עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, משרד של חברים להדמיית תלת מימד של דירות צריך מעבד 6 ליבות חזק. המחיר של האינטל קצת מטורף, יש צפי כבר לגרסאות מוזלות יותר? לא מצאתי מפת דרכים מעודכנת בגוגל. ואיך האלטרנטיבה של AMD בתחום, האם הם מצליחים להשתוות לאינטל עם ה-HT שלו? הרינדור ב-Maxwell עובד בעיקר על כח עיבוד.

2. C2D מסידרת E2XXX, או athlon 3800X2?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  3. *נא לפנות לתגובה בסוף לעידכון אחרי 4 שנים ושידרוגים פה ושם אני רוצה לעבור למשהוא חזק יותר ע"י שדרוג לוח אם + מעבד בלבד (אני רוצה לנצל את כל מה שיש במחשב הישן) בעצם מחפש לוח אם + מעבד שיסחוב WINDOWS 7 ויריץ בקלות 1080P תקציב - 1000 שח זה מה יש לי היום ואני רוצה להחליף - לוח אם של ASUS A8N-VM CSM - http://usa.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=766&l1=3&l2=15&l3=210 מעבד - AMD ATHLON SOCKET 939 3200+ http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/athlon/Pages/AMD-athlon-processor-model-numbers-feature-comparison.aspx וזה מה שיש ואני רוצה להשאיר מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM מודל ישן יותר מהקישור http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_inf…

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  4. חברים אני חייב את עזרתכם בדחיפות דבר ראשון שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב עם מעבד דואל קור אי 5200 , ולוח אם ג'יגהבייט ga-g31m-s2c . החלפתי לו מאוורר למעבד לתושבת 775 , פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס וכל התוכנות. המחשב התקין עדכונים אוטומטים והפעיל את עצמו מחדש מאז הוא תקוע על המסך ההתחלתי של המחשב של הביוס והוא לא נותן לעשות כלום גם לא להכנס לביוס. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וסידירום השארתי רק את ה-24 והתקע של המעבד מחוברים וכלום אין תזוזה. הוצאתי את הסוללה של הביוס ואת הג'אמפר הפעלתי וכיביתי פעמיים והחזרתי למקומם ואין תגובה, החלפתי גם זכרונות וספק כוח. מה שמפתיע שהכל עבד בסדר ואחרי התקנת העדכונים של הווינדוס הכל קרה. לא עשיתי שום עדכון ביוס אודה לעזרתכם זה המחשב של העסק ובלעדי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יצרנית השבבים מרחיבה את קו מוצרי ה-Compute שלה לכיוון חדש, שעשוי להיות גם הוכחה ראשונית ליכולת מעשית לדחוס מעבד Core בתוך סמארטפון לכתבה

6. http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/loh-mainboard-gigabyte-z68x-ud3h-p-11922?cPath=215 לוח אם http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mabd-intel-core-2600k-lga1155-tray-p-11874?cPath=21_22 מעבד http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/loh-gigabyte-x58-usb3-lga1366-p-10736?cPath=215 לוח אם http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1688 מעבד תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by compile007,

שלום לכולם, אני עובד במעבדה המכילה ~60 מחשבים שונים (רובם ישנים ו/או לא מתפקדים). ברצוני לשדרג את המחשבים ולקנות מספר מחשבים נוסף - רק ש אין כבר מקום. הציעו לי את ההצעה הבאה: לקנות מחשב המכיל בתוכו מספר מחשבים אישיים וכך לחסוך בנפח. אני מנסה להתעניין בתחום, אבל האינטרנט לא ממש עזר עד כה. אני רוצה שכל מחשב יעמוד בפני עצמו (עם מערכת הפעלה משלו וכרטיס רשת משלו) ובנוסף שהכל יהיה בנוי מודולרית (כלומר, שאם מחשב אחד מתקלקל בתוך המארז, לא אצטרך להחליף את כל המחשבים). אם מישהו יודע על פיתרון שכזה, או שיודע על לינק שמסביר על התחום (עם הסברים על הג'רגון הטכני הקשור לקניית מחשב שכזה) - אני אשמח לקבל מענה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כמו שרובכם כאן בפורום ממליצים על כפולי ליבה כי היום נכון הם יותר טובים למשחקים זה בסדר אבל אתם אומרים שבעתיד המרובעי ליבה כבר לא יחשבו כי יהיו דברים יותר טובים.. אז זה כמו המצב של היום שמשחקים יתמכו במרובעי ליבה ולא ב- 8 ליבות (נניח) קחו את זה לתשומת ליבכם ותגיבו אני רוצה לדעת אם אני מדבר איכשהו הגיוני. תודה פשוט זה עלה לי ככה פיתאום והייתי חייב לשתף אתכם.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by iakovl,

