עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום! יש לי E7500. התדירות הרגילה שלו (בלי OC) זה 2.93 GHZ. אצלי כתוב בכל התוכנות (חוץ מ-MY COMPUTER) שהוא עובד על 2266 MHZ, וזאת גם לאחר שביטלנו את הסטפס. הנה תמונה: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=915115 השאלה שלי אם על מנת שהמעבד יפעל בתדירות המקורית צריך להכנס לביוס ולשנות את המכפלה? ואם כן צריך להעלות גם את המתח? אם לא אז מה לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אם אני מחפש לוח אם למעבד AMD, ואני רואה כמה שהנתונים שלהם מתאימים לי (מבחינת חריצי הרחבה, כרון שניתן לשלב וכד'). איך אני יודע האם הצ'יפסט הוא טוב יותר או פחות מלוחות אחרים שאני בוחן?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by coloreye,

היי לכולם, יש לי לוח אם מסוג Intel Isleton D946GZIS עם שני כרטיסי זיכרון של DDR2-667 (333 MHz) בנפח של 512 MB כל אחד סה"כ 1 ג'יגה רציתי לדעת קודם מהי הכמות המקסימלית שאוכל להכניס למחשב, אני בעקרון רוצה להכניס 2 כרטיסים של 2 ג'יגה וכמובן איזה סוג של זיכרונות אני צריך לרכוש. (יש לי קצת בלאגן בראש עם כל ההרצים האלה) תודה וערב טוב

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by SUPER300,

שלום, במפרט הלוח אם שאני קונה כתוב: • 3 PCI Express gen2 x1 slots • 3 32-bit v2.3 master PCI bus slots - Support 3.3v/5v PCI bus interface איזו אפשרויות הסלוטים האלה נותנים לי? איזה כרטיסי הרחבה אני יכול להוסיף?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by mistaarvim,

כנראה שהלך לי הלוח אם, אני מחפש מחליף בשבילו המחשב עובד באוברקלוק אז אני זקוק ללוח אם שיתן לי מענה גם לזה זה המפרט שלי כולל הלוח אם התקול: E6300 965P-S3 1950XT 256MB WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N תודה.

6. יש לי לוח אם ABIT KN9 Ultra ורציתי לדעת כמה זיכרון RAM אני יכול לשים בו מקסימום כרגע יש לי 2G ורציתי לדעת כמה עוד אני יכול להוסיף (יש לי 4 סלוטים)?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by tgen,

קניתי לאחרונה מחשב חדש ובזמן שאני משחק משחקים כבדים או מבצע מס' פעולות בו זמנית הוא מקרטע ונהיה עליו עומס רציני. האם זה תקין שבזמן הרצת משחק כמו Call of Duty החדש יהיה כזה עומס על הזיכרון? (תמונה) חוץ מזה, ברגע שאני מבצע מספר (אפילו יחסית קטן) של פעולות בו זמנית המחשב נהיה מאוד איטי. במחשב הקודם שלי עם 4 ג'יגה זיכרון לא זכור לי שהיתה לי כזאת האטה בזמן מולטי טסקינג. מה יכול לגרום לזה?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Bingo,

שמעו אני בבלבלה רצינית לפי מה שאני מבין אם OC לא בתכנון אז עדיף לקחת זכרונות 533 כי 800 פשוט לא ינוצלו אבל קראתי באחד הנושאים שאם משנים את היחס יש ניצול של הזכרונות ואני מדבר על קונרו 6600 ולוח DFI 975X קיצור אני מבובל כי יש כאלה שואמרים שזה ככה ויש כאלה שאומרים שלא... השאלה המרכזית שלי האם ניתן לנצל במלוא הצורה זכרונות 800 עם לוח DFI 975X ללא OC

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by omeri25,

היי. איזה לוח משני אלה אתם ממליצים שיהיה יותר טוב למעבד רייזן 3600? Gigabyte B450M DS3H Asus PRIME B450M-A תודה לעוזרים😃

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. מתוכננת הזמנה גדולה.. amd x2 4400 dfi sli-dr 7800gtx asus x2 sli!!!! והדילמה היא העם כדי ללכת על:: ocz625mhz pc5000 3-4-4-10 2x512 or ocz 600mhz pc4800 2.5-4-4-8 4x512 מה דעתכם?.. על מה עדיף?.. בכול מקרה את המעבד אני מזמין עוד השבוע (מי שרוצה להיצטערף מוזמן) והוא יגיע לקראת סוף שבוע הבא... ןבקשר לכרטיסי מסך ולזיכרונות וללוח.. הכול יצטערך לחכות עד שאני ימכור את המערכת שייש לי עכשיו: p4c800e-deluxe asus ct-479 dothan 740 1.73 533 bus albetron 6800u crosair xms 512x2 pc4400 2.5-3-3-6 עם מישהו מעוניין במשהו אז לפרטי... ואני ישמח לשמוע את דעתכם בקשר לזיכרונות... יחיאל

