עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BENNY-L,

הוצאתי את המעבד מהמקום וקרה שנהיה עליו קצת משחה טרמית אבל מהצד של הקונוסים שבנויים בשורות ניסתי לנקות עם נייר לא הלך לבסוף עשיתי עם ספריי מגעים ועדין לא עבד ניסתי מעבד אחר כך שזה לא קשור למחשב המעבד לא עבר אוברקלוקינג תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yagelk,

אהלן ברשותי שני זיכרונות כל אחד 4 gb. אני רוצה להוסיף עוד 8 gb למחשב. האם להוסיף סטיק אחד של 8 או עדיף שניים של 4? כמובן שהם יהיו אותה חברה ואותו הדגם. השאלה אם שניים 4 או אחד 8? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. ולא צריך כרטיס מסך מובנה...

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  4. מעוניין בהמלצה למעבד לוח וזיכרון. תקציב 1400. שימושים: אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ, הורדות, וכו. משחקים כמעט ולא, אולי כמה ישנים (אנריל, דיאבלו, לא דברים רציניים). אני מקווה שהתקציב סביר. הייתי מאוד רוצה לשדרג אותו בעתיד מה שאומר שצריך סוקט עם המשכיות. רצוי, לא חובה. אם יש מעבד+לוח בסכום קצת יותר גבוה שמשתלמים יותר מבחינת עלות/תמורה, סוקט עם אורך חיים ארוך יותר- אני זורם. זיכרון - יש לי נטייה להריץ 300 תהליכים במקביל (אימיול, משחקים, דפדפן, העתקות למיניהן) אז לבחור בהתאם. גם כאן ובאופן כללי התקציב ניתן לפריצה למרות שרצוי שלא. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mushonk,

יש לי מחשב PII 266 MMX עם זיכרון 32MB ו HD של 4GB רציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו צורב שיעבוד כראוי ואם כן, אז איזה. שלא יתקע לי את המחשב ושלו ידפוק דיסקים במהירות המקסימום שלו. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bugosdckh,

מי שיודע כמה יש מקום לזכרון בלוח אם הזה אני אודה לו מאוד.

• 13 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by iveco,

שאלה לגבי הנושא : אם אני פותח דפדפן עם 20 טאבים רק ליבה אחת עובדת ? ואם למשל אני משחק במקביל אז הליבה השניה עובדת על המשחק ? או שברגע שאני פותח 2 טאבים בדפדפן כל ליבה עובדת על טאב בנפרד ?

8. כמובן עבור מעבדי הדור העשירי של Intel שהוכרזו זה עתה ! https://hexus.net/tech/news/mainboard/142138-asus-launches-dozen-intel-z490-chipset-motherboards/ לעיונכם !

9. Started by gameplan,

רוצה בבקשה המלצה ללוח אם של epox שמתאים לe6300?.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by Regev,

S

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rosesr,

האם הלוח אם הזה :ABIT AT7 טוב? ומה זה DDR רשום(תרגום חופשי מאנגלית)?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חשבתי היום על הפנטיום 4 ואספתי מידע מכמה נושאים שכבר נפתחו אבל אני צריך תשובה פעם אחת ולתמיד מהירות = מכפלה בFSB נגיד 1.6 זה מכפלה של 16 עם FSB 100 אבל לא צריכים להכפיל את הFSB ב4? ככה שיצא 400? אז למה לא מכפילים את הFSB שהוא בעצם 400 ב16?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by AMS2,

אני רוצה לשדרג ל:מעבד: I5-2500 לוח אם: Intel DH67BL ויש לי כרגע: ספק כוח: Enermax NoiseTaker 2 420W כרטיס מסך: HD5770 עכשיו השאלה היא אם הספק כוח הזה יספיק כדי להחזיק את המערכת עם המעבד החדש והאם יש אפשרויות יותר טובות שכדי לי לשקול במקום הלוח אם והמעבד הללו. כמו כן האם כאשר מופעל הטורבו של המעבד הספק כוח יגביל אותו, או שהוא יהיה בסדר? אשמח לחוות דעת על השדרוג ותודה על העזרה

