עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הייתי רוצה שבב של עיבוד נתונים התומך בזכרונות חיצוניים (אני מתכוון לשבבי מולטי כמו מעבדי אינטל רק שאינם נועדו למחשב) בשביל פרויקט

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  2. מישהו יכול לתת לי לינקים למדריכים לנושאים הבאים : כל הטכנולוגיה בזכרון עם הצ'יפים של ה g.skill bh tccd וכדומה הסברים (אני יודע שזה לא קשור לפורום הנ"ל פשוט לא רציתי לפתוח שני ת'רדים ) על ספקי כח איך הם עובדים ועל מאווררים מה זה אומר mm nn ו תודה לעוזרים ....

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by ozzo,

מה זה sse הפעלתי את תוכנת everest והמליצו לי לעדכן את SSE שבמעבד (או משהו שקשור למעבד) איך אני עושה זאת במערכת ההפעלה 2000 פרופשיונל בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled בקיצור הצילווווווווווווווווווווווו

4. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113551 כן כן כמו שבכותרת כתוב, DDR2 בתזמונים 1-1-1-1. מדהים, לא?

• 45 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by shlomom,

יש שמועות על השקת FX-64 באוגוסט שיעלה 999$ http://www.hexus.net/content/item.php?item=5990

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  7. ככה...הביאו לי זירכרון למחשב... יש שם כמה מדבקות...הנה מה שכתוב... SAMSUNG 0219 M368L3313CT1-CD80 ועוד אחת MAIL MEMORY 256Mb PC133 (ומספר מחוק כנראה 5)M32M648YL-7 כל הצ'יפים עצמם כתוב... SAMSUNG 217 K4H280838C - TCB0 אפשר עזרה??..מידע על הזיכרון..סוג, איזה PC ותיזמונים... עכשיו עוד שאלה....מה עדיף??..אם הזיכרון הזה הוא DDR...אז להחליף את מה שיש לי SD384 PC133... ואם זה SD...אז אני יוציא את ה128 שיש לי ויחליף אותו...ואז יהיה לי 512...

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  8. ראיתי באתר הבא http://www.yac.mx/iw/pc-tech-tips/desktop-pc/use-ram-disk-speed-up-your-pc-for-free.html שיש תוכנה שמאפשרת להגדיל את הזכרון כדי שקבצים מסוימים יפעלו מתוך דיסקאונקי המחובר למחשב, ברצוני לדעת האם מישהו התנסה בזה? יש לי מערכת 32ביט והזכרון המקסימלי 3ג"ב הוא קטן בשבילי. כמו כן - האם מישהו התנסה במה שוינדוס מציעה להגדיל זכרון בעזרת דיסקאונקי? http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/using-memory-in-your-storage-device-to-speed-up-your-computer

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  9. אני מתכוון ספציפית למעבד Xeon e5-2699-v4 של אינטל, שניתן למצוא אותו באיביי במחירים סבירים, אבל רק בגרסת (ES (Engineering Sample. העניין עם מעבדים בגרסה כזו הוא שהם לא עובדים על כל לוח. הסיווג של ES גורם לחלק מהלוחות לדחות אותם ולא לאפשר אתחול. אפילו לא לתוך הביוס. ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה הטכנית של אסוס ונראה לי שהם לא ממש יודעים על מה אני מדבר. האם מישהו/י התנס/תה בשילוב כזה שעבד? או שלא עבד? אני לא מתכוון להוציא מאות דולרים רק כדי לגלות שהמעבד לא עובד אצלי. מדובר במעבד 22 ליבות שיושב בסוף הרשימה של המעבדים אותם הלוח שלי יכול לקבל. המחיר הרגיל שלו קרוב יותר ל-2000 דולר - שאני לא מתכוון להוציא. אשמח לתגובות, תודה!

10. Started by dogday,

מישהו יודע??? ???

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  11. GIGABYTE GA-965P-DS3 GIGABYTE GA-965P-DS3P חוץ מזה שלDS3P יש את ICH8R היכולות שלהם בOC זהות?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע אולי מה ההבדל בין מעבדי ATHLON MP ל-ATHLON XP? תודה מראש, gonzila

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מישהו יודע איזה ליבה של AMD המעבד הזה: ADA3500DEP4AS כי כתוב לפי רוב האתרים clawhammer ואני לא שמעתי על הליבה הזאת... חשבתי שיש רק venice/winchester/newcastle למעבדי 64BIT היום הייתי אצל היבואן של AMD וביקשתי מעבד AMD 3500+ 64 וזה מה שהם הראו לי... אז רשמתי את המס' הסידורי הזה \ אם מישהו יודע תודה מראש

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  14. אני לוחץ שם אנטר וזה לא עושה כלום לא יודע.. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך אני משנה את זה? תודה רבה! =]

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  15. Started by DREDON,

כנראה שאני קונה אחד כזה שבוע הבא כדי שיתאים לי למעבד: QX9650 המחיר של הלוח הזה הוא 590 ש"ח וזה נראה לי זול מדי. מישהו יודע משהו על הלוח הזה שיכול לתת ביקורת עליו? תודה מראש בני

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  16. מישהו יודע איך החברה pqi TURBO בזיכרונות ??? ולמה היא זולה לאומת החברות האחרות מה הסיבה ועם שווה לקנות את הזיכרון של החברה הזאת <???

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  17. אני ממש צריך את זה במקום לאפס את הביוס(שלא רוצה לעלות אחרי OC)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום עדכנתי את הגרסה של ה- BIOS מקובץ שנשמר מה-תוכנה המקורית של הלוח ,והעדכון נפל-המחשב נתקע הפעלתי אותו מחדש , והיו צפצופים עולים ויורדים ןאז המחשב מאז אין לו POST זה לוח P4T-E עם צ'יפסט I850 (זכרונות RDRAM) אם מישהו יכול לעזור המחשב לא נדלק. אם יש דרך למחוק את התוכן של ה BIOS.??? (דרך איזה ג'מפר או משהו כזה) תודה . לכם ניסיתי להוציא את הסוללה -אבל זה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. C3 , או משהו מקביל אליהם באותו טווח מחיר?????? ההעדפה היא ללוחות VIA ולמעבדי C3

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. מישהו מכיר חנות ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. צריך להחליף לוח תקול בשם ASUS AS99127F

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  22. יש לי תחנת עבודה של Dell מלפני 5 שנים Precision 530 עם שני מעבדי זיאון 2G ואני מרוצה ממנה מאוד. בתחנה יש לי 2 סטיקים של 256M ועוד שני סלוטים פנויים שאני מעוניין לשים בהם 1G . מישהו יודע איפה אפשר לקנות ומה המחיר ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מעבדי Xeon עם 8 ליבות בארץ? הייתי גם רוצה לדעת מהו תווך המחירים בארץ כי בחו"ל ראיתי שזה מאוד יקר ומגיע אפילו ל-3700 דולרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.