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. כתבו כאן שמעבדי אינטל דור 12 מיוצרים בישראל , אז מדוע מחייבים אותנו בחנויות על עלויות מיסוי מוצר מחו"ל הרי המוצר מיוצר בישראל ובכך צריך להעלות זול יותר מחו"ל למרות זאת שוב המחיר יקר מחו"ל "ש ישה מעבדים ראשונים, בהם ה-Core i9-12900K שיגיע עם 16 ליבות ו-24 נימים ובתדר עבודה מירבי של 5.2GHz. מעבדי ה-Alder Lake החדשים מגיעים כמוצר “ישראלי” שפותח במעבדות אינטל בישראל " https://www.gadgety.co.il/281805/alder-lake-desktop-launched/ לא רק שאינטל מקבלת מימון במיליארדים מישראל שפותחת מפעל בישראל ישראלים צריכים לשלם את המחיר הגבוה בעולם בשביל אותו מעבד ? https://www.themarker.com/news/macro/1.2195929 דוגמא לתשלום לאינטל על ידי ישראל במחיר ה…

12. Started by Tsvi89,

שלום לכולם, המפרט שלי כרגע : כרטיס מסך 1070 מעבד i5 6500 לוח אם asus H110M-C זיכרון Kingston HyperX 2133 C14 1x16GB מסך 60hz המטרה שלי לקבל 60 fps ב 1080p. אני רוצה להחליף מעבד כי אני לא מקבל איתו 60 fps. המעבד כמעט תמיד ב100% במשחקים כבדים בזמן שהכרטיס מסך באיזור ה 50%. חשבתי על מעבד i7-7700k, אני צריך להחליף לוח אם? ואם כן לאיזה אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

יש לי נקודה לדעתי פה: אם AMD מוכרת מעבדים שאמורים להשתוות ל1.8A של אינטל(1800+) במחיר של כ90$ בערך(מחיר מצחיק לכל הדעות), ובמקרה הרע לפעול בתדר קצת יותר גבוה(לדוגמא, להגיד ל1.6A או ל1.7, שעולים בסביבות ה700 ש"ח). איך זה יכול להיות, שAMD מוכרים את המעבדים במחירים הללו? האם הם משתמשים בחלקים זולים יותר? אם לא, והם משתמשים באותם רכיבים שאינטל משתמשת(סיליקון...), אז אין מנוס מלהגיד שAMD מוכרים במכירי הפסד! מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ShayGTi,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי שכרגע יש בו 2X512 של TWINMOS. מאחר ויש לי רק שני סלוטים פנויים, אני מתלבט אם כבר לקנות שניים של 1G במקום עוד שניים של 512. השאלה שלי היא: האם יהיה הבדל כזה מהותי בין 2G בסה"כ לבין 3G? יש משחקים/תוכנות/משהו שיצטרך כל כך הרבה זיכרון בשנה/שנה וחצי הקרובה? ועוד שאלה, הזכרונות שלי הם CL2.5, אם אני אוסיף למשל 1GX2 בCL3, זה יפריע/ישנה/יגרע מהביצועים? אגב, CL יותר נמוך=יותר טוב? יש לי 2X512 שעובדים בדואל צ'אנל, אם אני מוסיף 1GX2 אז גם הם יעבדו בדואל צ'אנל נכון? אני אשמח לתשובות מהירות, מחר אני רוצה כבר לקנות

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי - כאשר רב השימוש בו הוא לצורכי עריכת וידאו, ופחות למשחקים. מאוד חשובה לי יכולת עיבוד טובה ואני לא מתכוון לבצע OC למחשב שאותו אקנה. שאלתי היא - מהו "השילוש הקדוש" המומלץ למחשב מסוג זה? הבנתי שאינטל עדיף על AMD לשימושים של עיבוד וידאו. האם נכון הדבר? איזה לוח הכי מומלץ? התקציב שלי לשילוש הקדוש הוא 3500 ש"ח. מה המלצתכם?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by gazit12,

הזמנתי זכרונות G.Skil אבל לא היו במלאי הציעו לי KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. האם עדיף יש אפשרות להחליף ל G. Skill בתודה מראש..... ???