14. אנו מביאים לכם כיסוי ישיר לאירוע חשיפת מעבדי Zen 3 של AMD למחשבים השולחניים - האם הגיע הזמן של AMD להכות גם בגיימינג?לכתבה

15. Started by evman007,

מישהו יודע אם יש דבר כזה שמחברים לתושבת pci שהופכת אותו ל agp? יש דבר כזה או שאני קצת משוגע...?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by PCguy,

היי אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך לדעתכם ה-P4 3G LGA77והאם זכרונות DDR2 באמת מהירים יותר באופן ששוה את ההפרש במחיר? ומה עדיף לטווח הרחוק 3-4 שנים מעבד AMD 64 3200 או מעבד PENTIUM 4 3G LGA775 והאם יש לוחות של AMD שתומכים ב DDR2 ?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. היום רשמית יוצאים לאוויר העולם מעבדי Ryzen 5000 של AMD המהווים נקודת מפנה היסטורית עבור יצרנית המעבדים. לקחנו לביקורת את ה-Ryzen 9 5950X ונדהמנו מעוצמתו האדירה - כל המספרים כאןלכתבה

18. Started by tomer_et,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yaloner,

שלום לכולם, רציתי לשאול כמה אמור לעלות המעבד הבא: AMD Athlon 64 Dual Core AM2 2.6GHz/5000+ 512KBx2/64Bit/2.0GHz אני שואל כי אני לא יודע אם Athlon Dual Core זה כמו Athlon X2 או לא.

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by 888,

איך פועל מעבד? ואיך פועל לוח אם?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by TZuKi,

אני לא מכיר את הזכרון,ואין גם סיבה שאני אכיר. אבל רציתי לדעת איך הוא בביצועים. קחו בחשבון שאני עושה OC. והאם עדיף את זה, או 2X256 של CORSAIR?? ובלי קשר - יש למישהו תמונה של חלון מובנה, תמונת תקריב להראות לי ללמה זה מכוער לפי דברי אנשים בפורום כאן?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ashkenazone,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, אבל לא נכנס לי בתקציב 2048M אז אני קונה 1024M ומתכנן הוספת סטיק בעתיד, אבל הבעיה היא שאני ממש רוצה את הג'י סקיל ZX שבאים בקיט של 512X2 ועולים 700 ש"ח. אז יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות כמו הג'י סקיל רק בסטיק אחד של 1G? 2) האם זה ממש נורא אם אני אקנה את הקיט פעמיים ויהיה לי 512X4? או שהחיסרון היחיד של זה הוא שזה תופס את כל הסלוטים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. עד היום לא היה ניתן לעשות השוואה ישירה בסגמנט העליון, מכיוון שניידים שהגיעו עם Ryzen 4000 לא הגיעו עם מאיצים גרפיים פרימיום כגון ה RTX 2070/2080. בדור החדש של הניידים שמגיעים עם מעבדי Ryzen 5000 ניותל למצוא שילובים עם מאיצים גרפיים כגון ה RTX3070/3080 ולכן ניתן לבצע השוואה ישירה. אז מי יותר טוב לגיימינג בלפטופ (מי שעוקב אחרי התחום בנייחים לא יופתע מהתוצאה)?

24. Started by GamePad,

סליחה על הבורות אבל אולי תוכלו לעזור לי להבין מה הכוונה בסטפינג של מעבדים? ???

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by surref,

יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה לוח אם שיתאים ל OC בערך עד 3.6 איך הלוחות האלה DQ6 או IP35PRO או DS3R ? ויש לי עוד שאלה יש הבדל גדול בין הCHIPSET החדש עם תוסף R בסוף לבין DS3 ?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות