עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. אני רוצה להמיר את המחשב הנייח שלי במחשב נייד. המחשב הנייח שלי חדיש יחסית: Intel G530 (סנדי ברידג') - שבאופן מפתיע עושה עבודה נפלאה. Crucial M4 SSD 8 גיגה זכרון. וזה הכל פחות או יותר. השאלה היא איך משווים בין ביצועים של מחשב נייח למחשב נייח. אני מחפש לפטופ שלא ירד בביצועיו. תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת שהמחשב יפחות יריץ לי את וייס סיטי תודה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by אביחי,

אני צריך מחשב נייד ב 20,000 (אפשר גם ב 21,000) למשחקים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shibby15,

שלום לכולם ישנם המלצות, הערות טיפים או כל מיני דברים שאני צריך לדעת?? וכמו כן יש לי כמה שאלות על ניידים-ברגע שאני מגדיר חיבור למודם בייתי רגיל (כבלים) אני יכול לעבוד עם כל מודם כבלים אחר? או שכל פעם מגדירים מחדש? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 527 צפיות
  5. חברת Chuwi ממשיכה לספק לנו הצעות בלתי צפויות בהתבסס על המעבדים המוזלים של אינטל, כשהפעם היא שמה לה למטה להילחם ב-MacBook Air ודומיו לכתבה

6. חברת GPD הסינית ממשיכה לשכלל את קו מוצרי המחשוב הקטנים שלה בעזרתה האדיבה של פלטפורמת Indiegogo לכתבה

7. Started by dk1690,

שלום לכם, יש ל מחשב נייד LG R380 H.ARP1E Pentium® Dual-Core CPU T4400 2.20GHz ווינדוס 7 32 ביט לפי המפרט של המחשב באתר של LG כתוב שהוא תומך ב עד 4G זיכרון פנימי הזמנתי מ Ebay 2X2G DDR2.667MHz So.DIMM ומשום מה ביחד הם לא עובדים לי; אבל כול אחד בנפרד עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קניתי מחשב נייד יד שנייה מדגם G580 עם 4G זיכרון ראם, המחשב זז בסדר גמור , מבדיקה עד כמה המחשב תומך בזיכרון ראם , ראיתי שתומך עד 8G , חשבתי להוסיף , השאלה האם יש צורך? עד כמה אני ארגיש שיפור במהירות המחשב? השימושים שלי הם אינטרנט , יוטיוב , ותוכנות קלות. תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by TC2B,

מקור: http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1117634742,1071, לא ייאמן, עוצמת מחשוב שעד היום הייתה שמורה לשרתים כעת במחשב פחות או יותר נייד. אפשר להגיד בשקט שזה המחשב הנייד החזק בעולם, זאת גם המחשה לביצועי צריכת החשמל/פליטת החום של מעבדי AMD כיום ב 90 ננו מטר דור ב שלהם. [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by nirkatan2,

שלום לכולם. אני מבקש לשפר במעט את ביצועי המחשב שלי. לשם כך חשבתי לרכוש זכרון RAM חדש ובכך להרחיב את "המוח" של המחשב. אני לא בטוח לגבי סוג הזיכרון והתמיכה של לוח האם, לכן אני מתייעץ. בנוסף האם החלפת המערכת לחלונות 7 תעשה הבדל? מצורף מפרט המחשב הנוכחי לעיונכם. תקציב השדרוג עומד על כ 600 שח. ניר

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. ברשות PC MAGAZINE, מחשב נייד ראשון מסוגו בעולם המבוסס על הAMD Turion החדש. הAcer Aspire AS5000 עולה רק 1099$. מפרט המחשב : מעבד טוריון 64 ביט , 512MB DDR , 60GB , צורב די וי די. לפרטים נוספים : http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1786092,00.asp קרדיט : ליאו מנהיג הצבים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zaroor,

שלום.. ברשותי מחשב P-4 3.00 GHZ לוח אסוס P5GD1 קורה לפעמים שמדליק את המחשב הוא נתקע בשלב שראשוני במסך שמאפשר לך ללחוץ DEL TO SETUP ואז לא זז אם אני לוחץ DEL אז הוא רק רושם זיהוי הזיכרון והכוננים וזהו שמחשב בין חודש עשיתי לו כבר בהתחלה עידכון ביוס ועבד טוב עד שהופיעה התקלה לפני כמה ימים בפעם קודמת ניתקתי אותו מהחשמל ואז חזר לעבוד רגיל מספר ימים ושוב חזרה התקלה והפעם לא עזר ניתוק מהחשמל מה לעשות?

