מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום למומחים, משום מה, כשאני מחבר את המאוורר הסטנדרטי של המעבד ללוח - נדרש כח רב ובסוף המאוורר אף גורם לעיוות הלוח. אני מניח שאם אחבר את הלוח למארז אזי יקטן העיוות (או ישבר הלוח) 1. האם למישהו יש מושג מה לעשות? 2. קניתי מאוורר (נוסף) zalman cnps9500, האם מישהו יודע האם הוא מתאים ל- Quad? אודה לכל עזרה, מני.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול סיגייט 500 גיבייט סאטה 2. באתי לחבר להרדיסק שלי אסוס p4p 800 se הוצאתי את ההרדיסק הישן מהחיבור והחיבור יצא עם הפלסטיק של הסאטה שמולבש על הלוח אם ניסיתי להחזיר אך ללא הצלחה ו2 פינים יצאו לי. מה שאומר שהלך לי חיבור סאטה. חיברתי את ההרדיסק לסאטה 2 לחיבור השני והוא עובד. שאלתי היא האם יש אפשרות להלחים את הפינים השבורים ולסדר את הלוח? נגמרה האחריות. או שיש מפצל אמרו לי בתמיכה טכנית של סאטה. כמה הוא עולה ואיפה ניתן להשיג? והם זהאפקטיבי? כי אני רוצה לחבר את ההרדיסק הישן ולהעביר ממנו נתונים לחדש תודה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום. איזה מבין הלוחות הללו מומלץ יותר? אני יודע שזאת שאלה קצת "באוויר", אבל אני אשאיר אותה ככה, כי אין לי כל כך מה להוסיף. האם אחד מהלוחות הללו עדיף? [לא צפויה דרישה ל SLI] תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי היום יש לי במחשב-F2-6400CL4D-2GBHK- gskill אני מתכנון הוספה של 4 ג'יגה (בסוף יהיו 6) על windows 7 x64 יש לי לוח אם p5b deluxe (תומך עד 8 ג'יגה אז לא אמורה להיות בעייה) תכננתי על הוספת הזכרונות הבאים: F2-6400CL4D-4GBPI-B מבחינת תזמונים ומהירות תדר הם זהים לפי מה שהצלחתי להבין השאלה החשובה היא מבחינת המתח רשום שה4gbhk עובד באותה מתח כמו ה4gbpi אבל אין נתונים לגבי ה2gbhk- אפשר להסיק שהמתח עבודה של ה2 ושל ה4 זהים? והאם מישהו מכיר את הזכרונות שאני מתכנן לקנות (4GBPI-B) וממליץ לקנות אותם או אחרים (כמובן שיתיאמו ל2gbhk שכבר יש לי בואותו טווחי מחיר 300~400 ש"ח) תודה מראש משה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
תנו לי חנות טובה וזולה ללוחות אם ל "אובר" AMD
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הזכרונות האלה ומה עדיף , מתוכנן OC. כולם 4GB , אני לא מבין מה ההבדלים ביניהם. 420ש"ח -skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 415ש"ח - G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 400 ש"ח - G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 405 ש"ח - G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 הבנתי שהראשון והשלישי שונים בקשר ל PI ו PK - שזה משהו עם הקירור? והשאר ...אין לי מושג. אז מה עדיף ל מחשב עם OC מתוכנן? E7200 HD4850 Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
א.מה יהיה יותר מהיר-שתי סטיקים של 2 גיגה בייט כל אחד או ארבע סטיקים של 1 גיגה בייט כל אחד? ב.האם יש הבדל מורגש בין זיכרונות מקוררים כמו הדומינטור של קורסאייר לבין זיכרון רגיל של סאמסונג עם בערך אותם נתונים ללא אובר קלוק? ג.אם יש לי היום סט של שתי סטיקים של 1 גיגה בייט כל אחד של סאמסונג אני יכול פשוט להוסיף להם שתי סטיקים של חברה אחרת או שזה לא יעבוד טוב? תודה לעוזרים... ;D
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין P35 ו P31 ? מה מהם יותר טוב ? אם בכלל יש הבדל מהותי תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין מעבדי שרתים למעבדים רגילים? מה עושה את מעבדי השרתים מעבדי שרתים ולהפך?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
hi... I have this memory in my computer..: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144114 my question is will this memory fit into the newer systems .... ? (184 pin or all this stuff.... thx! Odedb52
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למה הוא נקראה CELERON D? הרי הוא לא DUAL CORE. מה ההבדל בין מעבדים אלו למעבדים מסוג סלרון בלי האות D?
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
מה קורה חברים, חשבתי להוסיף למחשב הנוכחי זיכרון, בזמן האחרון הוא מראה סימנים של האטה כנראה עקב הדרישות של התוכנות שמתעדכנות כל הזמן. אין בכוונתי לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, ולכן אמרתי שנעזר בעצת חכמים ממני שתוכלו לייעץ לי האם להוסיף זיכרון או לא : ) המחשב חמוש ב : מעבד - AMD Athlon II X4 640 זכרון - Kingston 2X2GB DDR3 CL9 10600 כרטיס מסך - NVIDIA GTX 460 768MB תודה על העזרה : )
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה בלי OC, ובלי להתתחשב בכסף. מה עדיף? לגימיינג ואינטרנט
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג זיכרון RAM במחשב שלי, כרגע יש לי 2GB KNGSTON VALUE 800Hz כדי שזה יהיה בצורה הטובה ביותר עדיף? א. לשדרג ל4GB עם 800Hz ב. 2GB 1066Hz המחירים די דומים לכן לקחתי את האופציות האלו. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי AMD64 3500+ NEWCASTLE 939 ולוח אם של MSI K8N NEO4 מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד והלוח אם במצב מנוחה ?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב, הביצועים של המחשב החדש שלי לא מרשימים מדיי אז חשבתי אוליי זה בגלל משהו בביוס, יש שם שתי אפשרויות (מבוטלות) שאולי הן הסיבה, אתם יכולים בקשה לומר לי מהם ומה הם עושות? 1) Performance Mode (Auto Standard or Turbo)x זה כרגע על אוטומטי, מה זה? האם זה ישפר ביצועים להפעיל? והאם יש סכנות? 2)Memory Acceleration Mode (Auto or Enabled)x שוב, זה נמצא על אוטומטי, מה זה לעזאזל עושה, האם זה ישפר ביצועים ומה הסכנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי אחרי שקראתי המון פה בפורום אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין הלוחות האלה. הבנתי שה- G41 יותר חזק מה-G31, ושהלוחות עם G זה עם כרטיס מסך מובנה וה- P בלי כרטיס מובנה. אבל מה עוד ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בהרבה מקומות כותבים ששני סטיקים של זיכרון 512MB יותר טובים מ1024 יחיד. איך זה יתכן? הרי אותו סוג וכמות של זיכרון!?!?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ואני צריך להגיד לחנות איזה מהזכרונות הבאים לשים לי. מדובר ב- 512MB DDR400 אז איזה מן הזכרונות אללו יותר טוב: PQI או CEON או TWINMOS?? מבחינת תזמונים ובכלליות. נ.ב יש במעבד A64 +3000 דואל צ'נל (dual)?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הכרטיס הזה מגיע עם יציאות USB או שאני יצתרך לקנות כרטיס USB ולחבר אותו אליו??? בכל מקום שחיפשתי לא היה כתוב שום דבר על USB.. זה מה שכתוב באתר של ג'יגבייט http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Produ...s_GA-K8NF-9.htm בבקשה זה מאוד חשוב לי אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה אבל אם אין לו יצאות USB אז לא נראה לי שאני יתקרב אליו בכלל... בבקשה זה דחוף מאוד sad.gif נ.ב אם הוא כן מגיע עם יציאות USB.. כמה יציאות ?
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני מעוניין במעבד שיחזיק לי הרבה זמן מה יותר עדיף לי אני לא כל כך בקטע של משחקים יותר באינטרנט אבל אפשר לקבל הסבר על שני המעבדים מה הייתרונות ומה החסרונות עכשיו אני רוצ לדעת איז לוח אם עדיף לי אם המעבד הנבחר?
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב תקלות חוזרות אני נאלץ לשדרג את מחשב ה-P3 הזקן והאהוב שלי. בגלל שמצבי הכלכלי די גרוע כרגע (ולא נראה שהולך להשתפר בקרוב) אני רוצה לקנות לוח אם טוב שתהיה לו תאימות עתידית גבוהה ומעבד ישן וזול כי כרגע אני לא צריך ממש הרבה. ככה אוכל לשדרג בעתיד רק את המעבד. יש למישהו המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם הלוח הזה מתאים לזכרונות PC-133 GIGABAYT GA-7DX+ מפרט טכני של הלוח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש מחשב נייד HP עם מעבד פנטיום 4 2.8 או M , האם יש עדיפות לפנטיום 4 על M? ובכלל האם שווה לי לרכוש פנטיום 4 בידיעה שהם יוצאים מן השוק? אגב בקשר לניידות אני לרוב מחובר לחשמל ולכן שאלתי מתייחסת לשיקולי ביצועים ומהירות ולא לניידות או התחממות (שאפשר לפתור בעזרת מאוורים חיצוניים) באותו מחשב נאמר שמהירות FSB שלו היא 1.6 מגה הרץ , האם זה נשמע הגיוני? ובקיצור האם מחשב 2.8 נייד שמיועד לעריכת וידאו מוסיקו ועיבוד תמונות יעשה את העבודה? (שאר המרכיבים חזקים ביותר ,1GB RAM , 7200 HD)
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף ? GA-G31M-S2L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2693&ProductName=GA-G31M-S2L או P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 תודה . נמאס לי מהמעבד של AMD העגלה הזה מצאתי חד ליבה 3GHZ של אינטל .. אני בטוח שהוא הרבה יותר טוב מהזבל הזה שקורס כל הזמן . 3000-800-1MB-775
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-