עלה בדעתי, אני עומד לקנות A64 939 בעוד כשבועיים אבל אין לי מושג מוחלט איזה לוח לבחור אז עשיתי סקירה קטנה: יש את KT800PRO טובים עם מחירים עד 700 ויש את NFORCE4 טובים המחירים 1000+ אבל יש עוד משהוא שלא חשבתי עליו ורק עכשיו הבנתי כרטיסי מסך PCX מול AGP כרטיס AGP הוא במחיר של PCX+סכוםX מכאן המסקנות הבאות: KT800PRO + סכוםNFORCE4= X PCX + סכוםAGP = X למי שהבין , האם שווה להשקיע את הסכום X בלוח אם או בכרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by GZA3,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב ITX (תמיד אוהבים את היותר קטן מבינהם אבל אצלי זה לא משנה) המטרה שלו היא שימוש 24/7 לניטור. תותקן מערכת הפעלה לינוקס. שימוש קבוע בכמה חלונות של עורכי טקסט, דפדפנים, חלונות חיבור VNC SSH SFTP ודברים כאלו פשוטים ברמת העיקרון. התקציב לא הכי משנה כי במלא המוצר לא יקנה מהארץ (אין מבחר וגם כשיש המחירים מוגזמים) אני צריך או קופסא קטנה שלמה שתכלול מחשב שלם (מעבד לוח זיכרון הרד דיסק וצורב דיוידי [במידה ויש בזה, אם לא אז כל דיסק דרייב שהולך]) או לוח אם עם מעבד טוב שמגיע ביחד שאפשר לבנות עליו מחשב נחמד שלא יעשה בעיות לעבודה הרצופה. מעבר לזה, אשמח לקבל גם המלצות או דעות או ביקורות לגבי משך עבודה רצוף עם מחשבי ITX (התחממות, עמידות, יציבות וכ'ו) תודה מרא…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  11. במסגרת הכרזות CES 2021 אינטל מרעננת גם את מחשבי ה-NUC שלה עם מעבדי דור ה-Core ה-11 - הנה מה שתוכלו למצוא בחנויות בקרוב מאודלכתבה

12. Started by roni125,

היי פעם ראשונה באתר,הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי אתרים שמתעסקים עם מחשבי על,יש ברשותי ציוד שכזה ורציתי הכוונה תודה ויום נפלא

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by lipa,

אני מחפש מחשבים שנראים כמו מכשיר DVD או מגברים שמיועדים לצפייה בסרטים? משיהו מכיר אתר כזה כדי לקרוא ולראות דגמים ומארזים תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  14. Started by giladz,

יש לי שני מחשבים לשימוש משרדים בעלי המעבדים הבאים: Pentium D 1.78GHz E2160 (זכרונות סוג DDR2) ו Pintium 4 3GHz זכרונות סוג DDR. אני צריך רק אחד - איזה עדיף לשמור מבחינת ביצועים? (זכרונות אני יכול להוסיף בכל אחד...) תודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by IG,

אני עומד לקבל מחשב נייד בזמן הקרוב (של IBM, משהו טוב, אני מקווה) ורציתי לדעת אם אני אצליח להריץ עליו את UNREAL2 או משחקים אחרים באותה רמה...

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  16. צפויים להגיע לשוק תוך שבועות http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13296

• 98 תגובות
    • 7.5k צפיות
  17. למישהו יש מושג מתי אמורים להגיע מחשבים שולחניים (דסקטופ) בעלי מעבדי ברודוול לארץ ? בתודה דן

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by _xyz,

האם מחשב כזה יכול לספק שימוש חלק באינטרנט ובתוכנות משרדיות? למחשב שמיועד לצרכים האלה בלבד, עדיף להוציא עוד כ-200 ש"ח על E5300 או ש atom יספיק?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שהפך למפורסם תודות לאותה הדגמה מומהרת על הבמה לצד יחידת קירור מסחרית - יתומחר ככל הנראה ב-3,900 דולר כשיושק רשמית לכתבה

20. Started by bogdant,

?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 950 ¤ ?965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E? 1290 ¤ לא יודעה מה לקחת מה יותר חזק יותר מהיר ויותר טוב באובר מה כדי מביניהם גם עם אפשר לינקים לטסטים עם יש תודה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by Arik.G,

אני לא יודע מה יתן ביצועים עדיפים ??? אני מתכנן OC כמה שיותר גבוה . האם התזמונים העדיפים של CORSAIR יפצו על הנפח של 256 מגה במקום 512 כי איתם יהיה אפשר להגיע רחוק יותר ובתזמונים טובים בהרבה. בעוד חודש חודשיים אני יוכל לקנות עוד סטיק של CORSAIR , אבל אז זה יפגע ב OC . ככה שזה בעיה. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by NooBish_Style,

קראתי את הביקורת על האביט באתר והתוצאה הייתה לא משהו ואני מחכה כבר שיעשו את הביוקורת על הלוח של אלבטרון ואני פשוט מתלבט!! מקווה שמישהו יעזור לי לבחור איזה לוח בין שניהם יותר טוב. בבקשה תגיבו. אגב, ביינתיים אני מעדיף את הלוח של אלבטרון בגלל: abit: 800 fsb albatron: 1200 fsb allbatron is CSA port albatron is 8 channel audio

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  23. אני הולך כרגע להחליף את הווינצ'סטר שלי אז אני חושב איזה מבין השניים לקנות 3000 או 3200 VENICE כרגע יש לי 3200 WINCHESTER.

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

יש לי זכרונות Spectek (עד שגיליתי מה יש לי..) מי הם? ואני רוצה לדעת איך הם? איזה איכות? כי ראיתי בזאפ שהם יקרים יחסית... אני מתכוון למכור אותם (2 של 256) ב300 ואחרי שראיתי שזאפ שאחד כזה עולה 300 דעתי השתנתה או אולי זה פסדר?

25. Started by eliasfen1,

אני מניח שזה אתר מכירות מחשבים למישהו יכול לתת לי כתובת האתר

• 7 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.