13. Started by nas,

שלום , יצא לי לקבל בזמן האחרון מחשב שהוא בעצם לוח אחד, על הלוח הזה יושבים 2 מעבדי פנטיום 3 של 866MHZ ו512MB זכרון RAM היתרון בלוח הזה הוא שהכול יושב עליו , מסך מקלדת 2 חיבורי רשת ... הכל זה בעצם מן לוח אם קטן עם 2 מעבדים עליו... הרציתי קצת חיפושים ברשת וזה מה שמצאתי: http://www.chassis-plans.com/single_board_computers.html כאשר הלוח שברשותי ממש ממש דומה לזה: http://www.chassis-plans.com/single-board-computer/S5891.htm אבל אני לא בטוח כי לא כתוב עליו דגם או משהוא כזה... הבעיה היא שיש לי רק את הלוח עצמו ואין לי את הלוח אם שהוא יושב עליו, השאלה היא אם יש לי מה לעשות איתו... אולי להלחים אליו מתחים מהספק? אשמח לקבל פירוט על הנושא הזה ממישהוא שמבין קצת בנושא...

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by aquarius,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html מחשב נייד אשר מתוכנן להיות מוצג ב2006 בעל 2 טרה זיכרון קשיח טרה זיכרון תפעולי ומהירות של 6.8 גה"ץ ימים יגידו עריכה: אני לא בטוח אם זה אמור להיות פה אם לא נא להעביר

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  15. חברה, אני כרגע מנסה לקרוא את הביקורות החפרניות האלה ב3 חלקים של TOMS HARDWARE על ה SKULLTRAIL המדהים הזה (ממבט ראשון לפחות) כי הוא מתאים לי בול. רק שלא הבנתי שני דברים: 1. אני מבין שאין אותו למכירה, ואם יש משהו דומה לו, אנא כוונו אותי ללוחות אחרים דומים. 2. מה זה הזכרונות המיוחדים הללו שהוא דורש, זה כל הלוחות עם שני מעבדים או שהוא מיוחד, וגם אותם אני לא מצליח למצוא למכירה פה . . . מה קורה פה ? :s05: למי ששואל למה אלכס צריך לוח עם שני מעבדים לעזאזל, זה בגלל שאני משתתף מזה שנה שנייה בפרוייקט GRID עולמי למציאת תרופות בכח המחשב כאשר אינו בשימוש וכבר הגעתי למקום 3000 מכ300,000 אנשים אחרי שנתיים ואני רוצה להגיע עם קבוצת ISRAEL כמה שיותר גבוה. אבל זה אני. והתוכנה שמורידים, יכול…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SV123,

שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  17. שלום חברים לוח אם H110 בעל זכרון 8G DDR4 אם יש לי 2 סלוטים של DDR3 האם יש אפשרות להוסיף ,או שזה רק יוריד מהמהירות ? תודה שי

18. היי אני בשלב של התלבטויות בין הגירסאות השונות של וינדוס 7. אני רואה פה שגרסאות ה HOME תומכות רק במעבד אחד לעומת האחרים שתומכים בשניים. מחשב עם יותר ממעבד אחד זה נפוץ או עתיד להיות נפוץ בשנים הקרובות? כי הוינדוס 7 שאני מתכוון לקנות צריך לשמש אותי לכמה שנים טובות ואולי רק למחשב הבא

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by tg,

ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין לוחות ה 865PE המחשב לא למטרת OC אלא לעבודה רגילה הכוללת גם עריכת וידאו דיגטלי אני מחפש את הלוח אם שיתן תמורה הכי טובה לכסף הבנתי שבארץ הלוח של INTEL PEREL הוא הכי זול , לא מתאים ל O.C אבל ביצועים דומים לשאר ? האם אני טועה , האם יש לוח אם במחיר דומה שנותן יותר ? תודה ???

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by שמנואל,

שלום. נתבקשתי לעזור לחבר בעניין מחשב שהוא קיבל ופניתי כמובן מייד אליכם הוא קיבל את המחשב עם המעבד שציינתי ועם 64 מגה זיכרון , אבל מכיוון שזה סלרון ניסינו להקביל אותו עד כמה שאפשר לפנטיום או לפחות להבין מה הוא "שווה" ודי התקשנו: האם זהו מחשב שיכול "להחזיק" חיבור ADSL בתנאים סבירים (ללא הורדות מטורפות או משחקים) - יש לו USB . האם אפשר לעשות לו הקבלה (גסה אפילו) לפנטיום כלשהו ? יש עליו ווינדוס 98 שעובד די טוב - האם כדאי ל"תפרן" כמוהו להשקיע 250 ש"ח על מחשב שכזה ? תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by נימר,

שלום אני תוהה האם זה סביר ובכלל אפשרי לבנות מחשב עם שני מעבדים חזקים. עדיף i7 920, אני עובד בעיקר על רינדורים כך שלמספר הליבות יש חשיבות גדולה. אני יודע שפתחתי נושא גם בפורום מפרטים אבל השאלה נראית לי מאוד ספציפית לפורום הזה. תודה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by tal75,

שלום, נשלחתי מפורום מפרטי מחשב אני כבר פחות או יותר יודע מה המפרט שאני הולך לקנות , רק לגבי הלוח אני לא בטוח, הוא נראה לי קצת אובר קיל. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ומהיר, אני לא אעשה OC ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סאונד און בורד לא של REALTEC כי אין לו תמיכה באוויד זה המפרט, תוכלו להמליץ לי על לוח אם ראוי איכותי, עמיד מהיר עם חיבורי USB3 וSATA3 ומעל 6 הרד דיסקים פנימיים וכמה שיותר חיבורי USB במחיר הוגן? מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1290 לוח אם: ASUS P6TD DELUXE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1688 זיכרון: Corsair XMS3 16GB (3 x 2 GB) DDR3 1600 CL9 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪680 כרטיס מסך: PNY-QUADRO FX580 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: של…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by Ghoul,

ככה הבעיה שיש לי בעיה חרא למה המחשב בקושי זז במשחקים כמו ויס סיטי ויש לי פנטיום 3 800 וכרטיס מסך ג'יפורס 2 מקס 400 וקאונטר סטרייקק עובד חרא בקיצור כל המחשב זבל - צריך עזרה :'(

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Dready,

יש לי משחב פצצה באמת השקעתי בו המון אבל משהו לא עובד בסדר, כודם כל המיפרט : p4-2.4c ht radeon 9800pro 256mg mb:asus p4p800 1024 ddr memory (dual channel) s wd- 80gb 7200 rpm עכשיו הכלל פועל פצצה, אבל אני מרגיש שבמחשב לא מנצל את כל היכולת שלו, ויש לו יכולת.... הפעלתי 3dmark 2003 והסרטים פועלים פצצה, אבל שהגעתי לCPU test-2 משהו לא היה בסדר זה היה על 1-0 אפ פי אס, אז התקשרתי לחבר שלי ורציתי שהוא יפעיל גם את אותו טסט אני סיימתי ב-249 פריימים והוא ב350- שלו יש p4 -1.7 בדקתי הכל, ספק כח אולי זההכרטיס מסך החלפתי מעבד הכל!!, אבל שום דבר , לבסוף נשאר הלוח אם(אולי הוא פגום), מה שאני מבקש אם אתם יכולים להביא לי שמות של דגמים טובים של מדרבורדים asus or gigabyte וזה חייב להיות דואלי …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by magus972,

שלום אנשים יקרים לא מזמן פירקו חוות שרתים ישנה לידי ומכיון שאסור היה להם למכור את הציוד הם פשוט זרקו אותו הצלתי משם 3 שרתים מבוססים על 486 DX2 66MHZ 8 MB RAM מה ל#$%#$% אתם חושבים שאפשר לעשות עם כזה דבר ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתאפשר לי לנצל את הכוח של שלושתם ? או אולי לוח אם לארבע מעבדים פחות או יותר זהים (חוץ מסדרת יצור כולם זהים ואני יכול להשיג מעבד רביעי) רעיונות ? משהו ? זה מעלה WIN3.1 וגם WIN3.11 בקלות

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.