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by poop,

שלום! אני מתלבט בין זיכרונות של קינגסטון לבין קורסאייר. איזה יותר טוב ומי עדיף? ומה ההבדל בין הזיכרונות? תודה רבה. נ.ב. עד כמה שראיתי, אין לקינגסטון DDR2 במהירות אפיק 1066 אלא רק עד 800. אבל אני לא שואל על זה אלא בכלל באופן כללי איזה יותר טוב ומי מהחברות עדיפה? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by cha_had,

ערב טוב, שמתי לב שמעבדי אינטל I5 ו- I7 (כל הדורות) נמכרים בחלקם עם סיומות K וחלקם לא. למשל I7 3770K ו- I7 3770 בלי K. בנוסף שמתי לב שאלה עם ה-K עולים יותר כסף, ולכן רציתי לשאול מה ההיבדל? בנוסף רציתי לשאול האם יש היבדל רציני בביצועים בין דור 3 לדור 4 של מעבדי I5? למשל מעבד I5 3470 או 3570 נגד I5 4440 או 4570? הדגש הוא על משחקים. חיים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. https://wccftech.com/amd-ryzen-3000-specs-prices-leaked-upto-16-cores-5-1ghz-on-am4/ בדיוק מה ששמענו כבר מזמן, הדור הבא יגיע עד 16 ליבות (32 threads). אלא שהוא יקרא ryzen 9 (בדומה ל- i9 של אינטל). בואו נשים לב לתדרי boost - זה הרבה מעל ל- 4.5ghz ששמענו עליהם ברבעון הקודם. למעשה בליבות הכי איכותיות אנחנו עוברים 5ghz. ואם אלו אכן הנתונים, ומה שיהיה לאינטל להתמודד מולו זה עדיין 9900k, יווצר מצב שהסדרה החדשה של AMD זה בהחלט game changer ולא סתם, אלא דרמטי:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי אתר שבו יש מדריך וידאו על איך להרכיב מעבד AMD? (או סתם אתר עם מדריכי וידאו)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by n_aviv1,

אני פשוט רואה שאתם כותבים את זה הרבה ואני לא יודע מה זה...

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by HingedEmu2,

היי יש לי 2g ראם ואני רוצה להתקין עוד. יש לי 3 סלוטים פנויים. כמה מומלץ לי להוסיף? ושזה יהיה אפקטיבי לא סתם המון gb ובזבוז כסף... האם האחד הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778381 מספיק טוב או שהיום יש יותר טובים? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אהלן אני מתכנן לקנות I7 2600K עכשיו אני מתכוון לעשות לו OC דיי גדול ל5.0GHZ עכשיו יש כלכך מלא לוחות טובים שאני בעצמי לא יודע איזה לבחור אני צריך לוח אם טוב בשביל לקבל תוצאת OC טובה עכשיו הרבה אנשים המליצו לי ללכת על asrock fatality p67 ועל asus P8P67 Deluxe עכשיו אני מתלבט בין השנים..אמרו לי ASROCK היא חברת זיופים של ASUS..והם לא בטוחים יותר כמו הASUS..יש לי תקציב עד 1200 שקל ואני מתכוון לקנות לוח ב3 ימים הקרובים אשמח מאוד אם תגיבו מהר תודה רבה ויום טוב

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. ומה זה משנה אם זה CL PRO או לא?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום יש לי מעבד 775 מהירות 3.0GHZ לפני חודש קניתי לוח אם דגם gigabyte g41m-combo - VER.2.0 היה לי זיכרון 2GB DDR2 (800 בחלונות 7 64BIT עבד טוב ומצויין. חלונות 7 עובד לאט. היחלטתי להגדיל זיכרון חדש. עכשיו קניתי זיכרון חדש 4GB DDR3 (1333 חיברתי בלוח אם ומדליק פתאום מצפצף בטירוף מהיר. אני היסכלתי בחוברת לוח אם כתוב שם שלוח אם G41M-COMBO תומך בזיכרון חדש 4GB DDR3 (1333 אני לא מבין למה הוא מצפצף בטירוף. נסיתי ליבדוק מה הגירסה עידכון BIOS בלוח אם ורשום שם FB ובדקתי באתר של gigabyte וראיתי שם עידכון ביוס רשום FB וראיתי תאריך ישן ולא חדש. אני לא נסיתי להוריד ולהתקין עידכון ביוס באתר gigabyte בגלל שיש לי לוח אם חדש רשום עידכון ביוס FB שהוא מעודכן. אני לא יודע איך לגרום בלוח אם הח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים