ULTRA ).
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם יש מישהו שמעוניין למכור את הזיכרון הנ"ל במחיר טוב ולא משנה איזה גודל של זיכרון [כרגע יש ברשותי 128 MB] אז שיצור איתי קשר במסנג'ר hellman_E_69@hotmail.com או בטלפון שמספרו 0507491591 בתודה,איתי
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בימים אלה אני שוקל רכישת מחשב חדש, אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ וכו') לקבצים גדולים, עיבוד וידאו וכו'. ראיתי שמחירי המעבדים החדשים מסוג Dual Core עדיין יקר מאד יחסית למעבדים ה"רגילים". השאלה היא האם כדאי להמתין לירידת מחירים קלה וללכת על המעבדים האלו (בשילוב כמובן זכרונות DDR2 מהירים יותר, לוח אם מצ'יפסט מתקדם וכו'), או לקנות מעבד מהרגילים.
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 384MB RDRAM במחשב... ואני רוצה להרחיב ל1024. עכשיו ראיתי שכרטיסים של RDRAM עולים הרבה מאוד וכבר יוצא לי יותר זול להחליף את כל הכרטיסים שלי בDDR. אבל השאלה היא ככה. האם הלוח אם שלי תומך בDDR??? הנה הפרטים על הלוח אם שלי מהתוכנה everest. תודה לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מתלבט מאוד בין השניים . ראיתי המון אנשים עם האסוס ומשום מה לא ראיתי אף אחד עם הגיגבייט... יש סיבה לזה ? יש משהו לא טוב בלוח של גיגבייט ? הם בעיקרון כמעט אותו מחיר , ואני לא יודע מה עדיף .
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
דפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שהדואל צ'אנל לא כל כך משפיע על מעבדי AMD. בדיוק עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD ולקנות 1G זיכרון, אז אולי עדיף לי לקנות סטיק אחד של 1G ובעתיד לקנות עוד 1G מאשר לקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד לקנות עוד 2 של 512 ולעבוד בT2.
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום מה הלוח הכי זול שיש לסוקט 478 שיש לו pci-e אני מצאתי ב-640 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים אלי
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי בתוך המחשב רק RDRAM 128 800MH 45 עכשיו חשבתי לי להוסיף עוד 256 כדי שמחשב יראה כמו מחשב ולא כמו מחשבון.. חפשתי זיכרון יד שניה ומצאתי זיכרון RDRAM 128 800MH 40 האם זה תואם כאילו הם יעבדו על הלוח שניהם בייחד כאשר אחד 40 ואחד 45 ?!
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי משהו מוזר במחשב עד לפני שבוע היה לי לוח של גיגבייט 875P שעשה לי קצת בעיות בהדלקה!כל בדיקה עם הלוח על הטמפ הראה 39 מעלות בזמן מנוחה! לאחר שלקחתע את הלוח לבדיקב נאמר לי שהלוח לא תקין והחליפו לי ללוח אחר 865G טוב הרכבתי אותו לבד וחבר שלי נתן לי משחה למעבד ארקטיק סילבר 5 לא האמנתי למראה עיני 22 מעלות על המעבד(לא פרסקוט)3G האם זה יכול להיות משהו נראה לי מוזר ויש חיישן על המעבד?????? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלומות, יש לי כרגע A64 3200+, ואני מעוניין לערוך פה ושם, האם יהיה שידרוג משמעותי אם ואני אחליף מעבד לX2 מבחינת וידאו?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה עם פיתוח של מעבדי AMD ,סדרת הFX הדו ליבתיים ומה בקשר לחד ליבתיים במהלך הפיתוחים? למה לצפות
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
רציתי להבין האים יש הבדל בביצואים בין השניים אם כרטיס מסך אחד ? או איזו שהם בעיות אם ה Nforc4 SLI אם כרטיס אחד.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
לפי מה שראיתי הם מתכננים להוציא חד ליבה רק 3500 4000 ועוד משהו זה נכון? ואגב יאזה לוחות תומכים ב4 או 3 זכורונת עם מעבדי amd שלא ירד ל t2 ?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
הדגם בשם GA-G1975X הוא הלוח החדש מבית Gigabyte שהוכרז לפני כשבוע הוא מצויד בצ'יפסט Intel 975X המיועד למעבדי אינטל בסוקט 775 בעלי גודל טרנזיסטור של 65 ננו מטר (סידרה 900 לכפולי ליבה בעלי ליבת Presler וסידרה 6x1 לחדי ליבה בעלי ליבת Cedar Mill). הלוח הוא חלק מסידרה חדשה עליה Gigabyte הכריזה, ה G1-Turbo המיועדים לאוברקלוקרים. הלוח הזה מגיע עם 2 תעלות אוויר מיוחדות שבכל אחת יש 2 מאווררים קטנים (אחד להוצאת אוויר ואחד להכנסת אוויר) שאמור להעיף חום שמקורו במעבד, בגשר הצפוני ובזכרון. הטכנולוגיה הזאת נקראת Turbojet על הלוח יש 2 יציאות PCI-Express x16, אך הוא לא תומך ב SLI או ב CrossFire, בדומה ללוח DFI LanParty UT NF4 Ultra-D הוא תומך בפונקציה של MultiView לחיבור עד 4 מסכים.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-