עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gameplan,

רוצה בבקשה המלצה ללוח אם של epox שמתאים לe6300?.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Regev,

S

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by rosesr,

האם הלוח אם הזה :ABIT AT7 טוב? ומה זה DDR רשום(תרגום חופשי מאנגלית)?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חשבתי היום על הפנטיום 4 ואספתי מידע מכמה נושאים שכבר נפתחו אבל אני צריך תשובה פעם אחת ולתמיד מהירות = מכפלה בFSB נגיד 1.6 זה מכפלה של 16 עם FSB 100 אבל לא צריכים להכפיל את הFSB ב4? ככה שיצא 400? אז למה לא מכפילים את הFSB שהוא בעצם 400 ב16?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by AMS2,

אני רוצה לשדרג ל:מעבד: I5-2500 לוח אם: Intel DH67BL ויש לי כרגע: ספק כוח: Enermax NoiseTaker 2 420W כרטיס מסך: HD5770 עכשיו השאלה היא אם הספק כוח הזה יספיק כדי להחזיק את המערכת עם המעבד החדש והאם יש אפשרויות יותר טובות שכדי לי לשקול במקום הלוח אם והמעבד הללו. כמו כן האם כאשר מופעל הטורבו של המעבד הספק כוח יגביל אותו, או שהוא יהיה בסדר? אשמח לחוות דעת על השדרוג ותודה על העזרה

6. אנו מביאים לכם כיסוי ישיר לאירוע חשיפת מעבדי Zen 3 של AMD למחשבים השולחניים - האם הגיע הזמן של AMD להכות גם בגיימינג?לכתבה

7. Started by evman007,

מישהו יודע אם יש דבר כזה שמחברים לתושבת pci שהופכת אותו ל agp? יש דבר כזה או שאני קצת משוגע...?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by PCguy,

היי אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך לדעתכם ה-P4 3G LGA77והאם זכרונות DDR2 באמת מהירים יותר באופן ששוה את ההפרש במחיר? ומה עדיף לטווח הרחוק 3-4 שנים מעבד AMD 64 3200 או מעבד PENTIUM 4 3G LGA775 והאם יש לוחות של AMD שתומכים ב DDR2 ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  9. היום רשמית יוצאים לאוויר העולם מעבדי Ryzen 5000 של AMD המהווים נקודת מפנה היסטורית עבור יצרנית המעבדים. לקחנו לביקורת את ה-Ryzen 9 5950X ונדהמנו מעוצמתו האדירה - כל המספרים כאןלכתבה

10. Started by tomer_et,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yaloner,

שלום לכולם, רציתי לשאול כמה אמור לעלות המעבד הבא: AMD Athlon 64 Dual Core AM2 2.6GHz/5000+ 512KBx2/64Bit/2.0GHz אני שואל כי אני לא יודע אם Athlon Dual Core זה כמו Athlon X2 או לא.

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by 888,

איך פועל מעבד? ואיך פועל לוח אם?

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by TZuKi,

אני לא מכיר את הזכרון,ואין גם סיבה שאני אכיר. אבל רציתי לדעת איך הוא בביצועים. קחו בחשבון שאני עושה OC. והאם עדיף את זה, או 2X256 של CORSAIR?? ובלי קשר - יש למישהו תמונה של חלון מובנה, תמונת תקריב להראות לי ללמה זה מכוער לפי דברי אנשים בפורום כאן?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ashkenazone,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, אבל לא נכנס לי בתקציב 2048M אז אני קונה 1024M ומתכנן הוספת סטיק בעתיד, אבל הבעיה היא שאני ממש רוצה את הג'י סקיל ZX שבאים בקיט של 512X2 ועולים 700 ש"ח. אז יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות כמו הג'י סקיל רק בסטיק אחד של 1G? 2) האם זה ממש נורא אם אני אקנה את הקיט פעמיים ויהיה לי 512X4? או שהחיסרון היחיד של זה הוא שזה תופס את כל הסלוטים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. עד היום לא היה ניתן לעשות השוואה ישירה בסגמנט העליון, מכיוון שניידים שהגיעו עם Ryzen 4000 לא הגיעו עם מאיצים גרפיים פרימיום כגון ה RTX 2070/2080. בדור החדש של הניידים שמגיעים עם מעבדי Ryzen 5000 ניותל למצוא שילובים עם מאיצים גרפיים כגון ה RTX3070/3080 ולכן ניתן לבצע השוואה ישירה. אז מי יותר טוב לגיימינג בלפטופ (מי שעוקב אחרי התחום בנייחים לא יופתע מהתוצאה)?

