מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=mopcmark05&Number=5358058&page=0&view=expanded&sb=5&o=0&fpart=1 נראה לי שזה חשוב
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון פנימי, אני לא יודע מה הכי טוב: 1. DDR 2. DDR2 3. DDR3 (אם יצא בכלל) 4. RD-RAM 5. RD-RAM2. מה כדאי לקנות יחסית למחיר? ומה הסדר של הכי טובים?
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שמעו יש לי לוח אם Intel Garibaldi D850GB והוא תומך rdram עכשיו אני חושב שהוא תומך גם sdram אבל אני לא בטוח מישהו יכול להגיד לי?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה לחבר שלי יש לו לוח כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 איזה מעבד כדיי לו לקנות? ואם כדיי לו לחכות עד שייצא מעבד אחר השנה ואם כן לאיזה מעבד כדיי לו לחכות? והוא כבר לא יכול להחזיר אותו ןלי יש עוד כמה שאלות של עצמי ואני לא רוצה לפתוח דיון חדש למשל: מה זה ASUS P5N32-SLI Deluxe ?? ומתיי יוצא הG80 החדש כי לפי האתר VR ZONE הוא יוצא עוד חודש ייחד עם הR580? וגם מה המעבד הכי הכי הכי חזק שיש היום לאינטל!! עזבו שנייה את המחיר סתם ידע כללי מה הכי חזק! וגם אם זה אומר שהוא לא ייצא הכוונה עם המעבד הכי חזק לשהם זה יונה או מרום או איזה אקסטרים אדישן ואני מדבר רק על מחשבים אישיים
-
- 12 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אם אני קונה מעבד ATHLON64 DUAL CORE, האם אני צריך צ'יפסט מיוחד שתומך בזה או שכל לוח עם תושבת 939 רגיל יהיה בסדר ? תודה
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שבו מותקן צ'יפ זיכרון של חברת adata המכיל 512mb ובמהירות 500mhz. ברצוני להכפיל את הזיכרון ל-1gb אך נודע לי שלא מייבאים את הזיכרון הספציפי הזה. האם ניתן לשים צ'יפ זיכרון של חברה אחרת יחד עם הצ'יפ הקיים של adata? מה החלופות העומדות לפניי?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
רצוי הכי טוב שאפשר במגבלת תקציב של עד 550 ש"ח.תומך SATA
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
היי לא מזמן ביקשתי עזרה במפרט מבוסס אינטל, אחרי התגובות וכתבות שונות החלטתי לרדת מאינטל סופית וללכת על AMD אני מנסה לבנות את המפרט(שהוא יהיה רלוונטי אפרסם אותו ) בנתיים: AMD לא תומך ב DDR2 ? האם זה משנה משהו בכל הקשור לביצועים? האם אפשר לשים יותר מ-2 ג'יגה זיכרון על לוח אם (סטנדרטי) ?
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב והזמנתי מעבד AMD SEMPRON 2600 256KB BOX 754 64BIT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4467 הרצתי תוכנת סנדרה ואני לא רואה בשום מקום שכתוב שמעבד שלי הוא 64 ביט אני חושש שיש לי מעבד הזה AMD SEMPRON 2600 BULK 754 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3039 אז איזה מעבד יש לי ?? האם עבדו עליי ? מצרף פלט סנדרה SiSoftware Sandra Processor Model : AMD Sempron Processor 2600+ Speed : 1.61GHz Model Number : 2600 (estimated) Performance Rating : PR2412 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Package : FC µPGA754 Multiplier : 8/1x Generation : G8 Name : M1C-DH Sempron (K8 Victoria) 90nm 1.4GHz-2.2 1.45-1.55V Revi…
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אנשים שלום חבר שלי קונה את הכרטיס מסך X800GTO2 אנא המליצו לי על לוח אם המתאים לכרטיס. תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום . רציתי לדעת איך הלוח אם בכלליות ( אני לא מתכוון לעשות oc וכו' ) : Gigaybyte GA-K8N SLI nForce4 SLI Motherboard והאם הוא מתאים ל sata 2 או להסתפק ב sata רגיל . ועוד שאלה קטנה על הדרך - מה עדיף wd או maxtor או משהו מומלץ אחר ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
כתוב שבבנדל שלו יש: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard User's Manual Quick Installation Guide Drivers & Utilities CD SATA RAID Driver Disk SLI Bridge Audio Module 4 SATA Cables 2 Power Cables 2 IDE Cables FDD Cable I/O Back Panel Shield אז השאלה שלי אם אני קונה דיסק קשיח OEM(שזה רק הכונן בלי כבלים וכו)אז הלוח אם הזה בא עם כבלים שאני יכול לחבר אותו(HD)ללוח אם נכון/לא נכון? *הHD הוא או ATA 133 או ATA150 או SATA2
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מעבד 500 מגה הרץ פנטיום שלוש, ורציתי לדעת באיזה סוקט הוא משתמש, והאם אפשר לחבר אותו למחשב מודרני (או אחד מלפני כמה שנים). אשמח לתגובה סופר מהירה תודה
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה זיכרון הוא הכי טוב בשביל AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 Ultra 939 Motherboard צריך שיהיה 2G בסביבות ה1500ש"ח
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי במחשב 512MB ואני רוצה להגדיל ל1024MB (להוסיף עוד 512MB) מהם החברות הכי טובות של זיכרונות פנימיים? איזה זיכרון הכי כדאי לקנות (הבנתי שיש הבדלים בין כל אחד לאחד בלי שום קשר לזיכרון עצמו) ומה ההבדלים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות אם שב: LANPARTY, LANPARTY UT, INFINITY, GENERAL & silent PC ?? למה כל אחד מהם מיועד? ומה מומלץ למה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני יודע שלD יש שני ליבות.. השאלה במה זה מתבטא במציאות.. והאם זה מורגש רק בישומיים שתומכים בזה או בכלל מהירות המחשב..? אשמח אם מישהו יכול להסביר את ההבדלים במציאות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
נכנסתי לHARDWARE וDEVICE MANAGER והמעבד שלי PENTIUM 4 2.8GH מופיעה שם פעמיים כאילו שיש לי 2 מעבדים ,גם לאחר הסרה זה חזר להופיע לי פעמיים אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי .
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה....אני סגור על מעבד וזכרונות אבל לגבי לוח אם אני לא ממש בטוח.. הייתי בכיוון של Gigabyte GA-K8NS-C-939 אבל ראיתי כמה פוסטים פה ו.. :-\ קודם כל שיהיה סבבה באוברקלוק חייב AGP וסוקט 939 כל השאר לא ממש חשוב...
-
- 13 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה עדיף לשים? 4 זיכרונות של 512 MB או שניים של 1024 MB.. מדובר בDDR2 איך החלוקה יותר טובה??
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel 2.4 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד על לוחות אם חדשים? * אם אפשר גם להמליץ על לוח אם טוב בתקציב של 1000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בקשר לאיזה לוח לקנות.. החומרה שמסביב: Pentium 4 3.6Ghz 2M 64bit Sock775 2GB DDR2 667 MHZ H.D SATA2 250 nVidia Based: GeForce 7800 GTX חשבתי על לוחות ה Nforce 4 sli מישהו יכול לתת לי המלצה יותר טובה.. ואם אכן הNFORCE4 הכי טובים לי אז של איזו חברה כדאי??... תודההההה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עדיף לקנות אותו הדגם ואותו חברה? יש לי KINGSOTNE 512X2 DDR2 533 CL4 או שאפשר לקנות גם 667MHZ... מה ממליצים האנשים?
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-