מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ססעמו אני עכשיו רק עם האובונטו שהוא אחלה, אבל לגיימינג אני צריך ווינדוס לעזאזל לוח כל כך נפוץ ואין דרייברים?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הכוונה לכיסוי של החיבורים מאחורה, איפה שיש את החיבורים של המדפסת, המקלדת, הUSB, יש מין פאנל שחתוך בדיוק לפי הצורה של החיבורים לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם המארז או הלוח אם, מכיוון שהלוח אם משומש, ולא הגיע עם האריזה המקורית, אין לי פאנל מתאים. במארז יש לי פאנל כמעט זהה, אבל עם מקום לשלוש יציאות אודיו, במקום 6 שיש בלוח אם. זה מונע ממני לסדר את הלוח אם בצורה שאני אוכל להבריג אותו למארז, ובלי הכיסוי יש פשוט חור מאחורה... יש למישהו מושג אם ניתן לקנות דבר שכזה ? למי שלא הבין למה אני מתכוון (פשוט אין לי מושג איך זה נקרא, אני סתם מכנה את זה 'פאנל') אני מצרף תמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני יודע שאף אחד לא מגד עתידות אבל לפעמים יש תצפיות או השערות אז אם אפשר לענות תודה אבל אם לא אז בבקשה למחוק
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
ראיתי באי ביי את המעבד הזה CPU Type: Core i7 (SUPERCHARGED 990) CPU Socket Type: LGA1366 (X58) Certified Speed: 4.4GHz @ Just 1.499v @ Up To MAX-T! Cooling Used: 100% Air Cooled / Noctua NH-D14 BONUS Performance: 4.5 - 4.55GHz! (Gaming & Similar Applications) Warranty: FULL Intel 3 Year Manufacturer Warranty QPI Bus Speed: 7.5+GT/s! הנה הלינק http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190400263811&ssPageName=ADME:B:WNA:US:1123 מישהו שמע או מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מעבדי AMD לוחות ג'יגה ביט (לAMD) זכרונות DDR PC2700? ומתי ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ברשת יש הרבה שמועות לגבי מעבדי ה-penryn ותאריך הגעתם לשוק, ואני גם יודע שבחיפה עושים עליהם בדיקות וניסויים אבל השאלה שלי היא האם מישהו יודע תאריך מדוייק בו יגיעו המעבדים לחנויות?
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי נייד T20 P3-700 של IBM, והוא מתיישן, אם לא להגיד שהוא כבר זקן מאוד. הייתי רוצה להחליף לו מעבד, אם ניתן מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דבר? אם בכלל אפשר להשיג מעבדי INTEL לניידים שנמכרים בנפרד? ואם בכלל בדגמים האלה של IBM אפשר להחליף מעבדים? תודה
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
או שעדיף לנסות לעשות אוברקלוק. המעבד שיש לי עכשיו הוא 3200+ athlon ואני רוצה משהו קצת יותר חזק. המטרה היא מעבד שישמש למחשב HTPC עם (WIN-XP (3GB DDR2 שיריץ סרטים 1080P דרך XBMC ומהנסיון שלי כרגע הוא קצת מגמגם.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
MS-6117 ATX LX6 Mainboard ??? לפנטיום 2 מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
-
לוחות אם של Biostar מדגמים TA690G ו TF7025 ? הם מבוססים על כרטיסי מסך של ATI ו NVIDIA, וכוללים יציאת DVI.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מתכוון שלא צריך כרטיס קול ואפשר לחבר את הרמקולים ללוח הזה! GIGABYTE GA-7VRXP VIA KT133 motherboard (creative Sound,LAN,ATA133 RAID,USB 2.0)a אל תתיחסו ל-a בסוף! יש אפשרות דומה למה שתארתי?
-
ביחוד כפולי הליבה כי אין הרבה חנויות שמוכרות כאלה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
:s05:חבר שלי נוסע להונג-קונג ויכול להביא לי חלקי מחשב.....אז כמובן אני רוצה מעבד יותר חזק, משהוא כמו FX55 או FX57 או אפילו Dual-Core processor 4800+ 2.4GHz אז אם מישהו יודע תעזרו לי כי אין לי מושג במחירים שם!!!!! ;D אהה ואם מישהו רוצה משהו קטן (כמו איפוד או מעבד) מהונג-קונג תשלחו לי הודעה בפרטי
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זאת הכוונה למאווררים אבל אני מתכוון ל- FANS
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מעבד של INTEL לוח אם של ASUS זכרונות של OCZ מארז של ANTEC
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו? איזה מהם עדיף? ושאלה נוספת, האם יש לוחות מסדרה Z390 שכוללים WIFI מובנה? https://www.yahavpc.co.il/product/3347/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-elite-lga1151-2-ddr4-hdmi https://www.yahavpc.co.il/product/3348/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-pro-lga1151-2-ddr4-hdmi
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
הירידה היתה אמורה להיות ב-22 לחודש זה, עבר כמעט שבוע ואני לא רואה שינוי.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי הבעייה מאוד מוזרה לפעמים די קרובות זה לא מראה לי את הטמפ' גם לא בביוס זה רושם לי faild מה אני עושה ? דרך אגב הלוח אם הוא Gigabyte GA-8S655TX Ultra מעבד 2800 פרסקוט [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
צריך עדכון ביוס ללוח הזה i850 של אינטל, ואני לא מוצא מאיפה להוריד באתר שלהם. תודה... :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש מקום גם בארה"ב שאפשר לקנות אותו זה גם טוב. ומה בערך המחיר שלו? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=243&l4=0&model=942&modelmenu=1 תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 482 צפיות
-