16. Started by GamePad,

סליחה על הבורות אבל אולי תוכלו לעזור לי להבין מה הכוונה בסטפינג של מעבדים? ???

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by surref,

יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה לוח אם שיתאים ל OC בערך עד 3.6 איך הלוחות האלה DQ6 או IP35PRO או DS3R ? ויש לי עוד שאלה יש הבדל גדול בין הCHIPSET החדש עם תוסף R בסוף לבין DS3 ?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  18. כמו שרשום בכותרת תקציב עד 2000 ש"ח עבור הלוח בלבד (הצעות נוספות עבור ספק כוח יכולות לעזור גם) תודה ABG

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by KingYes,

שלום לכולם.. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון מחולק ל-1X2. זה DDR2 במהירות 1066MHZ. הנה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2044532 השאלה שלי, האם זה אכן כדי לקנות עוד 2GB במהירות כזו או אפשר להתפשר על 800MHZ.. כי זה ממש שמים וארץ המחיר. וגם, כמה מקום פנוי בסלוטים יש לי ועד כמה GB זכרון אפשר להגיע? תודה רבה לכם.

20. Started by fadlon64,

Gigabyte 800 GA-8PENXP או Asus P4P800-SE Intel 865PE תודה

21. יש לי לפטופ msi gs63vr 7fr המחשב קורס לפעמים, התקנות גדולות של משחקים נכשלים בגלל זכרון ומבדיקה יש לי כמה סקטורים דפוקים באחד מהם. אני חושב להחליף אותם או לשניים של 8G כמו עכשיו או שניים של 16G ממה שראיתי יש לי DDR4 2400 האם יש הבדל בין DIMM ל-SODIMM? איזה מהם מתאים למחשב שלי? האם אני יכול זכרונות מהירים יותר מ2400?

22. אז ככה ... ספק יש לי 400w אם 5 חיבורי מולקס ו2 לכונני דיסקטים ואפשר לחבר אותו גם לפנטיום 4 וגם ל -3 (יש שם את שתי התקעים) הארד דיסק יש לי, כרטיס מסך יש לי .. עכשיו הבעיה היא המארז: אני לא בטוח אם הוא Midi או Midi Tower... יש מקום ל - 4 כוננים חיצוניים (Cd וכאלה) מקום ל - 2 הארד דיסקים ומקום יחיד לכונן דיסקטים עכשיו בעבודה של אמא שלי יש מארזים הרבה יותר קטנים של פנטיום 2 ... המארז שלי הוא בגובהה 42 ס"מ אז אני צריך לדעת אם המארז מתאים .. הרכיבים החדשים בנתיים לא יעברו אוברקלוק .. תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by X-BLADE,

מפרט: liberty 500 q6600 gskill 2048 800mhz cl4 8800gt הלוח הנוכחי שלי התפגר.... אני צריך לוח אחר שיהיה טוב לOC [שאני אוכל להגיע לפחות ל3.0GHZ בקלות]. חוץ מזה לא צריך משהו מיוחד בלוח. אני מעדיף שלא יהיה ג'יגהבייט למה היו לי כבר שלוש לוחות שלהם ושלושתם התפגרו וגם geforce 6600 של החברה הזו נהרס לי. אם אין משהו משתלם אחר אז שיהיה ג'יגה בייט. תקציב עדיף לחסוך כל שקל ועדיף שלא יעבור את ה450 אבל אם זה ממש משתלם אז שלא יעבור את ה500. תודה רבה מראש לעוזרים....

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום קיבלתי המון מפרטים למחשב חדש וכל מפרט שונה לחלוטין מהקודם כך שקצת הלכתי לאיבוד השאלה שלי היא איך אני יודע להתאים בין לוח אם למעבד ומה אני באמת צריך???? אני גרפיקאי 3D על סטודיו מקס9 ואפטר אפקטס ואני רוצה על המחשב שלי את אופציית הרייד 0 לרינדורים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by yossi541,

לא הצלחתי למצוא דרייברים אשמח לקבל עזרה Dell Dimension 8250

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.